Četvrtak, 07.09.2017.

06:42

Bum, tras: Delpo opet koban za Federera u Njujorku!

Huan Martin del Potro ne posustaje, u fantastičnom meču protiv Rodžera Federera, pokazao je snagu i plasirao se u polufinale – 7:5, 3:6, 7:6, 6:4.

Izvor: ZK

Bum, tras: Delpo opet koban za Federera u Njujorku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

303 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 6 godina

Cekaj samo kad vam drago odgovori ili esi mi nola?, pa ce se videti cija majka crnu vunu prede. xD Zabava za siroke narodne mase. Odavno takve likove nisam video. Zamisljam ih kako pene i brisu tastaturu.

@lal

pre 6 godina

Upravu si Lal odbrana je mnogo zahtjevnija i teža, ali to ne znači da je interesantnija i ljepša za gledanje.
Neko voli da gleda Murinjove ekipe čija je filozofija igre da opstruišu igru protivnika, dok neko voli da gleda Reala, Barsu i takve ekipe koje uvjek igraju da daju gol više protivniku.Ne znam meni je ovo drugo bolje.
Ti si Federera i Wavrinku strpao u isti koš sa Karlovićem, Isnerom i sličnim udaračima.Da servis je jako oružje Federera, ali nije jedino.
Mislom, to nije ni bitno.Samo kažem da volim gledati tenis sa mnogo izlazaka na mrežu, a sa manje prebacivanja sa osnovne linije. Pozdrav!

Vesna

pre 6 godina

@Vv

A zašto bih ja bila frustrirana? Izgleda da vi vidite nešto što ja ne vidim u sebi. To je fascinantno, obzirom da me ne poznajete! Psihijatar Vv? To jest, ima nešto što me frustrira, a to je odsustvo logike kod ljudi.

мики

pre 6 godina

пази Рођу, "нисам у форми". сине, делпо, Надал и Ноле си једноставно комплетнијих и бољи тенисери од тебе. чудо је да си икада успео и да их победиш.

Vv

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.
(Vesna, 7. septembar 2017 22:45) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Vesna sreco , vidi se da o tenisu koji bi htela da komantarises nemas elementarno znanje. Djokovic ima 4 poraza od Delpotra od kojih se nijedan u rezultatskom ni u igrackom smislu ne moze nazvati rasturanjem.
A neka si ti nama prosula malo svoje frustracije ovde.

Konstatacija

pre 6 godina

Pa kad gledas Delpu lezi ovaj GS ukoliko ga bude cudom osvojio ponovo Us open. Eto njega medju 10 najboljih sa tim potiskuje Keja sa te poziciji. Vraca se na velika vrata medju 10 najboljih gde mu pripada.

Vesna

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.

mlekadzija

pre 6 godina

Velika steta sto najbolji svih vremena koji igra tenis svog zivota nije pobedio, u susretu sa Nadalom popravio bi katastrofalan odnos pobeda/poraza protiv Nadala., Delpo nema smisla...ali stvarno. A ko je najbolji svih vremena znace se tek kad Nadal i Djokovic prfestanu da igraju tenis...polako sacekajmno jos ko9ju godinu....

sta znaci gospodin?

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.
(Heba, 7. septembar 2017 18:40)

Hmmm. Federer je najblizi onome sto Britanci smatraju gospodinom - odmeren sa dozom arogancije. Na njegovu (a mozda i Vasu) zalost, jedna od osnovnih karakteristika ovog tipa gospodina je da ne pokazuje preterano emocije, kako pozitivne, tako i negativne... o plakanju se ne sme ni razmisljati. Znaci, plakanjem je Rodzer izgubio epitet ovakvog tipa gospodina.
U juznjackom mentalitetu bi mogli reci da je gospodin onaj koji iskreno pokazuje svoje emocije, koji iskreno postuje (ili ne postuje protivnika) i koji je u stanju da iskreno prihvati protivnicki dobar potez ili pobedu. Ovde su vec gospoda Del Potro i Djokovic, a ima ih jos... Nadal je vrlo blizu, mada on skoro nikada ne aplaudira protivnicima, dok se zaista dostojanstveno ponasa u porazu.
Licno mislim da je Rodzer svih ovih godina fantasticno glumio - svi znaju da je kao mlad bio vrlo emotivan, lomio rekete itt... Onda su mu psiholozi rekli kako treba da se ponasa i on je to usvojio na racionalnom nivou, te je svoje emocije kontrolisao razumom (svaka cast za to!). To su Britanci prepoznali (jer i oni to dobro rade) i zato ga vole, ali njima je ipak takvo ponasanje blisko (zato ne placu u porazu), a kod Federera je bio priuceno i nepriorodno (otud plakanje)...

vukas

pre 6 godina

Bravo za Delpa i voleo bih da osvoji, samo mi nije jasno ovo:
Odes u jedan post vezan za Federera, svi mu se dive, velicaju ga, majstore, ziv je deda umro nije, GOAT i slicno
Onda izgubi:tako jeee, eto ti ga na Najk, deda penzija, ee koga si ti pobedjivao, ne bi imao dve titule blabla
zasto?

DD

pre 6 godina

(milos, 07.septembar 2017 9:13)
Ha ha sad za Nadala, ni ti ne veruješ u to...
Znači svima nameštaju, a kaži mi molim te , je l' to samo Djoković kada osvoji nije namešteno?
p.s.
Nisam Federerov navijač ali brate preteraste.

Joksim

pre 6 godina

Ko bre sme da kaže da Djoković nije bio veliki teniser? Jedne godine je, sećam se, sve živo deljao. Mislim da je čak i jednog Federera dobio. I Nadala. Ma i Congu.

Heba

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.

Kika Majstor

pre 6 godina

Federer jeste "jednodimenzionaln" igrač, ali zato što je ta dimenzija beskonačna. On neće i nema potrebe da menja tu dimenziju, dosta tvdoglavo, ali i zato što je toliko superiorna. Jedina dva igrača za koje je spremao drugačiju igru su Nadal (neuspešno, ali je došao blizu da bude uspešno) i Djoković (dosta uspešno, u granicama koliko je to bilo moguće sa Djokovićevom nadljudskom brzinom u nogama i oku). Sada ima igru koja je verovatno više nego dovoljna za 29-togodišnjeg i starijeg Djokovića i dobra za ovog Nadala i verovatno za sve druge igrače na turi. Poraz od Del Potra ne znači puno, ali koliko će ledja da izrdže, to je pitanje.

Krle

pre 6 godina

Ja takodje mislim da je jadno stanje nacije koja likuje zato što je Federer izgubio. Gde još toga ima u svetu? Teško će neko da me ubedi da nije tako.

Krsta Petrović

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)
(Ivan NBg, 07. septembar 2017 17:28)

Ko su sklonili? Gde su ih sklonili? Kako su ih sklonili? Kada će da ih vrate? Molim te objasni, jer zvuči jako interesantno, a bez dokumentovanih činjenica zvuči beskrajno glupo.

Ivan NBg

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)

###

pre 6 godina

(TraStam, 07. septembar 2017 15:50)

Čovek na koga misliš je izneo prilično jake argumente, i nije sporio Federerovu goat poziciju i veličinu. Ja sam ga razumeo da dovodi u pitanje uvreženo (ne nužno u praksi i tačno) mišljenje da je toliko inteligentan igrač. I lepo je to objasnio. Voleo bih da čujem argumente, primere koji dokazuju koliko je Federer inteligentan teniser, a ne mahanje brojevima. Brojevi ne dokazuju nužno nečiju tenisku inteligenciju.

užassss

pre 6 godina

Ovde ima takvih idolopoklonika da bi pre za Federera navijali nego za rođenog sina! Strašno, jeza da te u'vati. Jer Federera voli ceo svet, lepša mu je igra, kakav sin, dosadan je i niko ga ne voli. Što bih i ja.

Tenis

pre 6 godina

Navijao sam za Federera još dok za Novaka nisam ni čuo, od 2001. i pobede protiv Samprasa, i voleo sam ga. Ovi ovde njegovi nazovi navijači a u suštini obični nolemrsci, mi ga ogadiše. Šteta.

...

pre 6 godina

Najjači je ovaj što se brine o stanju nacije jer se svi raduju što je Federerko izgubio!
Pa sunce ti... ovaj internet je besplatan cirkus ahahahaaa....
:):):):)

lal

pre 6 godina

@semthegem: meni je npr mnogo naporno da gledam servere kojima se 90% teniskog uspeha zasniva na ostvarivanju velike prednosti prvim udarcem koji ide brzinom ispaljenog metka...
takvi mecevi su mi uzasno monotoni i podsecaju me na stari servis/volej wimbldon sa prosekom od 4 do 7 udaraca po poenu... radije bih gledao noleta i rafu 6 sati na betonu u finalu...
mada je to sve individualno... ja u svakom sportu vise cenim odbranu od napada i tvrdim da je odbrana mnogo teza i zahtevnija...
a od rodika na broju jedan su uvek bili igraci kojima je servis samo jedan od mnogih oruzja... pritom su jako raznovrsni i sirova snaga prilikom istog nije najbitniji faktor...

Dare

pre 6 godina

Pobedio je teniser koji je tremutno u boljoj formi, to je i Federer rekao. Gde su sada svi oni koji su rekli da je sve namesteno i da Federe osvaja US open? Mogao bi bar jeda da se javi i izvini nama koji verujemo da jos malo ima sporta. Federer je veliki teniser i gospodin.

TraStam

pre 6 godina

Citam ovde sve i svasta, ali ono da je Federer "neintelegentan" i "ogranicen igrac", je direktno za u antologiju ljudske gluposti...

I ne lozite se mnogo: kada neki drugi teniser bude imao 19 GS i 302 nedelje na prvom mestu (makar i priblizno), onda mozemo sporiti, do tada ceo svet zna ko je G.O.A.T.

Biti covek.

pre 6 godina

Izgleda da nekim ljudima godi da budu hejteri,Nolebotovi Federomrzc. jer da nije tako shvatili bi da su pobeda i porazi sastavni deo sporta. Dakle danas bolji jedan a sutra drugi. Delpo je bio nocas zasluzeno pobedio a Rodzer je lose odigrao citavu ovu americku turneju ne samo US Openu.

lal

pre 6 godina

brat delpo... da je bio zdrav tesko da bi se naosvajali ovolikih gs-ova i nole i rafa i rodja... nema sanse da bi se rekordi ovako obarali...

Deda Proka

pre 6 godina

@ Ana

Pa naravno. Po meni si ti, dete, u redu. Ti voliš ovog ili onog, ali ne podvriskuješ i ne mrziš svet. Ja to protiv onih zluradih koji se u kolektivnom jednoumlju vesele onome čume se niko zglavan ne veseli.

MolerX

pre 6 godina

Prosto neverovatno da se Federer i Nadal nikad nisu sreli na US Openu. Pokazuje koliko je zreb bio namesten protiv Djokovica i ostalih tenisera.

Ana

pre 6 godina

(Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35)

Cekaj da ti objasnim. Ja sam odusevljena sto je Del Potro pobedio. Zato sto UVEK navijam za Del Potra, odnedavno i za Sapovalova (kad ne igraju nasi, razume se), ta dvojica su mi fascinantni teniseri, nikada isti, dok mi je Federer dosadan u igri. Tako ja to vidim, ako je dopusteno. I da, naravno, jos draze mi je sto je Del Potro pobedio Federera, jer je uvek zanimljivo kad neko za koga navijas pobedi onog koji je bolje rangiran od njega. Sta je nejasno?

lal

pre 6 godina

@najbolji svih vremena: nije sramota izgubiti od delbrotra... pogotovo ne sa 37 godina... ja od svih top tenisera ne gotivim samo rodju... e sad, da li je to zato sto ja ne vidim nesto sto ceo svet vidi... ili ceo svet ne vidi ono sto ja vidim, veliko je pitanje... pritom pricam iskljucivo na ponasanje, ne na tenisko umece... ali istini za volju, svako moze da izgubi od argentinskog diva... pa nasem noletu je uskratio najbolju priliku da osvoji olimpijsko zlato... covek igra neverovatno... jedino mu nedostaje konstantnost zbog povreda...

Rekreativac

pre 6 godina

@bivši teniser nekada sa renkingom
Prilicno tacna analiza. Federer jeste jako jednodimenzionalan igrac, i bas otuda njegova jednostavnost, jer stalno ponavalja 2-3 paterna.
E sad forhend mu jeste sjajan udarac, ali oni sto je bilo tako ocigledno nocas je da kad igra sa nekim ko ima razoran i daleko bolji forhend od njega on jednostavno ne zna sta ce. Nije igrac koji moze strpljivo da odigra 20 puta u bekend ako treba, plus mu bekend nije ni priblizno kvalitetan udarac da bi mogao da posalje 20 dubokih dijagonala, pa pre ili kasnije cim se i najmanja prilika ukaze napada forhendom. Sto igrac tipa Del Potra jedva ceka i onda slede gotovo komicne scene. Na preko pola Del Potrovih forhenda po sredini Federer uopste nije mogao da vrati lopticu forhendom nego je slao u mrezu. I onda je krenuo da siluje i izlece na mrezu. A pritom nit je vise tako elastican niti je vrhunski volej igrac (a nije nikad ni bio da se ne lazemo) i onda izgleda smesno na mrezi kad ga svi prolaze ko od sale.
Ta njegova igra je vise odraz nemoci sto mu je najjaci udarce-forhendom nemocan i naravno sto onda vise nista drugo pametnije ne moze da smisli da promeni taktiku.

Ћезо рца

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.
(Krle, 07. septembar 2017 09:25)

А није те стид било када сте ти и теби слични, теоретичари зевере и мрзитељи света пљували Новака пре годину, две, три...?! Тада је Швајцарац био ,,матор", а сада је дечкић... Надал стално ровит и вечито повређен... Спрдали сте се са једним од највећих спортиста које је ова напаћена Србија имала, омаловажавали га не бирајући речи... ,,Златна ера тениса", допингован, преварант, бије једог зато што је матор, а другог јер трчи на једној нози, без праве конкуренције, бла, бла, бла...

bazan

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. septembar 2017 13:05)

Federer igra svoju igru a Nadal i Djokovic igraju na njegov bekend.To je ceo fazon.

hehe

pre 6 godina

Federer je uz podršku od početka i domaćih sponzora i države (TS), i navijača celog sveta osvojio 19 slemova.
Novak je od početka bez domaćih sponzora i uz ismevanje i saplitanje države (TS), i protiv navijača celog sveta osvojio 12 slemova, za 6 sezona manje igranja od Federera. Pametnom dovoljno.

Muhamed Bešić

pre 6 godina

@Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)
Ihaaaa ....Osim mržnje i straha od sveta, najviše nas motivišu Federerovi porazi.... Ijuijuijuju

Tamni Vilajet

pre 6 godina

@Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
(Danica, 07. septembar 2017 12:44)
Kakve to veze ima, zašto mračite ovde? Ovo je sportska rubrika, tu problematiku možete iznijeti na drugom mjestu. Ipak mi se čini da vas nešto drugo muči.
P. S.
Možda Roger zapošljava i otvara nova poglavlja u pregovorima sa EU.

Epi

pre 6 godina

Trecina komentara je od Federerovih navijaca koji se cude sto svi ne vole istog. Trecina je od Delpovih navijaca koji je najomiljeniji strani igrac u Srbiji i direktni krivac zasto Nole nije osvojio olimpijsku medalju u Brazilu. Dakle onaj koji pobedi Novake nije automatski omrazen. Ostali su Novakovi i Nadalovi navijaci kojima se smucilo da Federera nazivaju najvecim kada ima losiji skor od obojice pa i od Marija.

mrš

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.
(Klašnja, 07. septembar 2017 12:31)

Koja zamena teza!?!
Stanje uma da se omalovažava Novak, i da se navija za Federera, bi bilo dobro za naciju po tebi, jel da? Onda bi napredovala nacija je li? Običan sport, a ti ode na stanje nacije. Smešan si. Te frustracije pokazuj negde drugde.

kako se to onda zove ?

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35

Ma sta rece ? A sta vas motivise u zivotu kad podvriskujete na Novakove poraze ? I ne samo da podvriskujete vec se svesrdno trudite da omalovazite sve sto je postigao u karijeri ? Sprdate se sa njegovom karijerom, njegovim privatnim zivotom, njegovim povredama....

#

pre 6 godina

omentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".
(Nemanja, 07. septembar 2017 12:38)

Zašto je rasizam reći da je u svetu više glupih ljudi i mediokriteta, ljudi koji vole da im se kaže kako da žive, šta da kupuju, a da su pametni u manjini, kada je to činjenica?

Simpo

pre 6 godina

Zašto je objavljena vest da Marej neće igrati do kraja sezone pred meč,e zato se Rodžer nasekirao i izgubio meč jer nije mogao da se koncentriše od tuge i zbog toga Marej je kriv za njegov poraz

Filip

pre 6 godina

Navijao sam za del Potra svim srcem i mnogo mi je drago zbog njega,ali Federer je u najbitnijim trenucima meca gresio zicere sto mu se gotovo nikad ne desava u karijeri. Ne umanjem Delpovu pobedu nikako,nego samo kazem da je imao srece(koji je svakako zasluzio) jer je Federer imao malo losiji dan. Duple greske,promaseni zicer forhendi,bekhendi,voleji.

Bu dza

pre 6 godina

Vise je RF izgubio nego Delpo pobedio. Vanredno los nastup RF i sa takvim nastupom je mogao uzeti pobedu da je malo vise zelje bilo. Delpo vise nego skroman da ne kazem amaterski. Nadal ce ga pojesti.

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

To Delpo ljudino, ma caru jedan!!! Nadam se da osvajas ovo!!!

Nego da podsetim fedbotove na sledece cinjenice... Nije No1e bolji od rodje zato sto vodi 23:22 u h2h mecevima vec je No1e bolji od rodje zato sto gazi rodju:
1. U svim finalima 11:6
2. U GS finalima 3:1
3. U svim zavrsnim masters finalima 2:0 (plus onaj put kada je dzemperce ziv i zdrav predao bez borbe pa potom igr'o 3 dana posle Davis Cup za Svajcarsku). Dakle ovde je omjer 3:0
4. U svim masters finalima 4:3
5. U svim GS mevecima 9:6

Dakle niti u jednoj kategoriji rodja nije bolji od No1eta. Cak ni nemoze da stigne No1eta do kraja karijere!!! Dakle rodja apsolutno NIJE goat. Da ne pominjem da je rodja 6 godina duze na turu od No1eta a da je No1e 5 godina mladji i da je kao takav izdominirao rodju kompletno od 2011 do 2016 godine! Buahahahaa~ A jos kad se vrati pa nastavi dominaciju... Hahahaa~ rodji ima da presuse oci od plakanja i da mu kosa potpuno napusti glavu!!!

==

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)

Rugala se šerpa loncu he he.
Nikada se ovde ne bi slavio poraz Federera (mada ljudi bre slave Delpa, Federer je bonus), u tolikoj meri, da godinama ovde volšebno ne egzistira grupa ostrašćenih nolemrzaca najprljavijeg rečnika omalovažavanja našeg momka i veličanja Federera/Nadala do neba u zavisnosti ko je u tom trenutku veći rival Novaku, što jasno govori da nije reč o navijanju nego o mrznji. Čak su se i navijači Mareja pazi pojavili kad je ovaj osvajao!? Pa nisu ljudi vrane da ne vide da je to obična hejterska grupa sa zadatkom, koji pritom postoje samo na internetu, u realnom životu ne možeš ih sresti, i prečesto im izleti hrvatski govor, što indicira da ti likovi ne dolaze iz Srbije. E pa zbog tih eto deca se raduju. Jel treba da ti se crta?

matori

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....

RF

pre 6 godina

Iako sam navijac RF i ako sam navijao da pobedi i osvoji US Open, donekle mi je drago sto je izgubio naravno sasvim zasluzeno jer je Del Potro bio bolji pre svega, a zatim da i ostrasceni navijaci u Srbiji shvate da nema nikakvog namestanja, nego da je RF sve ove godine osvojio zasluzeno zato sto je igrao vrhunski.

LOL

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danica, 7. septembar 2017 12:44)

Ma jok, mi smo ubedjeni da ce nam sve to obezbediti Federer.

hohi

pre 6 godina

cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...
(Doktor, 07. septembar 2017 12:28)

Ne, najviše volimo kada Novak dobije Federera! Duplo zezanje he he.

Terry

pre 6 godina

(Danica, 07. septembar 2017 12:44)

Vise mi je draze zbog vas fed botova nego zbog samog Federera, boli Danice a? Znam da boli samo mi reci koliko? :)

Jovan

pre 6 godina

Starcu ni turnir ne mozes namestiti. Trebali su svi da se povuku a on da odigra finale sa nekim juniorom. Valjda je ova saga sa nazovi najboljim igracem, koji nema pozitivan skor sa najbitnijim igracima danasnjice, zavrsena.

Delpo zasluzuje trofej

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:20)

A ko je branio vama Federerovim navijacima da pisete bezbroj komentara na Federerove pobede?To se valjda i ocekuje od vas, njegovih navijaca a ne od nekog drugog zar ne ?
Sem toga, ljudi se raduju Delpovoj pobedi jer su nebrojeni puta pokazali da im je on jedan od omiljenih igraca i nije ovde Federer u glavnoj ulozi kao gubitnik vec Delpo kao pobednik.

Deda Proka

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.

Nemanja

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 7. septembar 2017 08:25)

Kakva pogrešna i strašna generalizacija. Navijam za Federera od kad sam bio klinac, prije pojave Noleta, a tek Delpa, koje obojicu podržavam. Federeru me privukla, kao i milione drugih, njegova igra, koja je oku sigurno najugodnija. Niko nije tad ni pratio tenis, niti mi isprao mozak. Komentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".

dex

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)


Ono kad mislis da se za Federera navija ako si glup, snob ili ROB TRENDA ... druze ne pratimo tenis svi od 2011. godine, pusti nas koji pratimo tenis od ranih 90ih da uzivamo u igri i navijamo za coveka koji je podigao nivo tenisa za 100 u odnosu na svoje prethodnike, a boga mi i naslednike!

Klašnja

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.

esi mi nola?

pre 6 godina

Nolobotovi, sto se sad radujete? Pa namesteno je! Je l' tako? Nije izgubio zato sto je Argentinac bio bolji nego je morao zbog namestaljke!

iggy

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".
(basket majstor NS, 7. septembar 2017 08:13)

Ne. Govorili bismo o velikoj cetvorci, bez Mareja. On npr ima isto GS titula kao Vavrika. A Delpo bi ih imao sigurno 5,6

Nixa

pre 6 godina

19>12!
(esi mi nola?, 07. septembar 2017 11:20)

Pa to je sramota vas Federer botova, sto niste komentarisali kad je Federer pobedjivao hahahah koliko se covek ispalio komentarom. hahah

kimiko

pre 6 godina

Delpo je veliki covek, dobrica. Uvek je bio korektan prema svima, povrede ga sprecavale da osvoji vise turnira. Zato mu ja želim da osvoji ovo, jer je sve istrpeo i zaslužuje tenisku pravdu. Napred Delpo, kimiko je uz tebe !

Doktor

pre 6 godina

Evo, cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...

Danica

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.

Hello...

pre 6 godina

Toliko negativnih komentara na racun Federera... Najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta. Gospodara elegancije... Cemu to? Zbog Djokovica? Zbog potrebe da se uvek kontrira svetu, pogotov Zapadu? Zbog urodjene osobine najveceg radovanja negativnim stvarima? Ili kombinacije ovoga? Najverovatnije... Tesko nama s nama...

Фрфљави

pre 6 godina

@esi mi Nola

Јао колико тебе ово болииии аууууу баш се види. Сва срећа ( твоја ) што технологија још увек није толико далеко да може изразе лица да показује. Верујем дс би показало зајапуреност буууааахахаххахаха :)

srbin

pre 6 godina

Bas su lepo podelili, Federeru AO i VIMBLDON, Nadalu RGAROS i US open... (ali mozda se i DOBRI DIV IZ TANDILA tu nesto bude pitao :-))
Federeru mastersi na betonu Nadalu na sljaci... i stvaraju se uslovi da Nadal prvi put osvoji zavrsni masters, jer je to jedino sto mu nedostaje od najvecih turnira a posto se zna da vec sada vise od pola top 8 igraca nece igrati sve je jasno... Sve su ovo neke teorije zavera koje u principu ne volim ali da je situacija sumnjiva to je definitivno, pa Nadal i Federer vec godinama unazad ne mogu da osvoje GS a sada da citavu godinu tako dominiraju.... sa druge strane Novak i Endi koji su mladji od njih i toliko su dominanti bili prosle (proslih) godine, da ne osvoje NIJEDNU JEDINU vecu titulu.... AKo se njih dvojica vrate sledece godine i pocnu ponovo da dominiraju znaci da je 100% ova godina namestena.

esi mi nola?

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)

"Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?
(Goran, 07. septembar 2017 10:09)

Nisi razumeo poentu.Ja bih navijao za Federera da je iz Srbije,ili Nadala na primer.Da si obisao sveta znao bi da kod njih nema autosovinista i da se ne postavlja pitanje za koga navijas.Bilo da je to EU,Amerika,Kanada,Rusija...vole ljudi svoje.Nema Svajcarca ili Spanca koji ce pre navijati za Djokovica,a o Argentincima za Del Potra da ne pricam.A ovde,ne voli se Djokovic,vole se samo Zvezda i Partizan.

bivši teniser nekada sa renkingom

pre 6 godina

Fama o Federerovom gospodstvu je ništa manja od fame da je Federer jedan od najinteligentnijih tenisera. Nebrojeno puta sam ga video da na brejk loptu, na drugi servis trči na mrežu, tj. igra servis-volej. Naravno buše ga redovno. Toliko puta Novak u pertle, celu karijeru. Delpo danas nekoliko puta ga buši po paraleli ili u glavu. Pa Nole mu je dva Vimbldona i jedan USO uzeo na tu foru. Ajde da analiziramo zašto to Federer radi, čak i Novaku, dokazanom retern majstoru istorijske klase. Ili je glup, ili u panici ne zna šta radi, ili se pod pritiskom (pogrešno i glupo) oslanja na svoj najveći kvalitet, misleći da mu je to najveći kvalitet i ide linijom manjeg otpora, ili je mentalno slab pa ne sme da ide u razmenu pod pritiskom, već odma' na mrežu pa šta mi bog da, ili glumi hrabrost ali protiv koga... Šta je? Ej, braniš brejk loptu, drugi servis, i ti trčiš na mrežu posle serve, jednom Novaku, Delpu, babarogama. I buši te Nole tako 100 puta, i buši te Delpo nekoliko puta danas, bušio te i Južni na istu foru par puta tako i pravio brejkove, uzimao setove. I onda neko tupi kao Federer inteligentan teniser. Možda za ove fotelja “stručnjake“. Nema ništa inteligentno u njegovoj igri, sve se svodi na servis i čekanje da se u razmeni namesti na forhend na malo kraću ili sporiju loptu i onda ima opcija. I tako igra celu karijeru i protiv prvog i protiv stotog. Da se razumemo, on je top igrač, karijera to dokazuje, najveći, ali inteligentan nije. Da zahvali bogu na preciznom servisu i “praćka“ ultra preciznom forhendu. Jedna od te dve stvari kad mu stane eto problema. Novaku tri stvari mogu da stanu, on će osvojiti slem, jer ima arsenal drugih oružja. Ne zavisi niti od servisa, niti forhenda, niti od bekhend paralele, čak ni od reterna. Novak igra inteligentno i on je primer. Mrzi me obrazlagati. Reći ću samo da kada Novak igra protiv Nadala ima duplo više vinera nego kada igra protiv Federera, a i vrapci na grani znaju koliko je Nadal bolji u defanzivi od Federera. Paradoks? Samo za fotelja stručnjake.

Negotin

pre 6 godina

Malo ozbiljniji protivnik i nema Rodje, lepo im smestio i Endi kada se povukao da Rodja bude treci nosilac. Bas mi je drago zbog Delpa i zbog gubitka Rodje. Ne mogu sve sponzori da mu završe mora da pobedi i nekog boljeg igraca od Cilica

Stara kuka

pre 6 godina

@salerno
Auuuu sanjas i spominjes Srbe cak i kad ih nema i kad nemaju veze sa temom.Al tako je to kad si srbimrzac i pripadnik nacije koja nema medalju u bilo kojem sportu.

SemtheGem

pre 6 godina

Nisi ponudio odgovor. Samo agresivna retorika. Mogao si barem spomenuti mog komšiju Čilića umnjesto onog Borne.
Uvjek bi prije gledao Federera, Vavrinku, pa čak i Tsongu, nego Novaka, Endija ili Rafu.Teniseri koji većinom igraju samo sa osnovne linije malo su naporni.Još kad vidim onaj dvoručni backand odmah mi napamet padne Monika Seles.

cacanin

pre 6 godina

Federer botovi jeste zivi? haha (Filip, 07. septembar 2017 09:57)

19>12! Kako zivis sa ovim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:16)

Kako Vi, ON podnosi-te H2H, njega to vise boli nego bilo sta drugo. "Goat" a i minusu sa pobedama protiv Novaka i Nadala!

ja sam najveći gospodin

pre 6 godina

(adem, 07. septembar 2017 09:17)

Fini maniri? Jel to kad namerno sedneš na stolicu koja nije tebi namenjena, jel to psovanje protivnika u oči u sred meča, ili možda kada za protivnika kažeš da šamara na meč loptu i da to rade deca, ili možda izađeš u džemperu i predaš meč a posle par dana igraš, ili kad ti žena vređa kolegu pred celim svetom a ti ćutiš, ili kad prijatelju kome pola metra dobru loptu sude kao aut, i on ti prijateljski kaže “Rog, pa reci im i ti“, a on ti mirno odgovori “Čuo si sudiju“, jel na te fine manire misliš? Fama o Federerovom gospodstvu i finim manirima je dosegla sumanute razmere. Svi znamo ko je rekao da 100 puta ponovljena laž postaje istina. Evo hajde ti ili bilo ko, navedi mi, nabroj primere tih njegovih finih manira. Koji su to i gde su ti njegovi fini maniri? Jel ne srče kad jede supu, jel drži pravo mali prstić kad pije čaj, koji fini maniri, majke ti? Evo čekam da pročitam to.


PS: Kad sam bio mali čitao sam bajku o carevom novom odelu. Pročitaj je i ti. Biće ti neke stvari jasnije.

PPS: Jel fin manir kad se pita Novaka kako se pozdravlja kraljica?

Svaka cast

pre 6 godina

Del Potro veliki igrac .Covek je dobijao Nadala ,Federera i Novaka kad niko nije mogao i kad su bili dosta mladji .Sigurno bi imao do sad 5 velikih titula ,bio bi veliki trn oboj trojici poslednjih 7,8 godina da nije bilo tih povreda .

Najbolje tek dolazi

pre 6 godina

NOLO BOTINE dogovorite se jel namesteno za Rodju ili Rafu?
(Rodja Car, 07. septembar 2017 09:37
Naravno da je namešteno za Federera, prvo Delpo u cetvrfinalu a onda Nadal u polufinalu, jako providno.

Punk's not dead

pre 6 godina

Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
(..., 07. septembar 2017 08:25)

Burazeru, ko god da si, kompletan komentar je za čistu desetku! Posebno ovaj poslednji pasus koji sam izdvojio je nešto najsamosvesnije i najnormalnije što sam pročitao godinama unazad. Gospodin "genije", "GOAT", "maestro" i kako ga sve ne nazivaju je brutalna personifikacija trulog globalističkog i kapitalističkog stila života koji "drma" Evropom bezmalo već pola veka. Bukvalno sam ustao i aplaudirao ti na komentaru! Živ bio!

pusa

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati. 
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?
(SemtheGem, 07. septembar 2017 09:33)

Nemaš ti veze ni sa jednim, ni sa drugim. Puvaj se ti lepotom tenisa vašeg Čorića.

Vera

pre 6 godina

Poslije Novaka, Delpo mi je najomiljeniji tenisač i stvarno bih jako voljela da pobijedi i Nadala i osvoji UO po drugi put.On je toliko drag i dobar čovjek,gotivan i zaslužuje da ovo osvoji poslije svih problema s povredama.Čestitke za pobjedu protiv Federera!!!

Goran

pre 6 godina

"Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?
(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)"

Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pokusali su ameri da zabrane argentinskim kosarkasima iz NBA da igraju za reprezentaciju al otoga nema nista argentici ne prodaju svoj obraz za zelene dolare

Фрфљави

pre 6 godina

@ Dr. Rodick


Kmeeeee kmeeeeee hahahhhahhha јел боли? Мислим оно јел се хваташ за сламчицу сада и тражиш теорије завере?


За све остале који навијају против Новака а дижу Федерера.... и чак намештени УС опен није могао да донесе Федереру још једну титулу. Чак и најслабија конкуренција илада на једном гренд слему која може без проблема да се пореди са серијом 250 није помогла да Федерер узме оно што бисте ви волели... аууууу хаххахахахахах одавно би он испао да је Марин био у форми, да је Кеи играо, па чак и Раонић, да се сусрео са Стеном или не дај боже Ендијем или Новаком. Тако да му је ово поклон од организатора :) Која би то срамота била да човека којег боле леђа и који има 36 година освоји 3 од 4 гренд слема, а зо је само успео када је био у најнољим годинама и најбољој форми. Колико би то било сабласно и провидно... ауууууууу

Sasa

pre 6 godina

@NoName, upravo si se deklarisao kao Fed-bot. :D

Drago mi je sto je ispao, placljivac. Jos lepse je videti DelPotra u narednoj fazi. DelPotro je veliki covek i daleko veci od Federera i mnogih drugih.

Delpo ale ale ale ale Delpo....

Eleftherios

pre 6 godina

(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kako sebi nisi više dosadio, pa ovde si godinama i mala beba bi te provalila, ali ti si uporan tako da mislim da ti je ovo prešlo u opsesiju.

hehe

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.
(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kad je tako, što se uzbuđuješ?

Tvoj košmar je ravan svemiru.

Кривокапић

pre 6 godina

Не разумем коментаре. Гледао сам меч и Новак није био учесник.
Меч је био супер. Тајбрејк 3. сета је одлучио . Роџер није био на нивоу, али је могао да победи. Искрено сам мислио да ће Делпо бити уморан после претходног кола.
Биће одлично полуфинале.

NoName

pre 6 godina

Neka mi kazu Federer botovi jel Federer plesao?
(Nesa, 07. septembar 2017 09:42)

Nije bilo potrebe. Ovi iz Najka naredili da se Delpo skloni. Ah, ne, greška. To važi samo kad Federer pobedi.

vidim sve

pre 6 godina

Дел Потро је тенисер кога, после Ђоковића, највише волим. Федерер је играч кога, после Виландера, највише не волим.

budva

pre 6 godina

Baš sam se pitala kako je moguče da su ''teniski stručnjaci'' sa ove internet stranice, inače ''tolerantni navijači'' Rodžera, ostali ''nemi'' na ovu vest sve do posle 8 časova. Ipak, a u to nisam nikada ni sumnjala, veća je bol kad Novak pobeđuje, nego radost pobede njhovog ljubimca.
PS. Draga mi je, i zbog Delpa i zbog tenisa, ova pobeda Diva iz Tandila.

Đorđe

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi ovde, toliko zaslepljeni mržnjom prema Federeru, da mogu da osporavaju sve što je osvojio. Ljudi, on ima 36 godina! Većina tenisera vrhunski igra do 30. godine, nakon čega uglavnom sledi pad. Osporavate mu konkurenciju, a on igrao protiv Samprasa, Agasija dok su bili mlađi nego on sada, igrao protiv Rodika, Hjuita, Safina, koji su bili odlični igrači, pa zatim Nadala, Đokovića, Mareja... Vi idete do te mere da omalovažavate sadašnju konkurenciju, pored koje se Đoković naosvajao turnira. Kada igra protiv Đokovića, Busta, Tim... su vanzemaljci, a kada igraju protiv Federera onda su smešni irači.
Pa ko je kriv Đokoviću i Mareju što su se povukli. Ovo je treća generacija koju Federer ispraća.
Ko normalan može osporiti 19 gs titula? Neverovatno koliko smo nerealni.
Del Potru svaka čast. Da ga nisu osakatile povrede imao bi sigurno 5-6 gs. Voleo bih da osvoji US.

SemtheGem

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati.
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?

adem

pre 6 godina

ako sam federer kaze da mu nije zao, to po meni znaci da nije bio spreman 100 posto. ja bih vise o navijanju. neke osobe, mislim na sportiste ali i na glumce ili druge javne licnosti imaju harizmu da ih ceo svet voli, i tako ce uvek biti. federer je jedan od najvoljenijih sportist na svetu. nadal takodje, novak ili endi su kao face odbojne, da tako kazem, i njih moze voleti samo njihova majka, i odredjen deo njihovog naroda. ako si recimo lep, i posedujes sarm, zasto bi bio neko krivAC ILI GLUP ILI POKVAREN sto te voli. ko je kriv novaku sto ga niko ne voli...da li ces voleti nekog sa finim manirima ili nekog ko celom stadionu kaze.......ili koji u svakom mecu lomi rekete ili... npr. fonjini ima sarm, ali njegov svadjalacki temperament ne daje publici da ga uvek ceni, voli i sl. toliko.

dr. Roddick

pre 6 godina

Da da, protiv Thiema se raspadao, bio bolestan, i onda su dosle magicne pilule protiv kaslja i temperature, i evo odmah igra kao nikad.

Cudno da nolobotovima sve ovo nije sumnjivo, ah da,cekaj,pa ne radi se o Nadalu ili Federeru...

realno

pre 6 godina

I Federer ima problema sa udaračima i big serverima. Dobijali su ga i Izner (i to na šljaci u sred Bazela), i Karlović, i Delpo dva puta na slemu, i Soderling na slemu, i Vavrinka na slemu, i Berdih i Conga i Ćilić na slemu, Tim takođe, Kirjos, Zverev itd, gubio je Federer samo tako, nego se to nekako medijski sakriva, ili bar ovlaš proprati u svetu, pa se stiče drugačji utisak, a važno je da se za svaki sličan poraz Novaka ovde trubi mesecima, godinama, od strane trolova. Ne bi škodilo malo objektivnosti.

v

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 7. septembar 2017 08:29)
# Link komentara
Dete, ne nameštaju se mečevi direktno , već se omogućavaju prilike u kojima igrač ima najviše šansi da osvoji turnir.

Svakom sa gram mozga vidi ovolike povrede top igrača i odustajanje od takmičenja u najmanju ruku kao presedan . Naravno slučajnost!
Drago mi je što su organizatori USO i teniski establišment još jednom dobili mošu.

Vamosssss Kevin!


Preporučujem (+46)

Gde ja živim

pre 6 godina

Delpu svaka čast, mnogo simpatičan lik i sjajan teniser koji na žalost nije ostvario pun potencijal zbog povreda. Međutim ono što meni ovde smeta su komentari protiv Fedexa. Ok i meni nije pravo toliko uzdizanje Rodžera da je bezgrešan, ali i vi preterujete. Čovek je jedan od najboljih svih vremena (da li je najbolji neka kažu oni koji su kompetentniji od mene, ja sam samo gledalac) i nema razloga za omalovažavanjem. Mi stalno kukamo kako nas svet mrzi, kako su nepravedni i samo znaju da pljuju, a onda mi radimo to isto. Nije lepo rođaci. Ja sam trenutno zaokupljen košarkom jer je više volim od tenisa (i da igra Novak bio bi isti slučaj), pa ne mogu da kažem kakav je bio meč i ko je zaslužio da osvoji, ali molim bez glupih klasifikacija. Ajde kada se durimo da smo zemlja sporta da to i budemo.

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?

Bgd

pre 6 godina

Bas fina publika svaki put apladurali kada del potro promasi prvi servis , a vi sto pljujete novaka ovde sada , treba da vas je sramota !!! Vi ste bruka za srbiju , umesto da podrzavate naseg najvec sportistu svih vremena , vi podrzavate ustogljenog snoba federera .Polakao, vraca se novak sl. godine jaci nego ikada , a federer deda odlazi u legendu...

Teniser

pre 6 godina

I da,samo da se kaze da je publika Rodzera Federera najnepristojnija i razuzdana banda, njihov nastup na gotovo svakom mecu gde god je on igrao je sraman.

Jumko

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

bravo delpo, svaka cast rodgeru ali sam od pocetka voleo da delpo osvoji, nekako bi mi bilo drago da on osvoji turnir iako nisam verovao ni da ce do polufinala stici, zasluzio je to nakon svega sto mu se desilo, veliki, strasan igrac, veliki covek.. bruka kakav mec su odigrali..

Kika Majstor

pre 6 godina

Šteta za Federera što je došao u NY u slaboj formi. 20 bi lepo zvučalo. Verovatno će 20-ti da mu bude AU 2018. Bravo majstore u svakom slučaju.

Krle

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.

Mali Radojica

pre 6 godina

Vidim mnogo se ovde spominje neki Djoković, a igrali su neka druga dvojica i kao što uvek biva, samo je jedan od njih pobedio. Zašto pričate o onom trećem igraču koji je nebitan? Mlad sam pa ne razumem.

3:1 razvaljotka

pre 6 godina

Sta kazu sada Nolobotovi? Namesteno da Fed osvoji US open, je li? A, ne, namesteno je da osvoji Delpo...
(ana, 07. septembar 2017 07:02)

Fedobotovi, smirite se, smirite se, samo se smirite. Nekad i namešteno ne može da se osvoji kada igra protiv raspoloženog i tog dana boljeg tenisera.

milos

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DD, 7. septembar 2017 08:29)

Nije namešteno za Federera ali je namešteno za Nadala.

brufen_od_400

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.
(Lik, 7. septembar 2017 08:39)

Neko ko će srušiti "providan NIKE projekat", PA DEL POTRO NOSI NIKE OPREMU, pa nolobotoviiiiiii boraniiiiiijo!!

Kobe Bryant

pre 6 godina

Kako mi je krivo sto nisam gledao! Del Potro je car. Jedan od najgotivnijih likova na ATP turu. Gotivniji i od Noleta. Kad je neko video njega da psuje, da se svadja, lomi rekete. Njegove izjave za medije uvek odmerene, nema vredjanja i omalovazavanja kolega. Steta, stvarno steta, sto su ga povrede omele da ima jos koji GS. Eto od srca mu zelim da ponovi uspeh iz 2009. na US openu.

Del Boj

pre 6 godina

koliko volim ovog čovjeka, dobri div!
nadam se da će i osvojiti, mada Rafa igrao kao lud, opet se dopinguje :D
šala, naravno, očekujem vrhunski meč, srecno DelPo, institucijo!!

Blue Moon 482

pre 6 godina

Finale pre finala Rafa-DelPo. Nema ništa gore kad čekaš meč da počne do 3 ujutru i onda zaspiš, a kad se probudiš vidiš naslov BUM TRAS.

pusa

pre 6 godina

Ja napisah juče da će Nadal da osvoji slem bez top10 protivnika, i da se proveri da li se to ikada desilo, i dobih minuse. E “stručnjaci“.

погачара

pre 6 godina

He, pa nije to nesrećni Kolšrajber ili Lopes.
Del Potro je klasa, voli da igra ovde a još kada se malo dodatno motiviše sa tribina, biva jako jako opasan za bilo koga iz vrha.
Izgleda da im ipak nije suđeno ono za Nju Jork.

The roof pay dividends...

Lik

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.

jsx

pre 6 godina

Kada si visoko pozicioniran zreb je takav da se ne sreces sa beskonacno top10 igraca, tek u polufinalu eventualno i cetvrtfinalu ih dobijes. S tim u vezi Nadalov zreb na RG-u je bio ok- u polufinalu najjaci sljakas posle njega (to sto mu ne idu druge podloge je tu irelevantno), a u finalu bivsi sampion tog turnira. Ako osvoji US Open, to ce biti presedan, ali ne vidim njegovu krivicu.
Neki impliciraju da je top10 igracima naredjeno da mu se sklone (i Mareju prosle godine), ali onda bih voleo jednu stvar da mi objasne. Sto onda ti teniseri nisu dosli do Nadala/Mareja pa ih onda pustili. Njima bi odgovaralo jer je valjda manja sramota izgubiti od Rafe nego Corica plus bi imali vise bodova, a ATP bi imao vecu gledanost plus bi Nadal "izgledao jace".

Ivan M

pre 6 godina

Bravo majstore! Izvesno je da nije bilo povreda i pehova da bi smo pričali o velikoj petorci (ili četvorci) tenisa. Sada hrabro na Nadala, koji do sada nije imao nikoga tvog kvaliteta u žrebu, i do titule!

he he

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.
(NOL6, 07. septembar 2017 07:04)

Aj plači na drugom mestu! Kakve veze Nole ima što ti je ljubimac sa Alpa izgubio?
Inače i kilavi Nole je ove godine Delpa dva puta dobio, a “najveći“ Federer nema igru za njega. A kad smo kod Tima, Kirjosa i Šapovalova, proveri kog najvećeg španskog sina su oni mlatili ove godine.

basket majstor NS

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".

...

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.

bariloche

pre 6 godina

"Pre osam godina u finalu Njujorka, Huan Martin je prekinuo niz od pet uzastopnih godina u kojima je Federer slavio u Njujorku. Od tada, Švajcarac nije osvajao trofej na „Flašing medouzu“, a pohod na 20. grend slem pehar moraće da odloži makar do Australije." Napisa neko u uvodnom tekstu i osta živ. Kako da ne! Samo što se čuda ne događaju svaki dan pa tako i osvajanje 20. Rođine titule, Bravo, bravo, bravo J.M. del Potro!!!! Utišao si navijačku njujoršku publiku, možda ćeš morati da potražiš i novog sponzora? Iako si NIKE-ov ali nisi smeo da ugrožavaš "projekat". Bilo kako bilo, pokazao si gde je federeromaniji mesto. Smatram da Rafa neće moći da ti se suprotstavi na tvrdoj podlozi i da je USO za 2017. tvoj posle dugih, dugih godina čekanja! Bravo još jednom!!

Federer je G.O.A.T

pre 6 godina

Ja kao navijac najveceg igraca ikada Federera cestitam Delpotru i svim navijacima NOLA zato sto je dokazana ono sto pricaju mesecima da se sve namesta za Rodju. Radi Delpa mi nije puno zao sto je majstor ispao.Pozdrav svim ljubiteljima pravog tenisa

RF gospodin covek

pre 6 godina

Kakav izliv mrznje prema najvecem ikada! Kakav kompleks drma zato sto svuda navijaju za majstora. Jedan se cak ponosi time sto svet ne prihvata Djokovica i sto podrzava Federera...

texo

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)

Ono kad nolobot pokušava da provuče ostalim nolobotovima svoju fikciju da je 12 GS, bolje,veće,šta već od 19 GS.

Bojan

pre 6 godina

Videlo se od pocetka turnira da nije Federer spreman.
I njemu i Nadalu najlaksi zreb.
Kao da igraju turnir 500.
Nadam se drugoj tituli Delpa.

Chemical Burazer

pre 6 godina

Јаоооооо мајко моја каква вестттттттт :) Синоћ смо дошли са одмора. Легли нешто после поноћи. Млађа ћерка ме је пробудила још у 7ч. Надрндан дам, ненаспаван и благо агресиван. И одем ја у тоалет, узмем телефон са мном као и обично и кад прочитам вест и то ударну!!! Аууууу ал ме је ово расположило. А два другара ми рекоше да Делпо може слободно карту за Тантил да купи. Ја им кажеш да не бих рекао. Јер Федерер не воли да игра са Делпо. Хихихихихи

Најбољи свих времена

pre 6 godina

То је тај сиилни Федерер... Дијего Шварцман, Карењо Буста, Кокинакиси, Багдатиси и њима сличним... ту Федерер испољава сву своју силину и моћ. Наравно,ж јер су већ изгубили у свлачионици 1:0 у сетовима. Јер је прекопута сиииилни Федерер... а када му дође озбиљнији играч, он наравно као и по обичају изгуби. То су доказивали годинама Ђоковић и Надал. И понекад Делпо и Мареј и Вавринка и Чилић. То је та најјача конкуренција свих времена... ех колико недостају Новак, Енди, Стен, Кеи... Раонић ни мало не фали.

Bojan

pre 6 godina

Sarapova i Federer ocigledno misle da se turnir moze osvojiti snimajuci reklame i slikajuci se sa svim i svakim uz minimalno treninga. E pa ne ide to tako

pojima nemaš

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 07. septembar 2017 08:29)

Naravno da je namešteno. Organizatori rekli Timu da se skloni, da bolesni Delpo dođe Federeru, Dominik razvalio dva seta, i posle odradio dogovor, ali se svi zeznuli za ludog Delpa. Greška u proceni. Dešava se. Šta ti nije jasno? Kad se u istoriji desilo da neko okrene posle 1:6, 2:6?
Evo pitanja za tebe. Ko je najmoćniji u svetu sporta? Ko je de facto najmoćniji i najuticajniji u delu privredne grane koja se zove sport? Evo pomoć, ima veze sa grčkom boginjom.

Bojan

pre 6 godina

Bravo za Delpa, zaslužio je da osvoji turnir... Nadal je imao prelak žreb i u sledećem meču dajem prednost njemu iako navijam za Delpa

NOL6

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.

maxim

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da ce Federer otici u finale i uzeti trofej u epskom mecu protiv Karenja Buste,kao i mnogo puta do sad, medjutim nije. :)

brufen_od_400

pre 6 godina

Nameštaljka čitave sezone, iz aviona se vidi šta su skrčkali u kuhinji NIKE HQ, da Federer i Nadal podele sve gren slemove ove sezone, a Nadal u 31oj godini da uzima slem na betonu posle xy godina, MOŽE ako ODUSTANU svi živi sa tura a žreb mu nameste tako da do polufinala igra sa čelendžer igračima. Federer došao u Njujork da proda opremu i uzme osam cifara.

Tuga, jad i čemer šta su napravili od tenisa.

šetač

pre 6 godina

Otvara se Rafi, nisam siguran da će delPo imati snage. Ali ko zna, u poslednje vreme osvajaju oni koji nemaju kontinuitet u igranju već prave pauze. Svaka čast delPu posle dve operacije da se vratio.

texo

pre 6 godina

Nadal put do 16 gren slem titule.

1 runda Lajović čelendžer igrač
2 runda Daniel čelendžer igrač
3 runda Majer čelendžer igrač
4 runda Dolgopolov atp 250 igrač
5 runda Rubljev čelendžer igrač
6 runda Del Potro (izmrcvarenog Del Potra dobija lagano u 3 seta)
7 runda Anderson/Karenjo-Busta čelendžer igrač

Ovo je najveća nameštaljka jednog žreba u istoriji tenisa.

Neleh

pre 6 godina

Sjajan je bio Delpo. Posle onakvog iscrpljujuceg meca sa Timom, ovako igrati protiv Federera, neverovatno! 3. set je bio tako neizvestan, sjajan tenis, kakvo uzivanje!!

zoran

pre 6 godina

mnogo mi je drago što je Delpo odvalio matorog prepotenka.
uz Novaka, Viktora i Janka, Delpo mi je uvek bio omiljeni teniser...Dečko je 'lebac , i mangup u isto vreme

Simpo

pre 6 godina

Zašto bre Delpo zašto stavi u crno verne obožavaoce seka perse a bio si nam drag tako smo se radovali i zviždali posle svakog tvog promašenog prvog servisa ili grešaka i padali u trans a ti to nisi umeo da ceniš i zato smo svi brže bolje pobegli sa stadiona da ne bi čuli tvoju izjavu i sebe doveli u još bolniji položaj,pismo sramnih navijača Rodžera

svasta

pre 6 godina

mislim da je zavrsena poslednja igra leptira. Zao mi je , lepo je bilo gledati ga, ali stizu neki novi klinci, jos uvek ima na turu iskusnih i dobrih igraca, ali mladjih i bice mu sve teze nositi se s njima. I ako je zaista gospodin, kao sto sebe predstavlja, neka se povuce sad, kad je u vrhu, da ne krene tamburanje i od onih koji su daleko slabiji igraci. Svi smo mi gosti na ovom svetu, svemu dodje kraj .

ljAXE

pre 6 godina

Divan mec. Delpo u fokusu od pocetka. Drago mi je i zbog sto puta pomenute publike u Njujorku. Pre par godina gledao sam uzivo kako mogu da budu neotesani. Delpotro se i bunio kod sudije jer je publika tapsala i vriskala na njegovu servis gresku???!!! To je u teniskom bon-tonu teski primitivizam. Sudija naravno nije reagovao. Smeta mi ta ignorantnost nekih Federerovih fanova. Americki komentator je na pocetku meca izjavio da ce Federer verovatno pobediti. Iako se od pocetka videlo da je Delpo izuzetno fokusiran i pod adrenalinom, slicno kao i Vavrinka kad ga krene. Posle prvog seta komentator ponovo izjavljuje da je Delpo dobar ali da ce Federer pobediti?! Slusam, neverujem. Federera krene, komentator uzvikuje: Maestro, genije...A Delpo cuti i zakiva. Cak i kada je Roger osvojio drugi set, smeo sam da se kladim na Huana Martina. Kada je u zoni, kao i Vavrinka, nemoguce ga je pobediti. Roger je igrao standardno dobro, uz svesrdnu pomoc publike koja ga u Njujorku posebno obozava. No, Delpotro je bio taj koji se veceras pitao.

Teniser

pre 6 godina

Bravo Delpo majstore, potpuno si zasluzio ovo.Opet je bio koban po Federera u zavrsnici US Opena.Iskreno,Federer nikad nece imati vise ovako dobru priliku da osvoji US Open i sa te strane moze da zali ali je svakako imao odlicnu sezonu.Mec izmedju Delpa i Nadala ce biti prava poslastica, nista manja od Federer-Nadal.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Ništa nije bilo podeljeno, jedno 500ak Argentinaca, doduše prilično glasnih naspram histeričnih razularenih mediokriteta spremnih i da zvižde i raduju se greški na prvi servis ne bili nekako spasli mezimca. Ne može. Ne daj Delpo svoj san. Tvoje srce je jače od lažnog trenda i fensi snobovštine. Do titule, udri gromovniče iz Tandila, idemo ljudino!

Kavric

pre 6 godina

Videlo se od starta turnira da Federer nema intenzitet za osvajanje turnira. Sve i da je pobedio Delpa izgubio bi od Nadala. Nije to onaj nivo tenisa iz prvog dela sezone. Naravno kapa dole za sezonu! Inace,Federerov sam navijac.

Никола

pre 6 godina

Обожавам овог човјека, за њега навијам од самог почетка турнира. Надам се да ће направити још једно изненађење, па да га гледамо ка походу да други ГС.

Kum Ziki

pre 6 godina

Nikada se nije desilo ...Ovo će biti prvo polufinale i finale ( ako Rafa osvoji ) gde neće imati protivnika iz top 10... nije ni Federer imao nijednu takvu osvojenu GS titulu ... previše lako do polufinala sa nikakvim protivnicima...bez Djokovica,Mareya,Wawrinka , Nisikori...na šta se sveo tenis žalosno...da se podsetimo kako je Rafa osvoji RG ...protivnici
1.Per
2.Hase
3.Basivasvili
4.Agut
5.Pablo Karenjo ( predao )
6.Tim
7.Wavrinka
USA
1.Lajovic
2.Daniel
3.Mayer
4.Dolgopolov
5.Rublev
Ovo kuckam posle poraza Federera od Delpa ...znači 2GS, RG + USA Rafa je imao samo DVA nosioca iz top 10 Tim i Wawrinku ...za 2 GS PREMALO :-(

Mare

pre 6 godina

Koliko volim ovog coveka. Iskren, normalan, emotivan, a beskrajno talentovan. Da nije bilo povrede zgloba sad bi vec imao desetak GS titula. Cepaj Delpo, Srbija te voli.

Tenis nije propo

pre 6 godina

Jako dobra vest kako god da gledate. Teorije zavere propale, zaista bi bilo previse da RF uzme 3 GS ove godine. Eto mu razloga da se i dalje takmici, da osvoji i 20 GS npr 2020, godine. Drago mi i za Delpa da pobedi nekpg osim NDJ kada je ovako bitno. A Nadal da zadrzi prvo mesto zasluzio je, a da pobednik bude totalni autsajder, sto u sustini i jesu trojica preostalih. Tenis se nije pretvorio u WWE i to je jako dobro....

JPR24

pre 6 godina

Svaka čast za odličan tenis. I Delpotru i Federeru. Delpo posle ove dve partije sad ide na Nadala, teško da će moći, mislim fizički, Nadal je sigurno svežiji.

DukiNS

pre 6 godina

Delpo je zasluzio da se vrati u vrh. Federeru svaka cast na prikazanoj igri u tim godinama. Imao je najtezi 'kostur' od svih cetvrtfinalista , a Delpo je veceras potsetio na svoje najbolje dane i voleo bih kad bi osvojio turnir. Nadam se da ce Novak pronaci motivaciju sledece godine, pa da jos malo uzivamo u mecevima 'starije' garde.

...

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.

Del Boj

pre 6 godina

koliko volim ovog čovjeka, dobri div!
nadam se da će i osvojiti, mada Rafa igrao kao lud, opet se dopinguje :D
šala, naravno, očekujem vrhunski meč, srecno DelPo, institucijo!!

basket majstor NS

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".

Blue Moon 482

pre 6 godina

Finale pre finala Rafa-DelPo. Nema ništa gore kad čekaš meč da počne do 3 ujutru i onda zaspiš, a kad se probudiš vidiš naslov BUM TRAS.

Најбољи свих времена

pre 6 godina

То је тај сиилни Федерер... Дијего Шварцман, Карењо Буста, Кокинакиси, Багдатиси и њима сличним... ту Федерер испољава сву своју силину и моћ. Наравно,ж јер су већ изгубили у свлачионици 1:0 у сетовима. Јер је прекопута сиииилни Федерер... а када му дође озбиљнији играч, он наравно као и по обичају изгуби. То су доказивали годинама Ђоковић и Надал. И понекад Делпо и Мареј и Вавринка и Чилић. То је та најјача конкуренција свих времена... ех колико недостају Новак, Енди, Стен, Кеи... Раонић ни мало не фали.

bariloche

pre 6 godina

"Pre osam godina u finalu Njujorka, Huan Martin je prekinuo niz od pet uzastopnih godina u kojima je Federer slavio u Njujorku. Od tada, Švajcarac nije osvajao trofej na „Flašing medouzu“, a pohod na 20. grend slem pehar moraće da odloži makar do Australije." Napisa neko u uvodnom tekstu i osta živ. Kako da ne! Samo što se čuda ne događaju svaki dan pa tako i osvajanje 20. Rođine titule, Bravo, bravo, bravo J.M. del Potro!!!! Utišao si navijačku njujoršku publiku, možda ćeš morati da potražiš i novog sponzora? Iako si NIKE-ov ali nisi smeo da ugrožavaš "projekat". Bilo kako bilo, pokazao si gde je federeromaniji mesto. Smatram da Rafa neće moći da ti se suprotstavi na tvrdoj podlozi i da je USO za 2017. tvoj posle dugih, dugih godina čekanja! Bravo još jednom!!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Ništa nije bilo podeljeno, jedno 500ak Argentinaca, doduše prilično glasnih naspram histeričnih razularenih mediokriteta spremnih i da zvižde i raduju se greški na prvi servis ne bili nekako spasli mezimca. Ne može. Ne daj Delpo svoj san. Tvoje srce je jače od lažnog trenda i fensi snobovštine. Do titule, udri gromovniče iz Tandila, idemo ljudino!

pusa

pre 6 godina

Ja napisah juče da će Nadal da osvoji slem bez top10 protivnika, i da se proveri da li se to ikada desilo, i dobih minuse. E “stručnjaci“.

Bojan

pre 6 godina

Videlo se od pocetka turnira da nije Federer spreman.
I njemu i Nadalu najlaksi zreb.
Kao da igraju turnir 500.
Nadam se drugoj tituli Delpa.

ljAXE

pre 6 godina

Divan mec. Delpo u fokusu od pocetka. Drago mi je i zbog sto puta pomenute publike u Njujorku. Pre par godina gledao sam uzivo kako mogu da budu neotesani. Delpotro se i bunio kod sudije jer je publika tapsala i vriskala na njegovu servis gresku???!!! To je u teniskom bon-tonu teski primitivizam. Sudija naravno nije reagovao. Smeta mi ta ignorantnost nekih Federerovih fanova. Americki komentator je na pocetku meca izjavio da ce Federer verovatno pobediti. Iako se od pocetka videlo da je Delpo izuzetno fokusiran i pod adrenalinom, slicno kao i Vavrinka kad ga krene. Posle prvog seta komentator ponovo izjavljuje da je Delpo dobar ali da ce Federer pobediti?! Slusam, neverujem. Federera krene, komentator uzvikuje: Maestro, genije...A Delpo cuti i zakiva. Cak i kada je Roger osvojio drugi set, smeo sam da se kladim na Huana Martina. Kada je u zoni, kao i Vavrinka, nemoguce ga je pobediti. Roger je igrao standardno dobro, uz svesrdnu pomoc publike koja ga u Njujorku posebno obozava. No, Delpotro je bio taj koji se veceras pitao.

Punk's not dead

pre 6 godina

Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
(..., 07. septembar 2017 08:25)

Burazeru, ko god da si, kompletan komentar je za čistu desetku! Posebno ovaj poslednji pasus koji sam izdvojio je nešto najsamosvesnije i najnormalnije što sam pročitao godinama unazad. Gospodin "genije", "GOAT", "maestro" i kako ga sve ne nazivaju je brutalna personifikacija trulog globalističkog i kapitalističkog stila života koji "drma" Evropom bezmalo već pola veka. Bukvalno sam ustao i aplaudirao ti na komentaru! Živ bio!

Chemical Burazer

pre 6 godina

Јаоооооо мајко моја каква вестттттттт :) Синоћ смо дошли са одмора. Легли нешто после поноћи. Млађа ћерка ме је пробудила још у 7ч. Надрндан дам, ненаспаван и благо агресиван. И одем ја у тоалет, узмем телефон са мном као и обично и кад прочитам вест и то ударну!!! Аууууу ал ме је ово расположило. А два другара ми рекоше да Делпо може слободно карту за Тантил да купи. Ја им кажеш да не бих рекао. Јер Федерер не воли да игра са Делпо. Хихихихихи

Ivan M

pre 6 godina

Bravo majstore! Izvesno je da nije bilo povreda i pehova da bi smo pričali o velikoj petorci (ili četvorci) tenisa. Sada hrabro na Nadala, koji do sada nije imao nikoga tvog kvaliteta u žrebu, i do titule!

bivši teniser nekada sa renkingom

pre 6 godina

Fama o Federerovom gospodstvu je ništa manja od fame da je Federer jedan od najinteligentnijih tenisera. Nebrojeno puta sam ga video da na brejk loptu, na drugi servis trči na mrežu, tj. igra servis-volej. Naravno buše ga redovno. Toliko puta Novak u pertle, celu karijeru. Delpo danas nekoliko puta ga buši po paraleli ili u glavu. Pa Nole mu je dva Vimbldona i jedan USO uzeo na tu foru. Ajde da analiziramo zašto to Federer radi, čak i Novaku, dokazanom retern majstoru istorijske klase. Ili je glup, ili u panici ne zna šta radi, ili se pod pritiskom (pogrešno i glupo) oslanja na svoj najveći kvalitet, misleći da mu je to najveći kvalitet i ide linijom manjeg otpora, ili je mentalno slab pa ne sme da ide u razmenu pod pritiskom, već odma' na mrežu pa šta mi bog da, ili glumi hrabrost ali protiv koga... Šta je? Ej, braniš brejk loptu, drugi servis, i ti trčiš na mrežu posle serve, jednom Novaku, Delpu, babarogama. I buši te Nole tako 100 puta, i buši te Delpo nekoliko puta danas, bušio te i Južni na istu foru par puta tako i pravio brejkove, uzimao setove. I onda neko tupi kao Federer inteligentan teniser. Možda za ove fotelja “stručnjake“. Nema ništa inteligentno u njegovoj igri, sve se svodi na servis i čekanje da se u razmeni namesti na forhend na malo kraću ili sporiju loptu i onda ima opcija. I tako igra celu karijeru i protiv prvog i protiv stotog. Da se razumemo, on je top igrač, karijera to dokazuje, najveći, ali inteligentan nije. Da zahvali bogu na preciznom servisu i “praćka“ ultra preciznom forhendu. Jedna od te dve stvari kad mu stane eto problema. Novaku tri stvari mogu da stanu, on će osvojiti slem, jer ima arsenal drugih oružja. Ne zavisi niti od servisa, niti forhenda, niti od bekhend paralele, čak ni od reterna. Novak igra inteligentno i on je primer. Mrzi me obrazlagati. Reći ću samo da kada Novak igra protiv Nadala ima duplo više vinera nego kada igra protiv Federera, a i vrapci na grani znaju koliko je Nadal bolji u defanzivi od Federera. Paradoks? Samo za fotelja stručnjake.

Kobe Bryant

pre 6 godina

Kako mi je krivo sto nisam gledao! Del Potro je car. Jedan od najgotivnijih likova na ATP turu. Gotivniji i od Noleta. Kad je neko video njega da psuje, da se svadja, lomi rekete. Njegove izjave za medije uvek odmerene, nema vredjanja i omalovazavanja kolega. Steta, stvarno steta, sto su ga povrede omele da ima jos koji GS. Eto od srca mu zelim da ponovi uspeh iz 2009. na US openu.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

bravo delpo, svaka cast rodgeru ali sam od pocetka voleo da delpo osvoji, nekako bi mi bilo drago da on osvoji turnir iako nisam verovao ni da ce do polufinala stici, zasluzio je to nakon svega sto mu se desilo, veliki, strasan igrac, veliki covek.. bruka kakav mec su odigrali..

Mare

pre 6 godina

Koliko volim ovog coveka. Iskren, normalan, emotivan, a beskrajno talentovan. Da nije bilo povrede zgloba sad bi vec imao desetak GS titula. Cepaj Delpo, Srbija te voli.

budva

pre 6 godina

Baš sam se pitala kako je moguče da su ''teniski stručnjaci'' sa ove internet stranice, inače ''tolerantni navijači'' Rodžera, ostali ''nemi'' na ovu vest sve do posle 8 časova. Ipak, a u to nisam nikada ni sumnjala, veća je bol kad Novak pobeđuje, nego radost pobede njhovog ljubimca.
PS. Draga mi je, i zbog Delpa i zbog tenisa, ova pobeda Diva iz Tandila.

Vera

pre 6 godina

Poslije Novaka, Delpo mi je najomiljeniji tenisač i stvarno bih jako voljela da pobijedi i Nadala i osvoji UO po drugi put.On je toliko drag i dobar čovjek,gotivan i zaslužuje da ovo osvoji poslije svih problema s povredama.Čestitke za pobjedu protiv Federera!!!

šetač

pre 6 godina

Otvara se Rafi, nisam siguran da će delPo imati snage. Ali ko zna, u poslednje vreme osvajaju oni koji nemaju kontinuitet u igranju već prave pauze. Svaka čast delPu posle dve operacije da se vratio.

maxim

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da ce Federer otici u finale i uzeti trofej u epskom mecu protiv Karenja Buste,kao i mnogo puta do sad, medjutim nije. :)

Simpo

pre 6 godina

Zašto bre Delpo zašto stavi u crno verne obožavaoce seka perse a bio si nam drag tako smo se radovali i zviždali posle svakog tvog promašenog prvog servisa ili grešaka i padali u trans a ti to nisi umeo da ceniš i zato smo svi brže bolje pobegli sa stadiona da ne bi čuli tvoju izjavu i sebe doveli u još bolniji položaj,pismo sramnih navijača Rodžera

ja sam najveći gospodin

pre 6 godina

(adem, 07. septembar 2017 09:17)

Fini maniri? Jel to kad namerno sedneš na stolicu koja nije tebi namenjena, jel to psovanje protivnika u oči u sred meča, ili možda kada za protivnika kažeš da šamara na meč loptu i da to rade deca, ili možda izađeš u džemperu i predaš meč a posle par dana igraš, ili kad ti žena vređa kolegu pred celim svetom a ti ćutiš, ili kad prijatelju kome pola metra dobru loptu sude kao aut, i on ti prijateljski kaže “Rog, pa reci im i ti“, a on ti mirno odgovori “Čuo si sudiju“, jel na te fine manire misliš? Fama o Federerovom gospodstvu i finim manirima je dosegla sumanute razmere. Svi znamo ko je rekao da 100 puta ponovljena laž postaje istina. Evo hajde ti ili bilo ko, navedi mi, nabroj primere tih njegovih finih manira. Koji su to i gde su ti njegovi fini maniri? Jel ne srče kad jede supu, jel drži pravo mali prstić kad pije čaj, koji fini maniri, majke ti? Evo čekam da pročitam to.


PS: Kad sam bio mali čitao sam bajku o carevom novom odelu. Pročitaj je i ti. Biće ti neke stvari jasnije.

PPS: Jel fin manir kad se pita Novaka kako se pozdravlja kraljica?

texo

pre 6 godina

Nadal put do 16 gren slem titule.

1 runda Lajović čelendžer igrač
2 runda Daniel čelendžer igrač
3 runda Majer čelendžer igrač
4 runda Dolgopolov atp 250 igrač
5 runda Rubljev čelendžer igrač
6 runda Del Potro (izmrcvarenog Del Potra dobija lagano u 3 seta)
7 runda Anderson/Karenjo-Busta čelendžer igrač

Ovo je najveća nameštaljka jednog žreba u istoriji tenisa.

Kum Ziki

pre 6 godina

Nikada se nije desilo ...Ovo će biti prvo polufinale i finale ( ako Rafa osvoji ) gde neće imati protivnika iz top 10... nije ni Federer imao nijednu takvu osvojenu GS titulu ... previše lako do polufinala sa nikakvim protivnicima...bez Djokovica,Mareya,Wawrinka , Nisikori...na šta se sveo tenis žalosno...da se podsetimo kako je Rafa osvoji RG ...protivnici
1.Per
2.Hase
3.Basivasvili
4.Agut
5.Pablo Karenjo ( predao )
6.Tim
7.Wavrinka
USA
1.Lajovic
2.Daniel
3.Mayer
4.Dolgopolov
5.Rublev
Ovo kuckam posle poraza Federera od Delpa ...znači 2GS, RG + USA Rafa je imao samo DVA nosioca iz top 10 Tim i Wawrinku ...za 2 GS PREMALO :-(

zoran

pre 6 godina

mnogo mi je drago što je Delpo odvalio matorog prepotenka.
uz Novaka, Viktora i Janka, Delpo mi je uvek bio omiljeni teniser...Dečko je 'lebac , i mangup u isto vreme

Sasa

pre 6 godina

@NoName, upravo si se deklarisao kao Fed-bot. :D

Drago mi je sto je ispao, placljivac. Jos lepse je videti DelPotra u narednoj fazi. DelPotro je veliki covek i daleko veci od Federera i mnogih drugih.

Delpo ale ale ale ale Delpo....

realno

pre 6 godina

I Federer ima problema sa udaračima i big serverima. Dobijali su ga i Izner (i to na šljaci u sred Bazela), i Karlović, i Delpo dva puta na slemu, i Soderling na slemu, i Vavrinka na slemu, i Berdih i Conga i Ćilić na slemu, Tim takođe, Kirjos, Zverev itd, gubio je Federer samo tako, nego se to nekako medijski sakriva, ili bar ovlaš proprati u svetu, pa se stiče drugačji utisak, a važno je da se za svaki sličan poraz Novaka ovde trubi mesecima, godinama, od strane trolova. Ne bi škodilo malo objektivnosti.

hehe

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.
(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kad je tako, što se uzbuđuješ?

Tvoj košmar je ravan svemiru.

vidim sve

pre 6 godina

Дел Потро је тенисер кога, после Ђоковића, највише волим. Федерер је играч кога, после Виландера, највише не волим.

brufen_od_400

pre 6 godina

Nameštaljka čitave sezone, iz aviona se vidi šta su skrčkali u kuhinji NIKE HQ, da Federer i Nadal podele sve gren slemove ove sezone, a Nadal u 31oj godini da uzima slem na betonu posle xy godina, MOŽE ako ODUSTANU svi živi sa tura a žreb mu nameste tako da do polufinala igra sa čelendžer igračima. Federer došao u Njujork da proda opremu i uzme osam cifara.

Tuga, jad i čemer šta su napravili od tenisa.

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?

DukiNS

pre 6 godina

Delpo je zasluzio da se vrati u vrh. Federeru svaka cast na prikazanoj igri u tim godinama. Imao je najtezi 'kostur' od svih cetvrtfinalista , a Delpo je veceras potsetio na svoje najbolje dane i voleo bih kad bi osvojio turnir. Nadam se da ce Novak pronaci motivaciju sledece godine, pa da jos malo uzivamo u mecevima 'starije' garde.

Đorđe

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi ovde, toliko zaslepljeni mržnjom prema Federeru, da mogu da osporavaju sve što je osvojio. Ljudi, on ima 36 godina! Većina tenisera vrhunski igra do 30. godine, nakon čega uglavnom sledi pad. Osporavate mu konkurenciju, a on igrao protiv Samprasa, Agasija dok su bili mlađi nego on sada, igrao protiv Rodika, Hjuita, Safina, koji su bili odlični igrači, pa zatim Nadala, Đokovića, Mareja... Vi idete do te mere da omalovažavate sadašnju konkurenciju, pored koje se Đoković naosvajao turnira. Kada igra protiv Đokovića, Busta, Tim... su vanzemaljci, a kada igraju protiv Federera onda su smešni irači.
Pa ko je kriv Đokoviću i Mareju što su se povukli. Ovo je treća generacija koju Federer ispraća.
Ko normalan može osporiti 19 gs titula? Neverovatno koliko smo nerealni.
Del Potru svaka čast. Da ga nisu osakatile povrede imao bi sigurno 5-6 gs. Voleo bih da osvoji US.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pokusali su ameri da zabrane argentinskim kosarkasima iz NBA da igraju za reprezentaciju al otoga nema nista argentici ne prodaju svoj obraz za zelene dolare

Delpo zasluzuje trofej

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:20)

A ko je branio vama Federerovim navijacima da pisete bezbroj komentara na Federerove pobede?To se valjda i ocekuje od vas, njegovih navijaca a ne od nekog drugog zar ne ?
Sem toga, ljudi se raduju Delpovoj pobedi jer su nebrojeni puta pokazali da im je on jedan od omiljenih igraca i nije ovde Federer u glavnoj ulozi kao gubitnik vec Delpo kao pobednik.

matori

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....

cacanin

pre 6 godina

Federer botovi jeste zivi? haha (Filip, 07. septembar 2017 09:57)

19>12! Kako zivis sa ovim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:16)

Kako Vi, ON podnosi-te H2H, njega to vise boli nego bilo sta drugo. "Goat" a i minusu sa pobedama protiv Novaka i Nadala!

Tenis

pre 6 godina

Navijao sam za Federera još dok za Novaka nisam ni čuo, od 2001. i pobede protiv Samprasa, i voleo sam ga. Ovi ovde njegovi nazovi navijači a u suštini obični nolemrsci, mi ga ogadiše. Šteta.

Krsta Petrović

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)
(Ivan NBg, 07. septembar 2017 17:28)

Ko su sklonili? Gde su ih sklonili? Kako su ih sklonili? Kada će da ih vrate? Molim te objasni, jer zvuči jako interesantno, a bez dokumentovanih činjenica zvuči beskrajno glupo.

hehe

pre 6 godina

Federer je uz podršku od početka i domaćih sponzora i države (TS), i navijača celog sveta osvojio 19 slemova.
Novak je od početka bez domaćih sponzora i uz ismevanje i saplitanje države (TS), i protiv navijača celog sveta osvojio 12 slemova, za 6 sezona manje igranja od Federera. Pametnom dovoljno.

Svaka cast

pre 6 godina

Del Potro veliki igrac .Covek je dobijao Nadala ,Federera i Novaka kad niko nije mogao i kad su bili dosta mladji .Sigurno bi imao do sad 5 velikih titula ,bio bi veliki trn oboj trojici poslednjih 7,8 godina da nije bilo tih povreda .

Kavric

pre 6 godina

Videlo se od starta turnira da Federer nema intenzitet za osvajanje turnira. Sve i da je pobedio Delpa izgubio bi od Nadala. Nije to onaj nivo tenisa iz prvog dela sezone. Naravno kapa dole za sezonu! Inace,Federerov sam navijac.

Teniser

pre 6 godina

I da,samo da se kaze da je publika Rodzera Federera najnepristojnija i razuzdana banda, njihov nastup na gotovo svakom mecu gde god je on igrao je sraman.

Bgd

pre 6 godina

Bas fina publika svaki put apladurali kada del potro promasi prvi servis , a vi sto pljujete novaka ovde sada , treba da vas je sramota !!! Vi ste bruka za srbiju , umesto da podrzavate naseg najvec sportistu svih vremena , vi podrzavate ustogljenog snoba federera .Polakao, vraca se novak sl. godine jaci nego ikada , a federer deda odlazi u legendu...

pusa

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati. 
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?
(SemtheGem, 07. septembar 2017 09:33)

Nemaš ti veze ni sa jednim, ni sa drugim. Puvaj se ti lepotom tenisa vašeg Čorića.

Teniser

pre 6 godina

Bravo Delpo majstore, potpuno si zasluzio ovo.Opet je bio koban po Federera u zavrsnici US Opena.Iskreno,Federer nikad nece imati vise ovako dobru priliku da osvoji US Open i sa te strane moze da zali ali je svakako imao odlicnu sezonu.Mec izmedju Delpa i Nadala ce biti prava poslastica, nista manja od Federer-Nadal.

3:1 razvaljotka

pre 6 godina

Sta kazu sada Nolobotovi? Namesteno da Fed osvoji US open, je li? A, ne, namesteno je da osvoji Delpo...
(ana, 07. septembar 2017 07:02)

Fedobotovi, smirite se, smirite se, samo se smirite. Nekad i namešteno ne može da se osvoji kada igra protiv raspoloženog i tog dana boljeg tenisera.

hohi

pre 6 godina

cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...
(Doktor, 07. septembar 2017 12:28)

Ne, najviše volimo kada Novak dobije Federera! Duplo zezanje he he.

Neleh

pre 6 godina

Sjajan je bio Delpo. Posle onakvog iscrpljujuceg meca sa Timom, ovako igrati protiv Federera, neverovatno! 3. set je bio tako neizvestan, sjajan tenis, kakvo uzivanje!!

srbin

pre 6 godina

Bas su lepo podelili, Federeru AO i VIMBLDON, Nadalu RGAROS i US open... (ali mozda se i DOBRI DIV IZ TANDILA tu nesto bude pitao :-))
Federeru mastersi na betonu Nadalu na sljaci... i stvaraju se uslovi da Nadal prvi put osvoji zavrsni masters, jer je to jedino sto mu nedostaje od najvecih turnira a posto se zna da vec sada vise od pola top 8 igraca nece igrati sve je jasno... Sve su ovo neke teorije zavera koje u principu ne volim ali da je situacija sumnjiva to je definitivno, pa Nadal i Federer vec godinama unazad ne mogu da osvoje GS a sada da citavu godinu tako dominiraju.... sa druge strane Novak i Endi koji su mladji od njih i toliko su dominanti bili prosle (proslih) godine, da ne osvoje NIJEDNU JEDINU vecu titulu.... AKo se njih dvojica vrate sledece godine i pocnu ponovo da dominiraju znaci da je 100% ova godina namestena.

Bojan

pre 6 godina

Sarapova i Federer ocigledno misle da se turnir moze osvojiti snimajuci reklame i slikajuci se sa svim i svakim uz minimalno treninga. E pa ne ide to tako

Ћезо рца

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.
(Krle, 07. septembar 2017 09:25)

А није те стид било када сте ти и теби слични, теоретичари зевере и мрзитељи света пљували Новака пре годину, две, три...?! Тада је Швајцарац био ,,матор", а сада је дечкић... Надал стално ровит и вечито повређен... Спрдали сте се са једним од највећих спортиста које је ова напаћена Србија имала, омаловажавали га не бирајући речи... ,,Златна ера тениса", допингован, преварант, бије једог зато што је матор, а другог јер трчи на једној нози, без праве конкуренције, бла, бла, бла...

JPR24

pre 6 godina

Svaka čast za odličan tenis. I Delpotru i Federeru. Delpo posle ove dve partije sad ide na Nadala, teško da će moći, mislim fizički, Nadal je sigurno svežiji.

brufen_od_400

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.
(Lik, 7. septembar 2017 08:39)

Neko ko će srušiti "providan NIKE projekat", PA DEL POTRO NOSI NIKE OPREMU, pa nolobotoviiiiiii boraniiiiiijo!!

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

To Delpo ljudino, ma caru jedan!!! Nadam se da osvajas ovo!!!

Nego da podsetim fedbotove na sledece cinjenice... Nije No1e bolji od rodje zato sto vodi 23:22 u h2h mecevima vec je No1e bolji od rodje zato sto gazi rodju:
1. U svim finalima 11:6
2. U GS finalima 3:1
3. U svim zavrsnim masters finalima 2:0 (plus onaj put kada je dzemperce ziv i zdrav predao bez borbe pa potom igr'o 3 dana posle Davis Cup za Svajcarsku). Dakle ovde je omjer 3:0
4. U svim masters finalima 4:3
5. U svim GS mevecima 9:6

Dakle niti u jednoj kategoriji rodja nije bolji od No1eta. Cak ni nemoze da stigne No1eta do kraja karijere!!! Dakle rodja apsolutno NIJE goat. Da ne pominjem da je rodja 6 godina duze na turu od No1eta a da je No1e 5 godina mladji i da je kao takav izdominirao rodju kompletno od 2011 do 2016 godine! Buahahahaa~ A jos kad se vrati pa nastavi dominaciju... Hahahaa~ rodji ima da presuse oci od plakanja i da mu kosa potpuno napusti glavu!!!

sta znaci gospodin?

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.
(Heba, 7. septembar 2017 18:40)

Hmmm. Federer je najblizi onome sto Britanci smatraju gospodinom - odmeren sa dozom arogancije. Na njegovu (a mozda i Vasu) zalost, jedna od osnovnih karakteristika ovog tipa gospodina je da ne pokazuje preterano emocije, kako pozitivne, tako i negativne... o plakanju se ne sme ni razmisljati. Znaci, plakanjem je Rodzer izgubio epitet ovakvog tipa gospodina.
U juznjackom mentalitetu bi mogli reci da je gospodin onaj koji iskreno pokazuje svoje emocije, koji iskreno postuje (ili ne postuje protivnika) i koji je u stanju da iskreno prihvati protivnicki dobar potez ili pobedu. Ovde su vec gospoda Del Potro i Djokovic, a ima ih jos... Nadal je vrlo blizu, mada on skoro nikada ne aplaudira protivnicima, dok se zaista dostojanstveno ponasa u porazu.
Licno mislim da je Rodzer svih ovih godina fantasticno glumio - svi znaju da je kao mlad bio vrlo emotivan, lomio rekete itt... Onda su mu psiholozi rekli kako treba da se ponasa i on je to usvojio na racionalnom nivou, te je svoje emocije kontrolisao razumom (svaka cast za to!). To su Britanci prepoznali (jer i oni to dobro rade) i zato ga vole, ali njima je ipak takvo ponasanje blisko (zato ne placu u porazu), a kod Federera je bio priuceno i nepriorodno (otud plakanje)...

погачара

pre 6 godina

He, pa nije to nesrećni Kolšrajber ili Lopes.
Del Potro je klasa, voli da igra ovde a još kada se malo dodatno motiviše sa tribina, biva jako jako opasan za bilo koga iz vrha.
Izgleda da im ipak nije suđeno ono za Nju Jork.

The roof pay dividends...

...

pre 6 godina

Najjači je ovaj što se brine o stanju nacije jer se svi raduju što je Federerko izgubio!
Pa sunce ti... ovaj internet je besplatan cirkus ahahahaaa....
:):):):)

texo

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)

Ono kad nolobot pokušava da provuče ostalim nolobotovima svoju fikciju da je 12 GS, bolje,veće,šta već od 19 GS.

Gde ja živim

pre 6 godina

Delpu svaka čast, mnogo simpatičan lik i sjajan teniser koji na žalost nije ostvario pun potencijal zbog povreda. Međutim ono što meni ovde smeta su komentari protiv Fedexa. Ok i meni nije pravo toliko uzdizanje Rodžera da je bezgrešan, ali i vi preterujete. Čovek je jedan od najboljih svih vremena (da li je najbolji neka kažu oni koji su kompetentniji od mene, ja sam samo gledalac) i nema razloga za omalovažavanjem. Mi stalno kukamo kako nas svet mrzi, kako su nepravedni i samo znaju da pljuju, a onda mi radimo to isto. Nije lepo rođaci. Ja sam trenutno zaokupljen košarkom jer je više volim od tenisa (i da igra Novak bio bi isti slučaj), pa ne mogu da kažem kakav je bio meč i ko je zaslužio da osvoji, ali molim bez glupih klasifikacija. Ajde kada se durimo da smo zemlja sporta da to i budemo.

Никола

pre 6 godina

Обожавам овог човјека, за њега навијам од самог почетка турнира. Надам се да ће направити још једно изненађење, па да га гледамо ка походу да други ГС.

užassss

pre 6 godina

Ovde ima takvih idolopoklonika da bi pre za Federera navijali nego za rođenog sina! Strašno, jeza da te u'vati. Jer Federera voli ceo svet, lepša mu je igra, kakav sin, dosadan je i niko ga ne voli. Što bih i ja.

he he

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.
(NOL6, 07. septembar 2017 07:04)

Aj plači na drugom mestu! Kakve veze Nole ima što ti je ljubimac sa Alpa izgubio?
Inače i kilavi Nole je ove godine Delpa dva puta dobio, a “najveći“ Federer nema igru za njega. A kad smo kod Tima, Kirjosa i Šapovalova, proveri kog najvećeg španskog sina su oni mlatili ove godine.

Ana

pre 6 godina

(Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35)

Cekaj da ti objasnim. Ja sam odusevljena sto je Del Potro pobedio. Zato sto UVEK navijam za Del Potra, odnedavno i za Sapovalova (kad ne igraju nasi, razume se), ta dvojica su mi fascinantni teniseri, nikada isti, dok mi je Federer dosadan u igri. Tako ja to vidim, ako je dopusteno. I da, naravno, jos draze mi je sto je Del Potro pobedio Federera, jer je uvek zanimljivo kad neko za koga navijas pobedi onog koji je bolje rangiran od njega. Sta je nejasno?

Фрфљави

pre 6 godina

@ Dr. Rodick


Kmeeeee kmeeeeee hahahhhahhha јел боли? Мислим оно јел се хваташ за сламчицу сада и тражиш теорије завере?


За све остале који навијају против Новака а дижу Федерера.... и чак намештени УС опен није могао да донесе Федереру још једну титулу. Чак и најслабија конкуренција илада на једном гренд слему која може без проблема да се пореди са серијом 250 није помогла да Федерер узме оно што бисте ви волели... аууууу хаххахахахахах одавно би он испао да је Марин био у форми, да је Кеи играо, па чак и Раонић, да се сусрео са Стеном или не дај боже Ендијем или Новаком. Тако да му је ово поклон од организатора :) Која би то срамота била да човека којег боле леђа и који има 36 година освоји 3 од 4 гренд слема, а зо је само успео када је био у најнољим годинама и најбољој форми. Колико би то било сабласно и провидно... ауууууууу

Epi

pre 6 godina

Trecina komentara je od Federerovih navijaca koji se cude sto svi ne vole istog. Trecina je od Delpovih navijaca koji je najomiljeniji strani igrac u Srbiji i direktni krivac zasto Nole nije osvojio olimpijsku medalju u Brazilu. Dakle onaj koji pobedi Novake nije automatski omrazen. Ostali su Novakovi i Nadalovi navijaci kojima se smucilo da Federera nazivaju najvecim kada ima losiji skor od obojice pa i od Marija.

###

pre 6 godina

(TraStam, 07. septembar 2017 15:50)

Čovek na koga misliš je izneo prilično jake argumente, i nije sporio Federerovu goat poziciju i veličinu. Ja sam ga razumeo da dovodi u pitanje uvreženo (ne nužno u praksi i tačno) mišljenje da je toliko inteligentan igrač. I lepo je to objasnio. Voleo bih da čujem argumente, primere koji dokazuju koliko je Federer inteligentan teniser, a ne mahanje brojevima. Brojevi ne dokazuju nužno nečiju tenisku inteligenciju.

Mali Radojica

pre 6 godina

Vidim mnogo se ovde spominje neki Djoković, a igrali su neka druga dvojica i kao što uvek biva, samo je jedan od njih pobedio. Zašto pričate o onom trećem igraču koji je nebitan? Mlad sam pa ne razumem.

==

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)

Rugala se šerpa loncu he he.
Nikada se ovde ne bi slavio poraz Federera (mada ljudi bre slave Delpa, Federer je bonus), u tolikoj meri, da godinama ovde volšebno ne egzistira grupa ostrašćenih nolemrzaca najprljavijeg rečnika omalovažavanja našeg momka i veličanja Federera/Nadala do neba u zavisnosti ko je u tom trenutku veći rival Novaku, što jasno govori da nije reč o navijanju nego o mrznji. Čak su se i navijači Mareja pazi pojavili kad je ovaj osvajao!? Pa nisu ljudi vrane da ne vide da je to obična hejterska grupa sa zadatkom, koji pritom postoje samo na internetu, u realnom životu ne možeš ih sresti, i prečesto im izleti hrvatski govor, što indicira da ti likovi ne dolaze iz Srbije. E pa zbog tih eto deca se raduju. Jel treba da ti se crta?

Ivan NBg

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)

Jumko

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.

NoName

pre 6 godina

Neka mi kazu Federer botovi jel Federer plesao?
(Nesa, 07. septembar 2017 09:42)

Nije bilo potrebe. Ovi iz Najka naredili da se Delpo skloni. Ah, ne, greška. To važi samo kad Federer pobedi.

Eleftherios

pre 6 godina

(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kako sebi nisi više dosadio, pa ovde si godinama i mala beba bi te provalila, ali ti si uporan tako da mislim da ti je ovo prešlo u opsesiju.

mrš

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.
(Klašnja, 07. septembar 2017 12:31)

Koja zamena teza!?!
Stanje uma da se omalovažava Novak, i da se navija za Federera, bi bilo dobro za naciju po tebi, jel da? Onda bi napredovala nacija je li? Običan sport, a ti ode na stanje nacije. Smešan si. Te frustracije pokazuj negde drugde.

NOL6

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.

pojima nemaš

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 07. septembar 2017 08:29)

Naravno da je namešteno. Organizatori rekli Timu da se skloni, da bolesni Delpo dođe Federeru, Dominik razvalio dva seta, i posle odradio dogovor, ali se svi zeznuli za ludog Delpa. Greška u proceni. Dešava se. Šta ti nije jasno? Kad se u istoriji desilo da neko okrene posle 1:6, 2:6?
Evo pitanja za tebe. Ko je najmoćniji u svetu sporta? Ko je de facto najmoćniji i najuticajniji u delu privredne grane koja se zove sport? Evo pomoć, ima veze sa grčkom boginjom.

Кривокапић

pre 6 godina

Не разумем коментаре. Гледао сам меч и Новак није био учесник.
Меч је био супер. Тајбрејк 3. сета је одлучио . Роџер није био на нивоу, али је могао да победи. Искрено сам мислио да ће Делпо бити уморан после претходног кола.
Биће одлично полуфинале.

MolerX

pre 6 godina

Prosto neverovatno da se Federer i Nadal nikad nisu sreli na US Openu. Pokazuje koliko je zreb bio namesten protiv Djokovica i ostalih tenisera.

Nixa

pre 6 godina

19>12!
(esi mi nola?, 07. septembar 2017 11:20)

Pa to je sramota vas Federer botova, sto niste komentarisali kad je Federer pobedjivao hahahah koliko se covek ispalio komentarom. hahah

Tamni Vilajet

pre 6 godina

@Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
(Danica, 07. septembar 2017 12:44)
Kakve to veze ima, zašto mračite ovde? Ovo je sportska rubrika, tu problematiku možete iznijeti na drugom mjestu. Ipak mi se čini da vas nešto drugo muči.
P. S.
Možda Roger zapošljava i otvara nova poglavlja u pregovorima sa EU.

Tenis nije propo

pre 6 godina

Jako dobra vest kako god da gledate. Teorije zavere propale, zaista bi bilo previse da RF uzme 3 GS ove godine. Eto mu razloga da se i dalje takmici, da osvoji i 20 GS npr 2020, godine. Drago mi i za Delpa da pobedi nekpg osim NDJ kada je ovako bitno. A Nadal da zadrzi prvo mesto zasluzio je, a da pobednik bude totalni autsajder, sto u sustini i jesu trojica preostalih. Tenis se nije pretvorio u WWE i to je jako dobro....

Muhamed Bešić

pre 6 godina

@Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)
Ihaaaa ....Osim mržnje i straha od sveta, najviše nas motivišu Federerovi porazi.... Ijuijuijuju

Krle

pre 6 godina

Ja takodje mislim da je jadno stanje nacije koja likuje zato što je Federer izgubio. Gde još toga ima u svetu? Teško će neko da me ubedi da nije tako.

esi mi nola?

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!

LOL

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danica, 7. septembar 2017 12:44)

Ma jok, mi smo ubedjeni da ce nam sve to obezbediti Federer.

lal

pre 6 godina

brat delpo... da je bio zdrav tesko da bi se naosvajali ovolikih gs-ova i nole i rafa i rodja... nema sanse da bi se rekordi ovako obarali...

Kika Majstor

pre 6 godina

Federer jeste "jednodimenzionaln" igrač, ali zato što je ta dimenzija beskonačna. On neće i nema potrebe da menja tu dimenziju, dosta tvdoglavo, ali i zato što je toliko superiorna. Jedina dva igrača za koje je spremao drugačiju igru su Nadal (neuspešno, ali je došao blizu da bude uspešno) i Djoković (dosta uspešno, u granicama koliko je to bilo moguće sa Djokovićevom nadljudskom brzinom u nogama i oku). Sada ima igru koja je verovatno više nego dovoljna za 29-togodišnjeg i starijeg Djokovića i dobra za ovog Nadala i verovatno za sve druge igrače na turi. Poraz od Del Potra ne znači puno, ali koliko će ledja da izrdže, to je pitanje.

Goran

pre 6 godina

"Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?
(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)"

Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?

lal

pre 6 godina

@najbolji svih vremena: nije sramota izgubiti od delbrotra... pogotovo ne sa 37 godina... ja od svih top tenisera ne gotivim samo rodju... e sad, da li je to zato sto ja ne vidim nesto sto ceo svet vidi... ili ceo svet ne vidi ono sto ja vidim, veliko je pitanje... pritom pricam iskljucivo na ponasanje, ne na tenisko umece... ali istini za volju, svako moze da izgubi od argentinskog diva... pa nasem noletu je uskratio najbolju priliku da osvoji olimpijsko zlato... covek igra neverovatno... jedino mu nedostaje konstantnost zbog povreda...

Konstatacija

pre 6 godina

Pa kad gledas Delpu lezi ovaj GS ukoliko ga bude cudom osvojio ponovo Us open. Eto njega medju 10 najboljih sa tim potiskuje Keja sa te poziciji. Vraca se na velika vrata medju 10 najboljih gde mu pripada.

kimiko

pre 6 godina

Delpo je veliki covek, dobrica. Uvek je bio korektan prema svima, povrede ga sprecavale da osvoji vise turnira. Zato mu ja želim da osvoji ovo, jer je sve istrpeo i zaslužuje tenisku pravdu. Napred Delpo, kimiko je uz tebe !

mlekadzija

pre 6 godina

Velika steta sto najbolji svih vremena koji igra tenis svog zivota nije pobedio, u susretu sa Nadalom popravio bi katastrofalan odnos pobeda/poraza protiv Nadala., Delpo nema smisla...ali stvarno. A ko je najbolji svih vremena znace se tek kad Nadal i Djokovic prfestanu da igraju tenis...polako sacekajmno jos ko9ju godinu....

Bojan

pre 6 godina

Bravo za Delpa, zaslužio je da osvoji turnir... Nadal je imao prelak žreb i u sledećem meču dajem prednost njemu iako navijam za Delpa

kako se to onda zove ?

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35

Ma sta rece ? A sta vas motivise u zivotu kad podvriskujete na Novakove poraze ? I ne samo da podvriskujete vec se svesrdno trudite da omalovazite sve sto je postigao u karijeri ? Sprdate se sa njegovom karijerom, njegovim privatnim zivotom, njegovim povredama....

Rekreativac

pre 6 godina

@bivši teniser nekada sa renkingom
Prilicno tacna analiza. Federer jeste jako jednodimenzionalan igrac, i bas otuda njegova jednostavnost, jer stalno ponavalja 2-3 paterna.
E sad forhend mu jeste sjajan udarac, ali oni sto je bilo tako ocigledno nocas je da kad igra sa nekim ko ima razoran i daleko bolji forhend od njega on jednostavno ne zna sta ce. Nije igrac koji moze strpljivo da odigra 20 puta u bekend ako treba, plus mu bekend nije ni priblizno kvalitetan udarac da bi mogao da posalje 20 dubokih dijagonala, pa pre ili kasnije cim se i najmanja prilika ukaze napada forhendom. Sto igrac tipa Del Potra jedva ceka i onda slede gotovo komicne scene. Na preko pola Del Potrovih forhenda po sredini Federer uopste nije mogao da vrati lopticu forhendom nego je slao u mrezu. I onda je krenuo da siluje i izlece na mrezu. A pritom nit je vise tako elastican niti je vrhunski volej igrac (a nije nikad ni bio da se ne lazemo) i onda izgleda smesno na mrezi kad ga svi prolaze ko od sale.
Ta njegova igra je vise odraz nemoci sto mu je najjaci udarce-forhendom nemocan i naravno sto onda vise nista drugo pametnije ne moze da smisli da promeni taktiku.

DD

pre 6 godina

(milos, 07.septembar 2017 9:13)
Ha ha sad za Nadala, ni ti ne veruješ u to...
Znači svima nameštaju, a kaži mi molim te , je l' to samo Djoković kada osvoji nije namešteno?
p.s.
Nisam Federerov navijač ali brate preteraste.

v

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 7. septembar 2017 08:29)
# Link komentara
Dete, ne nameštaju se mečevi direktno , već se omogućavaju prilike u kojima igrač ima najviše šansi da osvoji turnir.

Svakom sa gram mozga vidi ovolike povrede top igrača i odustajanje od takmičenja u najmanju ruku kao presedan . Naravno slučajnost!
Drago mi je što su organizatori USO i teniski establišment još jednom dobili mošu.

Vamosssss Kevin!


Preporučujem (+46)

dr. Roddick

pre 6 godina

Da da, protiv Thiema se raspadao, bio bolestan, i onda su dosle magicne pilule protiv kaslja i temperature, i evo odmah igra kao nikad.

Cudno da nolobotovima sve ovo nije sumnjivo, ah da,cekaj,pa ne radi se o Nadalu ili Federeru...

Jovan

pre 6 godina

Starcu ni turnir ne mozes namestiti. Trebali su svi da se povuku a on da odigra finale sa nekim juniorom. Valjda je ova saga sa nazovi najboljim igracem, koji nema pozitivan skor sa najbitnijim igracima danasnjice, zavrsena.

Filip

pre 6 godina

Navijao sam za del Potra svim srcem i mnogo mi je drago zbog njega,ali Federer je u najbitnijim trenucima meca gresio zicere sto mu se gotovo nikad ne desava u karijeri. Ne umanjem Delpovu pobedu nikako,nego samo kazem da je imao srece(koji je svakako zasluzio) jer je Federer imao malo losiji dan. Duple greske,promaseni zicer forhendi,bekhendi,voleji.

Vv

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.
(Vesna, 7. septembar 2017 22:45) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Vesna sreco , vidi se da o tenisu koji bi htela da komantarises nemas elementarno znanje. Djokovic ima 4 poraza od Delpotra od kojih se nijedan u rezultatskom ni u igrackom smislu ne moze nazvati rasturanjem.
A neka si ti nama prosula malo svoje frustracije ovde.

RF gospodin covek

pre 6 godina

Kakav izliv mrznje prema najvecem ikada! Kakav kompleks drma zato sto svuda navijaju za majstora. Jedan se cak ponosi time sto svet ne prihvata Djokovica i sto podrzava Federera...

Terry

pre 6 godina

(Danica, 07. septembar 2017 12:44)

Vise mi je draze zbog vas fed botova nego zbog samog Federera, boli Danice a? Znam da boli samo mi reci koliko? :)

lal

pre 6 godina

@semthegem: meni je npr mnogo naporno da gledam servere kojima se 90% teniskog uspeha zasniva na ostvarivanju velike prednosti prvim udarcem koji ide brzinom ispaljenog metka...
takvi mecevi su mi uzasno monotoni i podsecaju me na stari servis/volej wimbldon sa prosekom od 4 do 7 udaraca po poenu... radije bih gledao noleta i rafu 6 sati na betonu u finalu...
mada je to sve individualno... ja u svakom sportu vise cenim odbranu od napada i tvrdim da je odbrana mnogo teza i zahtevnija...
a od rodika na broju jedan su uvek bili igraci kojima je servis samo jedan od mnogih oruzja... pritom su jako raznovrsni i sirova snaga prilikom istog nije najbitniji faktor...

Heba

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.

Krle

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.

TraStam

pre 6 godina

Citam ovde sve i svasta, ali ono da je Federer "neintelegentan" i "ogranicen igrac", je direktno za u antologiju ljudske gluposti...

I ne lozite se mnogo: kada neki drugi teniser bude imao 19 GS i 302 nedelje na prvom mestu (makar i priblizno), onda mozemo sporiti, do tada ceo svet zna ko je G.O.A.T.

vukas

pre 6 godina

Bravo za Delpa i voleo bih da osvoji, samo mi nije jasno ovo:
Odes u jedan post vezan za Federera, svi mu se dive, velicaju ga, majstore, ziv je deda umro nije, GOAT i slicno
Onda izgubi:tako jeee, eto ti ga na Najk, deda penzija, ee koga si ti pobedjivao, ne bi imao dve titule blabla
zasto?

мики

pre 6 godina

пази Рођу, "нисам у форми". сине, делпо, Надал и Ноле си једноставно комплетнијих и бољи тенисери од тебе. чудо је да си икада успео и да их победиш.

SemtheGem

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati.
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)

"Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?
(Goran, 07. septembar 2017 10:09)

Nisi razumeo poentu.Ja bih navijao za Federera da je iz Srbije,ili Nadala na primer.Da si obisao sveta znao bi da kod njih nema autosovinista i da se ne postavlja pitanje za koga navijas.Bilo da je to EU,Amerika,Kanada,Rusija...vole ljudi svoje.Nema Svajcarca ili Spanca koji ce pre navijati za Djokovica,a o Argentincima za Del Potra da ne pricam.A ovde,ne voli se Djokovic,vole se samo Zvezda i Partizan.

Nemanja

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 7. septembar 2017 08:25)

Kakva pogrešna i strašna generalizacija. Navijam za Federera od kad sam bio klinac, prije pojave Noleta, a tek Delpa, koje obojicu podržavam. Federeru me privukla, kao i milione drugih, njegova igra, koja je oku sigurno najugodnija. Niko nije tad ni pratio tenis, niti mi isprao mozak. Komentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".

Vesna

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.

Lik

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.

Kika Majstor

pre 6 godina

Šteta za Federera što je došao u NY u slaboj formi. 20 bi lepo zvučalo. Verovatno će 20-ti da mu bude AU 2018. Bravo majstore u svakom slučaju.

adem

pre 6 godina

ako sam federer kaze da mu nije zao, to po meni znaci da nije bio spreman 100 posto. ja bih vise o navijanju. neke osobe, mislim na sportiste ali i na glumce ili druge javne licnosti imaju harizmu da ih ceo svet voli, i tako ce uvek biti. federer je jedan od najvoljenijih sportist na svetu. nadal takodje, novak ili endi su kao face odbojne, da tako kazem, i njih moze voleti samo njihova majka, i odredjen deo njihovog naroda. ako si recimo lep, i posedujes sarm, zasto bi bio neko krivAC ILI GLUP ILI POKVAREN sto te voli. ko je kriv novaku sto ga niko ne voli...da li ces voleti nekog sa finim manirima ili nekog ko celom stadionu kaze.......ili koji u svakom mecu lomi rekete ili... npr. fonjini ima sarm, ali njegov svadjalacki temperament ne daje publici da ga uvek ceni, voli i sl. toliko.

Simpo

pre 6 godina

Zašto je objavljena vest da Marej neće igrati do kraja sezone pred meč,e zato se Rodžer nasekirao i izgubio meč jer nije mogao da se koncentriše od tuge i zbog toga Marej je kriv za njegov poraz

Negotin

pre 6 godina

Malo ozbiljniji protivnik i nema Rodje, lepo im smestio i Endi kada se povukao da Rodja bude treci nosilac. Bas mi je drago zbog Delpa i zbog gubitka Rodje. Ne mogu sve sponzori da mu završe mora da pobedi i nekog boljeg igraca od Cilica

bazan

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. septembar 2017 13:05)

Federer igra svoju igru a Nadal i Djokovic igraju na njegov bekend.To je ceo fazon.

Dare

pre 6 godina

Pobedio je teniser koji je tremutno u boljoj formi, to je i Federer rekao. Gde su sada svi oni koji su rekli da je sve namesteno i da Federe osvaja US open? Mogao bi bar jeda da se javi i izvini nama koji verujemo da jos malo ima sporta. Federer je veliki teniser i gospodin.

iggy

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".
(basket majstor NS, 7. septembar 2017 08:13)

Ne. Govorili bismo o velikoj cetvorci, bez Mareja. On npr ima isto GS titula kao Vavrika. A Delpo bi ih imao sigurno 5,6

#

pre 6 godina

omentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".
(Nemanja, 07. septembar 2017 12:38)

Zašto je rasizam reći da je u svetu više glupih ljudi i mediokriteta, ljudi koji vole da im se kaže kako da žive, šta da kupuju, a da su pametni u manjini, kada je to činjenica?

Deda Proka

pre 6 godina

@ Ana

Pa naravno. Po meni si ti, dete, u redu. Ti voliš ovog ili onog, ali ne podvriskuješ i ne mrziš svet. Ja to protiv onih zluradih koji se u kolektivnom jednoumlju vesele onome čume se niko zglavan ne veseli.

milos

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DD, 7. septembar 2017 08:29)

Nije namešteno za Federera ali je namešteno za Nadala.

Najbolje tek dolazi

pre 6 godina

NOLO BOTINE dogovorite se jel namesteno za Rodju ili Rafu?
(Rodja Car, 07. septembar 2017 09:37
Naravno da je namešteno za Federera, prvo Delpo u cetvrfinalu a onda Nadal u polufinalu, jako providno.

SemtheGem

pre 6 godina

Nisi ponudio odgovor. Samo agresivna retorika. Mogao si barem spomenuti mog komšiju Čilića umnjesto onog Borne.
Uvjek bi prije gledao Federera, Vavrinku, pa čak i Tsongu, nego Novaka, Endija ili Rafu.Teniseri koji većinom igraju samo sa osnovne linije malo su naporni.Još kad vidim onaj dvoručni backand odmah mi napamet padne Monika Seles.

Danica

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.

svasta

pre 6 godina

mislim da je zavrsena poslednja igra leptira. Zao mi je , lepo je bilo gledati ga, ali stizu neki novi klinci, jos uvek ima na turu iskusnih i dobrih igraca, ali mladjih i bice mu sve teze nositi se s njima. I ako je zaista gospodin, kao sto sebe predstavlja, neka se povuce sad, kad je u vrhu, da ne krene tamburanje i od onih koji su daleko slabiji igraci. Svi smo mi gosti na ovom svetu, svemu dodje kraj .

Biti covek.

pre 6 godina

Izgleda da nekim ljudima godi da budu hejteri,Nolebotovi Federomrzc. jer da nije tako shvatili bi da su pobeda i porazi sastavni deo sporta. Dakle danas bolji jedan a sutra drugi. Delpo je bio nocas zasluzeno pobedio a Rodzer je lose odigrao citavu ovu americku turneju ne samo US Openu.

Bu dza

pre 6 godina

Vise je RF izgubio nego Delpo pobedio. Vanredno los nastup RF i sa takvim nastupom je mogao uzeti pobedu da je malo vise zelje bilo. Delpo vise nego skroman da ne kazem amaterski. Nadal ce ga pojesti.

Klašnja

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.

Hello...

pre 6 godina

Toliko negativnih komentara na racun Federera... Najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta. Gospodara elegancije... Cemu to? Zbog Djokovica? Zbog potrebe da se uvek kontrira svetu, pogotov Zapadu? Zbog urodjene osobine najveceg radovanja negativnim stvarima? Ili kombinacije ovoga? Najverovatnije... Tesko nama s nama...

Deda Proka

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.

Joksim

pre 6 godina

Ko bre sme da kaže da Djoković nije bio veliki teniser? Jedne godine je, sećam se, sve živo deljao. Mislim da je čak i jednog Federera dobio. I Nadala. Ma i Congu.

jsx

pre 6 godina

Kada si visoko pozicioniran zreb je takav da se ne sreces sa beskonacno top10 igraca, tek u polufinalu eventualno i cetvrtfinalu ih dobijes. S tim u vezi Nadalov zreb na RG-u je bio ok- u polufinalu najjaci sljakas posle njega (to sto mu ne idu druge podloge je tu irelevantno), a u finalu bivsi sampion tog turnira. Ako osvoji US Open, to ce biti presedan, ali ne vidim njegovu krivicu.
Neki impliciraju da je top10 igracima naredjeno da mu se sklone (i Mareju prosle godine), ali onda bih voleo jednu stvar da mi objasne. Sto onda ti teniseri nisu dosli do Nadala/Mareja pa ih onda pustili. Njima bi odgovaralo jer je valjda manja sramota izgubiti od Rafe nego Corica plus bi imali vise bodova, a ATP bi imao vecu gledanost plus bi Nadal "izgledao jace".

Фрфљави

pre 6 godina

@esi mi Nola

Јао колико тебе ово болииии аууууу баш се види. Сва срећа ( твоја ) што технологија још увек није толико далеко да може изразе лица да показује. Верујем дс би показало зајапуреност буууааахахаххахаха :)

Doktor

pre 6 godina

Evo, cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...

Federer je G.O.A.T

pre 6 godina

Ja kao navijac najveceg igraca ikada Federera cestitam Delpotru i svim navijacima NOLA zato sto je dokazana ono sto pricaju mesecima da se sve namesta za Rodju. Radi Delpa mi nije puno zao sto je majstor ispao.Pozdrav svim ljubiteljima pravog tenisa

dex

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)


Ono kad mislis da se za Federera navija ako si glup, snob ili ROB TRENDA ... druze ne pratimo tenis svi od 2011. godine, pusti nas koji pratimo tenis od ranih 90ih da uzivamo u igri i navijamo za coveka koji je podigao nivo tenisa za 100 u odnosu na svoje prethodnike, a boga mi i naslednike!

esi mi nola?

pre 6 godina

Nolobotovi, sto se sad radujete? Pa namesteno je! Je l' tako? Nije izgubio zato sto je Argentinac bio bolji nego je morao zbog namestaljke!

Stara kuka

pre 6 godina

@salerno
Auuuu sanjas i spominjes Srbe cak i kad ih nema i kad nemaju veze sa temom.Al tako je to kad si srbimrzac i pripadnik nacije koja nema medalju u bilo kojem sportu.

RF

pre 6 godina

Iako sam navijac RF i ako sam navijao da pobedi i osvoji US Open, donekle mi je drago sto je izgubio naravno sasvim zasluzeno jer je Del Potro bio bolji pre svega, a zatim da i ostrasceni navijaci u Srbiji shvate da nema nikakvog namestanja, nego da je RF sve ove godine osvojio zasluzeno zato sto je igrao vrhunski.

Vesna

pre 6 godina

@Vv

A zašto bih ja bila frustrirana? Izgleda da vi vidite nešto što ja ne vidim u sebi. To je fascinantno, obzirom da me ne poznajete! Psihijatar Vv? To jest, ima nešto što me frustrira, a to je odsustvo logike kod ljudi.

@lal

pre 6 godina

Upravu si Lal odbrana je mnogo zahtjevnija i teža, ali to ne znači da je interesantnija i ljepša za gledanje.
Neko voli da gleda Murinjove ekipe čija je filozofija igre da opstruišu igru protivnika, dok neko voli da gleda Reala, Barsu i takve ekipe koje uvjek igraju da daju gol više protivniku.Ne znam meni je ovo drugo bolje.
Ti si Federera i Wavrinku strpao u isti koš sa Karlovićem, Isnerom i sličnim udaračima.Da servis je jako oružje Federera, ali nije jedino.
Mislom, to nije ni bitno.Samo kažem da volim gledati tenis sa mnogo izlazaka na mrežu, a sa manje prebacivanja sa osnovne linije. Pozdrav!

Sasa

pre 6 godina

Cekaj samo kad vam drago odgovori ili esi mi nola?, pa ce se videti cija majka crnu vunu prede. xD Zabava za siroke narodne mase. Odavno takve likove nisam video. Zamisljam ih kako pene i brisu tastaturu.

...

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.

NOL6

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.

Jumko

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.

texo

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)

Ono kad nolobot pokušava da provuče ostalim nolobotovima svoju fikciju da je 12 GS, bolje,veće,šta već od 19 GS.

dr. Roddick

pre 6 godina

Da da, protiv Thiema se raspadao, bio bolestan, i onda su dosle magicne pilule protiv kaslja i temperature, i evo odmah igra kao nikad.

Cudno da nolobotovima sve ovo nije sumnjivo, ah da,cekaj,pa ne radi se o Nadalu ili Federeru...

Најбољи свих времена

pre 6 godina

То је тај сиилни Федерер... Дијего Шварцман, Карењо Буста, Кокинакиси, Багдатиси и њима сличним... ту Федерер испољава сву своју силину и моћ. Наравно,ж јер су већ изгубили у свлачионици 1:0 у сетовима. Јер је прекопута сиииилни Федерер... а када му дође озбиљнији играч, он наравно као и по обичају изгуби. То су доказивали годинама Ђоковић и Надал. И понекад Делпо и Мареј и Вавринка и Чилић. То је та најјача конкуренција свих времена... ех колико недостају Новак, Енди, Стен, Кеи... Раонић ни мало не фали.

Mali Radojica

pre 6 godina

Vidim mnogo se ovde spominje neki Djoković, a igrali su neka druga dvojica i kao što uvek biva, samo je jedan od njih pobedio. Zašto pričate o onom trećem igraču koji je nebitan? Mlad sam pa ne razumem.

esi mi nola?

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!

SemtheGem

pre 6 godina

Nisi ponudio odgovor. Samo agresivna retorika. Mogao si barem spomenuti mog komšiju Čilića umnjesto onog Borne.
Uvjek bi prije gledao Federera, Vavrinku, pa čak i Tsongu, nego Novaka, Endija ili Rafu.Teniseri koji većinom igraju samo sa osnovne linije malo su naporni.Još kad vidim onaj dvoručni backand odmah mi napamet padne Monika Seles.

texo

pre 6 godina

Nadal put do 16 gren slem titule.

1 runda Lajović čelendžer igrač
2 runda Daniel čelendžer igrač
3 runda Majer čelendžer igrač
4 runda Dolgopolov atp 250 igrač
5 runda Rubljev čelendžer igrač
6 runda Del Potro (izmrcvarenog Del Potra dobija lagano u 3 seta)
7 runda Anderson/Karenjo-Busta čelendžer igrač

Ovo je najveća nameštaljka jednog žreba u istoriji tenisa.

adem

pre 6 godina

ako sam federer kaze da mu nije zao, to po meni znaci da nije bio spreman 100 posto. ja bih vise o navijanju. neke osobe, mislim na sportiste ali i na glumce ili druge javne licnosti imaju harizmu da ih ceo svet voli, i tako ce uvek biti. federer je jedan od najvoljenijih sportist na svetu. nadal takodje, novak ili endi su kao face odbojne, da tako kazem, i njih moze voleti samo njihova majka, i odredjen deo njihovog naroda. ako si recimo lep, i posedujes sarm, zasto bi bio neko krivAC ILI GLUP ILI POKVAREN sto te voli. ko je kriv novaku sto ga niko ne voli...da li ces voleti nekog sa finim manirima ili nekog ko celom stadionu kaze.......ili koji u svakom mecu lomi rekete ili... npr. fonjini ima sarm, ali njegov svadjalacki temperament ne daje publici da ga uvek ceni, voli i sl. toliko.

RF gospodin covek

pre 6 godina

Kakav izliv mrznje prema najvecem ikada! Kakav kompleks drma zato sto svuda navijaju za majstora. Jedan se cak ponosi time sto svet ne prihvata Djokovica i sto podrzava Federera...

SemtheGem

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati.
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?

bariloche

pre 6 godina

"Pre osam godina u finalu Njujorka, Huan Martin je prekinuo niz od pet uzastopnih godina u kojima je Federer slavio u Njujorku. Od tada, Švajcarac nije osvajao trofej na „Flašing medouzu“, a pohod na 20. grend slem pehar moraće da odloži makar do Australije." Napisa neko u uvodnom tekstu i osta živ. Kako da ne! Samo što se čuda ne događaju svaki dan pa tako i osvajanje 20. Rođine titule, Bravo, bravo, bravo J.M. del Potro!!!! Utišao si navijačku njujoršku publiku, možda ćeš morati da potražiš i novog sponzora? Iako si NIKE-ov ali nisi smeo da ugrožavaš "projekat". Bilo kako bilo, pokazao si gde je federeromaniji mesto. Smatram da Rafa neće moći da ti se suprotstavi na tvrdoj podlozi i da je USO za 2017. tvoj posle dugih, dugih godina čekanja! Bravo još jednom!!

Kika Majstor

pre 6 godina

Šteta za Federera što je došao u NY u slaboj formi. 20 bi lepo zvučalo. Verovatno će 20-ti da mu bude AU 2018. Bravo majstore u svakom slučaju.

Krle

pre 6 godina

Ja takodje mislim da je jadno stanje nacije koja likuje zato što je Federer izgubio. Gde još toga ima u svetu? Teško će neko da me ubedi da nije tako.

Chemical Burazer

pre 6 godina

Јаоооооо мајко моја каква вестттттттт :) Синоћ смо дошли са одмора. Легли нешто после поноћи. Млађа ћерка ме је пробудила још у 7ч. Надрндан дам, ненаспаван и благо агресиван. И одем ја у тоалет, узмем телефон са мном као и обично и кад прочитам вест и то ударну!!! Аууууу ал ме је ово расположило. А два другара ми рекоше да Делпо може слободно карту за Тантил да купи. Ја им кажеш да не бих рекао. Јер Федерер не воли да игра са Делпо. Хихихихихи

Krle

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.

Goran

pre 6 godina

"Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?
(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)"

Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?

Joksim

pre 6 godina

Ko bre sme da kaže da Djoković nije bio veliki teniser? Jedne godine je, sećam se, sve živo deljao. Mislim da je čak i jednog Federera dobio. I Nadala. Ma i Congu.

Vesna

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.

Đorđe

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da su ljudi ovde, toliko zaslepljeni mržnjom prema Federeru, da mogu da osporavaju sve što je osvojio. Ljudi, on ima 36 godina! Većina tenisera vrhunski igra do 30. godine, nakon čega uglavnom sledi pad. Osporavate mu konkurenciju, a on igrao protiv Samprasa, Agasija dok su bili mlađi nego on sada, igrao protiv Rodika, Hjuita, Safina, koji su bili odlični igrači, pa zatim Nadala, Đokovića, Mareja... Vi idete do te mere da omalovažavate sadašnju konkurenciju, pored koje se Đoković naosvajao turnira. Kada igra protiv Đokovića, Busta, Tim... su vanzemaljci, a kada igraju protiv Federera onda su smešni irači.
Pa ko je kriv Đokoviću i Mareju što su se povukli. Ovo je treća generacija koju Federer ispraća.
Ko normalan može osporiti 19 gs titula? Neverovatno koliko smo nerealni.
Del Potru svaka čast. Da ga nisu osakatile povrede imao bi sigurno 5-6 gs. Voleo bih da osvoji US.

TraStam

pre 6 godina

Citam ovde sve i svasta, ali ono da je Federer "neintelegentan" i "ogranicen igrac", je direktno za u antologiju ljudske gluposti...

I ne lozite se mnogo: kada neki drugi teniser bude imao 19 GS i 302 nedelje na prvom mestu (makar i priblizno), onda mozemo sporiti, do tada ceo svet zna ko je G.O.A.T.

Nemanja

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 7. septembar 2017 08:25)

Kakva pogrešna i strašna generalizacija. Navijam za Federera od kad sam bio klinac, prije pojave Noleta, a tek Delpa, koje obojicu podržavam. Federeru me privukla, kao i milione drugih, njegova igra, koja je oku sigurno najugodnija. Niko nije tad ni pratio tenis, niti mi isprao mozak. Komentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".

Bojan

pre 6 godina

Sarapova i Federer ocigledno misle da se turnir moze osvojiti snimajuci reklame i slikajuci se sa svim i svakim uz minimalno treninga. E pa ne ide to tako

Kika Majstor

pre 6 godina

Federer jeste "jednodimenzionaln" igrač, ali zato što je ta dimenzija beskonačna. On neće i nema potrebe da menja tu dimenziju, dosta tvdoglavo, ali i zato što je toliko superiorna. Jedina dva igrača za koje je spremao drugačiju igru su Nadal (neuspešno, ali je došao blizu da bude uspešno) i Djoković (dosta uspešno, u granicama koliko je to bilo moguće sa Djokovićevom nadljudskom brzinom u nogama i oku). Sada ima igru koja je verovatno više nego dovoljna za 29-togodišnjeg i starijeg Djokovića i dobra za ovog Nadala i verovatno za sve druge igrače na turi. Poraz od Del Potra ne znači puno, ali koliko će ledja da izrdže, to je pitanje.

Danica

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.

Ivan NBg

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)

bivši teniser nekada sa renkingom

pre 6 godina

Fama o Federerovom gospodstvu je ništa manja od fame da je Federer jedan od najinteligentnijih tenisera. Nebrojeno puta sam ga video da na brejk loptu, na drugi servis trči na mrežu, tj. igra servis-volej. Naravno buše ga redovno. Toliko puta Novak u pertle, celu karijeru. Delpo danas nekoliko puta ga buši po paraleli ili u glavu. Pa Nole mu je dva Vimbldona i jedan USO uzeo na tu foru. Ajde da analiziramo zašto to Federer radi, čak i Novaku, dokazanom retern majstoru istorijske klase. Ili je glup, ili u panici ne zna šta radi, ili se pod pritiskom (pogrešno i glupo) oslanja na svoj najveći kvalitet, misleći da mu je to najveći kvalitet i ide linijom manjeg otpora, ili je mentalno slab pa ne sme da ide u razmenu pod pritiskom, već odma' na mrežu pa šta mi bog da, ili glumi hrabrost ali protiv koga... Šta je? Ej, braniš brejk loptu, drugi servis, i ti trčiš na mrežu posle serve, jednom Novaku, Delpu, babarogama. I buši te Nole tako 100 puta, i buši te Delpo nekoliko puta danas, bušio te i Južni na istu foru par puta tako i pravio brejkove, uzimao setove. I onda neko tupi kao Federer inteligentan teniser. Možda za ove fotelja “stručnjake“. Nema ništa inteligentno u njegovoj igri, sve se svodi na servis i čekanje da se u razmeni namesti na forhend na malo kraću ili sporiju loptu i onda ima opcija. I tako igra celu karijeru i protiv prvog i protiv stotog. Da se razumemo, on je top igrač, karijera to dokazuje, najveći, ali inteligentan nije. Da zahvali bogu na preciznom servisu i “praćka“ ultra preciznom forhendu. Jedna od te dve stvari kad mu stane eto problema. Novaku tri stvari mogu da stanu, on će osvojiti slem, jer ima arsenal drugih oružja. Ne zavisi niti od servisa, niti forhenda, niti od bekhend paralele, čak ni od reterna. Novak igra inteligentno i on je primer. Mrzi me obrazlagati. Reći ću samo da kada Novak igra protiv Nadala ima duplo više vinera nego kada igra protiv Federera, a i vrapci na grani znaju koliko je Nadal bolji u defanzivi od Federera. Paradoks? Samo za fotelja stručnjake.

Kum Ziki

pre 6 godina

Nikada se nije desilo ...Ovo će biti prvo polufinale i finale ( ako Rafa osvoji ) gde neće imati protivnika iz top 10... nije ni Federer imao nijednu takvu osvojenu GS titulu ... previše lako do polufinala sa nikakvim protivnicima...bez Djokovica,Mareya,Wawrinka , Nisikori...na šta se sveo tenis žalosno...da se podsetimo kako je Rafa osvoji RG ...protivnici
1.Per
2.Hase
3.Basivasvili
4.Agut
5.Pablo Karenjo ( predao )
6.Tim
7.Wavrinka
USA
1.Lajovic
2.Daniel
3.Mayer
4.Dolgopolov
5.Rublev
Ovo kuckam posle poraza Federera od Delpa ...znači 2GS, RG + USA Rafa je imao samo DVA nosioca iz top 10 Tim i Wawrinku ...za 2 GS PREMALO :-(

MolerX

pre 6 godina

Prosto neverovatno da se Federer i Nadal nikad nisu sreli na US Openu. Pokazuje koliko je zreb bio namesten protiv Djokovica i ostalih tenisera.

Federer je G.O.A.T

pre 6 godina

Ja kao navijac najveceg igraca ikada Federera cestitam Delpotru i svim navijacima NOLA zato sto je dokazana ono sto pricaju mesecima da se sve namesta za Rodju. Radi Delpa mi nije puno zao sto je majstor ispao.Pozdrav svim ljubiteljima pravog tenisa

dex

pre 6 godina

Pita reporter Delpa posle meča:
“Kako je bilo s obzirom da Federer gde god da igra, igra na domaćem terenu?“

Ja to ovde pričam godinama. Federer je svih 19 titula osvojio igrajući na domaćem terenu, a Nole svih 12 u gostima. Šta je teže osvojiti, čije više vrede? Koliko bi Federer osvojio da je obrnuto? Kako bi se Federer nosio da protiv njega divljački navija ceo stadion? Skoro 50 mečeva je Novak odigrao sa Federerom, sve na njegovom domaćem terenu, i opet ko ima više pobeda? Mislite o tome.
Federerovi navijači su nagori na svetu. Videlo se to i danas i 2015. protiv Novaka u finalu. Vrište čak i na servis grešku Delpa isto kao i Novaku. Jel to taj “fini“ svet koji navija za najvećeg “gospodina“? Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 7. septembar 2017 08:25)


Ono kad mislis da se za Federera navija ako si glup, snob ili ROB TRENDA ... druze ne pratimo tenis svi od 2011. godine, pusti nas koji pratimo tenis od ranih 90ih da uzivamo u igri i navijamo za coveka koji je podigao nivo tenisa za 100 u odnosu na svoje prethodnike, a boga mi i naslednike!

Punk's not dead

pre 6 godina

Koliki mediokritet, snob, rob trenda, konformista ispranog mozga, čovek mentaliteta “kud svi, tu ću i ja“, moraš biti da bi navijao za Federera? Nažalost, takvi su u svetu većina, uvek bili, i biće. Pametni i slobodomisleći ljudi, oni kojima ne možeš podvaliti golog cara za carski obučenog, su manjina, uvek bila, i biće.
(..., 07. septembar 2017 08:25)

Burazeru, ko god da si, kompletan komentar je za čistu desetku! Posebno ovaj poslednji pasus koji sam izdvojio je nešto najsamosvesnije i najnormalnije što sam pročitao godinama unazad. Gospodin "genije", "GOAT", "maestro" i kako ga sve ne nazivaju je brutalna personifikacija trulog globalističkog i kapitalističkog stila života koji "drma" Evropom bezmalo već pola veka. Bukvalno sam ustao i aplaudirao ti na komentaru! Živ bio!

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Ništa nije bilo podeljeno, jedno 500ak Argentinaca, doduše prilično glasnih naspram histeričnih razularenih mediokriteta spremnih i da zvižde i raduju se greški na prvi servis ne bili nekako spasli mezimca. Ne može. Ne daj Delpo svoj san. Tvoje srce je jače od lažnog trenda i fensi snobovštine. Do titule, udri gromovniče iz Tandila, idemo ljudino!

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?

brufen_od_400

pre 6 godina

Nameštaljka čitave sezone, iz aviona se vidi šta su skrčkali u kuhinji NIKE HQ, da Federer i Nadal podele sve gren slemove ove sezone, a Nadal u 31oj godini da uzima slem na betonu posle xy godina, MOŽE ako ODUSTANU svi živi sa tura a žreb mu nameste tako da do polufinala igra sa čelendžer igračima. Federer došao u Njujork da proda opremu i uzme osam cifara.

Tuga, jad i čemer šta su napravili od tenisa.

milos

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DD, 7. septembar 2017 08:29)

Nije namešteno za Federera ali je namešteno za Nadala.

Hello...

pre 6 godina

Toliko negativnih komentara na racun Federera... Najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta. Gospodara elegancije... Cemu to? Zbog Djokovica? Zbog potrebe da se uvek kontrira svetu, pogotov Zapadu? Zbog urodjene osobine najveceg radovanja negativnim stvarima? Ili kombinacije ovoga? Najverovatnije... Tesko nama s nama...

Klašnja

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.

Krsta Petrović

pre 6 godina

Sklonili su Djokovića, Vavrinku, Mareja ali nisu računali da Del Potro može da iznenadi Federera... Del Potro kralju, Argentinci su na nogama... :)
(Ivan NBg, 07. septembar 2017 17:28)

Ko su sklonili? Gde su ih sklonili? Kako su ih sklonili? Kada će da ih vrate? Molim te objasni, jer zvuči jako interesantno, a bez dokumentovanih činjenica zvuči beskrajno glupo.

brufen_od_400

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.
(Lik, 7. septembar 2017 08:39)

Neko ko će srušiti "providan NIKE projekat", PA DEL POTRO NOSI NIKE OPREMU, pa nolobotoviiiiiii boraniiiiiijo!!

Deda Proka

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.

zoran

pre 6 godina

mnogo mi je drago što je Delpo odvalio matorog prepotenka.
uz Novaka, Viktora i Janka, Delpo mi je uvek bio omiljeni teniser...Dečko je 'lebac , i mangup u isto vreme

pusa

pre 6 godina

Ja napisah juče da će Nadal da osvoji slem bez top10 protivnika, i da se proveri da li se to ikada desilo, i dobih minuse. E “stručnjaci“.

Bgd

pre 6 godina

Bas fina publika svaki put apladurali kada del potro promasi prvi servis , a vi sto pljujete novaka ovde sada , treba da vas je sramota !!! Vi ste bruka za srbiju , umesto da podrzavate naseg najvec sportistu svih vremena , vi podrzavate ustogljenog snoba federera .Polakao, vraca se novak sl. godine jaci nego ikada , a federer deda odlazi u legendu...

srbin

pre 6 godina

Bas su lepo podelili, Federeru AO i VIMBLDON, Nadalu RGAROS i US open... (ali mozda se i DOBRI DIV IZ TANDILA tu nesto bude pitao :-))
Federeru mastersi na betonu Nadalu na sljaci... i stvaraju se uslovi da Nadal prvi put osvoji zavrsni masters, jer je to jedino sto mu nedostaje od najvecih turnira a posto se zna da vec sada vise od pola top 8 igraca nece igrati sve je jasno... Sve su ovo neke teorije zavera koje u principu ne volim ali da je situacija sumnjiva to je definitivno, pa Nadal i Federer vec godinama unazad ne mogu da osvoje GS a sada da citavu godinu tako dominiraju.... sa druge strane Novak i Endi koji su mladji od njih i toliko su dominanti bili prosle (proslih) godine, da ne osvoje NIJEDNU JEDINU vecu titulu.... AKo se njih dvojica vrate sledece godine i pocnu ponovo da dominiraju znaci da je 100% ova godina namestena.

