Nedelja, 11.09.2016.

08:30

Dan D: Finale iz snova, Džimbo i Big Mek

Federer je povređen, Nadal se tek vraća, Đoković je rovit, Vavrinka je manje-više cele sezone van forme.

Izvor: B92

Dan D: Finale iz snova, Džimbo i Big Mek IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - dakle ti nisi izneo nikakve činjenice nego gomilu bljuvotina i laži! Pa da krenemo redom: zastavu na OI nije odbio da nosi nego je rekao da je to najveća čast i posto je on vec nosio u Londonu red je da nekom drugom sada ustupi mesto!! O placanju botova je deplasirano i pricati koliko je glupo!! O razvodu je pisao italijanski tracerski casopis (a onda drugi preuzeli) kao sto vidimo bez trunke osnova - cela filija Djokovic na okupu u NY!!! O psovanju roditelja, publike, protivnika - KADA, GDE?!?! U kom kontekstu se o Srbiji pise pozitivno sem kada je vezano za Novaka?! Dakle ne tupi!!!

vasa

pre 7 godina

@Stara kuka
Naravno da ne, to je nesto sasvim drugo. Oni su zasluzili podrsku i ne beze cak ni od kritike. Jedno je navijanje za svoje a drugo bezumno botovanje i izvrtanje cinjenica.

Stara kuka

pre 7 godina

@niciji bot
Ako ti Srbija ne valja,paljba!Mnogima nije dobro pa opet nisu zluradi autosovinisti kojima je najveci uspeh da napisu Srbistan,bot i sendvic.
Ako ce vec po Turcima nije Srbistan vec Sirbistan.

Stara kuka

pre 7 godina

@vasa
Haha Cuj argumenti!Pa gde su ti argumenti i odgovori kad te ja pitam jel smo sendvicari i botovi uvek kad navijamo za nase u bilo kom sportu?Jel smo botovi sto volimo svoje?Jel smo botovi i kad navijamo za kosarkase,odbojkaše,vaterpoliste,košarkašice,kajakase,Tijanu,Ivanu,Davora i ostale...da čujem!!!???

Beobrad

pre 7 godina

Izvinjavam se svim komentatorima ovde sto moraju da trpe torturu laznog Beobrada!
Imam opsesivnog obozavaoca, sta da radim!
Pravi Beobrad(ja) nikada nece napisati nista lose o Novaku, jer nema razloga, a kamoli onu bljuvotinu na koju ste mu replicirali, s punim pravom!

vasa

pre 7 godina

@Iva Jovanovic
Opovrgni me! Gde su ti argumenti? Jednog klasicnog bota sam pozvao da me demantuje argumentima! Ne ocekujem odgovor, ocekujem neke uvrede i glupe komentare pod razlicitim imenima. Ali eto, opovrgni ti moje tvrdnje? Sta je to netacno? Sve je tacno i za sve postoje dokazi.
Vidis, ja argumentima potkrepljujem sve sto kazem, zasto to ne uradis i ti?

vasa

pre 7 godina

@Jovan
A Nadalova povreda na AO 2011? I poraz zbog te povrede? To si preskocio bote? Mora to bolje, sendvic mora da se zaradi. Pokusaj ponovo.

Za redakciju

pre 7 godina

Vasa

Da ne zaboravim.

6. U prvom kolu nekog turnira Djokovic je ispao samo na OI ove godine, pre toga brat bratu 5 godina nije.

7. Djokovic je clan reprezentacije Srbije i samo jednom nije nastupao za Srbiju na nekom turniru. Inace, kada god igra mec, pored imena mu pise Srb i na patikama nosi zastavu Srbije. Toliko o tome.

8. Djokovic nece ucestvovati u Rijalitiju vec u dokumentarnom programu online Amazon tv, koji ce se emitovati u Japanu, SAD i Americi. Nesto slicno kao Kusturicin dokumentarac o Maradoni.

Pozdrav i nauci da se raspravljas argumentima.

vasa

pre 7 godina

@Za redakciju
Mozda bi pomoglo kada bi ti naveo primere koji bi potkrepili tvoje tvrdnje. Koji su to lazni podaci koje sam npr. ja izneo?
Jel djokovic vredjao publiku? Jeste! Jel vredjao druge tenisere? Jeste? Da li je javno optuzen od brojnih tenisera i uglednih medija da lazira povrede kada gubi? Jeste! Da li je izbacio sopstvene roditelje sa tribina? Jeste! Da li konstantno odbija da igra za reprezentafiju? Odbija! Da li ispada u prvom komu kada u retkim slucajevima zaigra za Srbiju? Da (vidi OI). Da li je zvanicno objavljeno da postaje rijaliti zvezda od 2017? Jeste!
Prema tome, sta je od svega sto sam naveo laz bote? Gde su ti argumenti botino? Izvoli botino, demantuj me, dokazi da sam slagao nesto! Ili ces u maniru klasicnog sendvicara da krenes sa onim "kme kme, lazu, mrze, izdajnici, cenzurisite ih, kme kme kme, Nolo car, kmeeee"? Ajde, zaradi sendvic!

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

Robert

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (helium, 11. septembar 2016 08:59)

Je l'? A koga je Wawrinka razvalio u četvrtfinalu RG prošle godine, u finalu AO 2014...? Yup, Federera i Rafu. :)

Nego, Novakov si navijač i najviše pamtiš njegove mečeve, pa ti se uvek čini da drugi pružaju maksimume baš i samo protiv njega. Sa druge strane, kad nekad i čuješ kako su se Rafa ili Fed mučili protiv nekog, samo konstatuješ kako su slabi, a ni ne zanima te da li su naletli na nekog raspoložnog protivnika koji je igrao ludački tenis kao u transu. :)

Samo racionalno.

Puzigaća

pre 7 godina

Problem s Banjcem je što ne zatvara usta.
Do 4. seta zatrpava nebitnom ststistikom.
Slično i s Acom s RTSa. Dečko nema sluh za sport.
Nego, izvadi telefonski imenik i vergla... S leva na desna napada.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - WOW koliko tebi nije dobro?!?! A sve je jasno i kada te Jumko svesrdno podržava !! Izneo si toliko nebuloza i neistina koje bi se svaka mogle opovrgnuti - ali cemu kada je tvoja frustracija i mrznja tolika da nikakvo cinjenicno stanje to ne moze promeniti!! Tuzno!!

ničiji bot

pre 7 godina

@Milan
"vasa je napisao najbolji komentar o Novaku u zadnjih 10 godina!"
Slažem se ali 100%, apsolutno fenomenalan komentar, ono što se kaže pravo u centar.A to što nas drže u medijskom mraku, pa istinu moramo da čujemo od stranih medija je tek posebni socijalni fenomen poznat samo u servilnom Srbistanu.

Za redakciju

pre 7 godina

Zasto B92 dozvoljava komentare tipova poput Beobrad, Vasa, Jumko, Labud itd?

Razumem demokratiju, ali jedno je raspravljati argumentovano a drugo koristiti tu demokratiju da vredjas inteligenciju drugih ljudi. Njihovi komentari o Djokovicu su ekvivalentni tome da ja npr kazem "Šumaher je bio prosecan fozač F1" i sta je to nego vredjanje inteligencije? Mislim da nam je svima muka od takvih likova koji non stop iznose lazne podatke i takve nebuloze da se covek zapita radi li iko u b92 na proveri komentara pre njihove objave?

Darko

pre 7 godina

Majo u pravu si, tako me je iznervirao onaj kreštavac što je komentarisao Đoković-Monfis, ono nema smisla, pa Eurosport je ugledna kuća...

Jovan

pre 7 godina

@ (Beobrad, 11. septembar 2016 10:36)

Pazi, razumem Jumka, on kad troluje napise jednu dve recenice i to je to. Ti covece si 10 minuta pisao tu povracku od teksta.
Djokovic je Federera prvi put dobio sa 20 godina. 2011 je Nadal poceo kao prvi teniser sveta, bio bez i jedne malecne povrede i odigrao celu sezonu, dobijao sve igrace osim jednog Srbina od koga je redovno gubio u finalima. Tako da dzaba lupetas sine kad ne znas, za trolovanje moras imati bar malo mozga i neko pokrice u svojoj prici, a tvoja je suplja kao reseto.
Aj idi vezbaj jos malo to ne valia nista.

Idi juri veverice

pre 7 godina

Vasa

Prvi put da neko napise tako dugacak post i da mu je bukvalno svaka recenica čista laž.

Ko te ucio da tako lažeš?

Slavisa

pre 7 godina

"I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju..."
Tako je, to isto i ja kazem. A da ne pominjem da je porazu na AO 2013 doprinela pogresna sudijska odluka i Novakovo pokazivanje reketom gde je lopta pala, sto je na Vavrinku uticalo da ne zatrazi celendz. Da sudija nije uzviknuo "aut" to bi verovatno bio poen za Vavrinku i u sledecem gemu bi servirao za mec. Ovako, Novak je spasao taj gem i uspeo da ga dobije 12:10, cini mi se.

Idi juri veverice

pre 7 godina

Beobrad

Djokovic igra protiv Nadala i Federera preko 10 godina. Prosvetli nas, jel Nadal povredjen 10 godina? Mozda je Federer star vec 10 godina?

Maja

pre 7 godina

Još kad bi nas Eurosport počastio nekim normalnim komentatorom, koji poznaje tenis kao sport, zna engleski jezik, ne lupa gluposti...

epska najava

pre 7 godina

Novak Djokovic vs Stan Wawrinka
Srbija vs Svajcarska
Broj 1 protiv broja 3
12 GS naspram 2 GS
19 pobeda vs 4 pobede
Soko Stark vs Nestle
Dinarski Alpi vs Svajcarski Alpi
Stari Hercegovac protiv starog slovenskog Jevrejina
Koscati momak protiv dobro podgojenog momka

Samo jedna stvar je sigurna,Mats Vilander ce se i dalje kladiti i gubiti novac!

Stojan

pre 7 godina

Mnogi pišu da će Vavrinka pobijediti kao u Parizu 2015. Ja mislim da Novak ima više šanse da pobijedi. Možda će biti bitna borbenost i čekanje na greške Vavrinke. Dobra dnevna forma, jaki i sigurni udarci, hladna glava i važni poeni u setu. IDEMO MAJSTORE, šta bude da bude, ja i mnogi drugi smo uz tebe.

opravdanje

pre 7 godina

Ako buduća rialiti zvijezda pobjedi Stana ,onda će domaći mediji pisati da i povrijeđen pobjeđuje ,a ako izgubi,krivica će se svaliti na njegovu navodnu povredu.Interesuje me kako se Saši ,koji je dobro upućen u sva događanja na USO,moglo dogoditi da nas prvi ne obavjesti da će Novak uskoro imati svoj rialiti šou, koji će se emitovari u SAD ,Velikoj Britaniji i Japanu ,pa smo o tome doznali iz drugih medija.

zelja

pre 7 godina

Ваљда неће да обуче карирани шортс :-) боље да прати моду него да заигра лудачки

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Kao sto vec svi znamo za Wilandera je Sten favorit ali ovoga puta je dao i novi argument - zato sto igraju na tvrdoj podlozi (posto Novak do sada nije osvojio 8GS na toj istoj tvrdoj podlozi?!?!) Bice odličan mec i zaista se se nadam da ga Nole dobija te da ce se u završnom obracanju posebno "zahvaliti Matsu Wilanderu na inspraciji i motivaciji"!! Bilo bi tako smekerski!!

Beobrad

pre 7 godina

Bez ikakve sumnje Novak je osvajao titule samo zahvaljujuci cinjenici da igra u najslabijoj konkurenciji u istoriji tenisa.
Federer star i povredjen, Nadal unisten povredama, Del Potro takodje, Rodik koji ga je ponizavao na terenu morao da se povuce zbog bolesti, Soderling se povukao, Hjuita i Nalbandijana povrede unistile i oterale u penziju.
Ostali samo drugorazredni teniseri koji u eri Federera i Nadala nisu mogli nista da osvoje. Marej osvaja GS, Vavrinka, Djokovic, Cilic, a niko od njih nije mogao ni da sanja GS dok su Federer i Nadal bili mladi i zdravi. Djokoviceve titule nemaju tu tezinu jer ih osvaja pobedjujuci Bedenea, Darsisa, Aguta, Edmunda, povredjenog Nadala i Federera.
Dokaz najgore konkurencije je cinjenica da Vavrinka sa 30+ godina osvaja GS titule, a dok je bio u najboljim godinama nije mogao ni do cetvrtfinala da dodje u onoj jakoj konkurenciji.

pribil

pre 7 godina

Wawrinka jw opasan rival, navijao sam da ispadne, Nole mora da odigra bar 90% svoje igre da bi dobio. Ali posto je on suvereni broj 1 i ima ogromno iskustvo verujem da se smesi 13- ti Gren slem.

beckastala

pre 7 godina

(vasa, 11. septembar 2016 09:26)

Smiri se malo, opušteno, šta si zapenio.
Novaka je UNICEF odabrao za GLOBALNOG ambasadora. Valjda oni znaju dobro šta Novak predstavlja u svetu i kakav primer daje deci, ako ti ne znaš. Uostalom, koga je briga šta ti znaš, ne znaš, misliš da znaš, lažeš. Ništa ti ne možeš ni za mrvicu Novakovu veličinu umanjiti, ništa ti tu ne možeš učiniti, to te i boli. Možeš jedino tu frustraciju ovde svojim pisanjem laži ublažiti, ali koga briga za tebe i tvoje nebuloze. Pusa deĆki!

Haller

pre 7 godina

Sto bi ovo bilo "finale snova"? Borba dva teniska diva? ili mec izmedju jednog konfuznog diva i za klasu slqbijeg tenisera,koji dobija sansu da osvoji turnir? Nema pretpostqvki za dobar tenis veceras. Ima pretpostqvki za ocekuvati da Novak nekako pobedi.

Jumko

pre 7 godina

I ja sam Labude replicirao upravo tebi za fizioterapeute, ali mi za divno cudo moderatori nisu pustili komentar, sto retko cine. Hvala moderatorima sto uvazavaju svacije misljenje!

veliki strumf

pre 7 godina

Mnogo strucnjaka, gotovo nijedan strucni komentar. Prvo, Vavrinka je celu sezonu odigrao veoma lose, nijedan znacajan rezultat. Ako sam dobro razumeo komentatora, pobeda nad Keijem mu je PRVA pobeda u sezoni nad top 10 igracem. I da nije tako, opet ima losu sezonu. Drugo, ni na US openu nije blistao, spasavao je mec lopte, dobio povredjenog Delpa a Kei bio bolji 2 i po seta i samog sebe dobio. Uopste ne briljira - pa Kei je imao 15 brejk lopti. Trece, Vavrinka pre US nije bio ni u top 5 favorita, a sad je odjednom najveci i svetski br. 1 nema nikakve sanse. Smehotresno i vrlo glupo! Cetvrto, to sto su Nole i Sten igrali teske meceve bila su uglavnom cetvrtfinala, a Nole ih retko igra punom snagom. Ovo je finale, sasvim drugaciji mec i to svi treva da znaju. Novak je glatko dobio svoja 4 poslednja uzastopna finala. Poraz na RG je posledica ogromnog prituska da konacno osvoji Pariz. Toga pritiska sada nema i Novak ce glatko dobiti! Zapamtite!

Ratko

pre 7 godina

Ako Novak bude igrao kao protiv Monfilsa ona prva dva seta onda nema Vavrinka mnogo šanse. Opet meč kreće u četiri po lokalnom vremenu što je bolje nego da je u 15 časova kao u polufinalu i za sat vremena igre biće podnošljivije. Novak uzima titulu sasvim sigurno i sa trećim GS u sezoni obezbeđuje prvo mesto i verovatno opet Laures nagradu za najboljeg sportistu planete 2016 godine u konkurenciji Ronalda, Mesija, Bolta, Felpsa i Lebrona.

vasa

pre 7 godina

Evo ga djokovic opet sa svojim "dubokim" mislima i odgovorima! Kakav on to primer daje deci i ljudima svojim ponasanjem? Kako to nikada ne objasni? Svadja se, psuje publiku, psuje roditelje, psuje protivnika, nikada ne prizna posteno poraz nego izmislja povrede, placa botove da vredjaju njegove protivnike, ne placa porez svojoj drzavi, odbija da nosi zastavu na OI, ne trudi se kada igra za reprezentaciju, samo trci za parama, nema skladan brak, pred razvodom je, postaje rijaliti zvezda... I na to deca trebaju da se ugledaju!?

poznavalac

pre 7 godina

Ukoliko ne bude ekstremno losih vremenskih uslova na koje je Novak izrazito podlozan (jer takav je orgnizam)mec ce biti max u 4 seta...Sa igrom kakvu je pruzio protiv onog britanca i Conge sasvim dovoljno za 13 GS.

Robert

pre 7 godina

Dva puta su australijski maratoni pripali Novaku (2013, 2015), jednom Vavrinki (2014), a jedini okršaj u Njujorku u pet setova pripao je Đokoviću (2013).
------------

I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju koliko je teskih i tesnih poraza on naneo Wawrinki. Tom logikom "osvete", Stan jos nije zavrsio svoje, zato bolje da se ne pominje. Samo racionalno.

STEFAN

pre 7 godina

Steta sto Kecmanovic igra isto oko 10, pa ne mozemo da gledamo, a igra na Grenstend i ima stream. Ali daj boze kisa i Noletu odgovara i taman posle Kecman da bude.

Valderama

pre 7 godina

Conors je izjavio da je bolje za tenis da je Nadal broj 1 a ne Djokovic, prema tome neki siri intervju s'njim bi izazvao veliko ogorcenje na ovom forumu. Bas me zanima kakvi su to originalni odgovori koje nam Sasa najavljuje.

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Ne,ovo je zlatna era tvojih komentara.A nikom da odgooris botu najveci!
Da nije zlatna era Bagdatis,Filipusis,Gonzales,Rodik,Hjuit...Ahihihi

baksooz

pre 7 godina

Svako ko je bar malo objektivan zna da ce ovo biti jako tezak mec za Novaka. Nadam se da ce Nole pokazati svoje pravo umece. Drzim palceve!

Labud

pre 7 godina

Ma nije, ocekivalo se vise... Ipak je ovo zlatna era tenisa!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. septembar 2016 09:16)

Koji si ti car ....ha ha...ma mogu samo da te mrze ovi "stručnjaci" !! Od mene imaš unapred pluseve.

helium

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!

baksooz

pre 7 godina

Svako ko je bar malo objektivan zna da ce ovo biti jako tezak mec za Novaka. Nadam se da ce Nole pokazati svoje pravo umece. Drzim palceve!

helium

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!

veliki strumf

pre 7 godina

Mnogo strucnjaka, gotovo nijedan strucni komentar. Prvo, Vavrinka je celu sezonu odigrao veoma lose, nijedan znacajan rezultat. Ako sam dobro razumeo komentatora, pobeda nad Keijem mu je PRVA pobeda u sezoni nad top 10 igracem. I da nije tako, opet ima losu sezonu. Drugo, ni na US openu nije blistao, spasavao je mec lopte, dobio povredjenog Delpa a Kei bio bolji 2 i po seta i samog sebe dobio. Uopste ne briljira - pa Kei je imao 15 brejk lopti. Trece, Vavrinka pre US nije bio ni u top 5 favorita, a sad je odjednom najveci i svetski br. 1 nema nikakve sanse. Smehotresno i vrlo glupo! Cetvrto, to sto su Nole i Sten igrali teske meceve bila su uglavnom cetvrtfinala, a Nole ih retko igra punom snagom. Ovo je finale, sasvim drugaciji mec i to svi treva da znaju. Novak je glatko dobio svoja 4 poslednja uzastopna finala. Poraz na RG je posledica ogromnog prituska da konacno osvoji Pariz. Toga pritiska sada nema i Novak ce glatko dobiti! Zapamtite!

Robert

pre 7 godina

Dva puta su australijski maratoni pripali Novaku (2013, 2015), jednom Vavrinki (2014), a jedini okršaj u Njujorku u pet setova pripao je Đokoviću (2013).
------------

I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju koliko je teskih i tesnih poraza on naneo Wawrinki. Tom logikom "osvete", Stan jos nije zavrsio svoje, zato bolje da se ne pominje. Samo racionalno.

epska najava

pre 7 godina

Novak Djokovic vs Stan Wawrinka
Srbija vs Svajcarska
Broj 1 protiv broja 3
12 GS naspram 2 GS
19 pobeda vs 4 pobede
Soko Stark vs Nestle
Dinarski Alpi vs Svajcarski Alpi
Stari Hercegovac protiv starog slovenskog Jevrejina
Koscati momak protiv dobro podgojenog momka

Samo jedna stvar je sigurna,Mats Vilander ce se i dalje kladiti i gubiti novac!

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Ne,ovo je zlatna era tvojih komentara.A nikom da odgooris botu najveci!
Da nije zlatna era Bagdatis,Filipusis,Gonzales,Rodik,Hjuit...Ahihihi

beckastala

pre 7 godina

(vasa, 11. septembar 2016 09:26)

Smiri se malo, opušteno, šta si zapenio.
Novaka je UNICEF odabrao za GLOBALNOG ambasadora. Valjda oni znaju dobro šta Novak predstavlja u svetu i kakav primer daje deci, ako ti ne znaš. Uostalom, koga je briga šta ti znaš, ne znaš, misliš da znaš, lažeš. Ništa ti ne možeš ni za mrvicu Novakovu veličinu umanjiti, ništa ti tu ne možeš učiniti, to te i boli. Možeš jedino tu frustraciju ovde svojim pisanjem laži ublažiti, ali koga briga za tebe i tvoje nebuloze. Pusa deĆki!

Ratko

pre 7 godina

Ako Novak bude igrao kao protiv Monfilsa ona prva dva seta onda nema Vavrinka mnogo šanse. Opet meč kreće u četiri po lokalnom vremenu što je bolje nego da je u 15 časova kao u polufinalu i za sat vremena igre biće podnošljivije. Novak uzima titulu sasvim sigurno i sa trećim GS u sezoni obezbeđuje prvo mesto i verovatno opet Laures nagradu za najboljeg sportistu planete 2016 godine u konkurenciji Ronalda, Mesija, Bolta, Felpsa i Lebrona.

poznavalac

pre 7 godina

Ukoliko ne bude ekstremno losih vremenskih uslova na koje je Novak izrazito podlozan (jer takav je orgnizam)mec ce biti max u 4 seta...Sa igrom kakvu je pruzio protiv onog britanca i Conge sasvim dovoljno za 13 GS.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Kao sto vec svi znamo za Wilandera je Sten favorit ali ovoga puta je dao i novi argument - zato sto igraju na tvrdoj podlozi (posto Novak do sada nije osvojio 8GS na toj istoj tvrdoj podlozi?!?!) Bice odličan mec i zaista se se nadam da ga Nole dobija te da ce se u završnom obracanju posebno "zahvaliti Matsu Wilanderu na inspraciji i motivaciji"!! Bilo bi tako smekerski!!

Stojan

pre 7 godina

Mnogi pišu da će Vavrinka pobijediti kao u Parizu 2015. Ja mislim da Novak ima više šanse da pobijedi. Možda će biti bitna borbenost i čekanje na greške Vavrinke. Dobra dnevna forma, jaki i sigurni udarci, hladna glava i važni poeni u setu. IDEMO MAJSTORE, šta bude da bude, ja i mnogi drugi smo uz tebe.

pribil

pre 7 godina

Wawrinka jw opasan rival, navijao sam da ispadne, Nole mora da odigra bar 90% svoje igre da bi dobio. Ali posto je on suvereni broj 1 i ima ogromno iskustvo verujem da se smesi 13- ti Gren slem.

Valderama

pre 7 godina

Conors je izjavio da je bolje za tenis da je Nadal broj 1 a ne Djokovic, prema tome neki siri intervju s'njim bi izazvao veliko ogorcenje na ovom forumu. Bas me zanima kakvi su to originalni odgovori koje nam Sasa najavljuje.

Maja

pre 7 godina

Još kad bi nas Eurosport počastio nekim normalnim komentatorom, koji poznaje tenis kao sport, zna engleski jezik, ne lupa gluposti...

zelja

pre 7 godina

Ваљда неће да обуче карирани шортс :-) боље да прати моду него да заигра лудачки

Za redakciju

pre 7 godina

Zasto B92 dozvoljava komentare tipova poput Beobrad, Vasa, Jumko, Labud itd?

Razumem demokratiju, ali jedno je raspravljati argumentovano a drugo koristiti tu demokratiju da vredjas inteligenciju drugih ljudi. Njihovi komentari o Djokovicu su ekvivalentni tome da ja npr kazem "Šumaher je bio prosecan fozač F1" i sta je to nego vredjanje inteligencije? Mislim da nam je svima muka od takvih likova koji non stop iznose lazne podatke i takve nebuloze da se covek zapita radi li iko u b92 na proveri komentara pre njihove objave?

vasa

pre 7 godina

Evo ga djokovic opet sa svojim "dubokim" mislima i odgovorima! Kakav on to primer daje deci i ljudima svojim ponasanjem? Kako to nikada ne objasni? Svadja se, psuje publiku, psuje roditelje, psuje protivnika, nikada ne prizna posteno poraz nego izmislja povrede, placa botove da vredjaju njegove protivnike, ne placa porez svojoj drzavi, odbija da nosi zastavu na OI, ne trudi se kada igra za reprezentaciju, samo trci za parama, nema skladan brak, pred razvodom je, postaje rijaliti zvezda... I na to deca trebaju da se ugledaju!?

opravdanje

pre 7 godina

Ako buduća rialiti zvijezda pobjedi Stana ,onda će domaći mediji pisati da i povrijeđen pobjeđuje ,a ako izgubi,krivica će se svaliti na njegovu navodnu povredu.Interesuje me kako se Saši ,koji je dobro upućen u sva događanja na USO,moglo dogoditi da nas prvi ne obavjesti da će Novak uskoro imati svoj rialiti šou, koji će se emitovari u SAD ,Velikoj Britaniji i Japanu ,pa smo o tome doznali iz drugih medija.

Idi juri veverice

pre 7 godina

Beobrad

Djokovic igra protiv Nadala i Federera preko 10 godina. Prosvetli nas, jel Nadal povredjen 10 godina? Mozda je Federer star vec 10 godina?

Labud

pre 7 godina

Ma nije, ocekivalo se vise... Ipak je ovo zlatna era tenisa!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. septembar 2016 09:16)

Koji si ti car ....ha ha...ma mogu samo da te mrze ovi "stručnjaci" !! Od mene imaš unapred pluseve.

Beobrad

pre 7 godina

Bez ikakve sumnje Novak je osvajao titule samo zahvaljujuci cinjenici da igra u najslabijoj konkurenciji u istoriji tenisa.
Federer star i povredjen, Nadal unisten povredama, Del Potro takodje, Rodik koji ga je ponizavao na terenu morao da se povuce zbog bolesti, Soderling se povukao, Hjuita i Nalbandijana povrede unistile i oterale u penziju.
Ostali samo drugorazredni teniseri koji u eri Federera i Nadala nisu mogli nista da osvoje. Marej osvaja GS, Vavrinka, Djokovic, Cilic, a niko od njih nije mogao ni da sanja GS dok su Federer i Nadal bili mladi i zdravi. Djokoviceve titule nemaju tu tezinu jer ih osvaja pobedjujuci Bedenea, Darsisa, Aguta, Edmunda, povredjenog Nadala i Federera.
Dokaz najgore konkurencije je cinjenica da Vavrinka sa 30+ godina osvaja GS titule, a dok je bio u najboljim godinama nije mogao ni do cetvrtfinala da dodje u onoj jakoj konkurenciji.

Idi juri veverice

pre 7 godina

Vasa

Prvi put da neko napise tako dugacak post i da mu je bukvalno svaka recenica čista laž.

Ko te ucio da tako lažeš?

Haller

pre 7 godina

Sto bi ovo bilo "finale snova"? Borba dva teniska diva? ili mec izmedju jednog konfuznog diva i za klasu slqbijeg tenisera,koji dobija sansu da osvoji turnir? Nema pretpostqvki za dobar tenis veceras. Ima pretpostqvki za ocekuvati da Novak nekako pobedi.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - dakle ti nisi izneo nikakve činjenice nego gomilu bljuvotina i laži! Pa da krenemo redom: zastavu na OI nije odbio da nosi nego je rekao da je to najveća čast i posto je on vec nosio u Londonu red je da nekom drugom sada ustupi mesto!! O placanju botova je deplasirano i pricati koliko je glupo!! O razvodu je pisao italijanski tracerski casopis (a onda drugi preuzeli) kao sto vidimo bez trunke osnova - cela filija Djokovic na okupu u NY!!! O psovanju roditelja, publike, protivnika - KADA, GDE?!?! U kom kontekstu se o Srbiji pise pozitivno sem kada je vezano za Novaka?! Dakle ne tupi!!!

Robert

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (helium, 11. septembar 2016 08:59)

Je l'? A koga je Wawrinka razvalio u četvrtfinalu RG prošle godine, u finalu AO 2014...? Yup, Federera i Rafu. :)

Nego, Novakov si navijač i najviše pamtiš njegove mečeve, pa ti se uvek čini da drugi pružaju maksimume baš i samo protiv njega. Sa druge strane, kad nekad i čuješ kako su se Rafa ili Fed mučili protiv nekog, samo konstatuješ kako su slabi, a ni ne zanima te da li su naletli na nekog raspoložnog protivnika koji je igrao ludački tenis kao u transu. :)

Samo racionalno.

Jumko

pre 7 godina

I ja sam Labude replicirao upravo tebi za fizioterapeute, ali mi za divno cudo moderatori nisu pustili komentar, sto retko cine. Hvala moderatorima sto uvazavaju svacije misljenje!

STEFAN

pre 7 godina

Steta sto Kecmanovic igra isto oko 10, pa ne mozemo da gledamo, a igra na Grenstend i ima stream. Ali daj boze kisa i Noletu odgovara i taman posle Kecman da bude.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - WOW koliko tebi nije dobro?!?! A sve je jasno i kada te Jumko svesrdno podržava !! Izneo si toliko nebuloza i neistina koje bi se svaka mogle opovrgnuti - ali cemu kada je tvoja frustracija i mrznja tolika da nikakvo cinjenicno stanje to ne moze promeniti!! Tuzno!!

Jovan

pre 7 godina

@ (Beobrad, 11. septembar 2016 10:36)

Pazi, razumem Jumka, on kad troluje napise jednu dve recenice i to je to. Ti covece si 10 minuta pisao tu povracku od teksta.
Djokovic je Federera prvi put dobio sa 20 godina. 2011 je Nadal poceo kao prvi teniser sveta, bio bez i jedne malecne povrede i odigrao celu sezonu, dobijao sve igrace osim jednog Srbina od koga je redovno gubio u finalima. Tako da dzaba lupetas sine kad ne znas, za trolovanje moras imati bar malo mozga i neko pokrice u svojoj prici, a tvoja je suplja kao reseto.
Aj idi vezbaj jos malo to ne valia nista.

vasa

pre 7 godina

@Za redakciju
Mozda bi pomoglo kada bi ti naveo primere koji bi potkrepili tvoje tvrdnje. Koji su to lazni podaci koje sam npr. ja izneo?
Jel djokovic vredjao publiku? Jeste! Jel vredjao druge tenisere? Jeste? Da li je javno optuzen od brojnih tenisera i uglednih medija da lazira povrede kada gubi? Jeste! Da li je izbacio sopstvene roditelje sa tribina? Jeste! Da li konstantno odbija da igra za reprezentafiju? Odbija! Da li ispada u prvom komu kada u retkim slucajevima zaigra za Srbiju? Da (vidi OI). Da li je zvanicno objavljeno da postaje rijaliti zvezda od 2017? Jeste!
Prema tome, sta je od svega sto sam naveo laz bote? Gde su ti argumenti botino? Izvoli botino, demantuj me, dokazi da sam slagao nesto! Ili ces u maniru klasicnog sendvicara da krenes sa onim "kme kme, lazu, mrze, izdajnici, cenzurisite ih, kme kme kme, Nolo car, kmeeee"? Ajde, zaradi sendvic!

Darko

pre 7 godina

Majo u pravu si, tako me je iznervirao onaj kreštavac što je komentarisao Đoković-Monfis, ono nema smisla, pa Eurosport je ugledna kuća...

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

Slavisa

pre 7 godina

"I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju..."
Tako je, to isto i ja kazem. A da ne pominjem da je porazu na AO 2013 doprinela pogresna sudijska odluka i Novakovo pokazivanje reketom gde je lopta pala, sto je na Vavrinku uticalo da ne zatrazi celendz. Da sudija nije uzviknuo "aut" to bi verovatno bio poen za Vavrinku i u sledecem gemu bi servirao za mec. Ovako, Novak je spasao taj gem i uspeo da ga dobije 12:10, cini mi se.

Puzigaća

pre 7 godina

Problem s Banjcem je što ne zatvara usta.
Do 4. seta zatrpava nebitnom ststistikom.
Slično i s Acom s RTSa. Dečko nema sluh za sport.
Nego, izvadi telefonski imenik i vergla... S leva na desna napada.

vasa

pre 7 godina

@Jovan
A Nadalova povreda na AO 2011? I poraz zbog te povrede? To si preskocio bote? Mora to bolje, sendvic mora da se zaradi. Pokusaj ponovo.

Za redakciju

pre 7 godina

Vasa

Da ne zaboravim.

6. U prvom kolu nekog turnira Djokovic je ispao samo na OI ove godine, pre toga brat bratu 5 godina nije.

7. Djokovic je clan reprezentacije Srbije i samo jednom nije nastupao za Srbiju na nekom turniru. Inace, kada god igra mec, pored imena mu pise Srb i na patikama nosi zastavu Srbije. Toliko o tome.

8. Djokovic nece ucestvovati u Rijalitiju vec u dokumentarnom programu online Amazon tv, koji ce se emitovati u Japanu, SAD i Americi. Nesto slicno kao Kusturicin dokumentarac o Maradoni.

Pozdrav i nauci da se raspravljas argumentima.

Beobrad

pre 7 godina

Izvinjavam se svim komentatorima ovde sto moraju da trpe torturu laznog Beobrada!
Imam opsesivnog obozavaoca, sta da radim!
Pravi Beobrad(ja) nikada nece napisati nista lose o Novaku, jer nema razloga, a kamoli onu bljuvotinu na koju ste mu replicirali, s punim pravom!

vasa

pre 7 godina

@Iva Jovanovic
Opovrgni me! Gde su ti argumenti? Jednog klasicnog bota sam pozvao da me demantuje argumentima! Ne ocekujem odgovor, ocekujem neke uvrede i glupe komentare pod razlicitim imenima. Ali eto, opovrgni ti moje tvrdnje? Sta je to netacno? Sve je tacno i za sve postoje dokazi.
Vidis, ja argumentima potkrepljujem sve sto kazem, zasto to ne uradis i ti?

Stara kuka

pre 7 godina

@vasa
Haha Cuj argumenti!Pa gde su ti argumenti i odgovori kad te ja pitam jel smo sendvicari i botovi uvek kad navijamo za nase u bilo kom sportu?Jel smo botovi sto volimo svoje?Jel smo botovi i kad navijamo za kosarkase,odbojkaše,vaterpoliste,košarkašice,kajakase,Tijanu,Ivanu,Davora i ostale...da čujem!!!???

ničiji bot

pre 7 godina

@Milan
"vasa je napisao najbolji komentar o Novaku u zadnjih 10 godina!"
Slažem se ali 100%, apsolutno fenomenalan komentar, ono što se kaže pravo u centar.A to što nas drže u medijskom mraku, pa istinu moramo da čujemo od stranih medija je tek posebni socijalni fenomen poznat samo u servilnom Srbistanu.

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

vasa

pre 7 godina

@Stara kuka
Naravno da ne, to je nesto sasvim drugo. Oni su zasluzili podrsku i ne beze cak ni od kritike. Jedno je navijanje za svoje a drugo bezumno botovanje i izvrtanje cinjenica.

Stara kuka

pre 7 godina

@niciji bot
Ako ti Srbija ne valja,paljba!Mnogima nije dobro pa opet nisu zluradi autosovinisti kojima je najveci uspeh da napisu Srbistan,bot i sendvic.
Ako ce vec po Turcima nije Srbistan vec Sirbistan.

vasa

pre 7 godina

Evo ga djokovic opet sa svojim "dubokim" mislima i odgovorima! Kakav on to primer daje deci i ljudima svojim ponasanjem? Kako to nikada ne objasni? Svadja se, psuje publiku, psuje roditelje, psuje protivnika, nikada ne prizna posteno poraz nego izmislja povrede, placa botove da vredjaju njegove protivnike, ne placa porez svojoj drzavi, odbija da nosi zastavu na OI, ne trudi se kada igra za reprezentaciju, samo trci za parama, nema skladan brak, pred razvodom je, postaje rijaliti zvezda... I na to deca trebaju da se ugledaju!?

Beobrad

pre 7 godina

Bez ikakve sumnje Novak je osvajao titule samo zahvaljujuci cinjenici da igra u najslabijoj konkurenciji u istoriji tenisa.
Federer star i povredjen, Nadal unisten povredama, Del Potro takodje, Rodik koji ga je ponizavao na terenu morao da se povuce zbog bolesti, Soderling se povukao, Hjuita i Nalbandijana povrede unistile i oterale u penziju.
Ostali samo drugorazredni teniseri koji u eri Federera i Nadala nisu mogli nista da osvoje. Marej osvaja GS, Vavrinka, Djokovic, Cilic, a niko od njih nije mogao ni da sanja GS dok su Federer i Nadal bili mladi i zdravi. Djokoviceve titule nemaju tu tezinu jer ih osvaja pobedjujuci Bedenea, Darsisa, Aguta, Edmunda, povredjenog Nadala i Federera.
Dokaz najgore konkurencije je cinjenica da Vavrinka sa 30+ godina osvaja GS titule, a dok je bio u najboljim godinama nije mogao ni do cetvrtfinala da dodje u onoj jakoj konkurenciji.

opravdanje

pre 7 godina

Ako buduća rialiti zvijezda pobjedi Stana ,onda će domaći mediji pisati da i povrijeđen pobjeđuje ,a ako izgubi,krivica će se svaliti na njegovu navodnu povredu.Interesuje me kako se Saši ,koji je dobro upućen u sva događanja na USO,moglo dogoditi da nas prvi ne obavjesti da će Novak uskoro imati svoj rialiti šou, koji će se emitovari u SAD ,Velikoj Britaniji i Japanu ,pa smo o tome doznali iz drugih medija.

Labud

pre 7 godina

Ma nije, ocekivalo se vise... Ipak je ovo zlatna era tenisa!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jumko, 11. septembar 2016 09:16)

Koji si ti car ....ha ha...ma mogu samo da te mrze ovi "stručnjaci" !! Od mene imaš unapred pluseve.

Haller

pre 7 godina

Sto bi ovo bilo "finale snova"? Borba dva teniska diva? ili mec izmedju jednog konfuznog diva i za klasu slqbijeg tenisera,koji dobija sansu da osvoji turnir? Nema pretpostqvki za dobar tenis veceras. Ima pretpostqvki za ocekuvati da Novak nekako pobedi.

Jumko

pre 7 godina

I ja sam Labude replicirao upravo tebi za fizioterapeute, ali mi za divno cudo moderatori nisu pustili komentar, sto retko cine. Hvala moderatorima sto uvazavaju svacije misljenje!

vasa

pre 7 godina

@Za redakciju
Mozda bi pomoglo kada bi ti naveo primere koji bi potkrepili tvoje tvrdnje. Koji su to lazni podaci koje sam npr. ja izneo?
Jel djokovic vredjao publiku? Jeste! Jel vredjao druge tenisere? Jeste? Da li je javno optuzen od brojnih tenisera i uglednih medija da lazira povrede kada gubi? Jeste! Da li je izbacio sopstvene roditelje sa tribina? Jeste! Da li konstantno odbija da igra za reprezentafiju? Odbija! Da li ispada u prvom komu kada u retkim slucajevima zaigra za Srbiju? Da (vidi OI). Da li je zvanicno objavljeno da postaje rijaliti zvezda od 2017? Jeste!
Prema tome, sta je od svega sto sam naveo laz bote? Gde su ti argumenti botino? Izvoli botino, demantuj me, dokazi da sam slagao nesto! Ili ces u maniru klasicnog sendvicara da krenes sa onim "kme kme, lazu, mrze, izdajnici, cenzurisite ih, kme kme kme, Nolo car, kmeeee"? Ajde, zaradi sendvic!

STEFAN

pre 7 godina

Steta sto Kecmanovic igra isto oko 10, pa ne mozemo da gledamo, a igra na Grenstend i ima stream. Ali daj boze kisa i Noletu odgovara i taman posle Kecman da bude.

helium

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!

veliki strumf

pre 7 godina

Mnogo strucnjaka, gotovo nijedan strucni komentar. Prvo, Vavrinka je celu sezonu odigrao veoma lose, nijedan znacajan rezultat. Ako sam dobro razumeo komentatora, pobeda nad Keijem mu je PRVA pobeda u sezoni nad top 10 igracem. I da nije tako, opet ima losu sezonu. Drugo, ni na US openu nije blistao, spasavao je mec lopte, dobio povredjenog Delpa a Kei bio bolji 2 i po seta i samog sebe dobio. Uopste ne briljira - pa Kei je imao 15 brejk lopti. Trece, Vavrinka pre US nije bio ni u top 5 favorita, a sad je odjednom najveci i svetski br. 1 nema nikakve sanse. Smehotresno i vrlo glupo! Cetvrto, to sto su Nole i Sten igrali teske meceve bila su uglavnom cetvrtfinala, a Nole ih retko igra punom snagom. Ovo je finale, sasvim drugaciji mec i to svi treva da znaju. Novak je glatko dobio svoja 4 poslednja uzastopna finala. Poraz na RG je posledica ogromnog prituska da konacno osvoji Pariz. Toga pritiska sada nema i Novak ce glatko dobiti! Zapamtite!

vasa

pre 7 godina

@Jovan
A Nadalova povreda na AO 2011? I poraz zbog te povrede? To si preskocio bote? Mora to bolje, sendvic mora da se zaradi. Pokusaj ponovo.

Slavisa

pre 7 godina

"I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju..."
Tako je, to isto i ja kazem. A da ne pominjem da je porazu na AO 2013 doprinela pogresna sudijska odluka i Novakovo pokazivanje reketom gde je lopta pala, sto je na Vavrinku uticalo da ne zatrazi celendz. Da sudija nije uzviknuo "aut" to bi verovatno bio poen za Vavrinku i u sledecem gemu bi servirao za mec. Ovako, Novak je spasao taj gem i uspeo da ga dobije 12:10, cini mi se.

vasa

pre 7 godina

@Iva Jovanovic
Opovrgni me! Gde su ti argumenti? Jednog klasicnog bota sam pozvao da me demantuje argumentima! Ne ocekujem odgovor, ocekujem neke uvrede i glupe komentare pod razlicitim imenima. Ali eto, opovrgni ti moje tvrdnje? Sta je to netacno? Sve je tacno i za sve postoje dokazi.
Vidis, ja argumentima potkrepljujem sve sto kazem, zasto to ne uradis i ti?

Za redakciju

pre 7 godina

Zasto B92 dozvoljava komentare tipova poput Beobrad, Vasa, Jumko, Labud itd?

Razumem demokratiju, ali jedno je raspravljati argumentovano a drugo koristiti tu demokratiju da vredjas inteligenciju drugih ljudi. Njihovi komentari o Djokovicu su ekvivalentni tome da ja npr kazem "Šumaher je bio prosecan fozač F1" i sta je to nego vredjanje inteligencije? Mislim da nam je svima muka od takvih likova koji non stop iznose lazne podatke i takve nebuloze da se covek zapita radi li iko u b92 na proveri komentara pre njihove objave?

Stara kuka

pre 7 godina

@Jumko
Ne,ovo je zlatna era tvojih komentara.A nikom da odgooris botu najveci!
Da nije zlatna era Bagdatis,Filipusis,Gonzales,Rodik,Hjuit...Ahihihi

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

Ratko

pre 7 godina

Ako Novak bude igrao kao protiv Monfilsa ona prva dva seta onda nema Vavrinka mnogo šanse. Opet meč kreće u četiri po lokalnom vremenu što je bolje nego da je u 15 časova kao u polufinalu i za sat vremena igre biće podnošljivije. Novak uzima titulu sasvim sigurno i sa trećim GS u sezoni obezbeđuje prvo mesto i verovatno opet Laures nagradu za najboljeg sportistu planete 2016 godine u konkurenciji Ronalda, Mesija, Bolta, Felpsa i Lebrona.

epska najava

pre 7 godina

Novak Djokovic vs Stan Wawrinka
Srbija vs Svajcarska
Broj 1 protiv broja 3
12 GS naspram 2 GS
19 pobeda vs 4 pobede
Soko Stark vs Nestle
Dinarski Alpi vs Svajcarski Alpi
Stari Hercegovac protiv starog slovenskog Jevrejina
Koscati momak protiv dobro podgojenog momka

Samo jedna stvar je sigurna,Mats Vilander ce se i dalje kladiti i gubiti novac!

ničiji bot

pre 7 godina

@Milan
"vasa je napisao najbolji komentar o Novaku u zadnjih 10 godina!"
Slažem se ali 100%, apsolutno fenomenalan komentar, ono što se kaže pravo u centar.A to što nas drže u medijskom mraku, pa istinu moramo da čujemo od stranih medija je tek posebni socijalni fenomen poznat samo u servilnom Srbistanu.

Robert

pre 7 godina

Dva puta su australijski maratoni pripali Novaku (2013, 2015), jednom Vavrinki (2014), a jedini okršaj u Njujorku u pet setova pripao je Đokoviću (2013).
------------

I posle kazu kako Djokovic treba da se osveti za RG 2015, a ljudi zaboravljaju koliko je teskih i tesnih poraza on naneo Wawrinki. Tom logikom "osvete", Stan jos nije zavrsio svoje, zato bolje da se ne pominje. Samo racionalno.

beckastala

pre 7 godina

(vasa, 11. septembar 2016 09:26)

Smiri se malo, opušteno, šta si zapenio.
Novaka je UNICEF odabrao za GLOBALNOG ambasadora. Valjda oni znaju dobro šta Novak predstavlja u svetu i kakav primer daje deci, ako ti ne znaš. Uostalom, koga je briga šta ti znaš, ne znaš, misliš da znaš, lažeš. Ništa ti ne možeš ni za mrvicu Novakovu veličinu umanjiti, ništa ti tu ne možeš učiniti, to te i boli. Možeš jedino tu frustraciju ovde svojim pisanjem laži ublažiti, ali koga briga za tebe i tvoje nebuloze. Pusa deĆki!

Stojan

pre 7 godina

Mnogi pišu da će Vavrinka pobijediti kao u Parizu 2015. Ja mislim da Novak ima više šanse da pobijedi. Možda će biti bitna borbenost i čekanje na greške Vavrinke. Dobra dnevna forma, jaki i sigurni udarci, hladna glava i važni poeni u setu. IDEMO MAJSTORE, šta bude da bude, ja i mnogi drugi smo uz tebe.

abadzija

pre 7 godina

pa nije novak kriv sto se pogodilo da igra u ovoj eri kada sem njega nema 1 krsten igrac! ko da je njegova krivica sto se nadal raspao od hemije ili ko zna cega a federer od starosti! inace , bilo bi dobro za sport generalno da sten poludi i ima dan pa neka pobedi bolji.

baksooz

pre 7 godina

Svako ko je bar malo objektivan zna da ce ovo biti jako tezak mec za Novaka. Nadam se da ce Nole pokazati svoje pravo umece. Drzim palceve!

poznavalac

pre 7 godina

Ukoliko ne bude ekstremno losih vremenskih uslova na koje je Novak izrazito podlozan (jer takav je orgnizam)mec ce biti max u 4 seta...Sa igrom kakvu je pruzio protiv onog britanca i Conge sasvim dovoljno za 13 GS.

Valderama

pre 7 godina

Conors je izjavio da je bolje za tenis da je Nadal broj 1 a ne Djokovic, prema tome neki siri intervju s'njim bi izazvao veliko ogorcenje na ovom forumu. Bas me zanima kakvi su to originalni odgovori koje nam Sasa najavljuje.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Kao sto vec svi znamo za Wilandera je Sten favorit ali ovoga puta je dao i novi argument - zato sto igraju na tvrdoj podlozi (posto Novak do sada nije osvojio 8GS na toj istoj tvrdoj podlozi?!?!) Bice odličan mec i zaista se se nadam da ga Nole dobija te da ce se u završnom obracanju posebno "zahvaliti Matsu Wilanderu na inspraciji i motivaciji"!! Bilo bi tako smekerski!!

pribil

pre 7 godina

Wawrinka jw opasan rival, navijao sam da ispadne, Nole mora da odigra bar 90% svoje igre da bi dobio. Ali posto je on suvereni broj 1 i ima ogromno iskustvo verujem da se smesi 13- ti Gren slem.

Darko

pre 7 godina

Majo u pravu si, tako me je iznervirao onaj kreštavac što je komentarisao Đoković-Monfis, ono nema smisla, pa Eurosport je ugledna kuća...

zelja

pre 7 godina

Ваљда неће да обуче карирани шортс :-) боље да прати моду него да заигра лудачки

Maja

pre 7 godina

Još kad bi nas Eurosport počastio nekim normalnim komentatorom, koji poznaje tenis kao sport, zna engleski jezik, ne lupa gluposti...

Idi juri veverice

pre 7 godina

Vasa

Prvi put da neko napise tako dugacak post i da mu je bukvalno svaka recenica čista laž.

Ko te ucio da tako lažeš?

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - dakle ti nisi izneo nikakve činjenice nego gomilu bljuvotina i laži! Pa da krenemo redom: zastavu na OI nije odbio da nosi nego je rekao da je to najveća čast i posto je on vec nosio u Londonu red je da nekom drugom sada ustupi mesto!! O placanju botova je deplasirano i pricati koliko je glupo!! O razvodu je pisao italijanski tracerski casopis (a onda drugi preuzeli) kao sto vidimo bez trunke osnova - cela filija Djokovic na okupu u NY!!! O psovanju roditelja, publike, protivnika - KADA, GDE?!?! U kom kontekstu se o Srbiji pise pozitivno sem kada je vezano za Novaka?! Dakle ne tupi!!!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

@vasa - WOW koliko tebi nije dobro?!?! A sve je jasno i kada te Jumko svesrdno podržava !! Izneo si toliko nebuloza i neistina koje bi se svaka mogle opovrgnuti - ali cemu kada je tvoja frustracija i mrznja tolika da nikakvo cinjenicno stanje to ne moze promeniti!! Tuzno!!

Puzigaća

pre 7 godina

Problem s Banjcem je što ne zatvara usta.
Do 4. seta zatrpava nebitnom ststistikom.
Slično i s Acom s RTSa. Dečko nema sluh za sport.
Nego, izvadi telefonski imenik i vergla... S leva na desna napada.

Beobrad

pre 7 godina

Izvinjavam se svim komentatorima ovde sto moraju da trpe torturu laznog Beobrada!
Imam opsesivnog obozavaoca, sta da radim!
Pravi Beobrad(ja) nikada nece napisati nista lose o Novaku, jer nema razloga, a kamoli onu bljuvotinu na koju ste mu replicirali, s punim pravom!

Jovan

pre 7 godina

@ (Beobrad, 11. septembar 2016 10:36)

Pazi, razumem Jumka, on kad troluje napise jednu dve recenice i to je to. Ti covece si 10 minuta pisao tu povracku od teksta.
Djokovic je Federera prvi put dobio sa 20 godina. 2011 je Nadal poceo kao prvi teniser sveta, bio bez i jedne malecne povrede i odigrao celu sezonu, dobijao sve igrace osim jednog Srbina od koga je redovno gubio u finalima. Tako da dzaba lupetas sine kad ne znas, za trolovanje moras imati bar malo mozga i neko pokrice u svojoj prici, a tvoja je suplja kao reseto.
Aj idi vezbaj jos malo to ne valia nista.

Stara kuka

pre 7 godina

@vasa
Haha Cuj argumenti!Pa gde su ti argumenti i odgovori kad te ja pitam jel smo sendvicari i botovi uvek kad navijamo za nase u bilo kom sportu?Jel smo botovi sto volimo svoje?Jel smo botovi i kad navijamo za kosarkase,odbojkaše,vaterpoliste,košarkašice,kajakase,Tijanu,Ivanu,Davora i ostale...da čujem!!!???

Idi juri veverice

pre 7 godina

Beobrad

Djokovic igra protiv Nadala i Federera preko 10 godina. Prosvetli nas, jel Nadal povredjen 10 godina? Mozda je Federer star vec 10 godina?

Za redakciju

pre 7 godina

Vasa

Da ne zaboravim.

6. U prvom kolu nekog turnira Djokovic je ispao samo na OI ove godine, pre toga brat bratu 5 godina nije.

7. Djokovic je clan reprezentacije Srbije i samo jednom nije nastupao za Srbiju na nekom turniru. Inace, kada god igra mec, pored imena mu pise Srb i na patikama nosi zastavu Srbije. Toliko o tome.

8. Djokovic nece ucestvovati u Rijalitiju vec u dokumentarnom programu online Amazon tv, koji ce se emitovati u Japanu, SAD i Americi. Nesto slicno kao Kusturicin dokumentarac o Maradoni.

Pozdrav i nauci da se raspravljas argumentima.

vasa

pre 7 godina

@Stara kuka
Naravno da ne, to je nesto sasvim drugo. Oni su zasluzili podrsku i ne beze cak ni od kritike. Jedno je navijanje za svoje a drugo bezumno botovanje i izvrtanje cinjenica.

Robert

pre 7 godina

neverovatno da bi Federer, Marej,cak I ovakav Nadal ocistili svaki put na slemu Vavrinku po kratkom postupku,jedino kad igra protiv Noleta on poludi I mora da odigra najludji tenis I to iskljucivo u 5 setova... u svakom slucaju nadam se pobedi Noleta,pa makar I u 5 setova!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (helium, 11. septembar 2016 08:59)

Je l'? A koga je Wawrinka razvalio u četvrtfinalu RG prošle godine, u finalu AO 2014...? Yup, Federera i Rafu. :)

Nego, Novakov si navijač i najviše pamtiš njegove mečeve, pa ti se uvek čini da drugi pružaju maksimume baš i samo protiv njega. Sa druge strane, kad nekad i čuješ kako su se Rafa ili Fed mučili protiv nekog, samo konstatuješ kako su slabi, a ni ne zanima te da li su naletli na nekog raspoložnog protivnika koji je igrao ludački tenis kao u transu. :)

Samo racionalno.

Stara kuka

pre 7 godina

@niciji bot
Ako ti Srbija ne valja,paljba!Mnogima nije dobro pa opet nisu zluradi autosovinisti kojima je najveci uspeh da napisu Srbistan,bot i sendvic.
Ako ce vec po Turcima nije Srbistan vec Sirbistan.