Nova vest
Tenis

Sreda, 31.08.2016.

10:10

Dan III: Dva 'plusa' i Novakova osveta Veselom u tri seta

Posle solidnog prvog, usledio je očajan drugi dana tokom kojeg smo uspeli da promašimo samo meč koji je prekinut.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan III: Dva 'plusa' i Novakova osveta Veselom u tri seta
EPA/JOHN G. MABANGLO

U pitanju je duel Felisijana Lopesa i Borne Ćorića, pošto je hrvatski teniser morao da preda meč zbog bolova u desnoj nozi, pri rezultatu 4:3 u prvom setu.

Denis Kudla doživeo je poraz, dok je Jen-Hsun Lu dobio prvi set protiv Iva Karlovića bez taj brejka, ali je na Grend slemovima dobro što već sledećeg dana postoji šansa za popravni.

Pa, da pokušamo...

Novak Đoković – Jirži Veseli

Češki teniser napravio je jednu od najvećih senzacija ove sezone, kada je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu pobedio Đokovića. Novak je veoma slabo odigrao taj duel, susreo se sa veoma inspirisanim protivnikom i prvi put posle 2013. godine ispao na startu nekog turnira. Sada ih je žreb spojio u drugoj rundi US opena i sve miriše na osvetu našeg igrača – jeste Đoković imao oscilacija u susretu sa Ježijem Janovičem, ali će upravo taj poraz iz 'Kneževine' biti veliki motiv za Novaka.

Predlog: Pobeda Novaka Đokovića u tri seta – kvota 1.60.

Miloš Raonić – Rajan Herison

Kanadski igrač nije imao mnogo problema sa Dastinom Braunom na startu, dok je Amerikanac lako izašao na kraj sa Manarinom. I ovde se očekuje trijumf Raonića, ali je Herison u nekoliko navrata pokazao da voli da igra pred domaćom publikom. Granica gemova nije postavljena visoko i Miloš bi mogao da se pomuči u drugoj rundi.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 33,5 gema) – kvota 1.85.

Žo-Vilfrid Conga – Džejms Dakvort

Pre dva dana pogodili smo da će Conga ući u minus protiv Gvida Andreocija, a sada ćemo pokušati suprotivno. Protivnik u drugom meču mu je Džejms Dakvort, trenutno 184. igrač na ATP listi, koji je prošle sezone bio i među najboljih 100. Australijanac jeste odigrao meč u pet setova protiv Hasea, ali je on trajao nešto više od tri sata, pa će imati snage da se suprotstavi Francuzu. Ukoliko mu krene servis, može i do nekog seta.

Predlog: Plus gemovi (u meču će biti odigrano više od 31,5 gema) – kvota 1.85.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

17 h

U fokusu

Vidi sve