Nova vest
Zimski sportovi

Četvrtak, 18.02.2010.

15:09

Rađenović: "Važno da smo kompletni"

Olimpijski bob tim Srbije je kompletiran. U Vankuveru se nalazi četvoročlana ekipa u sastavu Vuk Rađenović, Slobodan Matijević, Miloš Savić i Igor Šarčević.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pilot Vuk Rađenović je, zajedno sa Igorom Šarčevićem, neposredno pred početak Olimpijskih igara isprobao, kako ističe, najtežu stazu na svetu. “Tehnički je dosta zahtevna što samu vožnju čini dodatno težom, jer je na 150 km/h jako teško sve izvesti kako treba. Čini mi se da je izuzetno opasan prelaz između dvanaeste i trinaeste krivine.

Tu se svaka i najmanja greska skupo plaća, a u prilog tome ide i činjenica da je u tom delu bilo dosto prevrtanja. Zbog toga deo zovu "fifty-fifty corner". Kompletirali smo se, to je sad najbitnije. Od 23. februara imaćemo tri dana javnih treninga, u toku kojih ćemo obaviti po dve vožnje”, kaže Vuk Rađenović, pilot bob tima Srbije.

Takmičenja u bobu su, tradicionalno, među poslednjima na Igrama a medalje će biti podeljene tek pretposlednjeg dana Igara, 27. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

22 d

U fokusu

Vidi sve