Dan VII: Nadalu neće biti šetnja, još jedan 'plus'

Šesti dan US opena nije nam doneo mnogo sreće – bili smo polovični, ali je zato sedmi nova prilika za popravni.

Izvor: B92

Nedelja, 04.09.2016.

11:45

Dan VII: Nadalu neće biti šetnja, još jedan 'plus'
EPA/JOHN G. MABANGLO

Huan Martin del Potro očekivano je dobio Davida Ferera u tri seta, dok Džered Donaldson ipak nije uspeo da otkine set Ivu Karloviću.

Da vidimo kakvu nam ponudu donosi nedelja.

Gael Monfis – Markos Bagdatis

Sedam godina prošlo otkad je Kipranin poslednji put ušao u četvrto kolo US opena, ali je sada povratio nekadašnju formu i pokazao da voli da igra na betonu. Ima šansu da prođe među osam najboljih jer je Monfis poznat po oscilacijama, ali nas svakako čeka velika borba. Francuz je favorit u ovom duelu, ali neće biti iznenađenje ako budemo gledali peti set.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 35,5 gemova) – kvota 1.85.

Rafael Nadal – Lukas Puj

'Bik sa Maljorke' polako se vraća u pravi ritam, čemu svedoče i brzi mečevi na startu poslednjeg Grend slema sezone. Prošao je bez ikakvih problema i red je da malo zastane. Verovatno će i nešto slabija partija biti dovoljna da se savlada Francuz sa 3-0 jer je Puj imao težak meč protiv Roberta Bautistu Aguta. Ipak, može da namuči Nadala u razmenama i uzme koji gem više nego što su kladionice pretpostavile.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 30,5 gemova) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: