Nova vest
Tenis

Nedelja, 28.08.2016.

13:59

Nadal: Nema "velike četvorke", samo Novak i Endi

Španac Rafael Nadal priznao je da više ne postoji "velika četvorka" i istakao da se za vrh svetskog tenisa bore samo Novak Đoković i Endi Mari.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Nadal: Nema
Photo by Joe Robbins/Getty Images

Nadal je spomenute tvrdnje obrazložio povredama Rodžera Federera i njega, što su iskoristili najbolja dva tenisera na ATP listi.

"Velika četvorka’ je ostarila. Sve je to normalno, dolaze nove generacije koje žele da budu u tom položaju. Istina je da sam se povredio, kao i Federer, dok su Novak i Endi napravili razliku u odnosu na pratioce", rekao je Nadal, a prenosi "USA Today"

Nadal je dodao da se sada oseća znatno bolje posle povrede i pauze od dva i po meseca.

"Potrebno mi je vreme, pokušao sam u jakom ritmu da igram na Olimpijskim igrama u Riju i Mastersu u Sinsinatiju, ali i dalje osećam bol. Svakim danom sve manje, nadam se da ću uskoro biti 100 odsto spreman", rekao je Nadal, uoči starta US opena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d