Bu dza

pre 6 godina

Vise je RF izgubio nego Delpo pobedio. Vanredno los nastup RF i sa takvim nastupom je mogao uzeti pobedu da je malo vise zelje bilo. Delpo vise nego skroman da ne kazem amaterski. Nadal ce ga pojesti.

svasta

pre 6 godina

mislim da je zavrsena poslednja igra leptira. Zao mi je , lepo je bilo gledati ga, ali stizu neki novi klinci, jos uvek ima na turu iskusnih i dobrih igraca, ali mladjih i bice mu sve teze nositi se s njima. I ako je zaista gospodin, kao sto sebe predstavlja, neka se povuce sad, kad je u vrhu, da ne krene tamburanje i od onih koji su daleko slabiji igraci. Svi smo mi gosti na ovom svetu, svemu dodje kraj .

NoName

pre 6 godina

Neka mi kazu Federer botovi jel Federer plesao?
(Nesa, 07. septembar 2017 09:42)

Nije bilo potrebe. Ovi iz Najka naredili da se Delpo skloni. Ah, ne, greška. To važi samo kad Federer pobedi.

sta znaci gospodin?

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.
(Heba, 7. septembar 2017 18:40)

Hmmm. Federer je najblizi onome sto Britanci smatraju gospodinom - odmeren sa dozom arogancije. Na njegovu (a mozda i Vasu) zalost, jedna od osnovnih karakteristika ovog tipa gospodina je da ne pokazuje preterano emocije, kako pozitivne, tako i negativne... o plakanju se ne sme ni razmisljati. Znaci, plakanjem je Rodzer izgubio epitet ovakvog tipa gospodina.
U juznjackom mentalitetu bi mogli reci da je gospodin onaj koji iskreno pokazuje svoje emocije, koji iskreno postuje (ili ne postuje protivnika) i koji je u stanju da iskreno prihvati protivnicki dobar potez ili pobedu. Ovde su vec gospoda Del Potro i Djokovic, a ima ih jos... Nadal je vrlo blizu, mada on skoro nikada ne aplaudira protivnicima, dok se zaista dostojanstveno ponasa u porazu.
Licno mislim da je Rodzer svih ovih godina fantasticno glumio - svi znaju da je kao mlad bio vrlo emotivan, lomio rekete itt... Onda su mu psiholozi rekli kako treba da se ponasa i on je to usvojio na racionalnom nivou, te je svoje emocije kontrolisao razumom (svaka cast za to!). To su Britanci prepoznali (jer i oni to dobro rade) i zato ga vole, ali njima je ipak takvo ponasanje blisko (zato ne placu u porazu), a kod Federera je bio priuceno i nepriorodno (otud plakanje)...

pusa

pre 6 godina

Zašto Srbi navijaju za Đokovića.Zato što je Srbin ili zato što zaista igra tako ljepo za oči da ga je milina gledati. 
Objektivno ko igra ljepši i raznovrsniji tenis. Đoković ili Federer?
(SemtheGem, 07. septembar 2017 09:33)

Nemaš ti veze ni sa jednim, ni sa drugim. Puvaj se ti lepotom tenisa vašeg Čorića.

maxim

pre 6 godina

Bio sam ubedjen da ce Federer otici u finale i uzeti trofej u epskom mecu protiv Karenja Buste,kao i mnogo puta do sad, medjutim nije. :)

Del Boj

pre 6 godina

koliko volim ovog čovjeka, dobri div!
nadam se da će i osvojiti, mada Rafa igrao kao lud, opet se dopinguje :D
šala, naravno, očekujem vrhunski meč, srecno DelPo, institucijo!!

Bojan

pre 6 godina

Videlo se od pocetka turnira da nije Federer spreman.
I njemu i Nadalu najlaksi zreb.
Kao da igraju turnir 500.
Nadam se drugoj tituli Delpa.

3:1 razvaljotka

pre 6 godina

Sta kazu sada Nolobotovi? Namesteno da Fed osvoji US open, je li? A, ne, namesteno je da osvoji Delpo...
(ana, 07. septembar 2017 07:02)

Fedobotovi, smirite se, smirite se, samo se smirite. Nekad i namešteno ne može da se osvoji kada igra protiv raspoloženog i tog dana boljeg tenisera.

Doktor

pre 6 godina

Evo, cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...

hehe

pre 6 godina

Federer je uz podršku od početka i domaćih sponzora i države (TS), i navijača celog sveta osvojio 19 slemova.
Novak je od početka bez domaćih sponzora i uz ismevanje i saplitanje države (TS), i protiv navijača celog sveta osvojio 12 slemova, za 6 sezona manje igranja od Federera. Pametnom dovoljno.

Vv

pre 6 godina

Uopšte ne razumem zašto tako likujete što je Potro pobedio Federera. Isto tako je on rasturio Djokovića, pa niste likovali. A to je isti taj Del Potro. Onda je bio loš, a sada vam je dobar. Ništa ne razumem.
(Vesna, 7. septembar 2017 22:45) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Vesna sreco , vidi se da o tenisu koji bi htela da komantarises nemas elementarno znanje. Djokovic ima 4 poraza od Delpotra od kojih se nijedan u rezultatskom ni u igrackom smislu ne moze nazvati rasturanjem.
A neka si ti nama prosula malo svoje frustracije ovde.

realno

pre 6 godina

I Federer ima problema sa udaračima i big serverima. Dobijali su ga i Izner (i to na šljaci u sred Bazela), i Karlović, i Delpo dva puta na slemu, i Soderling na slemu, i Vavrinka na slemu, i Berdih i Conga i Ćilić na slemu, Tim takođe, Kirjos, Zverev itd, gubio je Federer samo tako, nego se to nekako medijski sakriva, ili bar ovlaš proprati u svetu, pa se stiče drugačji utisak, a važno je da se za svaki sličan poraz Novaka ovde trubi mesecima, godinama, od strane trolova. Ne bi škodilo malo objektivnosti.

bazan

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (matori, 7. septembar 2017 13:05)

Federer igra svoju igru a Nadal i Djokovic igraju na njegov bekend.To je ceo fazon.

Simpo

pre 6 godina

Zašto bre Delpo zašto stavi u crno verne obožavaoce seka perse a bio si nam drag tako smo se radovali i zviždali posle svakog tvog promašenog prvog servisa ili grešaka i padali u trans a ti to nisi umeo da ceniš i zato smo svi brže bolje pobegli sa stadiona da ne bi čuli tvoju izjavu i sebe doveli u još bolniji položaj,pismo sramnih navijača Rodžera

pojima nemaš

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 07. septembar 2017 08:29)

Naravno da je namešteno. Organizatori rekli Timu da se skloni, da bolesni Delpo dođe Federeru, Dominik razvalio dva seta, i posle odradio dogovor, ali se svi zeznuli za ludog Delpa. Greška u proceni. Dešava se. Šta ti nije jasno? Kad se u istoriji desilo da neko okrene posle 1:6, 2:6?
Evo pitanja za tebe. Ko je najmoćniji u svetu sporta? Ko je de facto najmoćniji i najuticajniji u delu privredne grane koja se zove sport? Evo pomoć, ima veze sa grčkom boginjom.

Dare

pre 6 godina

Pobedio je teniser koji je tremutno u boljoj formi, to je i Federer rekao. Gde su sada svi oni koji su rekli da je sve namesteno i da Federe osvaja US open? Mogao bi bar jeda da se javi i izvini nama koji verujemo da jos malo ima sporta. Federer je veliki teniser i gospodin.

Kavric

pre 6 godina

Videlo se od starta turnira da Federer nema intenzitet za osvajanje turnira. Sve i da je pobedio Delpa izgubio bi od Nadala. Nije to onaj nivo tenisa iz prvog dela sezone. Naravno kapa dole za sezonu! Inace,Federerov sam navijac.

Lik

pre 6 godina

I ovo sam predvideo još pre USO, naći će se neko ko će da sruši providan NIKE projekat, neko ko se ne može uceniti niti kupiti, ko ima časti i morala.

he he

pre 6 godina

Gledas li Đoković Novače, tuku te redovno Zverev i Kirjos, Verovatno bi i Sapovalov i Rublev, a o Timu, Delpu i Dvojci najvecih da ne govorim? Ostaj zdravo, ali ostaj i penzionisan, jer ti vise nisi teniser koji si bio, a da dozvolis da te svi tuku - ne ide.
(NOL6, 07. septembar 2017 07:04)

Aj plači na drugom mestu! Kakve veze Nole ima što ti je ljubimac sa Alpa izgubio?
Inače i kilavi Nole je ove godine Delpa dva puta dobio, a “najveći“ Federer nema igru za njega. A kad smo kod Tima, Kirjosa i Šapovalova, proveri kog najvećeg španskog sina su oni mlatili ove godine.

v

pre 6 godina

Toliko o tome da je namešteno za Feda, nadam se da se bar malo stidite.
(DD, 7. septembar 2017 08:29)
# Link komentara
Dete, ne nameštaju se mečevi direktno , već se omogućavaju prilike u kojima igrač ima najviše šansi da osvoji turnir.

Svakom sa gram mozga vidi ovolike povrede top igrača i odustajanje od takmičenja u najmanju ruku kao presedan . Naravno slučajnost!
Drago mi je što su organizatori USO i teniski establišment još jednom dobili mošu.

Vamosssss Kevin!


Preporučujem (+46)

basket majstor NS

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".

esi mi nola?

pre 6 godina

Nolobotovi, sto se sad radujete? Pa namesteno je! Je l' tako? Nije izgubio zato sto je Argentinac bio bolji nego je morao zbog namestaljke!

Rekreativac

pre 6 godina

@bivši teniser nekada sa renkingom
Prilicno tacna analiza. Federer jeste jako jednodimenzionalan igrac, i bas otuda njegova jednostavnost, jer stalno ponavalja 2-3 paterna.
E sad forhend mu jeste sjajan udarac, ali oni sto je bilo tako ocigledno nocas je da kad igra sa nekim ko ima razoran i daleko bolji forhend od njega on jednostavno ne zna sta ce. Nije igrac koji moze strpljivo da odigra 20 puta u bekend ako treba, plus mu bekend nije ni priblizno kvalitetan udarac da bi mogao da posalje 20 dubokih dijagonala, pa pre ili kasnije cim se i najmanja prilika ukaze napada forhendom. Sto igrac tipa Del Potra jedva ceka i onda slede gotovo komicne scene. Na preko pola Del Potrovih forhenda po sredini Federer uopste nije mogao da vrati lopticu forhendom nego je slao u mrezu. I onda je krenuo da siluje i izlece na mrezu. A pritom nit je vise tako elastican niti je vrhunski volej igrac (a nije nikad ni bio da se ne lazemo) i onda izgleda smesno na mrezi kad ga svi prolaze ko od sale.
Ta njegova igra je vise odraz nemoci sto mu je najjaci udarce-forhendom nemocan i naravno sto onda vise nista drugo pametnije ne moze da smisli da promeni taktiku.

...

pre 6 godina

Najjači je ovaj što se brine o stanju nacije jer se svi raduju što je Federerko izgubio!
Pa sunce ti... ovaj internet je besplatan cirkus ahahahaaa....
:):):):)

DD

pre 6 godina

(milos, 07.septembar 2017 9:13)
Ha ha sad za Nadala, ni ti ne veruješ u to...
Znači svima nameštaju, a kaži mi molim te , je l' to samo Djoković kada osvoji nije namešteno?
p.s.
Nisam Federerov navijač ali brate preteraste.

Najbolje tek dolazi

pre 6 godina

NOLO BOTINE dogovorite se jel namesteno za Rodju ili Rafu?
(Rodja Car, 07. septembar 2017 09:37
Naravno da je namešteno za Federera, prvo Delpo u cetvrfinalu a onda Nadal u polufinalu, jako providno.

Tamni Vilajet

pre 6 godina

@Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
(Danica, 07. septembar 2017 12:44)
Kakve to veze ima, zašto mračite ovde? Ovo je sportska rubrika, tu problematiku možete iznijeti na drugom mjestu. Ipak mi se čini da vas nešto drugo muči.
P. S.
Možda Roger zapošljava i otvara nova poglavlja u pregovorima sa EU.

užassss

pre 6 godina

Ovde ima takvih idolopoklonika da bi pre za Federera navijali nego za rođenog sina! Strašno, jeza da te u'vati. Jer Federera voli ceo svet, lepša mu je igra, kakav sin, dosadan je i niko ga ne voli. Što bih i ja.

мики

pre 6 godina

пази Рођу, "нисам у форми". сине, делпо, Надал и Ноле си једноставно комплетнијих и бољи тенисери од тебе. чудо је да си икада успео и да их победиш.

Gde ja živim

pre 6 godina

Delpu svaka čast, mnogo simpatičan lik i sjajan teniser koji na žalost nije ostvario pun potencijal zbog povreda. Međutim ono što meni ovde smeta su komentari protiv Fedexa. Ok i meni nije pravo toliko uzdizanje Rodžera da je bezgrešan, ali i vi preterujete. Čovek je jedan od najboljih svih vremena (da li je najbolji neka kažu oni koji su kompetentniji od mene, ja sam samo gledalac) i nema razloga za omalovažavanjem. Mi stalno kukamo kako nas svet mrzi, kako su nepravedni i samo znaju da pljuju, a onda mi radimo to isto. Nije lepo rođaci. Ja sam trenutno zaokupljen košarkom jer je više volim od tenisa (i da igra Novak bio bi isti slučaj), pa ne mogu da kažem kakav je bio meč i ko je zaslužio da osvoji, ali molim bez glupih klasifikacija. Ajde kada se durimo da smo zemlja sporta da to i budemo.

cacanin

pre 6 godina

Federer botovi jeste zivi? haha (Filip, 07. septembar 2017 09:57)

19>12! Kako zivis sa ovim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:16)

Kako Vi, ON podnosi-te H2H, njega to vise boli nego bilo sta drugo. "Goat" a i minusu sa pobedama protiv Novaka i Nadala!

ljAXE

pre 6 godina

Divan mec. Delpo u fokusu od pocetka. Drago mi je i zbog sto puta pomenute publike u Njujorku. Pre par godina gledao sam uzivo kako mogu da budu neotesani. Delpotro se i bunio kod sudije jer je publika tapsala i vriskala na njegovu servis gresku???!!! To je u teniskom bon-tonu teski primitivizam. Sudija naravno nije reagovao. Smeta mi ta ignorantnost nekih Federerovih fanova. Americki komentator je na pocetku meca izjavio da ce Federer verovatno pobediti. Iako se od pocetka videlo da je Delpo izuzetno fokusiran i pod adrenalinom, slicno kao i Vavrinka kad ga krene. Posle prvog seta komentator ponovo izjavljuje da je Delpo dobar ali da ce Federer pobediti?! Slusam, neverujem. Federera krene, komentator uzvikuje: Maestro, genije...A Delpo cuti i zakiva. Cak i kada je Roger osvojio drugi set, smeo sam da se kladim na Huana Martina. Kada je u zoni, kao i Vavrinka, nemoguce ga je pobediti. Roger je igrao standardno dobro, uz svesrdnu pomoc publike koja ga u Njujorku posebno obozava. No, Delpotro je bio taj koji se veceras pitao.

jsx

pre 6 godina

Kada si visoko pozicioniran zreb je takav da se ne sreces sa beskonacno top10 igraca, tek u polufinalu eventualno i cetvrtfinalu ih dobijes. S tim u vezi Nadalov zreb na RG-u je bio ok- u polufinalu najjaci sljakas posle njega (to sto mu ne idu druge podloge je tu irelevantno), a u finalu bivsi sampion tog turnira. Ako osvoji US Open, to ce biti presedan, ali ne vidim njegovu krivicu.
Neki impliciraju da je top10 igracima naredjeno da mu se sklone (i Mareju prosle godine), ali onda bih voleo jednu stvar da mi objasne. Sto onda ti teniseri nisu dosli do Nadala/Mareja pa ih onda pustili. Njima bi odgovaralo jer je valjda manja sramota izgubiti od Rafe nego Corica plus bi imali vise bodova, a ATP bi imao vecu gledanost plus bi Nadal "izgledao jace".

Teniser

pre 6 godina

I da,samo da se kaze da je publika Rodzera Federera najnepristojnija i razuzdana banda, njihov nastup na gotovo svakom mecu gde god je on igrao je sraman.

budva

pre 6 godina

Baš sam se pitala kako je moguče da su ''teniski stručnjaci'' sa ove internet stranice, inače ''tolerantni navijači'' Rodžera, ostali ''nemi'' na ovu vest sve do posle 8 časova. Ipak, a u to nisam nikada ni sumnjala, veća je bol kad Novak pobeđuje, nego radost pobede njhovog ljubimca.
PS. Draga mi je, i zbog Delpa i zbog tenisa, ova pobeda Diva iz Tandila.

ja sam najveći gospodin

pre 6 godina

(adem, 07. septembar 2017 09:17)

Fini maniri? Jel to kad namerno sedneš na stolicu koja nije tebi namenjena, jel to psovanje protivnika u oči u sred meča, ili možda kada za protivnika kažeš da šamara na meč loptu i da to rade deca, ili možda izađeš u džemperu i predaš meč a posle par dana igraš, ili kad ti žena vređa kolegu pred celim svetom a ti ćutiš, ili kad prijatelju kome pola metra dobru loptu sude kao aut, i on ti prijateljski kaže “Rog, pa reci im i ti“, a on ti mirno odgovori “Čuo si sudiju“, jel na te fine manire misliš? Fama o Federerovom gospodstvu i finim manirima je dosegla sumanute razmere. Svi znamo ko je rekao da 100 puta ponovljena laž postaje istina. Evo hajde ti ili bilo ko, navedi mi, nabroj primere tih njegovih finih manira. Koji su to i gde su ti njegovi fini maniri? Jel ne srče kad jede supu, jel drži pravo mali prstić kad pije čaj, koji fini maniri, majke ti? Evo čekam da pročitam to.


PS: Kad sam bio mali čitao sam bajku o carevom novom odelu. Pročitaj je i ti. Biće ti neke stvari jasnije.

PPS: Jel fin manir kad se pita Novaka kako se pozdravlja kraljica?

No1e GOAT by 2022

pre 6 godina

To Delpo ljudino, ma caru jedan!!! Nadam se da osvajas ovo!!!

Nego da podsetim fedbotove na sledece cinjenice... Nije No1e bolji od rodje zato sto vodi 23:22 u h2h mecevima vec je No1e bolji od rodje zato sto gazi rodju:
1. U svim finalima 11:6
2. U GS finalima 3:1
3. U svim zavrsnim masters finalima 2:0 (plus onaj put kada je dzemperce ziv i zdrav predao bez borbe pa potom igr'o 3 dana posle Davis Cup za Svajcarsku). Dakle ovde je omjer 3:0
4. U svim masters finalima 4:3
5. U svim GS mevecima 9:6

Dakle niti u jednoj kategoriji rodja nije bolji od No1eta. Cak ni nemoze da stigne No1eta do kraja karijere!!! Dakle rodja apsolutno NIJE goat. Da ne pominjem da je rodja 6 godina duze na turu od No1eta a da je No1e 5 godina mladji i da je kao takav izdominirao rodju kompletno od 2011 do 2016 godine! Buahahahaa~ A jos kad se vrati pa nastavi dominaciju... Hahahaa~ rodji ima da presuse oci od plakanja i da mu kosa potpuno napusti glavu!!!

Muhamed Bešić

pre 6 godina

@Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)
Ihaaaa ....Osim mržnje i straha od sveta, najviše nas motivišu Federerovi porazi.... Ijuijuijuju

hehe

pre 6 godina

Nolobotovima najveći košmar činjenica da čitav svet VOLI FEDERARA KOJI JE BOG TENISA, a što njihovog idola koji deli srca i daje sebe publici niko ne zarezuje ni 1%. A o 19 GS naspram 12 da ne pričamo.
(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kad je tako, što se uzbuđuješ?

Tvoj košmar je ravan svemiru.

matori

pre 6 godina

@ (bivši teniser nekada sa renkingom, 07. septembar 2017 11:03)

svaka čast na komentaru.
ja jesam košarkaš, ali gledam tenis preko 30 godina...
ono što sam ja video je da Rodžer igra svoju igru i to je to...servis, forhend, izlazak na mrežu...bekhend je unapredio tek u poslednjih dve godine...servis extra, forhend ubija,....ali ako neko to vrati, pogotovo na bekhend, on je u problemu. naravno da je u problemu i ako mu nešto od arsenala ne funkcioniše najbolje.
Novak je igrač koji za svakog ima drugu taktiku. on igra šah sa svakim. US open 2011 je osvojio bez sevisa, a kroz karijeru i dok je dominirao, dešavalo se da mu neki udarci ne funkcionišu. e onda on igra na ono što mu ide...ima dovoljno oružja da izabere najefikasnije u tom momentu....

Vera

pre 6 godina

Poslije Novaka, Delpo mi je najomiljeniji tenisač i stvarno bih jako voljela da pobijedi i Nadala i osvoji UO po drugi put.On je toliko drag i dobar čovjek,gotivan i zaslužuje da ovo osvoji poslije svih problema s povredama.Čestitke za pobjedu protiv Federera!!!

Sasa

pre 6 godina

@NoName, upravo si se deklarisao kao Fed-bot. :D

Drago mi je sto je ispao, placljivac. Jos lepse je videti DelPotra u narednoj fazi. DelPotro je veliki covek i daleko veci od Federera i mnogih drugih.

Delpo ale ale ale ale Delpo....

RF

pre 6 godina

Iako sam navijac RF i ako sam navijao da pobedi i osvoji US Open, donekle mi je drago sto je izgubio naravno sasvim zasluzeno jer je Del Potro bio bolji pre svega, a zatim da i ostrasceni navijaci u Srbiji shvate da nema nikakvog namestanja, nego da je RF sve ove godine osvojio zasluzeno zato sto je igrao vrhunski.

mrš

pre 6 godina

Mene je najviše žao zemlje Srbije koja mora da živi i nazaduje sa ovako zatucanom i zagriženom omladinom koja pravi ovakvu euforiju samozadovoljavanja samo zato što je jedna svetska legenda izgubila jedan teniski meč. Apsolutno frapantno stanje uma. Tuga.
(Klašnja, 07. septembar 2017 12:31)

Koja zamena teza!?!
Stanje uma da se omalovažava Novak, i da se navija za Federera, bi bilo dobro za naciju po tebi, jel da? Onda bi napredovala nacija je li? Običan sport, a ti ode na stanje nacije. Smešan si. Te frustracije pokazuj negde drugde.

Biti covek.

pre 6 godina

Izgleda da nekim ljudima godi da budu hejteri,Nolebotovi Federomrzc. jer da nije tako shvatili bi da su pobeda i porazi sastavni deo sporta. Dakle danas bolji jedan a sutra drugi. Delpo je bio nocas zasluzeno pobedio a Rodzer je lose odigrao citavu ovu americku turneju ne samo US Openu.

vidim sve

pre 6 godina

Дел Потро је тенисер кога, после Ђоковића, највише волим. Федерер је играч кога, после Виландера, највише не волим.

Delpo zasluzuje trofej

pre 6 godina

Trenutno 194 komentara na Federerov poraz, a na predhodne 4 njegove pobede, jedva se skupilo 100 komentara! Eto dokaza koliko boli 19>12!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (esi mi nola?, 7. septembar 2017 11:20)

A ko je branio vama Federerovim navijacima da pisete bezbroj komentara na Federerove pobede?To se valjda i ocekuje od vas, njegovih navijaca a ne od nekog drugog zar ne ?
Sem toga, ljudi se raduju Delpovoj pobedi jer su nebrojeni puta pokazali da im je on jedan od omiljenih igraca i nije ovde Federer u glavnoj ulozi kao gubitnik vec Delpo kao pobednik.

hohi

pre 6 godina

cim Federer izgubi 200+ komentara, na svim ostalim vestima zajedno nema toliko, ovde ljudi vise vole da Federer izgubi nego da Djokovic dobije...
(Doktor, 07. septembar 2017 12:28)

Ne, najviše volimo kada Novak dobije Federera! Duplo zezanje he he.

###

pre 6 godina

(TraStam, 07. septembar 2017 15:50)

Čovek na koga misliš je izneo prilično jake argumente, i nije sporio Federerovu goat poziciju i veličinu. Ja sam ga razumeo da dovodi u pitanje uvreženo (ne nužno u praksi i tačno) mišljenje da je toliko inteligentan igrač. I lepo je to objasnio. Voleo bih da čujem argumente, primere koji dokazuju koliko je Federer inteligentan teniser, a ne mahanje brojevima. Brojevi ne dokazuju nužno nečiju tenisku inteligenciju.

погачара

pre 6 godina

He, pa nije to nesrećni Kolšrajber ili Lopes.
Del Potro je klasa, voli da igra ovde a još kada se malo dodatno motiviše sa tribina, biva jako jako opasan za bilo koga iz vrha.
Izgleda da im ipak nije suđeno ono za Nju Jork.

The roof pay dividends...

Kobe Bryant

pre 6 godina

Kako mi je krivo sto nisam gledao! Del Potro je car. Jedan od najgotivnijih likova na ATP turu. Gotivniji i od Noleta. Kad je neko video njega da psuje, da se svadja, lomi rekete. Njegove izjave za medije uvek odmerene, nema vredjanja i omalovazavanja kolega. Steta, stvarno steta, sto su ga povrede omele da ima jos koji GS. Eto od srca mu zelim da ponovi uspeh iz 2009. na US openu.

Фрфљави

pre 6 godina

@ Dr. Rodick


Kmeeeee kmeeeeee hahahhhahhha јел боли? Мислим оно јел се хваташ за сламчицу сада и тражиш теорије завере?


За све остале који навијају против Новака а дижу Федерера.... и чак намештени УС опен није могао да донесе Федереру још једну титулу. Чак и најслабија конкуренција илада на једном гренд слему која може без проблема да се пореди са серијом 250 није помогла да Федерер узме оно што бисте ви волели... аууууу хаххахахахахах одавно би он испао да је Марин био у форми, да је Кеи играо, па чак и Раонић, да се сусрео са Стеном или не дај боже Ендијем или Новаком. Тако да му је ово поклон од организатора :) Која би то срамота била да човека којег боле леђа и који има 36 година освоји 3 од 4 гренд слема, а зо је само успео када је био у најнољим годинама и најбољој форми. Колико би то било сабласно и провидно... ауууууууу

==

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
(Deda Proka, 07. septembar 2017 12:35)

Rugala se šerpa loncu he he.
Nikada se ovde ne bi slavio poraz Federera (mada ljudi bre slave Delpa, Federer je bonus), u tolikoj meri, da godinama ovde volšebno ne egzistira grupa ostrašćenih nolemrzaca najprljavijeg rečnika omalovažavanja našeg momka i veličanja Federera/Nadala do neba u zavisnosti ko je u tom trenutku veći rival Novaku, što jasno govori da nije reč o navijanju nego o mrznji. Čak su se i navijači Mareja pazi pojavili kad je ovaj osvajao!? Pa nisu ljudi vrane da ne vide da je to obična hejterska grupa sa zadatkom, koji pritom postoje samo na internetu, u realnom životu ne možeš ih sresti, i prečesto im izleti hrvatski govor, što indicira da ti likovi ne dolaze iz Srbije. E pa zbog tih eto deca se raduju. Jel treba da ti se crta?

Heba

pre 6 godina

Federer jeste gospodin, u smislu šta se uobičajeno smatra gospodinom. E sad, ako redefinišemo pojam, onda svako može da se kvalifikuje, a Federer da se eliminiše, kako neki ovde izgleda pokušavaju da sugerišu.

mlekadzija

pre 6 godina

Velika steta sto najbolji svih vremena koji igra tenis svog zivota nije pobedio, u susretu sa Nadalom popravio bi katastrofalan odnos pobeda/poraza protiv Nadala., Delpo nema smisla...ali stvarno. A ko je najbolji svih vremena znace se tek kad Nadal i Djokovic prfestanu da igraju tenis...polako sacekajmno jos ko9ju godinu....

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pokusali su ameri da zabrane argentinskim kosarkasima iz NBA da igraju za reprezentaciju al otoga nema nista argentici ne prodaju svoj obraz za zelene dolare

Eleftherios

pre 6 godina

(Jumko, 07. septembar 2017 09:34)

Kako sebi nisi više dosadio, pa ovde si godinama i mala beba bi te provalila, ali ti si uporan tako da mislim da ti je ovo prešlo u opsesiju.

Jovan

pre 6 godina

Starcu ni turnir ne mozes namestiti. Trebali su svi da se povuku a on da odigra finale sa nekim juniorom. Valjda je ova saga sa nazovi najboljim igracem, koji nema pozitivan skor sa najbitnijim igracima danasnjice, zavrsena.

Ћезо рца

pre 6 godina

Mene je stid od ovoga što Nolobitovi, teoretičari zavere i mrzitelji sveta pišu ovde. Kako su samo jadni, ali drčni u svom jadu - kako to obično i biva.
(Krle, 07. septembar 2017 09:25)

А није те стид било када сте ти и теби слични, теоретичари зевере и мрзитељи света пљували Новака пре годину, две, три...?! Тада је Швајцарац био ,,матор", а сада је дечкић... Надал стално ровит и вечито повређен... Спрдали сте се са једним од највећих спортиста које је ова напаћена Србија имала, омаловажавали га не бирајући речи... ,,Златна ера тениса", допингован, преварант, бије једог зато што је матор, а другог јер трчи на једној нози, без праве конкуренције, бла, бла, бла...

Tenis

pre 6 godina

Navijao sam za Federera još dok za Novaka nisam ni čuo, od 2001. i pobede protiv Samprasa, i voleo sam ga. Ovi ovde njegovi nazovi navijači a u suštini obični nolemrsci, mi ga ogadiše. Šteta.

Mare

pre 6 godina

Koliko volim ovog coveka. Iskren, normalan, emotivan, a beskrajno talentovan. Da nije bilo povrede zgloba sad bi vec imao desetak GS titula. Cepaj Delpo, Srbija te voli.

Tenis nije propo

pre 6 godina

Jako dobra vest kako god da gledate. Teorije zavere propale, zaista bi bilo previse da RF uzme 3 GS ove godine. Eto mu razloga da se i dalje takmici, da osvoji i 20 GS npr 2020, godine. Drago mi i za Delpa da pobedi nekpg osim NDJ kada je ovako bitno. A Nadal da zadrzi prvo mesto zasluzio je, a da pobednik bude totalni autsajder, sto u sustini i jesu trojica preostalih. Tenis se nije pretvorio u WWE i to je jako dobro....

šetač

pre 6 godina

Otvara se Rafi, nisam siguran da će delPo imati snage. Ali ko zna, u poslednje vreme osvajaju oni koji nemaju kontinuitet u igranju već prave pauze. Svaka čast delPu posle dve operacije da se vratio.

Stara kuka

pre 6 godina

Pitanja za navijace Federera iz Srbije.Kako ste podneli poraz Irske u fudbalu?Kako ste podneli bronzu Srbije u odbojci?Kako ste podneli pobede kosarkasa na EP?I na kraju,kako je u Svici?(Stara kuka, 7. septembar 2017 09:32)

"Ovo je malo bolesno, zar ne? Zašto poistovećuješ Đokovića sa celom Srbijom? Zašto misliš da Federerov navijač obavezno mora da mrzi Srbiju? Zar je toliko teško prihvatiti činjenicu da nisu svi identični tebi? I, kada prihvatiš činjenicu da nisu svi isti, zar je toliko teško ne misliti da su svi koji su drugačiji od tebe, obavezno protiv tebe i onoga što ti voliš?
(Goran, 07. septembar 2017 10:09)

Nisi razumeo poentu.Ja bih navijao za Federera da je iz Srbije,ili Nadala na primer.Da si obisao sveta znao bi da kod njih nema autosovinista i da se ne postavlja pitanje za koga navijas.Bilo da je to EU,Amerika,Kanada,Rusija...vole ljudi svoje.Nema Svajcarca ili Spanca koji ce pre navijati za Djokovica,a o Argentincima za Del Potra da ne pricam.A ovde,ne voli se Djokovic,vole se samo Zvezda i Partizan.

Nixa

pre 6 godina

19>12!
(esi mi nola?, 07. septembar 2017 11:20)

Pa to je sramota vas Federer botova, sto niste komentarisali kad je Federer pobedjivao hahahah koliko se covek ispalio komentarom. hahah

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

bravo delpo, svaka cast rodgeru ali sam od pocetka voleo da delpo osvoji, nekako bi mi bilo drago da on osvoji turnir iako nisam verovao ni da ce do polufinala stici, zasluzio je to nakon svega sto mu se desilo, veliki, strasan igrac, veliki covek.. bruka kakav mec su odigrali..

Epi

pre 6 godina

Trecina komentara je od Federerovih navijaca koji se cude sto svi ne vole istog. Trecina je od Delpovih navijaca koji je najomiljeniji strani igrac u Srbiji i direktni krivac zasto Nole nije osvojio olimpijsku medalju u Brazilu. Dakle onaj koji pobedi Novake nije automatski omrazen. Ostali su Novakovi i Nadalovi navijaci kojima se smucilo da Federera nazivaju najvecim kada ima losiji skor od obojice pa i od Marija.

Ana

pre 6 godina

(Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35)

Cekaj da ti objasnim. Ja sam odusevljena sto je Del Potro pobedio. Zato sto UVEK navijam za Del Potra, odnedavno i za Sapovalova (kad ne igraju nasi, razume se), ta dvojica su mi fascinantni teniseri, nikada isti, dok mi je Federer dosadan u igri. Tako ja to vidim, ako je dopusteno. I da, naravno, jos draze mi je sto je Del Potro pobedio Federera, jer je uvek zanimljivo kad neko za koga navijas pobedi onog koji je bolje rangiran od njega. Sta je nejasno?

Negotin

pre 6 godina

Malo ozbiljniji protivnik i nema Rodje, lepo im smestio i Endi kada se povukao da Rodja bude treci nosilac. Bas mi je drago zbog Delpa i zbog gubitka Rodje. Ne mogu sve sponzori da mu završe mora da pobedi i nekog boljeg igraca od Cilica

Stara kuka

pre 6 godina

@salerno
Auuuu sanjas i spominjes Srbe cak i kad ih nema i kad nemaju veze sa temom.Al tako je to kad si srbimrzac i pripadnik nacije koja nema medalju u bilo kojem sportu.

vukas

pre 6 godina

Bravo za Delpa i voleo bih da osvoji, samo mi nije jasno ovo:
Odes u jedan post vezan za Federera, svi mu se dive, velicaju ga, majstore, ziv je deda umro nije, GOAT i slicno
Onda izgubi:tako jeee, eto ti ga na Najk, deda penzija, ee koga si ti pobedjivao, ne bi imao dve titule blabla
zasto?

Konstatacija

pre 6 godina

Pa kad gledas Delpu lezi ovaj GS ukoliko ga bude cudom osvojio ponovo Us open. Eto njega medju 10 najboljih sa tim potiskuje Keja sa te poziciji. Vraca se na velika vrata medju 10 najboljih gde mu pripada.

Sasa

pre 6 godina

Cekaj samo kad vam drago odgovori ili esi mi nola?, pa ce se videti cija majka crnu vunu prede. xD Zabava za siroke narodne mase. Odavno takve likove nisam video. Zamisljam ih kako pene i brisu tastaturu.

JPR24

pre 6 godina

Svaka čast za odličan tenis. I Delpotru i Federeru. Delpo posle ove dve partije sad ide na Nadala, teško da će moći, mislim fizički, Nadal je sigurno svežiji.

Teniser

pre 6 godina

Bravo Delpo majstore, potpuno si zasluzio ovo.Opet je bio koban po Federera u zavrsnici US Opena.Iskreno,Federer nikad nece imati vise ovako dobru priliku da osvoji US Open i sa te strane moze da zali ali je svakako imao odlicnu sezonu.Mec izmedju Delpa i Nadala ce biti prava poslastica, nista manja od Federer-Nadal.

Ivan M

pre 6 godina

Bravo majstore! Izvesno je da nije bilo povreda i pehova da bi smo pričali o velikoj petorci (ili četvorci) tenisa. Sada hrabro na Nadala, koji do sada nije imao nikoga tvog kvaliteta u žrebu, i do titule!

Blue Moon 482

pre 6 godina

Finale pre finala Rafa-DelPo. Nema ništa gore kad čekaš meč da počne do 3 ujutru i onda zaspiš, a kad se probudiš vidiš naslov BUM TRAS.

Кривокапић

pre 6 godina

Не разумем коментаре. Гледао сам меч и Новак није био учесник.
Меч је био супер. Тајбрејк 3. сета је одлучио . Роџер није био на нивоу, али је могао да победи. Искрено сам мислио да ће Делпо бити уморан после претходног кола.
Биће одлично полуфинале.

Terry

pre 6 godina

(Danica, 07. septembar 2017 12:44)

Vise mi je draze zbog vas fed botova nego zbog samog Federera, boli Danice a? Znam da boli samo mi reci koliko? :)

kako se to onda zove ?

pre 6 godina

Koje su ovo nule od komentatora. Ovi što podvriskuju na poraz Federera. Šta vas motiviše u zivotu, osim mržnje i straha od sveta? To su pravi kompleksi deco, a ne ono sto vi nazivate kompleksima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Deda Proka, 7. septembar 2017 12:35

Ma sta rece ? A sta vas motivise u zivotu kad podvriskujete na Novakove poraze ? I ne samo da podvriskujete vec se svesrdno trudite da omalovazite sve sto je postigao u karijeri ? Sprdate se sa njegovom karijerom, njegovim privatnim zivotom, njegovim povredama....

Simpo

pre 6 godina

Zašto je objavljena vest da Marej neće igrati do kraja sezone pred meč,e zato se Rodžer nasekirao i izgubio meč jer nije mogao da se koncentriše od tuge i zbog toga Marej je kriv za njegov poraz

Никола

pre 6 godina

Обожавам овог човјека, за њега навијам од самог почетка турнира. Надам се да ће направити још једно изненађење, па да га гледамо ка походу да други ГС.

LOL

pre 6 godina

Kakva sreća, kakva euforija medju klincima, da ne veruješ. Siroti. Misle da je to nešto bitno. Misle da ce im Del Potro doneti radna mesta, plate, put u Evropu, svet? Iako, izgleda da se tog sveta boje kao đavola.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danica, 7. septembar 2017 12:44)

Ma jok, mi smo ubedjeni da ce nam sve to obezbediti Federer.

Neleh

pre 6 godina

Sjajan je bio Delpo. Posle onakvog iscrpljujuceg meca sa Timom, ovako igrati protiv Federera, neverovatno! 3. set je bio tako neizvestan, sjajan tenis, kakvo uzivanje!!

Bojan

pre 6 godina

Bravo za Delpa, zaslužio je da osvoji turnir... Nadal je imao prelak žreb i u sledećem meču dajem prednost njemu iako navijam za Delpa

Svaka cast

pre 6 godina

Del Potro veliki igrac .Covek je dobijao Nadala ,Federera i Novaka kad niko nije mogao i kad su bili dosta mladji .Sigurno bi imao do sad 5 velikih titula ,bio bi veliki trn oboj trojici poslednjih 7,8 godina da nije bilo tih povreda .

Фрфљави

pre 6 godina

@esi mi Nola

Јао колико тебе ово болииии аууууу баш се види. Сва срећа ( твоја ) што технологија још увек није толико далеко да може изразе лица да показује. Верујем дс би показало зајапуреност буууааахахаххахаха :)

kimiko

pre 6 godina

Delpo je veliki covek, dobrica. Uvek je bio korektan prema svima, povrede ga sprecavale da osvoji vise turnira. Zato mu ja želim da osvoji ovo, jer je sve istrpeo i zaslužuje tenisku pravdu. Napred Delpo, kimiko je uz tebe !

Filip

pre 6 godina

Navijao sam za del Potra svim srcem i mnogo mi je drago zbog njega,ali Federer je u najbitnijim trenucima meca gresio zicere sto mu se gotovo nikad ne desava u karijeri. Ne umanjem Delpovu pobedu nikako,nego samo kazem da je imao srece(koji je svakako zasluzio) jer je Federer imao malo losiji dan. Duple greske,promaseni zicer forhendi,bekhendi,voleji.

Deda Proka

pre 6 godina

@ Ana

Pa naravno. Po meni si ti, dete, u redu. Ti voliš ovog ili onog, ali ne podvriskuješ i ne mrziš svet. Ja to protiv onih zluradih koji se u kolektivnom jednoumlju vesele onome čume se niko zglavan ne veseli.

DukiNS

pre 6 godina

Delpo je zasluzio da se vrati u vrh. Federeru svaka cast na prikazanoj igri u tim godinama. Imao je najtezi 'kostur' od svih cetvrtfinalista , a Delpo je veceras potsetio na svoje najbolje dane i voleo bih kad bi osvojio turnir. Nadam se da ce Novak pronaci motivaciju sledece godine, pa da jos malo uzivamo u mecevima 'starije' garde.

lal

pre 6 godina

brat delpo... da je bio zdrav tesko da bi se naosvajali ovolikih gs-ova i nole i rafa i rodja... nema sanse da bi se rekordi ovako obarali...

lal

pre 6 godina

@semthegem: meni je npr mnogo naporno da gledam servere kojima se 90% teniskog uspeha zasniva na ostvarivanju velike prednosti prvim udarcem koji ide brzinom ispaljenog metka...
takvi mecevi su mi uzasno monotoni i podsecaju me na stari servis/volej wimbldon sa prosekom od 4 do 7 udaraca po poenu... radije bih gledao noleta i rafu 6 sati na betonu u finalu...
mada je to sve individualno... ja u svakom sportu vise cenim odbranu od napada i tvrdim da je odbrana mnogo teza i zahtevnija...
a od rodika na broju jedan su uvek bili igraci kojima je servis samo jedan od mnogih oruzja... pritom su jako raznovrsni i sirova snaga prilikom istog nije najbitniji faktor...

@lal

pre 6 godina

Upravu si Lal odbrana je mnogo zahtjevnija i teža, ali to ne znači da je interesantnija i ljepša za gledanje.
Neko voli da gleda Murinjove ekipe čija je filozofija igre da opstruišu igru protivnika, dok neko voli da gleda Reala, Barsu i takve ekipe koje uvjek igraju da daju gol više protivniku.Ne znam meni je ovo drugo bolje.
Ti si Federera i Wavrinku strpao u isti koš sa Karlovićem, Isnerom i sličnim udaračima.Da servis je jako oružje Federera, ali nije jedino.
Mislom, to nije ni bitno.Samo kažem da volim gledati tenis sa mnogo izlazaka na mrežu, a sa manje prebacivanja sa osnovne linije. Pozdrav!

#

pre 6 godina

omentar ravan rasizmu/fašizmu/superiornosti "rase navijača".
(Nemanja, 07. septembar 2017 12:38)

Zašto je rasizam reći da je u svetu više glupih ljudi i mediokriteta, ljudi koji vole da im se kaže kako da žive, šta da kupuju, a da su pametni u manjini, kada je to činjenica?

lal

pre 6 godina

@najbolji svih vremena: nije sramota izgubiti od delbrotra... pogotovo ne sa 37 godina... ja od svih top tenisera ne gotivim samo rodju... e sad, da li je to zato sto ja ne vidim nesto sto ceo svet vidi... ili ceo svet ne vidi ono sto ja vidim, veliko je pitanje... pritom pricam iskljucivo na ponasanje, ne na tenisko umece... ali istini za volju, svako moze da izgubi od argentinskog diva... pa nasem noletu je uskratio najbolju priliku da osvoji olimpijsko zlato... covek igra neverovatno... jedino mu nedostaje konstantnost zbog povreda...

iggy

pre 6 godina

Tačno je ono što Rafa kaže "ŠBB-KBB ne postoji" (Šta Bi Bilo Kad...), ali da su Delpa mimoišle povrede (da ima vitalnost kao Rođa ili Nole) govorili bi o "Velikoj petorci", on je za nijansu bolji igrač od Mareja i shodno tome imao bi 1-2 (slam) titule više od Endija.

Zaista mu želim da se pomeri sa cifre "1".
(basket majstor NS, 7. septembar 2017 08:13)

Ne. Govorili bismo o velikoj cetvorci, bez Mareja. On npr ima isto GS titula kao Vavrika. A Delpo bi ih imao sigurno 5,6

Vesna

pre 6 godina

@Vv

A zašto bih ja bila frustrirana? Izgleda da vi vidite nešto što ja ne vidim u sebi. To je fascinantno, obzirom da me ne poznajete! Psihijatar Vv? To jest, ima nešto što me frustrira, a to je odsustvo logike kod ljudi.