Nova vest
Zimski sportovi

Ponedeljak, 22.02.2010.

21:33

Defago propušta veleslalom

Novi olimpijski šampion u spustu Švajcarac Didije Defago propustiće trku u veleslalomu, koja je na Igrama u Vankuveru na programu u utorak.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Defago je na takav potez bio primoran zbog bolova u leđima koji su posledica povrede tokom treninga. Pošto će Defago propustiti trku Švajcarsku će u utorak predstavljati Didije Kuš, Karlo Janka, Mark Berto i Sanhdro Vileta.

32-godišnji Švajcarac, koji je specijalista za brzinske discipline – spust i superveleslalom, nije bio među favoritima za najviši plasman u veleslalomu. Defago, takođe, nije planirao da učestvuje u slalomu, poslednjoj disciplini koja će biti održana u Vankuveru, što znači da su 21. Zimske Olimpijske igre za njega gotove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

21 d

U fokusu

Vidi sve