Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 14.02.2010.

11:57

Lindzi Džejkobelis, ona se u stvari zabavlja

Jedna od najmlađih disciplna olimpijskog programa je snoubord kros, a jedna od najinteresantnijih takmičarki Lindzi Džejkobelis iz Sjedinjenih Država. Lindzi, danas dvadesetpetogodišnjakinja, medalje osvaja već sedam godina, a 'Iks gejms', zabavu kojiu je američka televizijska mreža IesPiEn zamenila je dva puta Olimpijskim igrama. U Torinu je vodila do pred sam kraj trke, pala i osvojila 'samo' srebrnu medalju, zlato je otišlo Švajcarkinji Frajden.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na trenutak je Džejkobelisova izgledala kao neko kome je teško ali je prva izjava koju je dala medijima pokazala kako joj sve to izgleda.

"Snoubord je zabava, ja se ovde zabavljam," rekla je.

Na 'Iks gejms' redovno odlazi da se zabavi i, skoro isto tako redovno se vraća sa zlatnim medaljama, 2006. nije učestvovala zbog Igara u Torinu, 2007. je bila druga, na ostalima je osvajala prva mesta, šest puta do sada.



Ima i dve zlatne medalje sa svetskih prvenstava.

Ima i od čega da živi, snima reklame, plaćaju je odlično.

U Vankuver je došla po zlatnu medalju. Ako je osvoji to će biti samo vrhunac zabave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve