Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 14.02.2010.

04:51

Dan 3: Petrović izlazi na borilište

Trećeg dana 21. Zimskih Olimpijskih igara na borilište će izaći bijatlonac Milanko Petrović, prvi član reprezentacije Srbije koji će se takmičiti u Vankuveru .

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Petrović će biti jedini predstavnik Srbije u bijatlonu i na stazu će izaću u nedelju u 20.30 po srednjeevropskom vremenu, kada je na programu sprint na deset kilometara. Pored bijatlona medalje će tokom drugog takmičarskog dana, trećeg na Igrama, biti podeljene u još četiri discipline.

U konkurenciji muškaraca u nedelju će se za medalje takmičari boriti i u nordijskoj kombinaciji na normalnoj skakaonici i deset kilometara, sankanju i u akrobatskom skijanju slobodnim stilom. Kod žena medalje će biti podeljene samo u brzom klizanju na 3.000 metara.

Pored borbe za medalje u nedelju su na programu i kratki program parova u umetničkom klizanju i dve utakmice grupe B u hokeju na ledu za žene, u kojima se sastaju SAD - Kina i Finska - Rusija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

24 d

U fokusu

Vidi sve