Dan IV: Verujemo u Viktora, Delpo može da ispadne

Tek je četvrti dan US opena, a nama već ide bolje nego na Vimbldonu, što je dobar razlog da nastavimo u istom ritmu.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2016.

10:30

Dan IV: Verujemo u Viktora, Delpo može da ispadne
EPA/JOHN G. MABANGLO

Sreda nam je donela dva 'plusa' – Conga se namučio protiv Dakvorta, dok je Miloš Raonić doživeo iznenađujući poraz od Rajana Herisona.

Da Jirži Veseli nije predao meč bez borbe Novaku Đokoviću, verovatno bismo imali 3/3 trećeg dana, ali nećemo žaliti, već idemo dalje.

Vi nastavite da nam pomažete svojim predlozima u komentarima.

Viktor Troicki – Džered Donaldson

Troicki je na startu imao velikih problema sa Raduom Albotom i našao se na ivici poraza, ali je uspeo da preokrene i dođe do trijumfa, iako je Moldavac imao dva seta viška. Viktor je nastavio sa formom toplo-hladno – vezao je četiri turnira na kojima je ispadao na startu, pre nego što je u Vinston-Sejlemu igrao polufinale. Jeste na terenu proveo četiri i po sata, ali će protiv malo poznatog Donaldsona biti favorit. Amerikanac, koji trenutno zauzima 122. mesto na ATP listi, nikada do sada nije došao do glavnog žreba na Gren slemovima, da bi u Njujorku napravio senzaciju u prvom kolu, eliminisavši Davida Gofana. Znamo da je srpski igrač umorniji, ali se uzdamo u onaj scenario da kada autsajder eliminiše favorita na velikom turniru, ispadne već u sledećem kolu.

Predlog: Pobeda Viktora Troickog – kvota 1.70.

Agnješka Radvanjska – Naomi Brodi

Poljakinja obično igra bez poteškoća u uvodnim rundama Grend slemova – ostvaruje ubedljive trijumfe, uprkos nešto slabijem servisu, a to je učinila i na startu US opena. Izgubila je samo dva gema od Pegule i sada je čeka Britanka Naomi Brodi, sestra tenisera Lijama Brodija. Radvanjska je ponovo velika favoritkinja, ali će joj sada biti malo teže da pravi brejkove jer je Naomi jedna od najboljih serverki na WTA turu. Ima odličan početni udarac što je pokazala prošle sezone, kada je u meču sa Jarmilom Gajdošovom pogodila čak 19 as udaraca. Pokušaćemo da jurimo "iznenađenje".

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 17,5 gemova) – kvota 1.90.

Huan Martin del Potro – Stiv Džonson

Šampion iz 2009. godine polako se vraća u svetski vrh, a posle srebra na Olimpijskim igrama, prvi put od 2013. je nastupio na US openu. Del Potro je na startu eliminisao sunarodnika Dijega Švarcmana, ali činjenica da nije nosilac, stavlja ga u tešku poziciju. Zbog toga, već u drugom kolu ide na, ovog leta odličnog Stiva Džonsona. Amerikanac igra tenis karijere – od početka sezone ima skor 27-22, osvojio je titulu u Notingemu, odlično odigrao američku turneju i nalazi se na visokoj 22. Poziciji na svetu. Poseduje odličan servis i mogao bi da naškodi 'Divu iz Tandila'. Očekuje nas velika borba, pa čak i trijumf Džonsona ne bi bilo preveliko iznenađenje.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 38,5 gemova) – kvota 1.85, a hrabriji neka pokušaju i pobedu Stiva Džonsona – kvota 3.25.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: