Nova vest
Tenis

Subota, 27.08.2016.

15:30

Nadal: Želim da ponovo udaram svoj stari forhend

Španski teniser Rafael Nadal rekao je pred US open da i dalje oseća bol u ručnom zglobu, ali da je svakim danom situacija sve bolja.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Nadal: Želim da ponovo udaram svoj stari forhend
Photo by Chris Trotman/Getty Images for USTA

Nadal je povredio zglob na Rolan Garosu, propustio je Vimbldon, ali se vratio i osvojio zlatnu medalju u dublu na Olimpijskim igrama sa Markom Lopesom.

„Bolje sam, osećam se malo bolje. Očigledno, kada ste van terena dva i po meseca, potrebno je vremena da se vratite. Pokušao sam da budem brz, sa Olimpijskim igrama i prošlonedeljnim turnirom u Sinsinatiju, ali me zglob još uvek malo muči. Međutim, svaki dan je sve bolje“, rekao je Nadal.

’Bik sa Maljorke’ je morao da koriguje tehniku zbog novonastalih problema.

„Moraću da se ponovo naviknem da udaram svoj stari forhend. Tokom povrede zgloba trudio sam se da prilagodim udarac, tako da bol bude manji. Ipak, od danas ću početi da udaram moj stari forhend, znam da će mi trebati malo vremena da se naviknem, ali treniram dobro, a mislim da mi i na takmičenjima dobro ide“, dodao je Rafa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve