Petak, 09.09.2016.

20:45

Bizaran, loš i veoma čudan meč – Novak ipak u finalu!

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković plasirao se u finale US opena pobedom nad Gaelom Monfisom u bizarnom polufinalnom meču.

Izvor: ÐN

Bizaran, loš i veoma èudan meè – Novak ipak u finalu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

713 Komentari

Sortiraj po:

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

ja

pre 7 godina

Mec stvarno jeste bio bizaran.
Bizaran zbog toga sto Novak Djokovic u jednom periodu meca nije imao protiv koga da igra.
Zvanicno je imao protivnika, a u stvarnosti debilka sa pilecim mozgom koji izigrava klovna na terenu.

Mnogi se ne razumeju u tenis, pa da pokusam fudbalskim recnikom.
Zamislite dva fudbalska kluba u utakmici u kojoj jedan klub povede sa 5:0. I odjednom svih 11 igraca kluba koji gubi stane uz aut liniju i samo se setaju, a ovi drugi treba da igraju.

Neka mi neko kaze da li je ikada u zivotu video takvu fudbalsku utakmicu? Naravno da nije.

A juce smo gledali upravo takav teniski mec.
Bizarno, da bizarnije ne moze biti.
Secate se onog Danijela Kelera koji je dobio dozivotnu suspenziju iz tenisa zbog raznih gluposti koje je radio na terenu.

E pa ovo sto je Monfis juce radio je sto puta gore od bilo cega sto je taj austrijanac ikada uradio i Monfisa treba dozivotno suspendovati.

Gile

pre 7 godina

Dok je vilander kao apsolutni protivnik Đokovića okolišio dotle je Mekinro rekao pravu stvar i to je to.Prljava igra monfisa nema nikakvog opravdanja niti bilo kakve veze sa sportom.

Labud

pre 7 godina

Monfis mu je bukvalno poklonio oba seta. Znači POKLONIO mu je. Inače je najgori mogući meč koji sam gledao u poslednjih 20 godina.. I ti si kao broj 1. ccc

Labud

pre 7 godina

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.
(ema, 10. septembar 2016 08:14)

To što piše iza njegovog imena SRB ne znači da igra za Srbiju već za sebe pa i taj novac trpa sebi u džep i skuplja bodove. Ako pogledaš ATP listu videćeš da piše Novak Djoković a ne Srbija. Ne može da piše da je sa Marsa. Zna se kad igra za Srbiju i kad nju predstavlja a to je samo DK i Olimpijske igre. Svi rezultati koje je postigao ma mastersima i grend slemovima stajaće Novak Djoković a kad igra za majku Srbiju stajeće Srbija. Kao što znamo za selekciju nije igrao već odavno i nije ni postizao neke rezultate još od 2011. A u RIU znamo kako je prošao.

aman

pre 7 godina

Navijam za Noleta ali mi se zbog pojedinih komentara toliko zgadi da pomišljam i da prestanem da navijam za njega već za njegovog protivnika.

Patrik

pre 7 godina

Nema sansi Djovak u finalu.Vilander rekao da princ osvaja titulu protiv Stena the mena ali se ne slazem sa njim.Ja mislim da Varvinka dobija sa 3:1.

Patrik

pre 7 godina

@jd123

Koje trece mesto sine prosla je Olimpijada?
Znas da sam u tom komemtaru na koji si ostavio repliku mislio da cu podrzati drugog finalistu.Nadao sam se da ce Japanac u finale ali eto pobedio Sten.Mozda i bolje.

hgl

pre 7 godina

Sve ok, samo ne bih se složio s naslovom pošto je u prva dva seta Novak crtao po terenu. Nešto više od sat vrhunskog tenisa mu je ispalo dovoljno da prelomi meč. Jeste bilo papazjanije ali tek posle. Preporučujem gledanje prva 2 seta onima koje zanima teniska igra.

VUK

pre 7 godina

nije to bio bizaran meč! To je samo nastavak sprdnje na mastersima i GS koja traje nekoliko godina! Francuz je stariji godinu dana od Novaka..igraju skoro vremenski isto kao profesionalci.. i Novak je od tenisa zaradio deset puta više!!! I onda Mats posle pobede Novaka i 13:0 u međ.skoru, zaključi da je ipak Novak bolji teniser! Čovek je desetini tenisera godišta 1985,86,87,88...uništio karijere.. u bilo kom drugom periodu da su igrali uzeli bi i mastersa i GS.. ovako.. Nole sam uzeo skoro 70% turnira poslednjih šest godina. Bez milosti uze im sve pare,a porez ne plaća!!. ccccc! Nije bizarno! Samo sprdnja! Zaslužili su!

ninost

pre 7 godina

Navijam za Novaka uvijek, ali gadi mi se što je protestira na takav tenis monfilsa u prvom setu, a radio je sličnu stvar protiv Karlovića u Dubaiu mislim 2015 kad je karlovic servirao za meč pa je kao bio nonšalantan.

toni

pre 7 godina

Nisam znao da moras igrati poteze po pravilima? Ja ako hocu igracu svaki udarac kao lob, to je moje pravo. Cuj ovo nije igrao dzentlmenski wtf?

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

Jkl

pre 7 godina

Potpuno razumem Monfisa. Ulazi u mec svestan da nema sanse koliko god se trudio. Sto se vise trudi Novak ce sve vise da pritiska, sto se i videlo posle treceg seta.
Sta mu preostaje. Da preda mec sto nije ni malo popularno ili da glumi klovna, kad i ovako gubi.

jd123

pre 7 godina

За све хејтере, вероватно наше "драге" комшије, који не могу да сваре што је један Србин тако успешан, па сада када су увидели да би Новак могао постати најбољи тенисер свих времена, пишу како за разлику од Федерера нема конкуренцију, ево једна чињеница:

Најбољи тенисери свих времена су Федерер, Сампрас, Надал и Ђоковић, ако не верујете, погледајте ко је освојио колико Грен Слем титула. Док је Федерер већину титула освојио пре појаве Нолета и Надала, њих двојица су то урадила, када је Федерер био у најбољим тениским годинама, значи у конкуренцији ТРИ најбоља тенисера свих времена. Замислите да један од њих двојице не играју сада, колико би Грен Слем титула освојио онај други? Значи најјачу конкуренцију су имали и имају Надал и Новак а не Федерер.

Жао ми је, али ако нисте у стању да поред очигледних чињеница и даље лажете себе, вашим мукама нема краја, Анице, Мохиканац, Патрике и остали...

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

jd123

pre 7 godina

Пустите Виландера и то "да ли мирно спаваш". Он је таличан за Новака. Када год предвиди да би Ноле могао изгубити он добије. Мислим да је прошле године на Ролан Гаросу први пут рекао да би Новак могао освојити и он изгуби.

Зато је боље и слађе да пишемо:
Да ли мирно спавате Мохиканац, Аница, Патрик, Бобааа и остале комшије.

jugguja

pre 7 godina

Moze li neko da objasni Gospodinu Vilanderu da bi trebalo da se uozbilji, jer ne samo da svojim izjavama devalvira ono sto je uradio kao igrac, vec ozbiljno prijeti da obasni svijetu da mu je koeficijent inteligencije ravan izbornom rezultatu Srpske radikalne stranke koji bi imala u Zagrebu, naravno izrazen u procenima. Hvala.

jd123

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.
(ili ili, 09. septembar 2016 22:40)

Ја и даље мислим да му је неки Србин опалио жену, има доста наших у Шведској.

Mikiveliki

pre 7 godina

Меч као и сваки други... Тачно је да је "француз " имао у игри и помашању, неких елемена не спортског, али он је познат и иначе по томе. Рећи да је то био "бизаран " меч, и да се он глупирао, више је него преувеличано наглашено.

Brus Vilis

pre 7 godina

Da li ste videli Monfisovu facu kad je trebalo da servira na 5:0 u prvom setu. Takvu kombinaciju straha i izbezumljenosti odavno nisam video. Bilo mi ga je pomalo žao. Naravno, uvek kad vidi da gubi, Monfis iz straha od totalnog poniženja na terenu počinje da glumi nezainteresovanost, nonšalantnost i zahebanciju, usput pokušavajući da izbaci protivnika iz ravnoteže odugovlačenjima, prigovorima sudiji i lošom glumom kako je iscrpljen a onda "leti" tokom poena. Nekad mu i uspe kao sinoć da na kratko poremeti i iznervira protivnika i napravi brejk. Ali samo na kratko, jer i on gubi koncentraciju i mnogo greši. Ali to je Monfis i njegov stil igre. Novak je naravno sinoć bio ljut zbog dosta stvari, pa i zbog svega ovoga na šta nije trebalo da obraća pažnju, ali ga u celini to nije omelo da sigurno privede meč kraju. I još nešto, budite SIGURNI da Novak sinoć nije imao nikakvih ozbiljnih problema sa ramenom...

niko

pre 7 godina

monfisu očigledno nije bilo dobro, i zato se tako ponašao. nole je imao sličan slučaj na australian open-u prošle godine protiv marija kada zbog grčeva noje mogao da se kreće, tako nemojte da imamo duple standarde... bravo za Noleta što je sve izdržao. idemo ba 13. GS!

jd123

pre 7 godina

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.
(Patrik, 09. septembar 2016 21:30)

Сада знамо за кога ћеш навијати на мечу за треће место. Уживај.

Mark Malk

pre 7 godina

U modernom sportu je sve manje viteštva, a sve više je beskurpuloznosti da bi se došlo do cilja. Tako je i u modernom životu. Monflis je to radio juče na sirov način, Đoković to radi malo suptilnije, a svi mi to radimo kako umemo. Ne krivite Monflisa, on nije birao sredstva, jer mu se takva šansa ukazuje retko.

hiperrealizam

pre 7 godina

ljudi je l' zna neko kako da se obratim Eurosportu da uzmu drugog komentatora-nekog objektivnog,neiskompleksiranog, a ne ovog.

ema

pre 7 godina

@Pitic Gaga:

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.

the srle

pre 7 godina

Voleo bi da Nole povedi i ovaj turnir ali previse toga se vidi protiv njega..Mislim da ce mu se Vavrinka opet izvinjavati sto ga je pobedio...

smut operator

pre 7 godina

Moram da reagujem. Mats, a ne Mac Vilander.Pošto mu se u par komentara ljudi obraćaju sa *Mace. Dakle, Matse šta misliš ko će da osvoji ovo?

JPR23

pre 7 godina

Kako god, Novak je u finalu ! Mats patos koma, broji klikere ! Ostalo.. Manje bitno.. Da Nole osvoji i ovo pa idemo dalje.. Mada sa Vavrinkom će biti tesko, ali nadam se pobedi Novaka i dobrom tenisu.. Monfis mi se zgadio posle ovog meča..

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ljudi, što ste opleli po Vilanderu tako? Pa to mu je posao i to je plaćen da radi. Kako čovek da nabije gledanost teniskih mečeva danas, kada je Nole učinio ovaj sport potpuno nezanimljivim što se ishoda meča i pitanja pobednika tiče. Mora neka reklama, neizvesnost, pa makar bilo i lupetanje, kako bi privukli gledaoce na ekrane i glupane u kladionice.

smb

pre 7 godina

"O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).........

(Max, 9. septembar 2016 23:48) "



A gde si video te podatke ? Na meteo.hr !?
Na AccuWeather, koji je američki sajt, vlažnost se kretala od 79-82 %
Ne laži !

realno

pre 7 godina

@Čovek iz senke
Pa naravno da je Novaku upisana nova GS titula.
Taj Vavrinka je realno veceras trebao izgubiti od Nisikorija sa 3:0, ali sreckovic spasao 59 brejk lopti i nicim izazvano usao u finale.
Isto kao sto je ova mazga od Monfisa nicim izazvano osvojio ijedan gem u danasnjem polufinalu sa Novakom.
Realan rezultat Djokovic Monfis je trebao biti 6:0 6:0 6:0, ali debilko samo sto se nije rasplakao na terenu, poceo da izvodi krive gliste, kao dete kad mu ne daju igracku i Novak se sazalio pa mu dozvolio da uzme desetak gemova.

Monfisa treba dozivotno suspendovati i zabraniti mu da se bavi profesinalnim tenisom. Onakvo ponasanje u prvom setu nisam video za 40 godina gledanja tenisa.

A sto se tice Vavrinke, on je veceras ispucao svu srecu, tako da mu za finale nije nista ostalo. Ako u tom finalu uzme ukupno vise od 8 gemova ja ima da pojedem ovu tastaturu.

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Frustracija,nesrećno detinjstvo,kompleks niže vrednosti,nemanje posla,društva,devojki,para. To je slika i prilika koja vlada ovde na forumu!!! Bez obzira na Novaka.

vlajzi

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира. 
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50) 

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.
(Mikii, 09. septembar 2016 21:55)

Hahahahahah, komentar veka!
Bravo Mikii kralju! Uz sve gluposti sto si do sad napisao, ovo je bilo onako iz duse, iskreno...

Šavija Alonso

pre 7 godina

Ne znam čemu ovakvi naslovi i tekstovi - meč jeste bio ispod svakog nivoa, ali valjda je najvažnije plasirati se u finale? Monfis realno nije ni druga liga ATP liste, i ne verujem da bi dobio Novaka još 20 puta da igraju, tako da je ovo moralo da bude 3:0, ali nema veze, biće valjda u finalu. Mnogi su posle debakla na OI pomislili da je Nole gotov, ali ja sam siguran da će nam doneti još radosti, i da će u karijeri odigrati bar još nekoliko GS finala. Idemo!

nesanica

pre 7 godina

"sramotno ponašanje komentatora sa eurosporta koji je prenosio meč..Razumem da je plaćen pa može da priča šta hoće i pritom strastven navijač Novaka Djokovića!" Ali onoliko omalovažavanja prema Monfisu i uopšte uvek kad nije nešto kako mi umislimo..Počne odmah paranoja,teorija zavere i slično..Mislim koliko god se divila većina Novaku Djokoviću ostaje jedno što je "mrlja" sigurno a to je da smo kao nacija površna,iskompleksirana da nije ni čudno što smo tu gde jesmo kao društvo..

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa za sada deluje da ce u finale ipak Wawrinka! Takodje Matcov veeeliki favorit i ljubimac... Pre neki dan se cak bavio i njegovom odevnom kombinacijom...

No Mo

pre 7 godina

Ovo je prvi put da vidim i cujem da se neko bunio na neciju taktiku. Na jednu ruku je neposteno prema publici da ih zamajavas i ne dajes svoj profesionalni entuzijazam i energiju (ljudi platili za zabavu), a sa druge strane Monfis je pokusao nesto da ucini za sebe. 12 puta je Monfis gubio od Noleta i vise mu nista drugo nije ostalo nego da pokusa nesto cudno i nepredvidljivo. Treba imati razumevanja i za Monfisa kao i za zaljubljenike u tenis.

Džoni

pre 7 godina

Ovaj Vilander ide po onom sistemu da će jednom i on da ubode što se tiče ovih "favorita" protiv Novaka pa će da kaže a ha eto izgubio Nole! Šta sam vam rekao?

tamo daleko

pre 7 godina

Prije meca Murray-Lorenzi kaze dragi Mats "Murray je DALEKO najkompletniji teniser danas,uz napomenu da Federer zbog povrede ne ucestvuje na turniru".
Siguran sam da Novak velik dio inspiracije crpi upravo iz ovakvih izjava i zato hvala Mats i laku noc, ako mozes da spavas.

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mekenro ljudina, objektivan u svakom trenutku. Vilander nazva Mareja najboljim igračem na svetu, ne znam kojim se parametrima vodio, trenutnim plasmanom na ATP listi, poslednjim duelima Novaka i Endija, ili brojem titula i bodova koje su osvojili ove sezone.

побро

pre 7 godina

Џон Мекинро провалио,да Виландер не подноси Новака!Опрао и Монфиса и Виландера жестоко!

323

pre 7 godina

Zbog ovakvog nesportskog ponasanja NIKADA nisam postovao Monfista. Bio je i ostao pajac na terenu. I ako se mozda nekada zapita, sta mi nedostaje da budem vrh u tenisu, odgovor je upravo to. Kroz celu karijeru ga na terenu uvek nesto boli, saginje se , masira noge, vezuje pertle a veceras, videli smo. Ne postuje protivnika dok prima servis, stoji ne zainteresovano a onda trci ko lud. O tome da ne postuje slucajno igraca koji je br.1 da ne pricam. Za mene je on tenisko dno. Zato je zasluzio 13-0 u medjusobnim mecevima.

boban101

pre 7 godina

Meni to je lepo zapusio usta na izjavu matsa,da je nisikori pobedio najboljeg igraca na svetu,nije prvi,nego drugi
tolika mrznja prema Novaku...
idemo OVO JE SPARTA

N.1

pre 7 godina

(milo)
Da li ste vi covece gledali mec Novaka i Del Potra na olimpijadi.Del Potro je igrao odlicno.Jednostavno,Del Potro je bio bolji.Da li stvarno mislite da Novak nije zeleo zlato u Riu?E sad,dobro razmislite o ovome sto sam vam ja rekao i molim vas da zamislite sebe kao Novaka Djokovica na olipijadi.Za mene licno,svaki osvojeni turnir je kao zlato.

Nikola Markovic

pre 7 godina

Trenutno je 6-2, odnos finala i osvojenih titula ali iskreno verujem da Novak do kraja karijeremoze do barem 12-08, u najgorem slucaju 12-07 :)
Sve cestitke Noletu na 13-0 protiv Gaela, a mi ne bi smeli to dostignuce uzimati zdravo za gotovo ma koliko nas Nole razmazio do sada

Maja

pre 7 godina

Šta se dešava sa Vilanderom. Ladno je rekao da će Vavrinka ako bude igrao dobro pobediti u finalu Đokovića. Kao Nole se ništa ne pita, a da ne pominjem da se Vavrinka još nije plasirao u finale. A kako stoje stvari i neće. Ali zaista nešto nije u redu sa čovekom. Kako se meškolji dok priča Mekinro, kao da je na spidu.

Vladimir

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.
(бт, 10. septembar 2016 00:16)

To je bilo slobodno umetnicko izrazavanje.

Majstor Mile

pre 7 godina

Ljudi, Nišikori odučava Vavrinku od tenisa, a ovaj komentator govori , veoma loša igra Vavrinke! Japanac sve školski, levi, desno pa na mrežu...

Sassa

pre 7 godina

Svi na Eurosport i ostavite komentare za Vilandera!!!
Bruka I sramota!!!
Nadam se da će naši komentari doprineti da ova budala izgubi posao!
Nikada nisam bio pristalica svetskih zavera ali ovo što radi OVAJ je zaista sramota za svakog normalnog ljubitelja sporta.

Nebojša

pre 7 godina

Wilander je jednostavno poremećen

Marej 1 grenslem
Novak 2 za sada čekamo nedelju
Marej 1 masters
Novak 4

Osvojeni bodovi ove sezone Novak ima nekih 2000 više osvojenih do sada

Međusobni dueli
Novak 3 Marej 1

Da mogu da pitam Mats po čemu je to Marej bolji ove sezone stvarno ne vidim šta je na njegovoj vodenici.

Stannis

pre 7 godina

Cudno je bas kako se ceo svet zali na komentarisanje Vilandera i Mekinroa...
Pritom srbi se zale samo na Vilandera(znamo razlog svi),a gotive Mekinroa(znamo razlog svi)..

Aleksandar Stamenkovic

pre 7 godina

Kada bi vi samo znali kakvo Je vreme ovde ne bi napisali nijedan komentar. Pola od vas me bi moglo da izdrzi da gleda sa tribina koliko Je tesko vreme. Pozdrav iz New York-a I shvatite Na vreme da ste presrecni sto zivite u vreme dok Novak igra I pocnite da cenite to.

Magnus

pre 7 godina

Niko ne komentira Noletovo profesorsko igranje niz dlaku Wilanderu? :)

Majstor ladno izjavi da je Niske dobio najboljeg igraca na svijetu. ;))

Mora da je i sam citao sta Mats lupa pa ga puni, a usput ispada dzentlmen.

Samo Nole! Idemooo! Dublin ceka 13tu titulu!

srle

pre 7 godina

Novak ovako loše kao danas, ne može da odigra u finalu, jednostavno videlo se da obojica tenisera imaju problema sa povredom. Monfis je jedva stojao na terenu, prenemagao se i savijao svaki put, neverovatno koliko je Novak stabilan i nije reagovao. Dobro da se završilo u četiri seta, da je otišlo u peti ne bi bilo dobro. Zaista mislim da povreda neće predstavljati problem, kada je preživeo ovaj meč u finalu biće lakše.

tamna strana

pre 7 godina

Vilander: "Nišikori je pobedio najboljeg igrača na svetu (Marej)"
Mekenro: "Ne, pobedio je drugog igrača na svetu"
Ne stvarno ljudi, koji problem ima Vilander, u čemu je fora???

Nebojša

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.
(Ja sam samo realan, brate, 09. septembar 2016 23:59)

Ti jesi možda u pravu ali obojica su imala neki problem da je Novak fit tog bilo kog protivnika preko puta bi oduvao a ovako pošto su obojica povredjena niko nije imao prednost i pobedio je bolji igrač koji bi svakako pobedio i da su obojica bili zdravi.

gong

pre 7 godina

Monfis je potpuno umrtvio igru. Tvrdim da je Gael uništio ovaj meč, katastrofa, pa čoveče igraš polufinale gren slema igraj i uživaj brate moj slatki. Daj sve od sebe pa šta bude, ali ne, Gael hoće da improvizuje, naravno Novak se nije obazirao i lagano pobedio.

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

cmon son

pre 7 godina

Jel gledao neko na eurosportu komentare Vilandera i Mekenroa, kad je Vilander rekao kako se u svlacionici prica kako je Mari najbolji a Mekinro slaze face, krsti se sta covek prica haha. Ne kapiram coveka uopste

Feđa

pre 7 godina

Cini mi se i nadam se da gresim, Noletova fizicko stanje ne obecava za finale. Da je bio u drugom delu zreba ispao bi u prvoj nedelji. lsto tako, Nole ne bi bio to sto jeste pa da ne pokida u finalu koga god da dobije. U svakom slucaju, sretno u finalu

Boki

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 9. septembar 2016 23:48)

Zivim u NY i vracam se kuci s posla. Na temperaturi od 32-33 stepena, uz vlaznost od 80% (a ne 54%, proveri to malo bolje), jedva se dise. Mogu misliti kako je njima da trce po ovoj omorini. Za nedelju najavljuju jos topliju temperaturu ...

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

Marko

pre 7 godina

Ala je Mats pijan u Game, Set & Mats! A takodje i veoma neprofesionalno omalovazavati zvanicno najboljeg tenisera nekim pricama iz svlacionice...satro Murray je najbolji. Sta sve ljudi daju sebi za pravo!!!

Srdjan x

pre 7 godina

Imao sam rezervu prema Vilanderovom animozitetu prema Djokovicu ali sad vidim da je sve istina. Posle prvog polufinalnog meca pitaju na eurosportu za sanse u drugom polufinalu. Vilander- Kad je Nisikori pobedio najboljeg na svetu ko zna sta moze sa Vavrinkom i tek ga Mekinro ispravlja drugog najboljeg je pobedio. Neverovatno dokle ide ovaj Vilander. 5 godina neprikosnoven Djokovic i ovaj koristi svaku priliku da sernja,

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kakvo razočaranje mi je ovaj Monfils, ali od koga drugog očekivati glupiranje kao taktički potez nego od njega, neće valjda Nadal da igra na kartu mlataranja.Klasičan klovn nije ni čuo što od 25 finala ima samo 6 titula!

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa dakle Wilander je cudo!! Priča o Nisikoriju i kako je pobedio najboljeg igrača na svetu - Mareja!!! Na sta Mekenro kaže - mislis na drugog najboljeg igrača na svetu!! Ludilo!!

poraz roditeljstva

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:09)

Ili menjaj lekove ili doktora. Vidiš da ti i dalje nije dobro. Mada mislim da je u pitanju nedostatak kućnog vaspitanja. Za to nema leka.

Ivan

pre 7 godina

Gledam Vilandera, covek ceo uvodnik prica o Monfilsu, a Djokovic prosao u finale. Kao da je Djokovic napravio iznenadjenje, pa analizira zbog cega je Monfils ispao.

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

Žalosna sova

pre 7 godina

Evo ga šašavi Mekinro opleo po Monfisu, sve u šesnaest. Najzad neko bez smisla za političku korektnost. Bravo, stvari uvek treba nazivati pravim imenom!

zex

pre 7 godina

Sta fal mecu?Novak je pobedio neugodnog rivala nije bitno kako i na koji nacin Novak je igrao vrhunske meceve u proslosti a mi sada kao kukamo nesto i sve smo zaboravili,u finalu mozda izgubiba mozda i ne.Svakako cekaju ga dva neugodna rivala Nisikori mu ne lezi kao ni sten.Ako bude zdrav dibija to Nole a i polufinale je ogroman uspeh mnogi sanjaju polufinale ali ga nikad nedosanjaju.Sta publika voli!trcanje do iznemoglosti i udaranje loptice pet sati na ovoj sparini njima je lepo a ovi dole crkavaju.Tenis je takticka igra Novak je znao kako treba i pobedio.

tardis.

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.
(Yamani, 09. septembar 2016 23:50)

Valjda zao gori najgori?

M

pre 7 godina

Eto vam ga vaš "najgotivniji igrač na turu", isto ko što je Nishikori bio mnogima gotivan dok nije pokazao svoje pravo lice kad gubi... Još da se razočarate u Del Potra pa da više ne čitam budalastine o prijateljstvu i korektnosti, jedan je bre Nole

Nebojša

pre 7 godina

Verovatno najcudniji meč koji sam gledao u zadnje vreme ali srećom povoljno se završio čekam finale sa nadom da će uspeti dovoljno da se oporavi imaće dva dana nadam se da će mu biti dovoljno.

Black George

pre 7 godina

Dobro je da je imao taj njegov cuveni los mec na slemu koji je uspeo da dobije. Uopste ne sumnjam da ce u finalu zablistati i odigrati sjajno.

Sto se Monfisa tice mislim da nije namerno odigrao lose, jednostavno ga je ideja da igra sa Novakom ubila u pojam. Izasao je sa ubedjenjem da nema sta da trazi i bez volje da se bori. Posle se malo digao ali sramota je da se sa takvim stavom izlazi na polufinalni mec.

Zaista, izgleda da su su svi ovi sto su predali meceve imali taj indisponiran stav. Neverovatno mi je da su takvi likovi profesionalni takmicari. Idi bre radi nesto drugo, nemoj da igras!!

марк

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.
(romario, 09. septembar 2016 23:53)
Da se raspitamo da stave tebe da komentarises? Siguran sam da bi bio hit !

B

pre 7 godina

@Yamani Pogrešno! Poređenja su:
1. Loš, lošiji, najlošiji
2. Zao, gori, najgori
Mene tu najviše brine to što ima veliki broj pluseva. Opet pismenost na delu...

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Rekoh ja pre neki dan da je Monfis težak cirkuzant od tenisera bez obzira kakav je van terena. Šteta...mogao je više postići da je ozbiljan.
Finale - Novak i Nišikori (Novak osvaja).

Mile

pre 7 godina

Monfis je veliki smekwr i gospodin. Majstor egzibicija i netipicnog tenisa. Morao je nekako da pokusa da pobedi novaka. Svaka cast obojici i puno srece nasem Djovaku u finalu.

baba_vanga

pre 7 godina

Monfis na putu ka toaletu u ruku nosi zip kesu do pola punu belim prahom. Sigurno ide da se popravi.
(Klaudio Kaniđa, 09. septembar 2016 23:44)

ako je kokain droga, ti si narkoman.

Ivan

pre 7 godina

Šta će sada vajni "stručnjaci" reći za ovo sramno ponašanje čoveka koga proglasiše favoritom u ovom meču a on je sve učinio da jedno polufinale Gren Slema upropasti i sroza na nivo rekreativaca koji pikaju tenis iz rekreacije nakon napornog dana Nna poslu u kancelarijama. Zaista, jedna toliko velika i ugledna evropska sportska tv stanica kakva je definitivno Eurosport bi trebala da malo porazmisli kakve "stručnjake" zapošljava! Nije im prvi put da omanu (o Matsu Vilanderu mislim naravno koji je rekao da je Monfis favoprit protiv čoveka koji ga je dobio u svim dosadašnjim mečevima koji su igrali). Što se tiče Noleta dobro je, bilo je oscilacija, igra ne baš na visokom nivou ali uz ove provokacije protivnika zabeležio je poprilično ubedljivu pobedu! Biće teško u finalu ko god bude protivnik! Vavrinka je "drčan" kada igra sa Novakom i uvek su to veliki mečevi (AO 2013, 2014 i 2015 i RG 2015), a Kei je odličan takođe, i veoma veoma motivisan, uostalom pobedio je Novaka baš na USO 2014! Biće teško ali nadam se da će Nole uzeti 13. GS!

šetač

pre 7 godina

Mekinro je kralj. Rekao je da je poželeo tokom prvog seta da Monfils ne dobije ovaj meč nikako. Monfils se poanao jalo nesportski i loše.

Majstor Mile

pre 7 godina

Borg: Pa izgubio je pet (5) gemova zaredom... zar nisi video! Tri puta gubi brej na 0:40... muči se da dobije 40:0, a servira sa obe noge na zemlji ...iz ramena . Nije dobro igrao i tačka.

Fransoa/2

pre 7 godina

Ne Gael, tako se neponaša na teniskom terenu! Ne tako da se predsednik Francuske teniske federacije stidi da u zemlju propadne, ne tako da svaki Francuz pomisli koji blam za zemlju!!!

trabant

pre 7 godina

ne mogu da verujemmm...gledam uživo Europoort i priča Mats kako je Kai pobedio najboljeg tenisera današnjice da došao do polufinala. McEnroe ga ispravlja i kaže 'drugog najboljeg'!!
Mats se ispravlja i kaze:'najbolji u svlačionici '...kakav lik!!
Eeee moj Mats :))

DjurdjeleVojvoda

pre 7 godina

Dakle, Vilander je ili totalno puko ili dobija ogromnu lovu da prica to sto prica.. u sred emisije odvali da je Nisikori pobedio u polufinalu "the best player in the world" (Murrey), a Mekenro, legenda ga sa smeskom ispravi.. "second best"!

Mrkva

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.

to live's to fly

pre 7 godina

Nebitno sta pise u vremenskim podacima, toboze 56%, smejurija. Vlaga je nepodnosljiva, pocelo je juce, kada je u medijima najavljeno upozorenje o visokoj temperaturi i krajnje nepovoljnim vremenskim prilikama. Sto bi se ovde reklo: "Hot, hazy and humid." Onaj ko nije iskusio treba da veruje onome ko jeste.
Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

Srdjan

pre 7 godina

Ja ne pamtim kad sam gledao cudniji mec. Kvalitet nikakav, obojica roviti, smoreni, kao da se radi o 1. kolu turnira iz serije 250, a ne polufinalu GS.

aj

pre 7 godina

jel to samo moje misljenje ili je onaj Mats Vilander mnogo naduvan. Posle meca gamesatsmats lud kao lud konj. Koje covek gluposti prica...Napred NOLE

Tex Willer

pre 7 godina

Od najomiljenijeg tenisera posle Novaka i Delpa do konstatacije da na ovakav nacin ni Mats Wilander licno ne bi pokusao da dobije ovaj mec. SRAMOTA , BRUKA .!!!!

Zoran

pre 7 godina

Ovaj, recimo teniser, Monfis, će iz sprdnje izbaciti Djokovića.
Neverovatno je kako ga ponižava.
Katastrofa.
(Mitula, 9. septembar 2016 23:40)

I sad majstore? Jesi dobro pokvasio jezik da poližeš nered?

I ti i mohikanac i Jumko, i Muray Army i Dr House i Miki i ima ih još. Mizantropi neopisani...

mlekadzija

pre 7 godina

Cestitke Novaku za jos jednu vaznu pobedu. Domaci i komsijski mrzitelji predvodjeni MAtsom mogu samo da puknu od muke....a tek u nedelju....

Borg

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 9. septembar 2016 23:45)

A kad je on to gubio u ovom mecu? 2:1 u setovima i 3:2 u cetvrtom, eto tad je trazio tajmaut.

biti normalan

pre 7 godina

Francuz je upropastio ovaj meč. Od prvog seta se čudno prenemagao i što je neobično, Novak to nije uspeo da iskulira već je gubio fokus, što je neočekivano. Evo i JohnyMac je rekao da čudnije ponašanje i meč nije video, i da voli Gaela ali da nikako nije želeo da se Francuz vrati u meč na takav način i jedva je čekao da Novak to završi.

Nele

pre 7 godina

mi Srbi moramo da budemo ponosni jer je Novak nauco pameti prljavog igraca kao i nekulturnu publiku usred amerike.Bravo Srbine nastavi da ih ucis kulturi.hahahaha....

Dragan S.

pre 7 godina

Ljudi, kad morate da prosetate negde po onakvom bremenu, kukalu bi i psovali Boga, a sad ce cudite i pitate " je l' bas toliko bilo sparno"?! Stvarno mi neki ljudi nisu jasni. Da li je neko od njih ikada igrao tenis, i to u mogucih 5 setova? No, pre ce ljudi pronaci novu planetu za zivot nego sto ce se Srbi promeniti.

milo

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrkva, 10. septembar 2016 00:04)
Slatko me nasmeja, odličan vic, odličan!!!

марк

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas). 
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 09. septembar 2016 23:48)
Човече,терен jе скоро затворен,са малом рупом на врху !!! Скоро као да су у хали...

?

pre 7 godina

Jeste, Monfis se nekorektno ponasao, a ne onaj koji je svako malo zvao medicinsku pomoc a nista mu nije! To je objektivno novinarstvo, sram da vas bude bre!

Bg

pre 7 godina

Ovde u NYU je 36C sa vlagom. a u foteljama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY
(Bora, 9. septembar 2016 23:45)

Ovi foteljasi sto kukaju kako je mec smaracki, lupetaju po tastaturi na trenutnoj beogradskoj temperaturi od 23 celzijusa.

xatin

pre 7 godina

Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!

Marinko

pre 7 godina

Ali kako je John McEnroe zapusio usta Matsu. Ono je bilo predivno za videti. I kako je zasluzeno isprozivao Gaela za ono sramno ponasanje na terenu.

Ocajan mec danas, Novak igrao koliko je bilo potrebno. Novo GS finale, nadajmo se i nova GS titula.

бт

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.

еј

pre 7 godina

Значи страшно,вакво полуфинале никогаш не се одиграло.Дали тоа Монфис сакаше да го омаловажи Нолета .Такво однесување на терененот ,знаеме дека е шоумен ,шоумен кој покажува на теренот што неможе никој како тој ,ми се допаѓала неговата таква забавна релаксирачка игра .Ова што вечерва го покажа е за без коментар.
Браво Ноле ,тој успеа да те изнервира но ти го одра .Не им се давај .Број 1 .

Dejan vodoinstalater

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:04)

Batice, tvoje kmecanje je muzika za moje uzi i lek za dusu.
Nakon teskog dana na poslu i mnogo problema, nema nista lepse nego videti da ima i nesrecnijih ljudi od tebe. :) Izvini...
NAPRED NOLEEEEEEE!!!!

Beobrad

pre 7 godina

Pa sta je hteo da postigne onaj cirkuzant Monfis u prvom setu sa onim glupiranjem?!
Samo je pokazao svoju nemoc!
Kad vec ne moze teniski da nadigra Novaka, daj da pokusa provokacijama!
Jadno, pokazao mu je majstor gde mu je mesto!
Ipak, Nole mora bolje u finalu, verujem protiv Stena, ne sme da ispusta tako lako brejk prednosti!
Srecno Nole!

Gastarbajter Frankfurt am Main

pre 7 godina

Kei Nišikori će rasturiti Vavrinku a posle i Đokovića vidi se da Novak nažalost nije u formi. Titula mu je servirana ali sumnjam da će uspeti da parira Nišikoriju. Novak na terenu izgleda kao izduvani balon, nema energije.

Dejan

pre 7 godina

Auuu Mrkva al lupetaš.
Koje OI u tenisu , svaka čast za Olimpijadu ali mečevi u 2 seta , kao Masters i u odnosu na GS je suludo upoređivati.
Po toj tvojoj znači da ni RF nije ništa pošto nema zlato sa OI , u singlu. Zaista ti komentar nema veze sa realnošću.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

&? - svako malo je jednom u toku meca i u momentu kada vodi!!! Znam da ti je užasno tesko veceras a iskreno se nadam da ces u nedelju puci od muke i ti i tvoji istomišljenici (svakodnevni smaraci i pljuvaci)!!! Prijatno ti vece zelim!

matori

pre 7 godina

Vilander: Nišikori je dobio najboljeg tenisera na svetu...
upada Mekinro: drugog najboljeg...
Mats: da, da drugog najboljeg....
Mats je bolestan.....

Ivan

pre 7 godina

Rece Vilander upravo, Djokovic ne moze na parira Vavrinki u finalu ako ovaj bude igrao svoj najbolji tenis. Toliko o tome. Gasite mu emisiju. Pre meca sa Monfilsom rekao da je ovo trenutak gde bi Monfils mogao da trazi svoj prvi Gren slem.

Milan

pre 7 godina

Kad već pametuje neko moram da mu objasnim,komparativ od prideva los je losiji a superlativ najlosiji,a komparativ od prideva zao je gori a superlativ najgori

agoniji nema kraja

pre 7 godina

nije mi jasno sta je sa novakom
prvo zglob, pa podlaktica, pa levo pa desno rame. Ne znam da li je bila dobra odluka njegovog tima da igra na USO. Ako prodje u finale ne znam sta ce biti. ne izgleda dobro

ludinovinar

pre 7 godina

На овом сајту треба забранити коментаре! Ово је сензација шта су људи у стању да напишу, какве бљувотине.. Ајде Ноле, још мало.. ;-)

Konkurencija

pre 7 godina

Monfils namerno pokusava da ga isprovocira i onim izjavama da je "najveci svih vremena" kao i ovih pauzama i ponasanjem na terenu.

Majstor Mile

pre 7 godina

Noletova drvena ruka na dropu i na mreži... Ali ne razumem kako ne shvata da nikog ne sme da vraća u život posle 0:40... To broj 1 sebi ne sme da dozvoli...imao ga je i u trećem za brejk i u črtvrtom za 2:0 . Očaj! A ovaj ga zeza, kao umoran , spor, polako vraća... a servira same asove...

o.lj.k.

pre 7 godina

Kakav uzasan mec... Monfis od pocetka deluje kao da ga je neko puskom naterao na teren, Djokovic dobrano iscedjen, ali ga vodi sumanuta zelja za rekordima (i kesom), a od sporta vise ne ostade nista...

ja

pre 7 godina

konkurencija Federer:2003Вимблдон Марк Филипусис7–6(5), 6–2, 7–6(3)2004Отворено првенство Аустралије Марат Сафин7–6(3), 6–4, 6–22004Вимблдон(2) Енди Родик4–6, 7–5, 7–6(3), 6–42004Отворено првенство САД Лејтон Хјуит6–0, 7–6(3), 6–02005Вимблдон(3) Енди Родик6–2, 7–6(2), 6–42005Отворено првенство САД (2) Андре Агаси6–3, 2–6, 7–6(1), 6–12006Отворено првенство Аустралије(2) Маркос Багдатис5–7, 7–5, 6–0, 6–22006Вимблдон(4) Рафаел Надал6–0, 7–6(5), 6–7(2), 6–32006Отворено првенство САД (3) Енди Родик6–2, 4–6, 7–5, 6–12007Отворено првенство Аустралије(3) Фернандо Гонзалез7–6(2), 6–4, 6–42007Вимблдон(5) Рафаел Надал7–6(7), 4–6, 7–6(3), 2–6, 6–22007Отворено првенство САД (4) Новак Ђоковић7–6(4), 7–6(2), 6–42008Отворено првенство САД (5) Енди Мари6–2, 7–5, 6–22009Ролан Гарос Робин Седерлинг6–1, 7–6(1), 6–42009Вимблдон(6) Енди Родик5–7, 7–6(6), 7–6(5), 3–6, 16–142010Отворено првенство Аустралије(4) Енди Мари6–3, 6–4, 7–6(11)2012Вимблдон(7) Енди Мари4–6, 7–

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

bok decki

pre 7 godina

Polako komsije, zar vas povijest nije nista naucila. Novak se trebao muciti u 4-finalu ali kad niko nije imao muda izaci na crtu, malo se raspored promijenio. U finalu ce biti na 70%, sto je dovoljno za setnju do 13 gs!

Dr. House

pre 7 godina

Auuu, kakav raspad Djokovića. Dva puta uzastopno, prvo u 3. pa odmah na početku 4. seta ne koristi po 3 vezabe brejk lopt. Od 0:40 Monfils dva puta vezuje po 5 poena. Gubi ovo Novak ako ode u 5. set. Koliko je on u stvari slab psihički. Pa svaki njegov meč na svakom turniru preživljavanje, cele gidine. Evo nove dve brejk lopte.

Yamani

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.

Runzo

pre 7 godina

Ja ovoliku kolicinu prenemaganja i foliranja u zivotu nisam video. Sramota sta radi Monfis i, na zalost, uspeo je da iziritira Novaka. Taktika je na granici legitimnog, narocito ako se uzme u obzir da je tenis dzentlmenski sport. U zivotu vise necu da podrzim ovog stvora ni u jednom mecu.

senad

pre 7 godina

Davidenko ima bolji skor sa Nadalom a Federer je jedva prolazijo sa njim on bi ovakvog Monfisa dobijo u tri seta zato ne pricajte kakva je bila losa konkurecija Federera.

romario

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.

Mare

pre 7 godina

Nole deseti put zaredom u polufinalu us-opena, sto dosad niko nije uspeo. A neki ka pljuju. Kao da je najnormalnija stvar na svetu da je nas broj 1 na svetu

Sampras

pre 7 godina

Kvalitetom nedostojan tenis polufinala GSa,gomila duplih grešaka,očajni servisi,početničke greške,i to je zlatna era tenisa,nemojte,nije fer....

ja sam

pre 7 godina

Wow... Nole imao dupli brejk i iskoristio!!!! Sutra će armagedon! Ne znam kada sam više zivaca izgubio nego večeras, samo da pobedi i da se ova agonija završi.

majestic

pre 7 godina

(Nešo, 09. septembar 2016 22:58)

A kakva je to taktika, da na 35 stepeni namerno pusti Novaku 2 seta, i onda da proigra i okrene na 3:2 ? Je l' si primetio da Monfis jedva diše ?

ŽIVADIN(O)

pre 7 godina

Četvrti set će završit 6:0 za Novaka ili će Monfils predat, vidi se da je povredio koleno kad je trčao na onaj drop-šot. Banjac to nije video, naravno...

Dr. House

pre 7 godina

Samo lupajte minuse. Evo ga izgubi 4 gema za redom. Malo je falilo da se to desi i u prvom setu. I šta posle nije očajan Djoković večeras?

Nemoj ste snešni i da vas rezultat zavara. Iskrivi se servirajući, ni jedan viner muški da zabode...Evo dovoljno je bilo da se Gael uozbilji, ne da zaigra nešto posebno, i da dobije sad već 5 gemova za redom. I od već rutinski dobijenog meča vrlo moguće da Novak doživi debakl...

Dr

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 09. septembar 2016 23:45)

Medecinski je trazio pri rezultatu 2:1 u setovima i 3:2 u gemovima za njega. Gde si ti video da gubi?

desetljutihgusara

pre 7 godina

Ljudi, jel shvatate da je Monfilsova taktika da potpuno izbaci Novaka iz balansa u glavi, gde je najjači! 12 puta je izgubio od njega, sve je živo probao i ništa nije prošlo. Sad ide na ono najgore, provokaciju! Zato je meč ovakav, jer je Nole shvatio šta ovaj radi i ne može da veruje da je ovaj toliko nisko pao! Monfils igra totalni anti-tenis! Velika sramota za njega... simulira umor, povredu, svađa se sa sudijom... iskreno, jako sam iznenađen, delovao je kao pristojan momak. Ali, sada......jedva čekam konferenciju za štampu!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Изгледа да ће фолирант на крају сета опет затражити медицински тајм-аут због непостојеће повреде, не би ли пореметио фуриозну серију Монфиса. Преокрет је почео, уколико се не заврши Ђоковићевом предајом, још само чекамо да установи и да се усагласи са собом шта га боли - зглоб леве руке, лево раме или је можда посреди десни лакат.

nikola

pre 7 godina

E meni koji uvek navijam za Novaka ide mi na zivce ovo u vezi povreda.Vise ni sam ne zna sta ga boli.Levo,pa desno rame,lakat jedan pa drugi.A u sustini sve je na pshickoj bazi jer kad mu ne ide onda krecu ti nazovi fizicki problemi.Sam je sebi u trecem setu zakomplikovao na 2-1.Dupla,pa dve neiznudjene greske i vrati cirkuzanta u mec.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Али, најзанимљивије је то како почне да се уз болне гримасе пипа по телу у жали на повреду, обавезно одмах након што почне да губи. Док побеђује, ништа га не боли, ништа му не смета, све је супер. Је л' вама то мало чудно?

Novak321

pre 7 godina

Pisem ovo u 4 setu,vidi se da Novak ima igru ali servis ga ne slusa pri tom ne postoji igrac koji moze da pogodi ovakve udarce kao ovaj Monfis pri tom odlican folirant

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.

Crokodile

pre 7 godina

"Koliko mrznje u komentarima".

Nije to mrznja, ljudima je dosadno pa troluju malo, a mi se lozimo ko budale. :D

Svi znamo da ti koji "mrze" zapravo nisu postigli nista.

izdri majstore!

pre 7 godina

neverovatno koliko brejk lopti novak propusta i u 3. i u 4. setu. U pojedinim trenucima ne moze ni bes da iskontrolise pa cepa majicu. Onda ono rame... Ali ajde, Monfils je krajnje nekorektan. Ne ponasa se sportski. Obicno mi je jako gotivan teniser. Ali njegove metode kojima provocira djokovica su stvarno nemoralne. Ne sumnjam da ce u finalu nole zaBlistati!

Ps

pre 7 godina

Ako Francuz ovo preokrene, Novak je mentalno najslabiji teniser u top 100. Čovek je naseo na sitne provokacije Monfilsa, izgubio ritam, počeo sa publikom interakciju, želi da razbije reket i td...
Neko ko je mentalna gromada - kako kažete - bi već odavno završio posao protiv protivnika koji kao leš stoji i čeka servis.
Sad kao rame kad je počeo da se budi Monfils, a Francuz kao umoran kad Novak zaigra. Igrice psihičke, videćemo koliko je Đoković jak na tom planu.

nesho je

pre 7 godina

Ovaj komentator je nevidjeni car. Pa on ne da voli Novaka on ga obozava. Svaka cast majstore. Idemo Noooole. Bice lakse u finalu protiv japanca.

Dr. House

pre 7 godina

Kakva tuga od servisa. Pa ima li neki meč da ga ne zateže rame, nadlaktica, pidlaktica. I ne zatezali ga koliko se krivi pri servisu. Nek pogleda kako Pliskova ispaljuje bombe ispravljena kao strela.

Meni mučno da ga gledam kad Novak servira, stvarno. Utisak se pojačava besomučnim ubijanjem jadne mreže.

dvostruki arsini

pre 7 godina

Cudan mec! Navijam za novaka naravno. I pitam se i pitam vas, kko je moguce da objavite ovoliko komentara pod nikom "poslednji mohikanac". Kad mi se desi da zelim da komentarisem dve vesti u kratkom roku, dobijem isti zastitni kod i nikad, ali nikad ne izadje drugi komentar. Moram da cekam bar pola sata, a on za manje od dva sata srucio vise od 10 komentara!!!

NI

pre 7 godina

Ne znam da li me vise nervira Monfis sa svojim idiotskim ponasanjem ili Novakovo neiskoriscavanje 3 vezane lopte u 2 gema zaredom.
Ajde, bre, Novace, ne tupi vise, zavrsi pre ponoci.

Max

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).

ja

pre 7 godina

federer igra najlepši tenis, marej najružniji, a Nole najbolji! i kada igra loše Nole pobeđuje i zato je najbolji već 5 godina i biće to bar narednih 3-4! ajde Nole uozbilji se i pošalji ovog foliranta kući!

TurboNator

pre 7 godina

Kako lose igra Nole kad ima break point (od treceg seta) neverovatno. svaki put mu je Monfils greskom poklonio break.

Nikad mi nece biti jasno kako tako lako gubi koncentraciju... Dozvoljava protivniku sanse da se vrati, produzava mec bezveze, umara se i rizikuje povredu... Bezveze i nepotrebno.

Ajde bre!

Teniski Ekspert

pre 7 godina

Novak, ipak, gubi ovaj meč, iako Monfis nije nešto posebno, ali bolje od njega nego od Vavrinke ili Nišikorija u finalu, suma sumarum, Novak nije na nivou...

ja

pre 7 godina

Ne razumem zasto gledate tenis, kad se ne razumete u njega?
Pa jeste li videli sta je Monfis poceo da radi na 5:1 u prvom setu. Ulazi 3 metra u teren i vraca servis kao na treningu.
Svaka ta loptica nije isla ni 30 km/h i svaki pocetnik bi je bez problema zakucao.
Novak nije jednostavno zeleo na takav nacin da dobija poene, vec je prihvatio njegovo zezvecenje i samo prebacivao loptice bez namere da dobije poen.

Verujem da bi mu Novak poklonio i ceo set ako treba, dok se ovaj ne uzobilji.

Poslusajte Novakovu izjavu posle ovog meca. Ovakvu neozbiljnost protivnika Novak sigurno nije doziveo u celoj svojoj karijeri i siguran sam da ce prokomentarisati ovo Monfisovo ponasanje.

A Verujem da ce Monfis biti i novcano kaznjen zbog ovakvog ponasanja.
To se tretira kao nezalaganje na terenu i itekako je kaznjivo po pravilniku profesionalnog tenisa.

ja

pre 7 godina

@Cim je ovaj klovn dosao do polufinala jasno je kakva je konkurencija danas...
(RF goat, 09. septembar 2016 22:06)
još 2010-2011 sa 28-29god tvoj RF poslat u istoriju.
džaba hejt Nole je najbolji i biće najbolji svih vremena kad završi karijeru! ajmo Nole Srbineeeee

Killa

pre 7 godina

majko mila ko u danasnje vrijeme igra polufinale GS. Poluigraci kao monfils, nishikori i ko jos? neznam im ni imena. Zalit cemo za FedEx, Rafom i ostalim..

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.

axo

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:02)

Tačno, Novak je "kriv" za ovakav meč, odučio ga od tenisa u prvih 5 gemova i šta drugo ostaje primitivcu Monfisu? Da proba sa ovom cirkuzantskom taktikom, samo se malo zeznuo, nije mu ovo 584 na atp listi već broj 1.
A takođe je i Mekinro rekao, da bilo ko drugi igra ovako kao Monfis (a pogotovo Đoković) izvižadli bi ga 100 puta do sad...

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Само сат времена је било потребно да се заврше два сета... хееј, "сат времена", у полуфиналу Грен слема. Не могу више ово да гледам. Тенис = 0. Срамота ме је. Роџере, врати се и изводи опет магију на терену.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Да сам на месту било ког појединца из публике, тражио бих повраћај новца уложеног у куповину улазнице за овај меч, а као разлог бих навео - уколико сте гледали или управо гледате меч, разлог више није ни потребан.

Idemo Nole

pre 7 godina

Monfisu nista nije drugo preostalo nego da klovnovkim potezima isprovocira Novaka. Kao sto ni hejterima nije nista preostalo nego da laju. Novak im zato uvek zapusi usta.

City Girl

pre 7 godina

Monfils potpuno izgubljen. U pocetku je imao tremu. Onda je probao taktiku Simona, sa sporim lopticama. To mu je uspelo u jednom gemu. Sada (na pocetku treceg seta) ne zna sta da radi.

anica

pre 7 godina

Kako me iritira Francuz..koji pajser coveceee. Nisam ga gotivila nikad jer je neozbiljan. Ako ti se ne igra predaj. Cujete kako zvizde sa tribina.

Xyz

pre 7 godina

Sramotno ponasanje Monfisa! Teniser koji je bio simpatican svojim nekonvencionalnim ponasanjem odjednom se pretvara u karikaturu. Steta. Za njega. Djokovic je vec uspeo da s ovim izadje na kraj pkazujuci ponovo svoju veliku ljudsku i tenisku inteligenciju...

miodrag

pre 7 godina

aj fala bogu malo lepog tenisa u trecem setu da vidimo...jer izuzev par lepih poena i duzih relija u prva dva seta kao rogers kup da gledam

cirkus

pre 7 godina

Smarate sa zlatnom erom bla bla... Ni Federer nije igrao pola svoje karijere u toj tzv eri, na pocetku i dugo posle do Nadala i Novaka igrao je i osvajao trofeje protiv "levaka"! Cinjenica.

Nešo

pre 7 godina

& majestic Monfilsov trener je Švedjanin.Ovo kucam na 4-2 za Francuza u trecem setu.Izgleda da taktika pali,a i Djoković traži masažu levog ramena.Čudne stvari se dešavaju !

djoko

pre 7 godina

necuveno je da Novak ovako ispadne iz ritma ovaj set je moro dobiti 6:0 pa nek Gael pravi budala koliko hoce,najboljem Nadalu iz 2008 se ovo ne bi desilo nego mi udaro jos jace pa nek se protvnik misli...uzvuce ovo Nole 3 0 al ovo se ne smije desavat ubrzo najbolejm igracu svih vremena....Monfis mi je jedan od drazi tenisera bilo al stvarno ovo sto radi je neshvatljivo druze nije ti ovo egzibicija

zelja

pre 7 godina

Монфис храмље значи предаја, неће Новак више никада никог да победи јер ће апсолутно сви да предају :-)

matori

pre 7 godina

dobi Novak prvi set, ali situacija na terenu mi uopšte nije jasna....
ponašanje Monfisa je potpuno dekoncetrisalo Novaka, ali se izgleda sabrao...

DD

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 22:09)

Ti si valjda jedini hrvat koji pise cirilicom. Iz mesovitog si braka ili sta? Kako si tako dobro naucio cirilicu?

Nego... verujes li u cuda ?! :-)

Rocky Balboa

pre 7 godina

Neznam,ovi igrači iz top 10 ili 20 osim negdašnjeg Nadala i Federera pa to nema ni Š od šampionskog u sebi,tu i tamo neki bljesak Vavrinke i Delpotra i to bi bilo to,loše,veća konkurencija i zanimljiviji mi je postao ženski tenis.

ili ili

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.

Dr

pre 7 godina

Znaci ne mogu da slusam ovog sa rts-a... ne pomaze ni hd slika,prelazim na eurosport...
(Dejan sa sendvicom, 09. septembar 2016 22:15)

Mnogo ces da se usrecis sa Banjcem na eurosportu, mrtva trka ko je gori od njih dvojice.

Dr

pre 7 godina

Brat Monfis čeka Noletov servis 70cm u polju koliko se ja razumem u tenis to je zabranjeno.
(fanatik de football, 09. septembar 2016 22:13)

Lose se razumes. :)

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

То што је Новак најбољи у историји не значи да треба да га волим. Шта вам је људи, право на избор није разлог да се спрдате се самном!?

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

sok

pre 7 godina

Odoh ja u grad posto sam sigurna da Novak ovo dobija, a nadam se da kad se vratim, Vavrinka i Nisikori ce i dalje da lome jedan drugog. :)

dragan

pre 7 godina

U ovom meču Nole igra protiv igrača koji je u top 10 ali je istovremeno i veliki KLOVN . I taj klovn je uspeo da ga poremeti, srećom na kratko. Lazarevac čeka 13

Stefan

pre 7 godina

Za ove što se pitaju šta se to dešava, dešava se to da kad god Monfis potrči ka lopti, osvoji poen. Kad god hoće da igra večeras, uzme gem lagano bilo svoj bilo Novakov servis. I da se nije debilisao na terenu, dobio bi ovo. Đoković je katastrofalan, i trebao bi da zna da mu se u finalu ni Vavrinka ni Nišikori neće glupirati na terenu. Ako uopšte dođe do finala, jer ovaj uze pet gemova zaredom za deset minuta sa sve pauzama.

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

stosone

pre 7 godina

Uzasan kvalitet tenisa. Da je Federerer imao ovakvu konkurenciju imao bi 20+ gren slamova bez znoja, elegantno...
(objektivno, 09. septembar 2016 22:21)

Ne budi lenj pa malo potraži protiv koga je sve Federer osvajao GS titule i na kom su mestu ATP liste tada bili igrači protiv kojih je igrao. A onda potraži podatak protiv koga je sve Novak osvajao GS titule i uvidećeš da ti je komentar u najmanju ruku zlonameran i glup.

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

Jumko

pre 7 godina

Преокреће ово Монфис. Даће Бог!
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:09)

Oce, oce... evo samo sto nije! Buaaaaahahahahahahahahah
Strucnjak!

Nezvanični izvor

pre 7 godina

Ja mislim da će sledeća afera koju će da naprave britanski mediji to kako je Novak debelo platio rivalima da odustaju ili da igraju loše protiv njega!

novica

pre 7 godina

Ovo sport?Sramota i za jednog i za drugog.Jednom smetaju reflektori,obilazi stolicu protivnika,drugi čeka prve servise unutar terena,igra drop šot na prvi servis...Cirkus!
Najgore što se svi mi,kao budale,ceo dan spremamo da gledamo "polufinale"gren slema.

bmx

pre 7 godina

Objašnjava jadni mats kako su ovo najgori uslovi za igru, velika vlažnost, loptice ne primaju spin, zbog toga je marej izgubio juče... i na kraju, sav smoren, kaže " I don't think Đoković really cares about the weather! " :-D

Jovan

pre 7 godina

Malo iritira ponasanje nebeske nacije ali i ponasanje Djokovica koji kao da je iznerviran sto je Monfils lezeran, a izgleda nikome nije palo na pamet da ima covek povredu stopala i da mozda nece iz principa da preda.

majestic

pre 7 godina

Ako se neko seća, ovo što radi Monfis, to je radio i Žil Simon na AO kad je Novak jedva izvukao pobedu uz 90 grešaka. Ne čudi me da mu je ovaj trener napričao da radi ove gluposti.

Miljan

pre 7 godina

Mohikanac, Dr, Bobaaa i ostali .... Izgeda da cete opet imati nocne more...
A sta cete, tako je kako je. kao sto rekose u jednom nasem filmu "SUDBINA MOJ TATA"

Milan

pre 7 godina

Gori tenis od ove dvojice nisam video. Novak broj 1 ? Kao somina odigrao 3 seta. Sramota je da ovako igra i on i njegov protivnik. Trebalo bi ih diskvalifikovati-

Srbin

pre 7 godina

Shvatio sam, Mac zapravo nesrecno voli Djokovica, jer mrzi sebe i svoju sustinu zbog toga... to je to.... \
sta?! ... nije tema o Macu??? ... ups!

xyz

pre 7 godina

Monfilsu kao da su Bogovi rekli, slusaj sta god uradio u tom mecu izgubices, u svakom paralelnom univerzumu gubis ne znamo sta da ti kazemo drugo nego izadji i igraj se za svoju dusu.

vlajzi

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:17)

To srce, tooo... to kmecanje o konkurecnciji me najvise pali.
Ajmo jos malo. I gde je ono "zlatna era"?!

Stara kuka

pre 7 godina

@RF
Ahihihi dobre te svajcarske čokolade,a?Pa gde je taj tvoj GOAT sa 28,29 godina?Ah da mator,jel tako?Prepotenko proslo je vreme Filipusisa,Bagdatisa,Rodika,Hjuita i ostalih velicina koje je dobijao.Kad su Nadal i Djokovic stasali nema ga nigde.

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

...

pre 7 godina

Monfis me je sada razocarao malo. Postovao sam ga i na pocetku meca mi nije bilo drago kada sam video njegove greske iako sam veliki Noletov fan. Ali ovo sto Francuz radi je razocaravajuce i bez trunke postovanja prema Noletu a i prema publici koja je platila nekoliko stotina dolara za karte.

Dott

pre 7 godina

Rasrafice Nole Momfisa, na kraju i dobro ce mu doci ono nerviranje, jer sad za ovako agresivnu igru ima opravdanje. Inace bi ga prozvali "zver sa Balkana".

bratonozic

pre 7 godina

Gledam na nbc, neverovatno koliko komentatori i publika vole tog Monfisa. Nije da je Novak posebo simpatican, cak ni meni, ali sampion ipak zasluzuje bolji tretman. Cudo kolko nas ne vole

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

Markobg

pre 7 godina

Monfis je simpatičan i podržavam što radi na terenina širom sveta, međutim način na koji danas igra je tenis koji niko ne voli da gleda.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 7 godina

Evo pisem ovo kod 1-0 za Noleta,NOLE OVO DOBIJA!!Pazite sta vam kazem!!Odrace ga glat,3-0..
Pa samo corav ne vidi da se Nole poigrava,covek se jednostavno zeza..UNAKAZICE GA!!
Zivi bili pa videli.
A kad Sika Momcilo nesto kaze,onda tako i bude,je l' to jasno??Pitam da li je jasno BRE???

McKifla

pre 7 godina

Uslovi za igru su vrlo teski, velika vlaznost zraka a to je za Novaka kao da igra protiv dva protivnika istovremeno.
Nadam se da ce da izdrzi do kraja i prodje u finale.

Dr. House

pre 7 godina

Da se ne lažemo. Novak je za sad katastrofalan. To sam misluo i na 5:0 to mislim i ns0:1 u drugom setu. Bez fokusa, bez udarca, bez sigurnisti. Servis očaj. A to što će možda pobediti, isključivo je zbig cirkuzanta iz Francuske. U finalu će biti poniženje bilo od Nišikirija bilo id Vavrinke. Mislim da Novak vuše nikad neće igrati vrhunski tenis,

Što ne znači da neće pobedjivati još beki vreme

Sta bre

pre 7 godina

Izvodi ovaj blesavi Monfils ,koja nebuloza ,pa ja bi odlepio na tribini da sam platio kartu za ovako nesto .Volim da gledam kako Novak pobedjuje ,al ovo je nepostovanje publike ,protivnika od strane Monfilsa ,pa ko neko derle se ponasa .

pragmaticni

pre 7 godina

Za sve one koji su propustili da cuju engleski eurosport!... Mats je apelovao na sve tenisere (monfisa u ovoj situaciji) da daju sve od sebe da izmore Djokvoica u mecu protiv njega, kako bi sledeci njegov proticnik mogao da ga pobedi! xDDD

Nobelova nagrada za Vilandera! Dizemo mu spomenik na Kalemegdanu pored pobednika!! hahaha

Milan

pre 7 godina

Francuz je več četvrti teniser koji je predao... bez borbe!
Mogao je bar sačuvat obraz kao Veseli, umesto što je izašao na teren i šetka se!

Patrik

pre 7 godina

@dejan

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

I Wilander nije razocarao - puno mudrosti: Monfis spremniji, bolje servira "setanje Novaka ceo dan po terenu", a i mentalno je jak, mozda ce se Novak "ipak na kraju izvuci "... Sta reci?!?!

E-mail

pre 7 godina

Ne znam samo na osnovu cega su se davale tolike sanse Monfisu, nije pobedio nijednog top 20 igraca.. Nije psihicki stabilan, ne moze da parira u razmenama, nema nijednu veliku pobedu u karijeri. Sta pricamo dalje? Nisam Novakov navijac, al pricam realno.

Nenad

pre 7 godina

UUUU ala me je zbog ovog poteza na 5-1 u prvom setu Monfis razocarao..Jednostavno onom lezernom igrom je izbacio Novaka,izbacio i isprovocirao...Mislim da je najvaznije da prvi set privede kraju i da onda da Monfisa odvali...Samo reset Novace!!!!!

pragmaticni

pre 7 godina

@Jumako, Mikii, Vasa, Anica, Последњи Мохиканац:
...
17 23 Nadal
Medjusobni skor najbolje sudi ko je bolji ;)

paradoxx

pre 7 godina

Odaj priznanje
najboljem teniseru,
zapadna marioneto,
Matse Vilanderu.

Samo gazi Novače
snažnije i jače,
Srbi su uz tebe,
neka zapad plače.

Kažu nisi najbolji
teniser svih vremena,
al' nije ni na pomolu
generacije smena.

Guraj prema vrhu
uzdignute glave,
GOAT je sve bliži
i put do večne slave.

sun

pre 7 godina

Za sve drugare koji ne mogu da nadju link.:D uzivajte;)
http://sportlemons.org/tennis/novak-djokovic-vs-gael-monfils-fs660hc?n=3000846341

Goran

pre 7 godina

Vilander vec p---i. Kod 4-0 i neuspelog Novakovog drop sota, Vilander ushiceno vice: malo previse gospodine Djokovic da bi vec posle 1 minut pokunjeno priznao 5-0, nisam to ocekivao.

MvpofNba

pre 7 godina

Monfisovo ponasanje je sramota i nepostovanje publike koja je platila enormne cifre za ovaj mec, a dobije ovo skrnavljenje tenisa u polufinalu gren slema.

Neci

pre 7 godina

Super mi je sto kazu monfis 1.7 brejkova po setu na us openu a onda se sjetim iste situacije federera na proslogodisnjem a onda 2 seta bez brejk sanse

Mikii

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира.
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50)

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.

Rastko

pre 7 godina

Novače inatdžijo serbski udari sad kad je najbitnije, kad te svi podcenjuju počevši od Vilandera Matsa. Nek proradi inat serbski, nas najbolji proizvod

Milan

pre 7 godina

Ovaj sa Eurosporta stvarno nije normalan, on ne dozvoljava da Monfils ima bilo kakvu šansu, profi teniser koji je do polufinala došao tako što je 5 protivnika pobedio sa 3:0!
Zašto moramo gledat vrhunski meč uz komentar neznalice?

Aca

pre 7 godina

Zlatna era, u prvom servis gemu 2 duple greske. Nema sta, prisustvujemo mozda i najneizvesnijem polufinalu poslednjih godina.
(RN, 09. septembar 2016 21:32)

Oseca se bol u tvom komentaru, prestani da gledas mozda prezivis...

xyz

pre 7 godina

Vilander se popeo na krov, ukljucio sve reflektore u po bela dana i usmerava ih ka Novaku kad servira. U finalu se ocekuje da baca kore od banana po Djokovicevoj polovini terena. Oprezno Nole !

Patrik

pre 7 godina

Samo dai Monfils ne preda.Neka se malo Djovak vrati starim navikama sa pocetka karijere.Secam se da je bilo vesti Novak predao ovome,Novak predao onome.Red je da ponovi to.
Allez Monfilse protiv princa od Monaka!!

Jovan

pre 7 godina

Organizatori drze ukljucene reflektore u sred bela dana sto ima, kako Eva Azderaki rece na pauzi, neke veze s TV prenosom pa zbog toga moraju tako da ostanu. Nole joj odgovori, "da, nije prvi put da je televizijski prenos bitniji od toga kako se igraci osecaju i od toga sta njima odgovara". Sve je receno u toj jednoj recenici. Evu sramota al sta ce nije ona nista kriva naravno, naprotiv uz Lajanija najbolji sudija.
Igraci su, ispada, samo marionete u godisnjem milijarderskom profitu nekolicine glavonja koji vode tenis. Svuda gde su pare tu je i politika i nikad nista to nece promeniti.
5-0 dok ispisah ovo za 3 minuta, sta je ovo?

G6

pre 7 godina

Ajde stucnjaci sad lupajte. Dobija Monfis. He will put him to beeeed, Gael Monfis, he's just beat Noloo. Al ce goreti ceo Pariz i Njujork nocas, a vi nazad u misije rupe.

Ненад

pre 7 godina

Ја увек када идем у кладионицу а типујем тенис, играм ПРОТИВ Ђоковића, али не зато што га не волим, јер је то будаласто, ипак је он наше горе лист. Играм против њега зато што су лепе квоте, а данас изгледа нећу да се опарим као за олимпијаду.

Bole Bokson

pre 7 godina

Ništa, očekujem Matsa oko ponoći kako nakon "počišćenog" Monfisa, najavljuje finale u kojem će pobjednik drugog polufinalnog meča biti njegov favorit protiv Noleta.
Čovjek prosto voli da gubi! Podsjeti me na epizodu Mućki kad Troteri krenu na pecanje, a Del zaigra čuvenu partiju bilijara... I don't like win! ;)

Ch1vu

pre 7 godina

Jeste Delpo osvojio US open u onom istorijskom finalu protiv Federera ali je mec zivota odigrao bas protiv Noleta na OI. Neverovatan je podatak da je Nole u tom mecu maksimalno osvajao dva poena na Huanov servis iako je najbolji riterner u istoriji tenisa. Sta je bilo van terena ne znam ali to se mislim vise nikada nece ponoviti. Velicina Novaka Djokovica se bas ogleda u prvom kolu OI, ljudska i sportska jer je bez ikakve sanse za brejk loptu izgubio 7:6, 7:6, izgubio junacki. Najbolji je u srcu a i na terenu, vreme radi za njega sada. Zdrav bio, vec si ziva legenda!

Tribislav

pre 7 godina

Evo ga već je počeo da me nervira. Dovede set pred svršen čin i onda počne da nešto mudruje i kilavi. Ovaj čovek ima veliki problem da završi započeto (set, meč...) Može osvojiti još 10 grend slemova što se mene tiče niko nikada neće igrati tenis kao Federer. Amin!

Talični Tom

pre 7 godina

Monfis je po savetu Vilandera stvarno prestao da misli na predhodnih 12 poraza.Sada razmišlja samo o tome da li će da uzme bar jedan gem.

majestic

pre 7 godina

Obećao sam da ću pre meča ispisati neke zanimljive brojke, računajući poslednja 4 medjusobna duela izmedju ove dvojice tenisera.
Novak je u velikoj prednosti kako god okrenuli. Kad Novak pogodi prvi servis protiv Monfisa uzima 4/5(80%) poena, a Monfis je negde na 70% što nije loše. Što se tiče drugog servisa, tu je Novak u velikoj prednosti i to će biti ključ za pobedu. U Torontu gde su igrali pre 40 dana(i gde je Novak loše servirao zbog povrede, pogotovo drugi servis), uzeo je čak 64% poena na drugi servis, a Monfis samo 29%. I na riternu je Novak bio izvanredan, dok je Monfis bio loš. Monfis je uspevao da vrati samo 30% Novakovih drugih servisa, a Novak čak 70%.
Od 35 odigranih setova, Monfis je Novaku uzeo 7. Monfis je 16 puta igrao protiv tenisera koji je u tom trenutku bio 1. igrač sveta i samo jednom pobedio, i to Nadala pre 7 godina. Ima još dosta toga, nego neće stati sve. Predvidjam 3:1 za Novaka, i to tako što Monfis uzima prvi.

primus

pre 7 godina

Dok čekamo da počne meč, pogledajte najnoviju vest sa Eurosporta ;)
http://www.njuz.net/mats-vilander-prebacen-da-vodi-vremensku-prognozu/

Neci

pre 7 godina

Ali sto pokusavaju od gaela da nalrave senzaciju. Toliko smijesno da mi dodje da vristim. Ali ok zeljni su malo senzacije ali tu jedino moze malo stan da se umijesa. Ostali su smijesni.
PS ovaj petak vece sa zadovoljstvom cu da provedem uz ova dva showmen-a.

penzioner

pre 7 godina

Samo da Novak uživa u ovom meču sa igračem čiju igru i sam ceni. Da li će Gael da uživa u Novakovoj igri? Nadajmo se da neće.

Mikii

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира.
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50)

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.

tamna strana

pre 7 godina

Vilander: "Nišikori je pobedio najboljeg igrača na svetu (Marej)"
Mekenro: "Ne, pobedio je drugog igrača na svetu"
Ne stvarno ljudi, koji problem ima Vilander, u čemu je fora???

Dr

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 09. septembar 2016 23:45)

Medecinski je trazio pri rezultatu 2:1 u setovima i 3:2 u gemovima za njega. Gde si ti video da gubi?

desetljutihgusara

pre 7 godina

Ljudi, jel shvatate da je Monfilsova taktika da potpuno izbaci Novaka iz balansa u glavi, gde je najjači! 12 puta je izgubio od njega, sve je živo probao i ništa nije prošlo. Sad ide na ono najgore, provokaciju! Zato je meč ovakav, jer je Nole shvatio šta ovaj radi i ne može da veruje da je ovaj toliko nisko pao! Monfils igra totalni anti-tenis! Velika sramota za njega... simulira umor, povredu, svađa se sa sudijom... iskreno, jako sam iznenađen, delovao je kao pristojan momak. Ali, sada......jedva čekam konferenciju za štampu!

Srdjan x

pre 7 godina

Imao sam rezervu prema Vilanderovom animozitetu prema Djokovicu ali sad vidim da je sve istina. Posle prvog polufinalnog meca pitaju na eurosportu za sanse u drugom polufinalu. Vilander- Kad je Nisikori pobedio najboljeg na svetu ko zna sta moze sa Vavrinkom i tek ga Mekinro ispravlja drugog najboljeg je pobedio. Neverovatno dokle ide ovaj Vilander. 5 godina neprikosnoven Djokovic i ovaj koristi svaku priliku da sernja,

MvpofNba

pre 7 godina

Monfisovo ponasanje je sramota i nepostovanje publike koja je platila enormne cifre za ovaj mec, a dobije ovo skrnavljenje tenisa u polufinalu gren slema.

M

pre 7 godina

Eto vam ga vaš "najgotivniji igrač na turu", isto ko što je Nishikori bio mnogima gotivan dok nije pokazao svoje pravo lice kad gubi... Još da se razočarate u Del Potra pa da više ne čitam budalastine o prijateljstvu i korektnosti, jedan je bre Nole

Marinko

pre 7 godina

Ali kako je John McEnroe zapusio usta Matsu. Ono je bilo predivno za videti. I kako je zasluzeno isprozivao Gaela za ono sramno ponasanje na terenu.

Ocajan mec danas, Novak igrao koliko je bilo potrebno. Novo GS finale, nadajmo se i nova GS titula.

бт

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.

DjurdjeleVojvoda

pre 7 godina

Dakle, Vilander je ili totalno puko ili dobija ogromnu lovu da prica to sto prica.. u sred emisije odvali da je Nisikori pobedio u polufinalu "the best player in the world" (Murrey), a Mekenro, legenda ga sa smeskom ispravi.. "second best"!

Nebojša

pre 7 godina

Wilander je jednostavno poremećen

Marej 1 grenslem
Novak 2 za sada čekamo nedelju
Marej 1 masters
Novak 4

Osvojeni bodovi ove sezone Novak ima nekih 2000 više osvojenih do sada

Međusobni dueli
Novak 3 Marej 1

Da mogu da pitam Mats po čemu je to Marej bolji ove sezone stvarno ne vidim šta je na njegovoj vodenici.

Žalosna sova

pre 7 godina

Evo ga šašavi Mekinro opleo po Monfisu, sve u šesnaest. Najzad neko bez smisla za političku korektnost. Bravo, stvari uvek treba nazivati pravim imenom!

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mekenro ljudina, objektivan u svakom trenutku. Vilander nazva Mareja najboljim igračem na svetu, ne znam kojim se parametrima vodio, trenutnim plasmanom na ATP listi, poslednjim duelima Novaka i Endija, ili brojem titula i bodova koje su osvojili ove sezone.

tamo daleko

pre 7 godina

Prije meca Murray-Lorenzi kaze dragi Mats "Murray je DALEKO najkompletniji teniser danas,uz napomenu da Federer zbog povrede ne ucestvuje na turniru".
Siguran sam da Novak velik dio inspiracije crpi upravo iz ovakvih izjava i zato hvala Mats i laku noc, ako mozes da spavas.

xatin

pre 7 godina

Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!

mlekadzija

pre 7 godina

Cestitke Novaku za jos jednu vaznu pobedu. Domaci i komsijski mrzitelji predvodjeni MAtsom mogu samo da puknu od muke....a tek u nedelju....

Maja

pre 7 godina

Šta se dešava sa Vilanderom. Ladno je rekao da će Vavrinka ako bude igrao dobro pobediti u finalu Đokovića. Kao Nole se ništa ne pita, a da ne pominjem da se Vavrinka još nije plasirao u finale. A kako stoje stvari i neće. Ali zaista nešto nije u redu sa čovekom. Kako se meškolji dok priča Mekinro, kao da je na spidu.

побро

pre 7 godina

Џон Мекинро провалио,да Виландер не подноси Новака!Опрао и Монфиса и Виландера жестоко!

milo

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrkva, 10. septembar 2016 00:04)
Slatko me nasmeja, odličan vic, odličan!!!

Aleksandar Stamenkovic

pre 7 godina

Kada bi vi samo znali kakvo Je vreme ovde ne bi napisali nijedan komentar. Pola od vas me bi moglo da izdrzi da gleda sa tribina koliko Je tesko vreme. Pozdrav iz New York-a I shvatite Na vreme da ste presrecni sto zivite u vreme dok Novak igra I pocnite da cenite to.

Nenad

pre 7 godina

UUUU ala me je zbog ovog poteza na 5-1 u prvom setu Monfis razocarao..Jednostavno onom lezernom igrom je izbacio Novaka,izbacio i isprovocirao...Mislim da je najvaznije da prvi set privede kraju i da onda da Monfisa odvali...Samo reset Novace!!!!!

N.1

pre 7 godina

(milo)
Da li ste vi covece gledali mec Novaka i Del Potra na olimpijadi.Del Potro je igrao odlicno.Jednostavno,Del Potro je bio bolji.Da li stvarno mislite da Novak nije zeleo zlato u Riu?E sad,dobro razmislite o ovome sto sam vam ja rekao i molim vas da zamislite sebe kao Novaka Djokovica na olipijadi.Za mene licno,svaki osvojeni turnir je kao zlato.

axo

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:02)

Tačno, Novak je "kriv" za ovakav meč, odučio ga od tenisa u prvih 5 gemova i šta drugo ostaje primitivcu Monfisu? Da proba sa ovom cirkuzantskom taktikom, samo se malo zeznuo, nije mu ovo 584 na atp listi već broj 1.
A takođe je i Mekinro rekao, da bilo ko drugi igra ovako kao Monfis (a pogotovo Đoković) izvižadli bi ga 100 puta do sad...

ja

pre 7 godina

federer igra najlepši tenis, marej najružniji, a Nole najbolji! i kada igra loše Nole pobeđuje i zato je najbolji već 5 godina i biće to bar narednih 3-4! ajde Nole uozbilji se i pošalji ovog foliranta kući!

Marko

pre 7 godina

Ala je Mats pijan u Game, Set & Mats! A takodje i veoma neprofesionalno omalovazavati zvanicno najboljeg tenisera nekim pricama iz svlacionice...satro Murray je najbolji. Sta sve ljudi daju sebi za pravo!!!

Idemo Nole

pre 7 godina

Monfisu nista nije drugo preostalo nego da klovnovkim potezima isprovocira Novaka. Kao sto ni hejterima nije nista preostalo nego da laju. Novak im zato uvek zapusi usta.

trabant

pre 7 godina

ne mogu da verujemmm...gledam uživo Europoort i priča Mats kako je Kai pobedio najboljeg tenisera današnjice da došao do polufinala. McEnroe ga ispravlja i kaže 'drugog najboljeg'!!
Mats se ispravlja i kaze:'najbolji u svlačionici '...kakav lik!!
Eeee moj Mats :))

Dr

pre 7 godina

Znaci ne mogu da slusam ovog sa rts-a... ne pomaze ni hd slika,prelazim na eurosport...
(Dejan sa sendvicom, 09. septembar 2016 22:15)

Mnogo ces da se usrecis sa Banjcem na eurosportu, mrtva trka ko je gori od njih dvojice.

Zoran

pre 7 godina

Ovaj, recimo teniser, Monfis, će iz sprdnje izbaciti Djokovića.
Neverovatno je kako ga ponižava.
Katastrofa.
(Mitula, 9. septembar 2016 23:40)

I sad majstore? Jesi dobro pokvasio jezik da poližeš nered?

I ti i mohikanac i Jumko, i Muray Army i Dr House i Miki i ima ih još. Mizantropi neopisani...

323

pre 7 godina

Zbog ovakvog nesportskog ponasanja NIKADA nisam postovao Monfista. Bio je i ostao pajac na terenu. I ako se mozda nekada zapita, sta mi nedostaje da budem vrh u tenisu, odgovor je upravo to. Kroz celu karijeru ga na terenu uvek nesto boli, saginje se , masira noge, vezuje pertle a veceras, videli smo. Ne postuje protivnika dok prima servis, stoji ne zainteresovano a onda trci ko lud. O tome da ne postuje slucajno igraca koji je br.1 da ne pricam. Za mene je on tenisko dno. Zato je zasluzio 13-0 u medjusobnim mecevima.

majestic

pre 7 godina

Ako se neko seća, ovo što radi Monfis, to je radio i Žil Simon na AO kad je Novak jedva izvukao pobedu uz 90 grešaka. Ne čudi me da mu je ovaj trener napričao da radi ove gluposti.

No Mo

pre 7 godina

Ovo je prvi put da vidim i cujem da se neko bunio na neciju taktiku. Na jednu ruku je neposteno prema publici da ih zamajavas i ne dajes svoj profesionalni entuzijazam i energiju (ljudi platili za zabavu), a sa druge strane Monfis je pokusao nesto da ucini za sebe. 12 puta je Monfis gubio od Noleta i vise mu nista drugo nije ostalo nego da pokusa nesto cudno i nepredvidljivo. Treba imati razumevanja i za Monfisa kao i za zaljubljenike u tenis.

...

pre 7 godina

Monfis me je sada razocarao malo. Postovao sam ga i na pocetku meca mi nije bilo drago kada sam video njegove greske iako sam veliki Noletov fan. Ali ovo sto Francuz radi je razocaravajuce i bez trunke postovanja prema Noletu a i prema publici koja je platila nekoliko stotina dolara za karte.

Runzo

pre 7 godina

Ja ovoliku kolicinu prenemaganja i foliranja u zivotu nisam video. Sramota sta radi Monfis i, na zalost, uspeo je da iziritira Novaka. Taktika je na granici legitimnog, narocito ako se uzme u obzir da je tenis dzentlmenski sport. U zivotu vise necu da podrzim ovog stvora ni u jednom mecu.

cmon son

pre 7 godina

Jel gledao neko na eurosportu komentare Vilandera i Mekenroa, kad je Vilander rekao kako se u svlacionici prica kako je Mari najbolji a Mekinro slaze face, krsti se sta covek prica haha. Ne kapiram coveka uopste

еј

pre 7 godina

Значи страшно,вакво полуфинале никогаш не се одиграло.Дали тоа Монфис сакаше да го омаловажи Нолета .Такво однесување на терененот ,знаеме дека е шоумен ,шоумен кој покажува на теренот што неможе никој како тој ,ми се допаѓала неговата таква забавна релаксирачка игра .Ова што вечерва го покажа е за без коментар.
Браво Ноле ,тој успеа да те изнервира но ти го одра .Не им се давај .Број 1 .

biti normalan

pre 7 godina

Francuz je upropastio ovaj meč. Od prvog seta se čudno prenemagao i što je neobično, Novak to nije uspeo da iskulira već je gubio fokus, što je neočekivano. Evo i JohnyMac je rekao da čudnije ponašanje i meč nije video, i da voli Gaela ali da nikako nije želeo da se Francuz vrati u meč na takav način i jedva je čekao da Novak to završi.

Dr

pre 7 godina

Brat Monfis čeka Noletov servis 70cm u polju koliko se ja razumem u tenis to je zabranjeno.
(fanatik de football, 09. septembar 2016 22:13)

Lose se razumes. :)

matori

pre 7 godina

Vilander: Nišikori je dobio najboljeg tenisera na svetu...
upada Mekinro: drugog najboljeg...
Mats: da, da drugog najboljeg....
Mats je bolestan.....

Nele

pre 7 godina

mi Srbi moramo da budemo ponosni jer je Novak nauco pameti prljavog igraca kao i nekulturnu publiku usred amerike.Bravo Srbine nastavi da ih ucis kulturi.hahahaha....

boban101

pre 7 godina

Meni to je lepo zapusio usta na izjavu matsa,da je nisikori pobedio najboljeg igraca na svetu,nije prvi,nego drugi
tolika mrznja prema Novaku...
idemo OVO JE SPARTA

Sassa

pre 7 godina

Svi na Eurosport i ostavite komentare za Vilandera!!!
Bruka I sramota!!!
Nadam se da će naši komentari doprineti da ova budala izgubi posao!
Nikada nisam bio pristalica svetskih zavera ali ovo što radi OVAJ je zaista sramota za svakog normalnog ljubitelja sporta.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa dakle Wilander je cudo!! Priča o Nisikoriju i kako je pobedio najboljeg igrača na svetu - Mareja!!! Na sta Mekenro kaže - mislis na drugog najboljeg igrača na svetu!! Ludilo!!

šetač

pre 7 godina

Mekinro je kralj. Rekao je da je poželeo tokom prvog seta da Monfils ne dobije ovaj meč nikako. Monfils se poanao jalo nesportski i loše.

to live's to fly

pre 7 godina

Nebitno sta pise u vremenskim podacima, toboze 56%, smejurija. Vlaga je nepodnosljiva, pocelo je juce, kada je u medijima najavljeno upozorenje o visokoj temperaturi i krajnje nepovoljnim vremenskim prilikama. Sto bi se ovde reklo: "Hot, hazy and humid." Onaj ko nije iskusio treba da veruje onome ko jeste.
Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

Fransoa/2

pre 7 godina

Ne Gael, tako se neponaša na teniskom terenu! Ne tako da se predsednik Francuske teniske federacije stidi da u zemlju propadne, ne tako da svaki Francuz pomisli koji blam za zemlju!!!

Dejan

pre 7 godina

Auuu Mrkva al lupetaš.
Koje OI u tenisu , svaka čast za Olimpijadu ali mečevi u 2 seta , kao Masters i u odnosu na GS je suludo upoređivati.
Po toj tvojoj znači da ni RF nije ništa pošto nema zlato sa OI , u singlu. Zaista ti komentar nema veze sa realnošću.

Džoni

pre 7 godina

Ovaj Vilander ide po onom sistemu da će jednom i on da ubode što se tiče ovih "favorita" protiv Novaka pa će da kaže a ha eto izgubio Nole! Šta sam vam rekao?

poraz roditeljstva

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:09)

Ili menjaj lekove ili doktora. Vidiš da ti i dalje nije dobro. Mada mislim da je u pitanju nedostatak kućnog vaspitanja. Za to nema leka.

Dejan vodoinstalater

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:04)

Batice, tvoje kmecanje je muzika za moje uzi i lek za dusu.
Nakon teskog dana na poslu i mnogo problema, nema nista lepse nego videti da ima i nesrecnijih ljudi od tebe. :) Izvini...
NAPRED NOLEEEEEEE!!!!

Vladimir

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.
(бт, 10. septembar 2016 00:16)

To je bilo slobodno umetnicko izrazavanje.

Ivan

pre 7 godina

Šta će sada vajni "stručnjaci" reći za ovo sramno ponašanje čoveka koga proglasiše favoritom u ovom meču a on je sve učinio da jedno polufinale Gren Slema upropasti i sroza na nivo rekreativaca koji pikaju tenis iz rekreacije nakon napornog dana Nna poslu u kancelarijama. Zaista, jedna toliko velika i ugledna evropska sportska tv stanica kakva je definitivno Eurosport bi trebala da malo porazmisli kakve "stručnjake" zapošljava! Nije im prvi put da omanu (o Matsu Vilanderu mislim naravno koji je rekao da je Monfis favoprit protiv čoveka koji ga je dobio u svim dosadašnjim mečevima koji su igrali). Što se tiče Noleta dobro je, bilo je oscilacija, igra ne baš na visokom nivou ali uz ove provokacije protivnika zabeležio je poprilično ubedljivu pobedu! Biće teško u finalu ko god bude protivnik! Vavrinka je "drčan" kada igra sa Novakom i uvek su to veliki mečevi (AO 2013, 2014 i 2015 i RG 2015), a Kei je odličan takođe, i veoma veoma motivisan, uostalom pobedio je Novaka baš na USO 2014! Biće teško ali nadam se da će Nole uzeti 13. GS!

Boki

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 9. septembar 2016 23:48)

Zivim u NY i vracam se kuci s posla. Na temperaturi od 32-33 stepena, uz vlaznost od 80% (a ne 54%, proveri to malo bolje), jedva se dise. Mogu misliti kako je njima da trce po ovoj omorini. Za nedelju najavljuju jos topliju temperaturu ...

Ivan

pre 7 godina

Rece Vilander upravo, Djokovic ne moze na parira Vavrinki u finalu ako ovaj bude igrao svoj najbolji tenis. Toliko o tome. Gasite mu emisiju. Pre meca sa Monfilsom rekao da je ovo trenutak gde bi Monfils mogao da trazi svoj prvi Gren slem.

Borg

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 9. septembar 2016 23:45)

A kad je on to gubio u ovom mecu? 2:1 u setovima i 3:2 u cetvrtom, eto tad je trazio tajmaut.

aj

pre 7 godina

jel to samo moje misljenje ili je onaj Mats Vilander mnogo naduvan. Posle meca gamesatsmats lud kao lud konj. Koje covek gluposti prica...Napred NOLE

gong

pre 7 godina

Monfis je potpuno umrtvio igru. Tvrdim da je Gael uništio ovaj meč, katastrofa, pa čoveče igraš polufinale gren slema igraj i uživaj brate moj slatki. Daj sve od sebe pa šta bude, ali ne, Gael hoće da improvizuje, naravno Novak se nije obazirao i lagano pobedio.

Nebojša

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.
(Ja sam samo realan, brate, 09. septembar 2016 23:59)

Ti jesi možda u pravu ali obojica su imala neki problem da je Novak fit tog bilo kog protivnika preko puta bi oduvao a ovako pošto su obojica povredjena niko nije imao prednost i pobedio je bolji igrač koji bi svakako pobedio i da su obojica bili zdravi.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kakvo razočaranje mi je ovaj Monfils, ali od koga drugog očekivati glupiranje kao taktički potez nego od njega, neće valjda Nadal da igra na kartu mlataranja.Klasičan klovn nije ni čuo što od 25 finala ima samo 6 titula!

Xyz

pre 7 godina

Sramotno ponasanje Monfisa! Teniser koji je bio simpatican svojim nekonvencionalnim ponasanjem odjednom se pretvara u karikaturu. Steta. Za njega. Djokovic je vec uspeo da s ovim izadje na kraj pkazujuci ponovo svoju veliku ljudsku i tenisku inteligenciju...

romario

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa za sada deluje da ce u finale ipak Wawrinka! Takodje Matcov veeeliki favorit i ljubimac... Pre neki dan se cak bavio i njegovom odevnom kombinacijom...

Mare

pre 7 godina

Nole deseti put zaredom u polufinalu us-opena, sto dosad niko nije uspeo. A neki ka pljuju. Kao da je najnormalnija stvar na svetu da je nas broj 1 na svetu

pragmaticni

pre 7 godina

Za sve one koji su propustili da cuju engleski eurosport!... Mats je apelovao na sve tenisere (monfisa u ovoj situaciji) da daju sve od sebe da izmore Djokvoica u mecu protiv njega, kako bi sledeci njegov proticnik mogao da ga pobedi! xDDD

Nobelova nagrada za Vilandera! Dizemo mu spomenik na Kalemegdanu pored pobednika!! hahaha

Bg

pre 7 godina

Ovde u NYU je 36C sa vlagom. a u foteljama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY
(Bora, 9. septembar 2016 23:45)

Ovi foteljasi sto kukaju kako je mec smaracki, lupetaju po tastaturi na trenutnoj beogradskoj temperaturi od 23 celzijusa.

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

I Wilander nije razocarao - puno mudrosti: Monfis spremniji, bolje servira "setanje Novaka ceo dan po terenu", a i mentalno je jak, mozda ce se Novak "ipak na kraju izvuci "... Sta reci?!?!

Black George

pre 7 godina

Dobro je da je imao taj njegov cuveni los mec na slemu koji je uspeo da dobije. Uopste ne sumnjam da ce u finalu zablistati i odigrati sjajno.

Sto se Monfisa tice mislim da nije namerno odigrao lose, jednostavno ga je ideja da igra sa Novakom ubila u pojam. Izasao je sa ubedjenjem da nema sta da trazi i bez volje da se bori. Posle se malo digao ali sramota je da se sa takvim stavom izlazi na polufinalni mec.

Zaista, izgleda da su su svi ovi sto su predali meceve imali taj indisponiran stav. Neverovatno mi je da su takvi likovi profesionalni takmicari. Idi bre radi nesto drugo, nemoj da igras!!

ja

pre 7 godina

@Cim je ovaj klovn dosao do polufinala jasno je kakva je konkurencija danas...
(RF goat, 09. septembar 2016 22:06)
još 2010-2011 sa 28-29god tvoj RF poslat u istoriju.
džaba hejt Nole je najbolji i biće najbolji svih vremena kad završi karijeru! ajmo Nole Srbineeeee

Dott

pre 7 godina

Rasrafice Nole Momfisa, na kraju i dobro ce mu doci ono nerviranje, jer sad za ovako agresivnu igru ima opravdanje. Inace bi ga prozvali "zver sa Balkana".

nesho je

pre 7 godina

Ovaj komentator je nevidjeni car. Pa on ne da voli Novaka on ga obozava. Svaka cast majstore. Idemo Noooole. Bice lakse u finalu protiv japanca.

NI

pre 7 godina

Ne znam da li me vise nervira Monfis sa svojim idiotskim ponasanjem ili Novakovo neiskoriscavanje 3 vezane lopte u 2 gema zaredom.
Ajde, bre, Novace, ne tupi vise, zavrsi pre ponoci.

Ivan

pre 7 godina

Gledam Vilandera, covek ceo uvodnik prica o Monfilsu, a Djokovic prosao u finale. Kao da je Djokovic napravio iznenadjenje, pa analizira zbog cega je Monfils ispao.

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

zex

pre 7 godina

Sta fal mecu?Novak je pobedio neugodnog rivala nije bitno kako i na koji nacin Novak je igrao vrhunske meceve u proslosti a mi sada kao kukamo nesto i sve smo zaboravili,u finalu mozda izgubiba mozda i ne.Svakako cekaju ga dva neugodna rivala Nisikori mu ne lezi kao ni sten.Ako bude zdrav dibija to Nole a i polufinale je ogroman uspeh mnogi sanjaju polufinale ali ga nikad nedosanjaju.Sta publika voli!trcanje do iznemoglosti i udaranje loptice pet sati na ovoj sparini njima je lepo a ovi dole crkavaju.Tenis je takticka igra Novak je znao kako treba i pobedio.

Magnus

pre 7 godina

Niko ne komentira Noletovo profesorsko igranje niz dlaku Wilanderu? :)

Majstor ladno izjavi da je Niske dobio najboljeg igraca na svijetu. ;))

Mora da je i sam citao sta Mats lupa pa ga puni, a usput ispada dzentlmen.

Samo Nole! Idemooo! Dublin ceka 13tu titulu!

xyz

pre 7 godina

Vilander se popeo na krov, ukljucio sve reflektore u po bela dana i usmerava ih ka Novaku kad servira. U finalu se ocekuje da baca kore od banana po Djokovicevoj polovini terena. Oprezno Nole !

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

Milan

pre 7 godina

Kad već pametuje neko moram da mu objasnim,komparativ od prideva los je losiji a superlativ najlosiji,a komparativ od prideva zao je gori a superlativ najgori

Dragan S.

pre 7 godina

Ljudi, kad morate da prosetate negde po onakvom bremenu, kukalu bi i psovali Boga, a sad ce cudite i pitate " je l' bas toliko bilo sparno"?! Stvarno mi neki ljudi nisu jasni. Da li je neko od njih ikada igrao tenis, i to u mogucih 5 setova? No, pre ce ljudi pronaci novu planetu za zivot nego sto ce se Srbi promeniti.

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Rekoh ja pre neki dan da je Monfis težak cirkuzant od tenisera bez obzira kakav je van terena. Šteta...mogao je više postići da je ozbiljan.
Finale - Novak i Nišikori (Novak osvaja).

Nikola Markovic

pre 7 godina

Trenutno je 6-2, odnos finala i osvojenih titula ali iskreno verujem da Novak do kraja karijeremoze do barem 12-08, u najgorem slucaju 12-07 :)
Sve cestitke Noletu na 13-0 protiv Gaela, a mi ne bi smeli to dostignuce uzimati zdravo za gotovo ma koliko nas Nole razmazio do sada

Tex Willer

pre 7 godina

Od najomiljenijeg tenisera posle Novaka i Delpa do konstatacije da na ovakav nacin ni Mats Wilander licno ne bi pokusao da dobije ovaj mec. SRAMOTA , BRUKA .!!!!

jd123

pre 7 godina

За све хејтере, вероватно наше "драге" комшије, који не могу да сваре што је један Србин тако успешан, па сада када су увидели да би Новак могао постати најбољи тенисер свих времена, пишу како за разлику од Федерера нема конкуренцију, ево једна чињеница:

Најбољи тенисери свих времена су Федерер, Сампрас, Надал и Ђоковић, ако не верујете, погледајте ко је освојио колико Грен Слем титула. Док је Федерер већину титула освојио пре појаве Нолета и Надала, њих двојица су то урадила, када је Федерер био у најбољим тениским годинама, значи у конкуренцији ТРИ најбоља тенисера свих времена. Замислите да један од њих двојице не играју сада, колико би Грен Слем титула освојио онај други? Значи најјачу конкуренцију су имали и имају Надал и Новак а не Федерер.

Жао ми је, али ако нисте у стању да поред очигледних чињеница и даље лажете себе, вашим мукама нема краја, Анице, Мохиканац, Патрике и остали...

Neci

pre 7 godina

Ali sto pokusavaju od gaela da nalrave senzaciju. Toliko smijesno da mi dodje da vristim. Ali ok zeljni su malo senzacije ali tu jedino moze malo stan da se umijesa. Ostali su smijesni.
PS ovaj petak vece sa zadovoljstvom cu da provedem uz ova dva showmen-a.

dvostruki arsini

pre 7 godina

Cudan mec! Navijam za novaka naravno. I pitam se i pitam vas, kko je moguce da objavite ovoliko komentara pod nikom "poslednji mohikanac". Kad mi se desi da zelim da komentarisem dve vesti u kratkom roku, dobijem isti zastitni kod i nikad, ali nikad ne izadje drugi komentar. Moram da cekam bar pola sata, a on za manje od dva sata srucio vise od 10 komentara!!!

Novak321

pre 7 godina

Pisem ovo u 4 setu,vidi se da Novak ima igru ali servis ga ne slusa pri tom ne postoji igrac koji moze da pogodi ovakve udarce kao ovaj Monfis pri tom odlican folirant

ludinovinar

pre 7 godina

На овом сајту треба забранити коментаре! Ово је сензација шта су људи у стању да напишу, какве бљувотине.. Ајде Ноле, још мало.. ;-)

Max

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).

dragan

pre 7 godina

U ovom meču Nole igra protiv igrača koji je u top 10 ali je istovremeno i veliki KLOVN . I taj klovn je uspeo da ga poremeti, srećom na kratko. Lazarevac čeka 13

anica

pre 7 godina

Kako me iritira Francuz..koji pajser coveceee. Nisam ga gotivila nikad jer je neozbiljan. Ako ti se ne igra predaj. Cujete kako zvizde sa tribina.

Beobrad

pre 7 godina

Pa sta je hteo da postigne onaj cirkuzant Monfis u prvom setu sa onim glupiranjem?!
Samo je pokazao svoju nemoc!
Kad vec ne moze teniski da nadigra Novaka, daj da pokusa provokacijama!
Jadno, pokazao mu je majstor gde mu je mesto!
Ipak, Nole mora bolje u finalu, verujem protiv Stena, ne sme da ispusta tako lako brejk prednosti!
Srecno Nole!

ili ili

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.

Nezvanični izvor

pre 7 godina

Ja mislim da će sledeća afera koju će da naprave britanski mediji to kako je Novak debelo platio rivalima da odustaju ili da igraju loše protiv njega!

Crokodile

pre 7 godina

"Koliko mrznje u komentarima".

Nije to mrznja, ljudima je dosadno pa troluju malo, a mi se lozimo ko budale. :D

Svi znamo da ti koji "mrze" zapravo nisu postigli nista.

stosone

pre 7 godina

Uzasan kvalitet tenisa. Da je Federerer imao ovakvu konkurenciju imao bi 20+ gren slamova bez znoja, elegantno...
(objektivno, 09. septembar 2016 22:21)

Ne budi lenj pa malo potraži protiv koga je sve Federer osvajao GS titule i na kom su mestu ATP liste tada bili igrači protiv kojih je igrao. A onda potraži podatak protiv koga je sve Novak osvajao GS titule i uvidećeš da ti je komentar u najmanju ruku zlonameran i glup.

Majstor Mile

pre 7 godina

Noletova drvena ruka na dropu i na mreži... Ali ne razumem kako ne shvata da nikog ne sme da vraća u život posle 0:40... To broj 1 sebi ne sme da dozvoli...imao ga je i u trećem za brejk i u črtvrtom za 2:0 . Očaj! A ovaj ga zeza, kao umoran , spor, polako vraća... a servira same asove...

Konkurencija

pre 7 godina

Monfils namerno pokusava da ga isprovocira i onim izjavama da je "najveci svih vremena" kao i ovih pauzama i ponasanjem na terenu.

djoko

pre 7 godina

necuveno je da Novak ovako ispadne iz ritma ovaj set je moro dobiti 6:0 pa nek Gael pravi budala koliko hoce,najboljem Nadalu iz 2008 se ovo ne bi desilo nego mi udaro jos jace pa nek se protvnik misli...uzvuce ovo Nole 3 0 al ovo se ne smije desavat ubrzo najbolejm igracu svih vremena....Monfis mi je jedan od drazi tenisera bilo al stvarno ovo sto radi je neshvatljivo druze nije ti ovo egzibicija

bok decki

pre 7 godina

Polako komsije, zar vas povijest nije nista naucila. Novak se trebao muciti u 4-finalu ali kad niko nije imao muda izaci na crtu, malo se raspored promijenio. U finalu ce biti na 70%, sto je dovoljno za setnju do 13 gs!

Yamani

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.

primus

pre 7 godina

Dok čekamo da počne meč, pogledajte najnoviju vest sa Eurosporta ;)
http://www.njuz.net/mats-vilander-prebacen-da-vodi-vremensku-prognozu/

paradoxx

pre 7 godina

Odaj priznanje
najboljem teniseru,
zapadna marioneto,
Matse Vilanderu.

Samo gazi Novače
snažnije i jače,
Srbi su uz tebe,
neka zapad plače.

Kažu nisi najbolji
teniser svih vremena,
al' nije ni na pomolu
generacije smena.

Guraj prema vrhu
uzdignute glave,
GOAT je sve bliži
i put do večne slave.

o.lj.k.

pre 7 godina

Kakav uzasan mec... Monfis od pocetka deluje kao da ga je neko puskom naterao na teren, Djokovic dobrano iscedjen, ali ga vodi sumanuta zelja za rekordima (i kesom), a od sporta vise ne ostade nista...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

&? - svako malo je jednom u toku meca i u momentu kada vodi!!! Znam da ti je užasno tesko veceras a iskreno se nadam da ces u nedelju puci od muke i ti i tvoji istomišljenici (svakodnevni smaraci i pljuvaci)!!! Prijatno ti vece zelim!

matori

pre 7 godina

dobi Novak prvi set, ali situacija na terenu mi uopšte nije jasna....
ponašanje Monfisa je potpuno dekoncetrisalo Novaka, ali se izgleda sabrao...

srle

pre 7 godina

Novak ovako loše kao danas, ne može da odigra u finalu, jednostavno videlo se da obojica tenisera imaju problema sa povredom. Monfis je jedva stojao na terenu, prenemagao se i savijao svaki put, neverovatno koliko je Novak stabilan i nije reagovao. Dobro da se završilo u četiri seta, da je otišlo u peti ne bi bilo dobro. Zaista mislim da povreda neće predstavljati problem, kada je preživeo ovaj meč u finalu biće lakše.

vlajzi

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:17)

To srce, tooo... to kmecanje o konkurecnciji me najvise pali.
Ajmo jos malo. I gde je ono "zlatna era"?!

Ch1vu

pre 7 godina

Jeste Delpo osvojio US open u onom istorijskom finalu protiv Federera ali je mec zivota odigrao bas protiv Noleta na OI. Neverovatan je podatak da je Nole u tom mecu maksimalno osvajao dva poena na Huanov servis iako je najbolji riterner u istoriji tenisa. Sta je bilo van terena ne znam ali to se mislim vise nikada nece ponoviti. Velicina Novaka Djokovica se bas ogleda u prvom kolu OI, ljudska i sportska jer je bez ikakve sanse za brejk loptu izgubio 7:6, 7:6, izgubio junacki. Najbolji je u srcu a i na terenu, vreme radi za njega sada. Zdrav bio, vec si ziva legenda!

марк

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas). 
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 09. septembar 2016 23:48)
Човече,терен jе скоро затворен,са малом рупом на врху !!! Скоро као да су у хали...

jd123

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.
(ili ili, 09. septembar 2016 22:40)

Ја и даље мислим да му је неки Србин опалио жену, има доста наших у Шведској.

izdri majstore!

pre 7 godina

neverovatno koliko brejk lopti novak propusta i u 3. i u 4. setu. U pojedinim trenucima ne moze ni bes da iskontrolise pa cepa majicu. Onda ono rame... Ali ajde, Monfils je krajnje nekorektan. Ne ponasa se sportski. Obicno mi je jako gotivan teniser. Ali njegove metode kojima provocira djokovica su stvarno nemoralne. Ne sumnjam da ce u finalu nole zaBlistati!

Srdjan

pre 7 godina

Ja ne pamtim kad sam gledao cudniji mec. Kvalitet nikakav, obojica roviti, smoreni, kao da se radi o 1. kolu turnira iz serije 250, a ne polufinalu GS.

Aca

pre 7 godina

Zlatna era, u prvom servis gemu 2 duple greske. Nema sta, prisustvujemo mozda i najneizvesnijem polufinalu poslednjih godina.
(RN, 09. septembar 2016 21:32)

Oseca se bol u tvom komentaru, prestani da gledas mozda prezivis...

Jumko

pre 7 godina

Преокреће ово Монфис. Даће Бог!
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:09)

Oce, oce... evo samo sto nije! Buaaaaahahahahahahahahah
Strucnjak!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Али, најзанимљивије је то како почне да се уз болне гримасе пипа по телу у жали на повреду, обавезно одмах након што почне да губи. Док побеђује, ништа га не боли, ништа му не смета, све је супер. Је л' вама то мало чудно?

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

bratonozic

pre 7 godina

Gledam na nbc, neverovatno koliko komentatori i publika vole tog Monfisa. Nije da je Novak posebo simpatican, cak ni meni, ali sampion ipak zasluzuje bolji tretman. Cudo kolko nas ne vole

Mile

pre 7 godina

Monfis je veliki smekwr i gospodin. Majstor egzibicija i netipicnog tenisa. Morao je nekako da pokusa da pobedi novaka. Svaka cast obojici i puno srece nasem Djovaku u finalu.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Изгледа да ће фолирант на крају сета опет затражити медицински тајм-аут због непостојеће повреде, не би ли пореметио фуриозну серију Монфиса. Преокрет је почео, уколико се не заврши Ђоковићевом предајом, још само чекамо да установи и да се усагласи са собом шта га боли - зглоб леве руке, лево раме или је можда посреди десни лакат.

DD

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 22:09)

Ti si valjda jedini hrvat koji pise cirilicom. Iz mesovitog si braka ili sta? Kako si tako dobro naucio cirilicu?

Nego... verujes li u cuda ?! :-)

Feđa

pre 7 godina

Cini mi se i nadam se da gresim, Noletova fizicko stanje ne obecava za finale. Da je bio u drugom delu zreba ispao bi u prvoj nedelji. lsto tako, Nole ne bi bio to sto jeste pa da ne pokida u finalu koga god da dobije. U svakom slucaju, sretno u finalu

B

pre 7 godina

@Yamani Pogrešno! Poređenja su:
1. Loš, lošiji, najlošiji
2. Zao, gori, najgori
Mene tu najviše brine to što ima veliki broj pluseva. Opet pismenost na delu...

Talični Tom

pre 7 godina

Monfis je po savetu Vilandera stvarno prestao da misli na predhodnih 12 poraza.Sada razmišlja samo o tome da li će da uzme bar jedan gem.

baba_vanga

pre 7 godina

Monfis na putu ka toaletu u ruku nosi zip kesu do pola punu belim prahom. Sigurno ide da se popravi.
(Klaudio Kaniđa, 09. septembar 2016 23:44)

ako je kokain droga, ti si narkoman.

cirkus

pre 7 godina

Smarate sa zlatnom erom bla bla... Ni Federer nije igrao pola svoje karijere u toj tzv eri, na pocetku i dugo posle do Nadala i Novaka igrao je i osvajao trofeje protiv "levaka"! Cinjenica.

?

pre 7 godina

Jeste, Monfis se nekorektno ponasao, a ne onaj koji je svako malo zvao medicinsku pomoc a nista mu nije! To je objektivno novinarstvo, sram da vas bude bre!

Jovan

pre 7 godina

Organizatori drze ukljucene reflektore u sred bela dana sto ima, kako Eva Azderaki rece na pauzi, neke veze s TV prenosom pa zbog toga moraju tako da ostanu. Nole joj odgovori, "da, nije prvi put da je televizijski prenos bitniji od toga kako se igraci osecaju i od toga sta njima odgovara". Sve je receno u toj jednoj recenici. Evu sramota al sta ce nije ona nista kriva naravno, naprotiv uz Lajanija najbolji sudija.
Igraci su, ispada, samo marionete u godisnjem milijarderskom profitu nekolicine glavonja koji vode tenis. Svuda gde su pare tu je i politika i nikad nista to nece promeniti.
5-0 dok ispisah ovo za 3 minuta, sta je ovo?

Sampras

pre 7 godina

Kvalitetom nedostojan tenis polufinala GSa,gomila duplih grešaka,očajni servisi,početničke greške,i to je zlatna era tenisa,nemojte,nije fer....

McKifla

pre 7 godina

Uslovi za igru su vrlo teski, velika vlaznost zraka a to je za Novaka kao da igra protiv dva protivnika istovremeno.
Nadam se da ce da izdrzi do kraja i prodje u finale.

sok

pre 7 godina

Odoh ja u grad posto sam sigurna da Novak ovo dobija, a nadam se da kad se vratim, Vavrinka i Nisikori ce i dalje da lome jedan drugog. :)

ema

pre 7 godina

@Pitic Gaga:

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.

VUK

pre 7 godina

nije to bio bizaran meč! To je samo nastavak sprdnje na mastersima i GS koja traje nekoliko godina! Francuz je stariji godinu dana od Novaka..igraju skoro vremenski isto kao profesionalci.. i Novak je od tenisa zaradio deset puta više!!! I onda Mats posle pobede Novaka i 13:0 u međ.skoru, zaključi da je ipak Novak bolji teniser! Čovek je desetini tenisera godišta 1985,86,87,88...uništio karijere.. u bilo kom drugom periodu da su igrali uzeli bi i mastersa i GS.. ovako.. Nole sam uzeo skoro 70% turnira poslednjih šest godina. Bez milosti uze im sve pare,a porez ne plaća!!. ccccc! Nije bizarno! Samo sprdnja! Zaslužili su!

nikola

pre 7 godina

E meni koji uvek navijam za Novaka ide mi na zivce ovo u vezi povreda.Vise ni sam ne zna sta ga boli.Levo,pa desno rame,lakat jedan pa drugi.A u sustini sve je na pshickoj bazi jer kad mu ne ide onda krecu ti nazovi fizicki problemi.Sam je sebi u trecem setu zakomplikovao na 2-1.Dupla,pa dve neiznudjene greske i vrati cirkuzanta u mec.

jd123

pre 7 godina

Пустите Виландера и то "да ли мирно спаваш". Он је таличан за Новака. Када год предвиди да би Ноле могао изгубити он добије. Мислим да је прошле године на Ролан Гаросу први пут рекао да би Новак могао освојити и он изгуби.

Зато је боље и слађе да пишемо:
Да ли мирно спавате Мохиканац, Аница, Патрик, Бобааа и остале комшије.

TurboNator

pre 7 godina

Kako lose igra Nole kad ima break point (od treceg seta) neverovatno. svaki put mu je Monfils greskom poklonio break.

Nikad mi nece biti jasno kako tako lako gubi koncentraciju... Dozvoljava protivniku sanse da se vrati, produzava mec bezveze, umara se i rizikuje povredu... Bezveze i nepotrebno.

Ajde bre!

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

Rastko

pre 7 godina

Novače inatdžijo serbski udari sad kad je najbitnije, kad te svi podcenjuju počevši od Vilandera Matsa. Nek proradi inat serbski, nas najbolji proizvod

novica

pre 7 godina

Ovo sport?Sramota i za jednog i za drugog.Jednom smetaju reflektori,obilazi stolicu protivnika,drugi čeka prve servise unutar terena,igra drop šot na prvi servis...Cirkus!
Najgore što se svi mi,kao budale,ceo dan spremamo da gledamo "polufinale"gren slema.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 7 godina

Evo pisem ovo kod 1-0 za Noleta,NOLE OVO DOBIJA!!Pazite sta vam kazem!!Odrace ga glat,3-0..
Pa samo corav ne vidi da se Nole poigrava,covek se jednostavno zeza..UNAKAZICE GA!!
Zivi bili pa videli.
A kad Sika Momcilo nesto kaze,onda tako i bude,je l' to jasno??Pitam da li je jasno BRE???

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Frustracija,nesrećno detinjstvo,kompleks niže vrednosti,nemanje posla,društva,devojki,para. To je slika i prilika koja vlada ovde na forumu!!! Bez obzira na Novaka.

majestic

pre 7 godina

Obećao sam da ću pre meča ispisati neke zanimljive brojke, računajući poslednja 4 medjusobna duela izmedju ove dvojice tenisera.
Novak je u velikoj prednosti kako god okrenuli. Kad Novak pogodi prvi servis protiv Monfisa uzima 4/5(80%) poena, a Monfis je negde na 70% što nije loše. Što se tiče drugog servisa, tu je Novak u velikoj prednosti i to će biti ključ za pobedu. U Torontu gde su igrali pre 40 dana(i gde je Novak loše servirao zbog povrede, pogotovo drugi servis), uzeo je čak 64% poena na drugi servis, a Monfis samo 29%. I na riternu je Novak bio izvanredan, dok je Monfis bio loš. Monfis je uspevao da vrati samo 30% Novakovih drugih servisa, a Novak čak 70%.
Od 35 odigranih setova, Monfis je Novaku uzeo 7. Monfis je 16 puta igrao protiv tenisera koji je u tom trenutku bio 1. igrač sveta i samo jednom pobedio, i to Nadala pre 7 godina. Ima još dosta toga, nego neće stati sve. Predvidjam 3:1 za Novaka, i to tako što Monfis uzima prvi.

Srbin

pre 7 godina

Shvatio sam, Mac zapravo nesrecno voli Djokovica, jer mrzi sebe i svoju sustinu zbog toga... to je to.... \
sta?! ... nije tema o Macu??? ... ups!

Dr. House

pre 7 godina

Samo lupajte minuse. Evo ga izgubi 4 gema za redom. Malo je falilo da se to desi i u prvom setu. I šta posle nije očajan Djoković večeras?

Nemoj ste snešni i da vas rezultat zavara. Iskrivi se servirajući, ni jedan viner muški da zabode...Evo dovoljno je bilo da se Gael uozbilji, ne da zaigra nešto posebno, i da dobije sad već 5 gemova za redom. I od već rutinski dobijenog meča vrlo moguće da Novak doživi debakl...

Nebojša

pre 7 godina

Verovatno najcudniji meč koji sam gledao u zadnje vreme ali srećom povoljno se završio čekam finale sa nadom da će uspeti dovoljno da se oporavi imaće dva dana nadam se da će mu biti dovoljno.

Mrkva

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.

ja

pre 7 godina

Ne razumem zasto gledate tenis, kad se ne razumete u njega?
Pa jeste li videli sta je Monfis poceo da radi na 5:1 u prvom setu. Ulazi 3 metra u teren i vraca servis kao na treningu.
Svaka ta loptica nije isla ni 30 km/h i svaki pocetnik bi je bez problema zakucao.
Novak nije jednostavno zeleo na takav nacin da dobija poene, vec je prihvatio njegovo zezvecenje i samo prebacivao loptice bez namere da dobije poen.

Verujem da bi mu Novak poklonio i ceo set ako treba, dok se ovaj ne uzobilji.

Poslusajte Novakovu izjavu posle ovog meca. Ovakvu neozbiljnost protivnika Novak sigurno nije doziveo u celoj svojoj karijeri i siguran sam da ce prokomentarisati ovo Monfisovo ponasanje.

A Verujem da ce Monfis biti i novcano kaznjen zbog ovakvog ponasanja.
To se tretira kao nezalaganje na terenu i itekako je kaznjivo po pravilniku profesionalnog tenisa.

Tribislav

pre 7 godina

Evo ga već je počeo da me nervira. Dovede set pred svršen čin i onda počne da nešto mudruje i kilavi. Ovaj čovek ima veliki problem da završi započeto (set, meč...) Može osvojiti još 10 grend slemova što se mene tiče niko nikada neće igrati tenis kao Federer. Amin!

марк

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.
(romario, 09. septembar 2016 23:53)
Da se raspitamo da stave tebe da komentarises? Siguran sam da bi bio hit !

Gastarbajter Frankfurt am Main

pre 7 godina

Kei Nišikori će rasturiti Vavrinku a posle i Đokovića vidi se da Novak nažalost nije u formi. Titula mu je servirana ali sumnjam da će uspeti da parira Nišikoriju. Novak na terenu izgleda kao izduvani balon, nema energije.

jd123

pre 7 godina

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.
(Patrik, 09. septembar 2016 21:30)

Сада знамо за кога ћеш навијати на мечу за треће место. Уживај.

xyz

pre 7 godina

Monfilsu kao da su Bogovi rekli, slusaj sta god uradio u tom mecu izgubices, u svakom paralelnom univerzumu gubis ne znamo sta da ti kazemo drugo nego izadji i igraj se za svoju dusu.

vlajzi

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира. 
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50) 

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.
(Mikii, 09. septembar 2016 21:55)

Hahahahahah, komentar veka!
Bravo Mikii kralju! Uz sve gluposti sto si do sad napisao, ovo je bilo onako iz duse, iskreno...

majestic

pre 7 godina

(Nešo, 09. septembar 2016 22:58)

A kakva je to taktika, da na 35 stepeni namerno pusti Novaku 2 seta, i onda da proigra i okrene na 3:2 ? Je l' si primetio da Monfis jedva diše ?

Bole Bokson

pre 7 godina

Ništa, očekujem Matsa oko ponoći kako nakon "počišćenog" Monfisa, najavljuje finale u kojem će pobjednik drugog polufinalnog meča biti njegov favorit protiv Noleta.
Čovjek prosto voli da gubi! Podsjeti me na epizodu Mućki kad Troteri krenu na pecanje, a Del zaigra čuvenu partiju bilijara... I don't like win! ;)

Stara kuka

pre 7 godina

@RF
Ahihihi dobre te svajcarske čokolade,a?Pa gde je taj tvoj GOAT sa 28,29 godina?Ah da mator,jel tako?Prepotenko proslo je vreme Filipusisa,Bagdatisa,Rodika,Hjuita i ostalih velicina koje je dobijao.Kad su Nadal i Djokovic stasali nema ga nigde.

Jkl

pre 7 godina

Potpuno razumem Monfisa. Ulazi u mec svestan da nema sanse koliko god se trudio. Sto se vise trudi Novak ce sve vise da pritiska, sto se i videlo posle treceg seta.
Sta mu preostaje. Da preda mec sto nije ni malo popularno ili da glumi klovna, kad i ovako gubi.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.

Neci

pre 7 godina

Super mi je sto kazu monfis 1.7 brejkova po setu na us openu a onda se sjetim iste situacije federera na proslogodisnjem a onda 2 seta bez brejk sanse

Stefan

pre 7 godina

Za ove što se pitaju šta se to dešava, dešava se to da kad god Monfis potrči ka lopti, osvoji poen. Kad god hoće da igra večeras, uzme gem lagano bilo svoj bilo Novakov servis. I da se nije debilisao na terenu, dobio bi ovo. Đoković je katastrofalan, i trebao bi da zna da mu se u finalu ni Vavrinka ni Nišikori neće glupirati na terenu. Ako uopšte dođe do finala, jer ovaj uze pet gemova zaredom za deset minuta sa sve pauzama.

hgl

pre 7 godina

Sve ok, samo ne bih se složio s naslovom pošto je u prva dva seta Novak crtao po terenu. Nešto više od sat vrhunskog tenisa mu je ispalo dovoljno da prelomi meč. Jeste bilo papazjanije ali tek posle. Preporučujem gledanje prva 2 seta onima koje zanima teniska igra.

bmx

pre 7 godina

Objašnjava jadni mats kako su ovo najgori uslovi za igru, velika vlažnost, loptice ne primaju spin, zbog toga je marej izgubio juče... i na kraju, sav smoren, kaže " I don't think Đoković really cares about the weather! " :-D

Sta bre

pre 7 godina

Izvodi ovaj blesavi Monfils ,koja nebuloza ,pa ja bi odlepio na tribini da sam platio kartu za ovako nesto .Volim da gledam kako Novak pobedjuje ,al ovo je nepostovanje publike ,protivnika od strane Monfilsa ,pa ko neko derle se ponasa .

Miljan

pre 7 godina

Mohikanac, Dr, Bobaaa i ostali .... Izgeda da cete opet imati nocne more...
A sta cete, tako je kako je. kao sto rekose u jednom nasem filmu "SUDBINA MOJ TATA"

Brus Vilis

pre 7 godina

Da li ste videli Monfisovu facu kad je trebalo da servira na 5:0 u prvom setu. Takvu kombinaciju straha i izbezumljenosti odavno nisam video. Bilo mi ga je pomalo žao. Naravno, uvek kad vidi da gubi, Monfis iz straha od totalnog poniženja na terenu počinje da glumi nezainteresovanost, nonšalantnost i zahebanciju, usput pokušavajući da izbaci protivnika iz ravnoteže odugovlačenjima, prigovorima sudiji i lošom glumom kako je iscrpljen a onda "leti" tokom poena. Nekad mu i uspe kao sinoć da na kratko poremeti i iznervira protivnika i napravi brejk. Ali samo na kratko, jer i on gubi koncentraciju i mnogo greši. Ali to je Monfis i njegov stil igre. Novak je naravno sinoć bio ljut zbog dosta stvari, pa i zbog svega ovoga na šta nije trebalo da obraća pažnju, ali ga u celini to nije omelo da sigurno privede meč kraju. I još nešto, budite SIGURNI da Novak sinoć nije imao nikakvih ozbiljnih problema sa ramenom...

Dr. House

pre 7 godina

Da se ne lažemo. Novak je za sad katastrofalan. To sam misluo i na 5:0 to mislim i ns0:1 u drugom setu. Bez fokusa, bez udarca, bez sigurnisti. Servis očaj. A to što će možda pobediti, isključivo je zbig cirkuzanta iz Francuske. U finalu će biti poniženje bilo od Nišikirija bilo id Vavrinke. Mislim da Novak vuše nikad neće igrati vrhunski tenis,

Što ne znači da neće pobedjivati još beki vreme

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Да сам на месту било ког појединца из публике, тражио бих повраћај новца уложеног у куповину улазнице за овај меч, а као разлог бих навео - уколико сте гледали или управо гледате меч, разлог више није ни потребан.

Milan

pre 7 godina

Ovaj sa Eurosporta stvarno nije normalan, on ne dozvoljava da Monfils ima bilo kakvu šansu, profi teniser koji je do polufinala došao tako što je 5 protivnika pobedio sa 3:0!
Zašto moramo gledat vrhunski meč uz komentar neznalice?

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

ja

pre 7 godina

konkurencija Federer:2003Вимблдон Марк Филипусис7–6(5), 6–2, 7–6(3)2004Отворено првенство Аустралије Марат Сафин7–6(3), 6–4, 6–22004Вимблдон(2) Енди Родик4–6, 7–5, 7–6(3), 6–42004Отворено првенство САД Лејтон Хјуит6–0, 7–6(3), 6–02005Вимблдон(3) Енди Родик6–2, 7–6(2), 6–42005Отворено првенство САД (2) Андре Агаси6–3, 2–6, 7–6(1), 6–12006Отворено првенство Аустралије(2) Маркос Багдатис5–7, 7–5, 6–0, 6–22006Вимблдон(4) Рафаел Надал6–0, 7–6(5), 6–7(2), 6–32006Отворено првенство САД (3) Енди Родик6–2, 4–6, 7–5, 6–12007Отворено првенство Аустралије(3) Фернандо Гонзалез7–6(2), 6–4, 6–42007Вимблдон(5) Рафаел Надал7–6(7), 4–6, 7–6(3), 2–6, 6–22007Отворено првенство САД (4) Новак Ђоковић7–6(4), 7–6(2), 6–42008Отворено првенство САД (5) Енди Мари6–2, 7–5, 6–22009Ролан Гарос Робин Седерлинг6–1, 7–6(1), 6–42009Вимблдон(6) Енди Родик5–7, 7–6(6), 7–6(5), 3–6, 16–142010Отворено првенство Аустралије(4) Енди Мари6–3, 6–4, 7–6(11)2012Вимблдон(7) Енди Мари4–6, 7–

Dr. House

pre 7 godina

Kakva tuga od servisa. Pa ima li neki meč da ga ne zateže rame, nadlaktica, pidlaktica. I ne zatezali ga koliko se krivi pri servisu. Nek pogleda kako Pliskova ispaljuje bombe ispravljena kao strela.

Meni mučno da ga gledam kad Novak servira, stvarno. Utisak se pojačava besomučnim ubijanjem jadne mreže.

realno

pre 7 godina

@Čovek iz senke
Pa naravno da je Novaku upisana nova GS titula.
Taj Vavrinka je realno veceras trebao izgubiti od Nisikorija sa 3:0, ali sreckovic spasao 59 brejk lopti i nicim izazvano usao u finale.
Isto kao sto je ova mazga od Monfisa nicim izazvano osvojio ijedan gem u danasnjem polufinalu sa Novakom.
Realan rezultat Djokovic Monfis je trebao biti 6:0 6:0 6:0, ali debilko samo sto se nije rasplakao na terenu, poceo da izvodi krive gliste, kao dete kad mu ne daju igracku i Novak se sazalio pa mu dozvolio da uzme desetak gemova.

Monfisa treba dozivotno suspendovati i zabraniti mu da se bavi profesinalnim tenisom. Onakvo ponasanje u prvom setu nisam video za 40 godina gledanja tenisa.

A sto se tice Vavrinke, on je veceras ispucao svu srecu, tako da mu za finale nije nista ostalo. Ako u tom finalu uzme ukupno vise od 8 gemova ja ima da pojedem ovu tastaturu.

smb

pre 7 godina

"O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).........

(Max, 9. septembar 2016 23:48) "



A gde si video te podatke ? Na meteo.hr !?
Na AccuWeather, koji je američki sajt, vlažnost se kretala od 79-82 %
Ne laži !

Ps

pre 7 godina

Ako Francuz ovo preokrene, Novak je mentalno najslabiji teniser u top 100. Čovek je naseo na sitne provokacije Monfilsa, izgubio ritam, počeo sa publikom interakciju, želi da razbije reket i td...
Neko ko je mentalna gromada - kako kažete - bi već odavno završio posao protiv protivnika koji kao leš stoji i čeka servis.
Sad kao rame kad je počeo da se budi Monfils, a Francuz kao umoran kad Novak zaigra. Igrice psihičke, videćemo koliko je Đoković jak na tom planu.

hiperrealizam

pre 7 godina

ljudi je l' zna neko kako da se obratim Eurosportu da uzmu drugog komentatora-nekog objektivnog,neiskompleksiranog, a ne ovog.

Goran

pre 7 godina

Vilander vec p---i. Kod 4-0 i neuspelog Novakovog drop sota, Vilander ushiceno vice: malo previse gospodine Djokovic da bi vec posle 1 minut pokunjeno priznao 5-0, nisam to ocekivao.

ja sam

pre 7 godina

Wow... Nole imao dupli brejk i iskoristio!!!! Sutra će armagedon! Ne znam kada sam više zivaca izgubio nego večeras, samo da pobedi i da se ova agonija završi.

tardis.

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.
(Yamani, 09. septembar 2016 23:50)

Valjda zao gori najgori?

penzioner

pre 7 godina

Samo da Novak uživa u ovom meču sa igračem čiju igru i sam ceni. Da li će Gael da uživa u Novakovoj igri? Nadajmo se da neće.

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.

Stannis

pre 7 godina

Cudno je bas kako se ceo svet zali na komentarisanje Vilandera i Mekinroa...
Pritom srbi se zale samo na Vilandera(znamo razlog svi),a gotive Mekinroa(znamo razlog svi)..

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ljudi, što ste opleli po Vilanderu tako? Pa to mu je posao i to je plaćen da radi. Kako čovek da nabije gledanost teniskih mečeva danas, kada je Nole učinio ovaj sport potpuno nezanimljivim što se ishoda meča i pitanja pobednika tiče. Mora neka reklama, neizvesnost, pa makar bilo i lupetanje, kako bi privukli gledaoce na ekrane i glupane u kladionice.

toni

pre 7 godina

Nisam znao da moras igrati poteze po pravilima? Ja ako hocu igracu svaki udarac kao lob, to je moje pravo. Cuj ovo nije igrao dzentlmenski wtf?

Majstor Mile

pre 7 godina

Ljudi, Nišikori odučava Vavrinku od tenisa, a ovaj komentator govori , veoma loša igra Vavrinke! Japanac sve školski, levi, desno pa na mrežu...

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

То што је Новак најбољи у историји не значи да треба да га волим. Шта вам је људи, право на избор није разлог да се спрдате се самном!?

Dr. House

pre 7 godina

Auuu, kakav raspad Djokovića. Dva puta uzastopno, prvo u 3. pa odmah na početku 4. seta ne koristi po 3 vezabe brejk lopt. Od 0:40 Monfils dva puta vezuje po 5 poena. Gubi ovo Novak ako ode u 5. set. Koliko je on u stvari slab psihički. Pa svaki njegov meč na svakom turniru preživljavanje, cele gidine. Evo nove dve brejk lopte.

Majstor Mile

pre 7 godina

Borg: Pa izgubio je pet (5) gemova zaredom... zar nisi video! Tri puta gubi brej na 0:40... muči se da dobije 40:0, a servira sa obe noge na zemlji ...iz ramena . Nije dobro igrao i tačka.

Milan

pre 7 godina

Gori tenis od ove dvojice nisam video. Novak broj 1 ? Kao somina odigrao 3 seta. Sramota je da ovako igra i on i njegov protivnik. Trebalo bi ih diskvalifikovati-

Teniski Ekspert

pre 7 godina

Novak, ipak, gubi ovaj meč, iako Monfis nije nešto posebno, ali bolje od njega nego od Vavrinke ili Nišikorija u finalu, suma sumarum, Novak nije na nivou...

agoniji nema kraja

pre 7 godina

nije mi jasno sta je sa novakom
prvo zglob, pa podlaktica, pa levo pa desno rame. Ne znam da li je bila dobra odluka njegovog tima da igra na USO. Ako prodje u finale ne znam sta ce biti. ne izgleda dobro

E-mail

pre 7 godina

Ne znam samo na osnovu cega su se davale tolike sanse Monfisu, nije pobedio nijednog top 20 igraca.. Nije psihicki stabilan, ne moze da parira u razmenama, nema nijednu veliku pobedu u karijeri. Sta pricamo dalje? Nisam Novakov navijac, al pricam realno.

Ненад

pre 7 godina

Ја увек када идем у кладионицу а типујем тенис, играм ПРОТИВ Ђоковића, али не зато што га не волим, јер је то будаласто, ипак је он наше горе лист. Играм против њега зато што су лепе квоте, а данас изгледа нећу да се опарим као за олимпијаду.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.

Markobg

pre 7 godina

Monfis je simpatičan i podržavam što radi na terenina širom sveta, međutim način na koji danas igra je tenis koji niko ne voli da gleda.

Šavija Alonso

pre 7 godina

Ne znam čemu ovakvi naslovi i tekstovi - meč jeste bio ispod svakog nivoa, ali valjda je najvažnije plasirati se u finale? Monfis realno nije ni druga liga ATP liste, i ne verujem da bi dobio Novaka još 20 puta da igraju, tako da je ovo moralo da bude 3:0, ali nema veze, biće valjda u finalu. Mnogi su posle debakla na OI pomislili da je Nole gotov, ali ja sam siguran da će nam doneti još radosti, i da će u karijeri odigrati bar još nekoliko GS finala. Idemo!

sun

pre 7 godina

Za sve drugare koji ne mogu da nadju link.:D uzivajte;)
http://sportlemons.org/tennis/novak-djokovic-vs-gael-monfils-fs660hc?n=3000846341

jugguja

pre 7 godina

Moze li neko da objasni Gospodinu Vilanderu da bi trebalo da se uozbilji, jer ne samo da svojim izjavama devalvira ono sto je uradio kao igrac, vec ozbiljno prijeti da obasni svijetu da mu je koeficijent inteligencije ravan izbornom rezultatu Srpske radikalne stranke koji bi imala u Zagrebu, naravno izrazen u procenima. Hvala.

miodrag

pre 7 godina

aj fala bogu malo lepog tenisa u trecem setu da vidimo...jer izuzev par lepih poena i duzih relija u prva dva seta kao rogers kup da gledam

JPR23

pre 7 godina

Kako god, Novak je u finalu ! Mats patos koma, broji klikere ! Ostalo.. Manje bitno.. Da Nole osvoji i ovo pa idemo dalje.. Mada sa Vavrinkom će biti tesko, ali nadam se pobedi Novaka i dobrom tenisu.. Monfis mi se zgadio posle ovog meča..

Rocky Balboa

pre 7 godina

Neznam,ovi igrači iz top 10 ili 20 osim negdašnjeg Nadala i Federera pa to nema ni Š od šampionskog u sebi,tu i tamo neki bljesak Vavrinke i Delpotra i to bi bilo to,loše,veća konkurencija i zanimljiviji mi je postao ženski tenis.

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

Nešo

pre 7 godina

& majestic Monfilsov trener je Švedjanin.Ovo kucam na 4-2 za Francuza u trecem setu.Izgleda da taktika pali,a i Djoković traži masažu levog ramena.Čudne stvari se dešavaju !

Mark Malk

pre 7 godina

U modernom sportu je sve manje viteštva, a sve više je beskurpuloznosti da bi se došlo do cilja. Tako je i u modernom životu. Monflis je to radio juče na sirov način, Đoković to radi malo suptilnije, a svi mi to radimo kako umemo. Ne krivite Monflisa, on nije birao sredstva, jer mu se takva šansa ukazuje retko.

Jovan

pre 7 godina

Malo iritira ponasanje nebeske nacije ali i ponasanje Djokovica koji kao da je iznerviran sto je Monfils lezeran, a izgleda nikome nije palo na pamet da ima covek povredu stopala i da mozda nece iz principa da preda.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Само сат времена је било потребно да се заврше два сета... хееј, "сат времена", у полуфиналу Грен слема. Не могу више ово да гледам. Тенис = 0. Срамота ме је. Роџере, врати се и изводи опет магију на терену.

nesanica

pre 7 godina

"sramotno ponašanje komentatora sa eurosporta koji je prenosio meč..Razumem da je plaćen pa može da priča šta hoće i pritom strastven navijač Novaka Djokovića!" Ali onoliko omalovažavanja prema Monfisu i uopšte uvek kad nije nešto kako mi umislimo..Počne odmah paranoja,teorija zavere i slično..Mislim koliko god se divila većina Novaku Djokoviću ostaje jedno što je "mrlja" sigurno a to je da smo kao nacija površna,iskompleksirana da nije ni čudno što smo tu gde jesmo kao društvo..

Mikiveliki

pre 7 godina

Меч као и сваки други... Тачно је да је "француз " имао у игри и помашању, неких елемена не спортског, али он је познат и иначе по томе. Рећи да је то био "бизаран " меч, и да се он глупирао, више је него преувеличано наглашено.

ja

pre 7 godina

Mec stvarno jeste bio bizaran.
Bizaran zbog toga sto Novak Djokovic u jednom periodu meca nije imao protiv koga da igra.
Zvanicno je imao protivnika, a u stvarnosti debilka sa pilecim mozgom koji izigrava klovna na terenu.

Mnogi se ne razumeju u tenis, pa da pokusam fudbalskim recnikom.
Zamislite dva fudbalska kluba u utakmici u kojoj jedan klub povede sa 5:0. I odjednom svih 11 igraca kluba koji gubi stane uz aut liniju i samo se setaju, a ovi drugi treba da igraju.

Neka mi neko kaze da li je ikada u zivotu video takvu fudbalsku utakmicu? Naravno da nije.

A juce smo gledali upravo takav teniski mec.
Bizarno, da bizarnije ne moze biti.
Secate se onog Danijela Kelera koji je dobio dozivotnu suspenziju iz tenisa zbog raznih gluposti koje je radio na terenu.

E pa ovo sto je Monfis juce radio je sto puta gore od bilo cega sto je taj austrijanac ikada uradio i Monfisa treba dozivotno suspendovati.

zelja

pre 7 godina

Монфис храмље значи предаја, неће Новак више никада никог да победи јер ће апсолутно сви да предају :-)

City Girl

pre 7 godina

Monfils potpuno izgubljen. U pocetku je imao tremu. Onda je probao taktiku Simona, sa sporim lopticama. To mu je uspelo u jednom gemu. Sada (na pocetku treceg seta) ne zna sta da radi.

senad

pre 7 godina

Davidenko ima bolji skor sa Nadalom a Federer je jedva prolazijo sa njim on bi ovakvog Monfisa dobijo u tri seta zato ne pricajte kakva je bila losa konkurecija Federera.

Gile

pre 7 godina

Dok je vilander kao apsolutni protivnik Đokovića okolišio dotle je Mekinro rekao pravu stvar i to je to.Prljava igra monfisa nema nikakvog opravdanja niti bilo kakve veze sa sportom.

Milan

pre 7 godina

Francuz je več četvrti teniser koji je predao... bez borbe!
Mogao je bar sačuvat obraz kao Veseli, umesto što je izašao na teren i šetka se!

niko

pre 7 godina

monfisu očigledno nije bilo dobro, i zato se tako ponašao. nole je imao sličan slučaj na australian open-u prošle godine protiv marija kada zbog grčeva noje mogao da se kreće, tako nemojte da imamo duple standarde... bravo za Noleta što je sve izdržao. idemo ba 13. GS!

Killa

pre 7 godina

majko mila ko u danasnje vrijeme igra polufinale GS. Poluigraci kao monfils, nishikori i ko jos? neznam im ni imena. Zalit cemo za FedEx, Rafom i ostalim..

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

ninost

pre 7 godina

Navijam za Novaka uvijek, ali gadi mi se što je protestira na takav tenis monfilsa u prvom setu, a radio je sličnu stvar protiv Karlovića u Dubaiu mislim 2015 kad je karlovic servirao za meč pa je kao bio nonšalantan.

Patrik

pre 7 godina

Samo dai Monfils ne preda.Neka se malo Djovak vrati starim navikama sa pocetka karijere.Secam se da je bilo vesti Novak predao ovome,Novak predao onome.Red je da ponovi to.
Allez Monfilse protiv princa od Monaka!!

Patrik

pre 7 godina

@dejan

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.

ŽIVADIN(O)

pre 7 godina

Četvrti set će završit 6:0 za Novaka ili će Monfils predat, vidi se da je povredio koleno kad je trčao na onaj drop-šot. Banjac to nije video, naravno...

smut operator

pre 7 godina

Moram da reagujem. Mats, a ne Mac Vilander.Pošto mu se u par komentara ljudi obraćaju sa *Mace. Dakle, Matse šta misliš ko će da osvoji ovo?

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

G6

pre 7 godina

Ajde stucnjaci sad lupajte. Dobija Monfis. He will put him to beeeed, Gael Monfis, he's just beat Noloo. Al ce goreti ceo Pariz i Njujork nocas, a vi nazad u misije rupe.

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

Patrik

pre 7 godina

Nema sansi Djovak u finalu.Vilander rekao da princ osvaja titulu protiv Stena the mena ali se ne slazem sa njim.Ja mislim da Varvinka dobija sa 3:1.

Labud

pre 7 godina

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.
(ema, 10. septembar 2016 08:14)

To što piše iza njegovog imena SRB ne znači da igra za Srbiju već za sebe pa i taj novac trpa sebi u džep i skuplja bodove. Ako pogledaš ATP listu videćeš da piše Novak Djoković a ne Srbija. Ne može da piše da je sa Marsa. Zna se kad igra za Srbiju i kad nju predstavlja a to je samo DK i Olimpijske igre. Svi rezultati koje je postigao ma mastersima i grend slemovima stajaće Novak Djoković a kad igra za majku Srbiju stajeće Srbija. Kao što znamo za selekciju nije igrao već odavno i nije ni postizao neke rezultate još od 2011. A u RIU znamo kako je prošao.

pragmaticni

pre 7 godina

@Jumako, Mikii, Vasa, Anica, Последњи Мохиканац:
...
17 23 Nadal
Medjusobni skor najbolje sudi ko je bolji ;)

the srle

pre 7 godina

Voleo bi da Nole povedi i ovaj turnir ali previse toga se vidi protiv njega..Mislim da ce mu se Vavrinka opet izvinjavati sto ga je pobedio...

aman

pre 7 godina

Navijam za Noleta ali mi se zbog pojedinih komentara toliko zgadi da pomišljam i da prestanem da navijam za njega već za njegovog protivnika.

Labud

pre 7 godina

Monfis mu je bukvalno poklonio oba seta. Znači POKLONIO mu je. Inače je najgori mogući meč koji sam gledao u poslednjih 20 godina.. I ti si kao broj 1. ccc

Patrik

pre 7 godina

@jd123

Koje trece mesto sine prosla je Olimpijada?
Znas da sam u tom komemtaru na koji si ostavio repliku mislio da cu podrzati drugog finalistu.Nadao sam se da ce Japanac u finale ali eto pobedio Sten.Mozda i bolje.

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

Mrkva

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Изгледа да ће фолирант на крају сета опет затражити медицински тајм-аут због непостојеће повреде, не би ли пореметио фуриозну серију Монфиса. Преокрет је почео, уколико се не заврши Ђоковићевом предајом, још само чекамо да установи и да се усагласи са собом шта га боли - зглоб леве руке, лево раме или је можда посреди десни лакат.

?

pre 7 godina

Jeste, Monfis se nekorektno ponasao, a ne onaj koji je svako malo zvao medicinsku pomoc a nista mu nije! To je objektivno novinarstvo, sram da vas bude bre!

o.lj.k.

pre 7 godina

Kakav uzasan mec... Monfis od pocetka deluje kao da ga je neko puskom naterao na teren, Djokovic dobrano iscedjen, ali ga vodi sumanuta zelja za rekordima (i kesom), a od sporta vise ne ostade nista...

Dr. House

pre 7 godina

Da se ne lažemo. Novak je za sad katastrofalan. To sam misluo i na 5:0 to mislim i ns0:1 u drugom setu. Bez fokusa, bez udarca, bez sigurnisti. Servis očaj. A to što će možda pobediti, isključivo je zbig cirkuzanta iz Francuske. U finalu će biti poniženje bilo od Nišikirija bilo id Vavrinke. Mislim da Novak vuše nikad neće igrati vrhunski tenis,

Što ne znači da neće pobedjivati još beki vreme

Gastarbajter Frankfurt am Main

pre 7 godina

Kei Nišikori će rasturiti Vavrinku a posle i Đokovića vidi se da Novak nažalost nije u formi. Titula mu je servirana ali sumnjam da će uspeti da parira Nišikoriju. Novak na terenu izgleda kao izduvani balon, nema energije.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Али, најзанимљивије је то како почне да се уз болне гримасе пипа по телу у жали на повреду, обавезно одмах након што почне да губи. Док побеђује, ништа га не боли, ништа му не смета, све је супер. Је л' вама то мало чудно?

Tribislav

pre 7 godina

Evo ga već je počeo da me nervira. Dovede set pred svršen čin i onda počne da nešto mudruje i kilavi. Ovaj čovek ima veliki problem da završi započeto (set, meč...) Može osvojiti još 10 grend slemova što se mene tiče niko nikada neće igrati tenis kao Federer. Amin!

Dr. House

pre 7 godina

Auuu, kakav raspad Djokovića. Dva puta uzastopno, prvo u 3. pa odmah na početku 4. seta ne koristi po 3 vezabe brejk lopt. Od 0:40 Monfils dva puta vezuje po 5 poena. Gubi ovo Novak ako ode u 5. set. Koliko je on u stvari slab psihički. Pa svaki njegov meč na svakom turniru preživljavanje, cele gidine. Evo nove dve brejk lopte.

Stannis

pre 7 godina

Cudno je bas kako se ceo svet zali na komentarisanje Vilandera i Mekinroa...
Pritom srbi se zale samo na Vilandera(znamo razlog svi),a gotive Mekinroa(znamo razlog svi)..

nikola

pre 7 godina

E meni koji uvek navijam za Novaka ide mi na zivce ovo u vezi povreda.Vise ni sam ne zna sta ga boli.Levo,pa desno rame,lakat jedan pa drugi.A u sustini sve je na pshickoj bazi jer kad mu ne ide onda krecu ti nazovi fizicki problemi.Sam je sebi u trecem setu zakomplikovao na 2-1.Dupla,pa dve neiznudjene greske i vrati cirkuzanta u mec.

Milan

pre 7 godina

Gori tenis od ove dvojice nisam video. Novak broj 1 ? Kao somina odigrao 3 seta. Sramota je da ovako igra i on i njegov protivnik. Trebalo bi ih diskvalifikovati-

novica

pre 7 godina

Ovo sport?Sramota i za jednog i za drugog.Jednom smetaju reflektori,obilazi stolicu protivnika,drugi čeka prve servise unutar terena,igra drop šot na prvi servis...Cirkus!
Najgore što se svi mi,kao budale,ceo dan spremamo da gledamo "polufinale"gren slema.

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

Dr. House

pre 7 godina

Kakva tuga od servisa. Pa ima li neki meč da ga ne zateže rame, nadlaktica, pidlaktica. I ne zatezali ga koliko se krivi pri servisu. Nek pogleda kako Pliskova ispaljuje bombe ispravljena kao strela.

Meni mučno da ga gledam kad Novak servira, stvarno. Utisak se pojačava besomučnim ubijanjem jadne mreže.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.

Ja sam samo realan, brate

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.

milo

pre 7 godina

Lepo je sto Djokovic osvaja ovakve turnire, ali zna se koji je turnir najvazniji, a to je onaj na olimpijskim igrama. Sada je poceo novi olimpijski ciklus i ozbiljniji igraci odmaraju, ne zapinju, jer znaju kada je to najpotrebnije, a to pokazuje jedan od najvecih svih vremena Endi Marej, koji ima dva zlata sa OI. Lepi su ovi gren-slemovi, ali su nista spram najveceg turnira na OI, i ako misli da i on Novak Djokovic bude jedan od najvecih svih vremena, mora ga osvojiti, inace ostaje istorijski malo iznad prosecan.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrkva, 10. septembar 2016 00:04)
Slatko me nasmeja, odličan vic, odličan!!!

Mile

pre 7 godina

Monfis je veliki smekwr i gospodin. Majstor egzibicija i netipicnog tenisa. Morao je nekako da pokusa da pobedi novaka. Svaka cast obojici i puno srece nasem Djovaku u finalu.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

То што је Новак најбољи у историји не значи да треба да га волим. Шта вам је људи, право на избор није разлог да се спрдате се самном!?

Teniski Ekspert

pre 7 godina

Novak, ipak, gubi ovaj meč, iako Monfis nije nešto posebno, ali bolje od njega nego od Vavrinke ili Nišikorija u finalu, suma sumarum, Novak nije na nivou...

Max

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

G6

pre 7 godina

Ajde stucnjaci sad lupajte. Dobija Monfis. He will put him to beeeed, Gael Monfis, he's just beat Noloo. Al ce goreti ceo Pariz i Njujork nocas, a vi nazad u misije rupe.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Само сат времена је било потребно да се заврше два сета... хееј, "сат времена", у полуфиналу Грен слема. Не могу више ово да гледам. Тенис = 0. Срамота ме је. Роџере, врати се и изводи опет магију на терену.

Sampras

pre 7 godina

Kvalitetom nedostojan tenis polufinala GSa,gomila duplih grešaka,očajni servisi,početničke greške,i to je zlatna era tenisa,nemojte,nije fer....

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

senad

pre 7 godina

Davidenko ima bolji skor sa Nadalom a Federer je jedva prolazijo sa njim on bi ovakvog Monfisa dobijo u tri seta zato ne pricajte kakva je bila losa konkurecija Federera.

Majstor Mile

pre 7 godina

Borg: Pa izgubio je pet (5) gemova zaredom... zar nisi video! Tri puta gubi brej na 0:40... muči se da dobije 40:0, a servira sa obe noge na zemlji ...iz ramena . Nije dobro igrao i tačka.

agoniji nema kraja

pre 7 godina

nije mi jasno sta je sa novakom
prvo zglob, pa podlaktica, pa levo pa desno rame. Ne znam da li je bila dobra odluka njegovog tima da igra na USO. Ako prodje u finale ne znam sta ce biti. ne izgleda dobro

ma da

pre 7 godina

Novakovo cijepanje majice je baš u sportskom duhu ,a počeli su mu ponovo smetati i vremenski uslovi!Čitajući tekst ,a i mnoge komentare ,Gael je zakratko bio "Srbin".

Dr. House

pre 7 godina

Samo lupajte minuse. Evo ga izgubi 4 gema za redom. Malo je falilo da se to desi i u prvom setu. I šta posle nije očajan Djoković večeras?

Nemoj ste snešni i da vas rezultat zavara. Iskrivi se servirajući, ni jedan viner muški da zabode...Evo dovoljno je bilo da se Gael uozbilji, ne da zaigra nešto posebno, i da dobije sad već 5 gemova za redom. I od već rutinski dobijenog meča vrlo moguće da Novak doživi debakl...

Patrik

pre 7 godina

Samo dai Monfils ne preda.Neka se malo Djovak vrati starim navikama sa pocetka karijere.Secam se da je bilo vesti Novak predao ovome,Novak predao onome.Red je da ponovi to.
Allez Monfilse protiv princa od Monaka!!

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

Да сам на месту било ког појединца из публике, тражио бих повраћај новца уложеног у куповину улазнице за овај меч, а као разлог бих навео - уколико сте гледали или управо гледате меч, разлог више није ни потребан.

ninost

pre 7 godina

Navijam za Novaka uvijek, ali gadi mi se što je protestira na takav tenis monfilsa u prvom setu, a radio je sličnu stvar protiv Karlovića u Dubaiu mislim 2015 kad je karlovic servirao za meč pa je kao bio nonšalantan.

MvpofNba

pre 7 godina

Monfisovo ponasanje je sramota i nepostovanje publike koja je platila enormne cifre za ovaj mec, a dobije ovo skrnavljenje tenisa u polufinalu gren slema.

ja

pre 7 godina

konkurencija Federer:2003Вимблдон Марк Филипусис7–6(5), 6–2, 7–6(3)2004Отворено првенство Аустралије Марат Сафин7–6(3), 6–4, 6–22004Вимблдон(2) Енди Родик4–6, 7–5, 7–6(3), 6–42004Отворено првенство САД Лејтон Хјуит6–0, 7–6(3), 6–02005Вимблдон(3) Енди Родик6–2, 7–6(2), 6–42005Отворено првенство САД (2) Андре Агаси6–3, 2–6, 7–6(1), 6–12006Отворено првенство Аустралије(2) Маркос Багдатис5–7, 7–5, 6–0, 6–22006Вимблдон(4) Рафаел Надал6–0, 7–6(5), 6–7(2), 6–32006Отворено првенство САД (3) Енди Родик6–2, 4–6, 7–5, 6–12007Отворено првенство Аустралије(3) Фернандо Гонзалез7–6(2), 6–4, 6–42007Вимблдон(5) Рафаел Надал7–6(7), 4–6, 7–6(3), 2–6, 6–22007Отворено првенство САД (4) Новак Ђоковић7–6(4), 7–6(2), 6–42008Отворено првенство САД (5) Енди Мари6–2, 7–5, 6–22009Ролан Гарос Робин Седерлинг6–1, 7–6(1), 6–42009Вимблдон(6) Енди Родик5–7, 7–6(6), 7–6(5), 3–6, 16–142010Отворено првенство Аустралије(4) Енди Мари6–3, 6–4, 7–6(11)2012Вимблдон(7) Енди Мари4–6, 7–

Yamani

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.

xatin

pre 7 godina

Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!
Mac Mac Vilander bruko i sramoto tenisa!!!!!!!

M

pre 7 godina

Eto vam ga vaš "najgotivniji igrač na turu", isto ko što je Nishikori bio mnogima gotivan dok nije pokazao svoje pravo lice kad gubi... Još da se razočarate u Del Potra pa da više ne čitam budalastine o prijateljstvu i korektnosti, jedan je bre Nole

Mikii

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира.
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50)

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.

Stefan

pre 7 godina

Za ove što se pitaju šta se to dešava, dešava se to da kad god Monfis potrči ka lopti, osvoji poen. Kad god hoće da igra večeras, uzme gem lagano bilo svoj bilo Novakov servis. I da se nije debilisao na terenu, dobio bi ovo. Đoković je katastrofalan, i trebao bi da zna da mu se u finalu ni Vavrinka ni Nišikori neće glupirati na terenu. Ako uopšte dođe do finala, jer ovaj uze pet gemova zaredom za deset minuta sa sve pauzama.

desetljutihgusara

pre 7 godina

Ljudi, jel shvatate da je Monfilsova taktika da potpuno izbaci Novaka iz balansa u glavi, gde je najjači! 12 puta je izgubio od njega, sve je živo probao i ništa nije prošlo. Sad ide na ono najgore, provokaciju! Zato je meč ovakav, jer je Nole shvatio šta ovaj radi i ne može da veruje da je ovaj toliko nisko pao! Monfils igra totalni anti-tenis! Velika sramota za njega... simulira umor, povredu, svađa se sa sudijom... iskreno, jako sam iznenađen, delovao je kao pristojan momak. Ali, sada......jedva čekam konferenciju za štampu!

Anica

pre 7 godina

Volim Novaka i drago mi je sto ce osvojiti ovaj slem, ali ljudi budite malo realni sa tim kako Federer nije imao konkurenciju. Pa pogledajte sa kim Djokovic igra. Na Rg je igrao sa jednim top 10 igracem, Marejem, koji znamo koliko je los u finalima, ovde ce osvojiti titulu tako sto ce igrati sa jednim top 10 igracem, koji realno nemaju neki kvalitet. Do polufinala je odigrao 2 cela meca, a u polufinalu se Monfis sprda... Hocu da kazem, Novak je najbolji od ovih koji igraju, ali konkurencija nije nista jaca nego u doba Federera, naprotiv.

Majstor Mile

pre 7 godina

Ljudi, Nišikori odučava Vavrinku od tenisa, a ovaj komentator govori , veoma loša igra Vavrinke! Japanac sve školski, levi, desno pa na mrežu...

nesanica

pre 7 godina

"sramotno ponašanje komentatora sa eurosporta koji je prenosio meč..Razumem da je plaćen pa može da priča šta hoće i pritom strastven navijač Novaka Djokovića!" Ali onoliko omalovažavanja prema Monfisu i uopšte uvek kad nije nešto kako mi umislimo..Počne odmah paranoja,teorija zavere i slično..Mislim koliko god se divila većina Novaku Djokoviću ostaje jedno što je "mrlja" sigurno a to je da smo kao nacija površna,iskompleksirana da nije ni čudno što smo tu gde jesmo kao društvo..

Dr

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 09. septembar 2016 23:45)

Medecinski je trazio pri rezultatu 2:1 u setovima i 3:2 u gemovima za njega. Gde si ti video da gubi?

марк

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.
(romario, 09. septembar 2016 23:53)
Da se raspitamo da stave tebe da komentarises? Siguran sam da bi bio hit !

Rocky Balboa

pre 7 godina

Neznam,ovi igrači iz top 10 ili 20 osim negdašnjeg Nadala i Federera pa to nema ni Š od šampionskog u sebi,tu i tamo neki bljesak Vavrinke i Delpotra i to bi bilo to,loše,veća konkurencija i zanimljiviji mi je postao ženski tenis.

Sika Momcilo s'ljubavlju

pre 7 godina

Evo pisem ovo kod 1-0 za Noleta,NOLE OVO DOBIJA!!Pazite sta vam kazem!!Odrace ga glat,3-0..
Pa samo corav ne vidi da se Nole poigrava,covek se jednostavno zeza..UNAKAZICE GA!!
Zivi bili pa videli.
A kad Sika Momcilo nesto kaze,onda tako i bude,je l' to jasno??Pitam da li je jasno BRE???

TurboNator

pre 7 godina

Kako lose igra Nole kad ima break point (od treceg seta) neverovatno. svaki put mu je Monfils greskom poklonio break.

Nikad mi nece biti jasno kako tako lako gubi koncentraciju... Dozvoljava protivniku sanse da se vrati, produzava mec bezveze, umara se i rizikuje povredu... Bezveze i nepotrebno.

Ajde bre!

Patrik

pre 7 godina

@dejan

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.

ŽIVADIN(O)

pre 7 godina

Četvrti set će završit 6:0 za Novaka ili će Monfils predat, vidi se da je povredio koleno kad je trčao na onaj drop-šot. Banjac to nije video, naravno...

Feđa

pre 7 godina

Cini mi se i nadam se da gresim, Noletova fizicko stanje ne obecava za finale. Da je bio u drugom delu zreba ispao bi u prvoj nedelji. lsto tako, Nole ne bi bio to sto jeste pa da ne pokida u finalu koga god da dobije. U svakom slucaju, sretno u finalu

Jumko

pre 7 godina

Преокреће ово Монфис. Даће Бог!
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:09)

Oce, oce... evo samo sto nije! Buaaaaahahahahahahahahah
Strucnjak!

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

No Mo

pre 7 godina

Ovo je prvi put da vidim i cujem da se neko bunio na neciju taktiku. Na jednu ruku je neposteno prema publici da ih zamajavas i ne dajes svoj profesionalni entuzijazam i energiju (ljudi platili za zabavu), a sa druge strane Monfis je pokusao nesto da ucini za sebe. 12 puta je Monfis gubio od Noleta i vise mu nista drugo nije ostalo nego da pokusa nesto cudno i nepredvidljivo. Treba imati razumevanja i za Monfisa kao i za zaljubljenike u tenis.

Labud

pre 7 godina

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.
(ema, 10. septembar 2016 08:14)

To što piše iza njegovog imena SRB ne znači da igra za Srbiju već za sebe pa i taj novac trpa sebi u džep i skuplja bodove. Ako pogledaš ATP listu videćeš da piše Novak Djoković a ne Srbija. Ne može da piše da je sa Marsa. Zna se kad igra za Srbiju i kad nju predstavlja a to je samo DK i Olimpijske igre. Svi rezultati koje je postigao ma mastersima i grend slemovima stajaće Novak Djoković a kad igra za majku Srbiju stajeće Srbija. Kao što znamo za selekciju nije igrao već odavno i nije ni postizao neke rezultate još od 2011. A u RIU znamo kako je prošao.

323

pre 7 godina

Zbog ovakvog nesportskog ponasanja NIKADA nisam postovao Monfista. Bio je i ostao pajac na terenu. I ako se mozda nekada zapita, sta mi nedostaje da budem vrh u tenisu, odgovor je upravo to. Kroz celu karijeru ga na terenu uvek nesto boli, saginje se , masira noge, vezuje pertle a veceras, videli smo. Ne postuje protivnika dok prima servis, stoji ne zainteresovano a onda trci ko lud. O tome da ne postuje slucajno igraca koji je br.1 da ne pricam. Za mene je on tenisko dno. Zato je zasluzio 13-0 u medjusobnim mecevima.

Killa

pre 7 godina

majko mila ko u danasnje vrijeme igra polufinale GS. Poluigraci kao monfils, nishikori i ko jos? neznam im ni imena. Zalit cemo za FedEx, Rafom i ostalim..

Patrik

pre 7 godina

Nema sansi Djovak u finalu.Vilander rekao da princ osvaja titulu protiv Stena the mena ali se ne slazem sa njim.Ja mislim da Varvinka dobija sa 3:1.

Nele

pre 7 godina

mi Srbi moramo da budemo ponosni jer je Novak nauco pameti prljavog igraca kao i nekulturnu publiku usred amerike.Bravo Srbine nastavi da ih ucis kulturi.hahahaha....

Dr

pre 7 godina

Znaci ne mogu da slusam ovog sa rts-a... ne pomaze ni hd slika,prelazim na eurosport...
(Dejan sa sendvicom, 09. septembar 2016 22:15)

Mnogo ces da se usrecis sa Banjcem na eurosportu, mrtva trka ko je gori od njih dvojice.

Jovan

pre 7 godina

Malo iritira ponasanje nebeske nacije ali i ponasanje Djokovica koji kao da je iznerviran sto je Monfils lezeran, a izgleda nikome nije palo na pamet da ima covek povredu stopala i da mozda nece iz principa da preda.

cirkus

pre 7 godina

Smarate sa zlatnom erom bla bla... Ni Federer nije igrao pola svoje karijere u toj tzv eri, na pocetku i dugo posle do Nadala i Novaka igrao je i osvajao trofeje protiv "levaka"! Cinjenica.

Ps

pre 7 godina

Ako Francuz ovo preokrene, Novak je mentalno najslabiji teniser u top 100. Čovek je naseo na sitne provokacije Monfilsa, izgubio ritam, počeo sa publikom interakciju, želi da razbije reket i td...
Neko ko je mentalna gromada - kako kažete - bi već odavno završio posao protiv protivnika koji kao leš stoji i čeka servis.
Sad kao rame kad je počeo da se budi Monfils, a Francuz kao umoran kad Novak zaigra. Igrice psihičke, videćemo koliko je Đoković jak na tom planu.

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

Zoran

pre 7 godina

Ovaj, recimo teniser, Monfis, će iz sprdnje izbaciti Djokovića.
Neverovatno je kako ga ponižava.
Katastrofa.
(Mitula, 9. septembar 2016 23:40)

I sad majstore? Jesi dobro pokvasio jezik da poližeš nered?

I ti i mohikanac i Jumko, i Muray Army i Dr House i Miki i ima ih još. Mizantropi neopisani...

Srdjan x

pre 7 godina

Imao sam rezervu prema Vilanderovom animozitetu prema Djokovicu ali sad vidim da je sve istina. Posle prvog polufinalnog meca pitaju na eurosportu za sanse u drugom polufinalu. Vilander- Kad je Nisikori pobedio najboljeg na svetu ko zna sta moze sa Vavrinkom i tek ga Mekinro ispravlja drugog najboljeg je pobedio. Neverovatno dokle ide ovaj Vilander. 5 godina neprikosnoven Djokovic i ovaj koristi svaku priliku da sernja,

mlekadzija

pre 7 godina

Cestitke Novaku za jos jednu vaznu pobedu. Domaci i komsijski mrzitelji predvodjeni MAtsom mogu samo da puknu od muke....a tek u nedelju....

Nikola Markovic

pre 7 godina

Trenutno je 6-2, odnos finala i osvojenih titula ali iskreno verujem da Novak do kraja karijeremoze do barem 12-08, u najgorem slucaju 12-07 :)
Sve cestitke Noletu na 13-0 protiv Gaela, a mi ne bi smeli to dostignuce uzimati zdravo za gotovo ma koliko nas Nole razmazio do sada

romario

pre 7 godina

Ne slušam Banjca jer nemam eurosport,a znam da je loš. Slušam Mijaljevića i odgovorno tvrdim da je najgori u istoriji svih naših televizija a odmah iza njega je to Krivokapić.

nesho je

pre 7 godina

Ovaj komentator je nevidjeni car. Pa on ne da voli Novaka on ga obozava. Svaka cast majstore. Idemo Noooole. Bice lakse u finalu protiv japanca.

N.1

pre 7 godina

(milo)
Da li ste vi covece gledali mec Novaka i Del Potra na olimpijadi.Del Potro je igrao odlicno.Jednostavno,Del Potro je bio bolji.Da li stvarno mislite da Novak nije zeleo zlato u Riu?E sad,dobro razmislite o ovome sto sam vam ja rekao i molim vas da zamislite sebe kao Novaka Djokovica na olipijadi.Za mene licno,svaki osvojeni turnir je kao zlato.

paradoxx

pre 7 godina

Odaj priznanje
najboljem teniseru,
zapadna marioneto,
Matse Vilanderu.

Samo gazi Novače
snažnije i jače,
Srbi su uz tebe,
neka zapad plače.

Kažu nisi najbolji
teniser svih vremena,
al' nije ni na pomolu
generacije smena.

Guraj prema vrhu
uzdignute glave,
GOAT je sve bliži
i put do večne slave.

Nezvanični izvor

pre 7 godina

Ja mislim da će sledeća afera koju će da naprave britanski mediji to kako je Novak debelo platio rivalima da odustaju ili da igraju loše protiv njega!

Runzo

pre 7 godina

Ja ovoliku kolicinu prenemaganja i foliranja u zivotu nisam video. Sramota sta radi Monfis i, na zalost, uspeo je da iziritira Novaka. Taktika je na granici legitimnog, narocito ako se uzme u obzir da je tenis dzentlmenski sport. U zivotu vise necu da podrzim ovog stvora ni u jednom mecu.

urox

pre 7 godina

Pozitivan skor sa fedexom ,nadalom....a kad smo vec kod konkurencije ... wawrinka je opasan igrac, japanac sa osnovne linije suri kako igra i jos par mladih finih igraca.... dok je Fedexu jedno vreme najozbiljniji protivnik bio Ivan Ljubicic,a neke gren slemove je uzimao filipusisu,bagdatisu (a oni su bili prava jaka konkurencija !?)... hvala ...poyy

tardis.

pre 7 godina

Komparacija je los-gori-najgori. Ne postoji losiji i najlosiji. To je nepravilno, ali nazalost to ne znaju ili ne primenjuju ni oni koji bi trebalo.
(Yamani, 09. septembar 2016 23:50)

Valjda zao gori najgori?

бт

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.

Nebojša

pre 7 godina

Wilander je jednostavno poremećen

Marej 1 grenslem
Novak 2 za sada čekamo nedelju
Marej 1 masters
Novak 4

Osvojeni bodovi ove sezone Novak ima nekih 2000 više osvojenih do sada

Međusobni dueli
Novak 3 Marej 1

Da mogu da pitam Mats po čemu je to Marej bolji ove sezone stvarno ne vidim šta je na njegovoj vodenici.

Labud

pre 7 godina

Monfis mu je bukvalno poklonio oba seta. Znači POKLONIO mu je. Inače je najgori mogući meč koji sam gledao u poslednjih 20 godina.. I ti si kao broj 1. ccc

djoko

pre 7 godina

necuveno je da Novak ovako ispadne iz ritma ovaj set je moro dobiti 6:0 pa nek Gael pravi budala koliko hoce,najboljem Nadalu iz 2008 se ovo ne bi desilo nego mi udaro jos jace pa nek se protvnik misli...uzvuce ovo Nole 3 0 al ovo se ne smije desavat ubrzo najbolejm igracu svih vremena....Monfis mi je jedan od drazi tenisera bilo al stvarno ovo sto radi je neshvatljivo druze nije ti ovo egzibicija

toni

pre 7 godina

Nisam znao da moras igrati poteze po pravilima? Ja ako hocu igracu svaki udarac kao lob, to je moje pravo. Cuj ovo nije igrao dzentlmenski wtf?

Idemo Nole

pre 7 godina

Monfisu nista nije drugo preostalo nego da klovnovkim potezima isprovocira Novaka. Kao sto ni hejterima nije nista preostalo nego da laju. Novak im zato uvek zapusi usta.

vlajzi

pre 7 godina

Играју најбољи на свету и скоро топ десет играч, а квалитет меча у рангу са неким другоразредним фјучерсом. Толико о данашњој конкуренцији.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:17)

To srce, tooo... to kmecanje o konkurecnciji me najvise pali.
Ajmo jos malo. I gde je ono "zlatna era"?!

Srdjan

pre 7 godina

Ja ne pamtim kad sam gledao cudniji mec. Kvalitet nikakav, obojica roviti, smoreni, kao da se radi o 1. kolu turnira iz serije 250, a ne polufinalu GS.

Marinko

pre 7 godina

Ali kako je John McEnroe zapusio usta Matsu. Ono je bilo predivno za videti. I kako je zasluzeno isprozivao Gaela za ono sramno ponasanje na terenu.

Ocajan mec danas, Novak igrao koliko je bilo potrebno. Novo GS finale, nadajmo se i nova GS titula.

DD

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 22:09)

Ti si valjda jedini hrvat koji pise cirilicom. Iz mesovitog si braka ili sta? Kako si tako dobro naucio cirilicu?

Nego... verujes li u cuda ?! :-)

ja

pre 7 godina

@Cim je ovaj klovn dosao do polufinala jasno je kakva je konkurencija danas...
(RF goat, 09. septembar 2016 22:06)
još 2010-2011 sa 28-29god tvoj RF poslat u istoriju.
džaba hejt Nole je najbolji i biće najbolji svih vremena kad završi karijeru! ajmo Nole Srbineeeee

Majstor Mile

pre 7 godina

Noletova drvena ruka na dropu i na mreži... Ali ne razumem kako ne shvata da nikog ne sme da vraća u život posle 0:40... To broj 1 sebi ne sme da dozvoli...imao ga je i u trećem za brejk i u črtvrtom za 2:0 . Očaj! A ovaj ga zeza, kao umoran , spor, polako vraća... a servira same asove...

Maja

pre 7 godina

Šta se dešava sa Vilanderom. Ladno je rekao da će Vavrinka ako bude igrao dobro pobediti u finalu Đokovića. Kao Nole se ništa ne pita, a da ne pominjem da se Vavrinka još nije plasirao u finale. A kako stoje stvari i neće. Ali zaista nešto nije u redu sa čovekom. Kako se meškolji dok priča Mekinro, kao da je na spidu.

tamo daleko

pre 7 godina

Prije meca Murray-Lorenzi kaze dragi Mats "Murray je DALEKO najkompletniji teniser danas,uz napomenu da Federer zbog povrede ne ucestvuje na turniru".
Siguran sam da Novak velik dio inspiracije crpi upravo iz ovakvih izjava i zato hvala Mats i laku noc, ako mozes da spavas.

Milan

pre 7 godina

Ovaj sa Eurosporta stvarno nije normalan, on ne dozvoljava da Monfils ima bilo kakvu šansu, profi teniser koji je do polufinala došao tako što je 5 protivnika pobedio sa 3:0!
Zašto moramo gledat vrhunski meč uz komentar neznalice?

axo

pre 7 godina

Неквалитетан меч, непрофесионално понашање с обе стране мреже. Досадно! Обојица се понашају као да су погубљени. Једва чекам друго полуфинале, па да уживам у правом тенису.
(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 22:02)

Tačno, Novak je "kriv" za ovakav meč, odučio ga od tenisa u prvih 5 gemova i šta drugo ostaje primitivcu Monfisu? Da proba sa ovom cirkuzantskom taktikom, samo se malo zeznuo, nije mu ovo 584 na atp listi već broj 1.
A takođe je i Mekinro rekao, da bilo ko drugi igra ovako kao Monfis (a pogotovo Đoković) izvižadli bi ga 100 puta do sad...

Milan

pre 7 godina

Kad već pametuje neko moram da mu objasnim,komparativ od prideva los je losiji a superlativ najlosiji,a komparativ od prideva zao je gori a superlativ najgori

Ivan

pre 7 godina

Šta će sada vajni "stručnjaci" reći za ovo sramno ponašanje čoveka koga proglasiše favoritom u ovom meču a on je sve učinio da jedno polufinale Gren Slema upropasti i sroza na nivo rekreativaca koji pikaju tenis iz rekreacije nakon napornog dana Nna poslu u kancelarijama. Zaista, jedna toliko velika i ugledna evropska sportska tv stanica kakva je definitivno Eurosport bi trebala da malo porazmisli kakve "stručnjake" zapošljava! Nije im prvi put da omanu (o Matsu Vilanderu mislim naravno koji je rekao da je Monfis favoprit protiv čoveka koji ga je dobio u svim dosadašnjim mečevima koji su igrali). Što se tiče Noleta dobro je, bilo je oscilacija, igra ne baš na visokom nivou ali uz ove provokacije protivnika zabeležio je poprilično ubedljivu pobedu! Biće teško u finalu ko god bude protivnik! Vavrinka je "drčan" kada igra sa Novakom i uvek su to veliki mečevi (AO 2013, 2014 i 2015 i RG 2015), a Kei je odličan takođe, i veoma veoma motivisan, uostalom pobedio je Novaka baš na USO 2014! Biće teško ali nadam se da će Nole uzeti 13. GS!

Sassa

pre 7 godina

Svi na Eurosport i ostavite komentare za Vilandera!!!
Bruka I sramota!!!
Nadam se da će naši komentari doprineti da ova budala izgubi posao!
Nikada nisam bio pristalica svetskih zavera ali ovo što radi OVAJ je zaista sramota za svakog normalnog ljubitelja sporta.

ja

pre 7 godina

Ne razumem zasto gledate tenis, kad se ne razumete u njega?
Pa jeste li videli sta je Monfis poceo da radi na 5:1 u prvom setu. Ulazi 3 metra u teren i vraca servis kao na treningu.
Svaka ta loptica nije isla ni 30 km/h i svaki pocetnik bi je bez problema zakucao.
Novak nije jednostavno zeleo na takav nacin da dobija poene, vec je prihvatio njegovo zezvecenje i samo prebacivao loptice bez namere da dobije poen.

Verujem da bi mu Novak poklonio i ceo set ako treba, dok se ovaj ne uzobilji.

Poslusajte Novakovu izjavu posle ovog meca. Ovakvu neozbiljnost protivnika Novak sigurno nije doziveo u celoj svojoj karijeri i siguran sam da ce prokomentarisati ovo Monfisovo ponasanje.

A Verujem da ce Monfis biti i novcano kaznjen zbog ovakvog ponasanja.
To se tretira kao nezalaganje na terenu i itekako je kaznjivo po pravilniku profesionalnog tenisa.

bratonozic

pre 7 godina

Gledam na nbc, neverovatno koliko komentatori i publika vole tog Monfisa. Nije da je Novak posebo simpatican, cak ni meni, ali sampion ipak zasluzuje bolji tretman. Cudo kolko nas ne vole

DjurdjeleVojvoda

pre 7 godina

Dakle, Vilander je ili totalno puko ili dobija ogromnu lovu da prica to sto prica.. u sred emisije odvali da je Nisikori pobedio u polufinalu "the best player in the world" (Murrey), a Mekenro, legenda ga sa smeskom ispravi.. "second best"!

B

pre 7 godina

@Yamani Pogrešno! Poređenja su:
1. Loš, lošiji, najlošiji
2. Zao, gori, najgori
Mene tu najviše brine to što ima veliki broj pluseva. Opet pismenost na delu...

Fransoa/2

pre 7 godina

Ne Gael, tako se neponaša na teniskom terenu! Ne tako da se predsednik Francuske teniske federacije stidi da u zemlju propadne, ne tako da svaki Francuz pomisli koji blam za zemlju!!!

stosone

pre 7 godina

Uzasan kvalitet tenisa. Da je Federerer imao ovakvu konkurenciju imao bi 20+ gren slamova bez znoja, elegantno...
(objektivno, 09. septembar 2016 22:21)

Ne budi lenj pa malo potraži protiv koga je sve Federer osvajao GS titule i na kom su mestu ATP liste tada bili igrači protiv kojih je igrao. A onda potraži podatak protiv koga je sve Novak osvajao GS titule i uvidećeš da ti je komentar u najmanju ruku zlonameran i glup.

tamna strana

pre 7 godina

Vilander: "Nišikori je pobedio najboljeg igrača na svetu (Marej)"
Mekenro: "Ne, pobedio je drugog igrača na svetu"
Ne stvarno ljudi, koji problem ima Vilander, u čemu je fora???

Rogi Obrenovac

pre 7 godina

Mekenro ljudina, objektivan u svakom trenutku. Vilander nazva Mareja najboljim igračem na svetu, ne znam kojim se parametrima vodio, trenutnim plasmanom na ATP listi, poslednjim duelima Novaka i Endija, ili brojem titula i bodova koje su osvojili ove sezone.

boban101

pre 7 godina

Meni to je lepo zapusio usta na izjavu matsa,da je nisikori pobedio najboljeg igraca na svetu,nije prvi,nego drugi
tolika mrznja prema Novaku...
idemo OVO JE SPARTA

realno

pre 7 godina

@Čovek iz senke
Pa naravno da je Novaku upisana nova GS titula.
Taj Vavrinka je realno veceras trebao izgubiti od Nisikorija sa 3:0, ali sreckovic spasao 59 brejk lopti i nicim izazvano usao u finale.
Isto kao sto je ova mazga od Monfisa nicim izazvano osvojio ijedan gem u danasnjem polufinalu sa Novakom.
Realan rezultat Djokovic Monfis je trebao biti 6:0 6:0 6:0, ali debilko samo sto se nije rasplakao na terenu, poceo da izvodi krive gliste, kao dete kad mu ne daju igracku i Novak se sazalio pa mu dozvolio da uzme desetak gemova.

Monfisa treba dozivotno suspendovati i zabraniti mu da se bavi profesinalnim tenisom. Onakvo ponasanje u prvom setu nisam video za 40 godina gledanja tenisa.

A sto se tice Vavrinke, on je veceras ispucao svu srecu, tako da mu za finale nije nista ostalo. Ako u tom finalu uzme ukupno vise od 8 gemova ja ima da pojedem ovu tastaturu.

Nenad

pre 7 godina

UUUU ala me je zbog ovog poteza na 5-1 u prvom setu Monfis razocarao..Jednostavno onom lezernom igrom je izbacio Novaka,izbacio i isprovocirao...Mislim da je najvaznije da prvi set privede kraju i da onda da Monfisa odvali...Samo reset Novace!!!!!

majestic

pre 7 godina

Ako se neko seća, ovo što radi Monfis, to je radio i Žil Simon na AO kad je Novak jedva izvukao pobedu uz 90 grešaka. Ne čudi me da mu je ovaj trener napričao da radi ove gluposti.

Nebojša

pre 7 godina

Realno, da je bio bilo koji drugi protivnik preko puta mreže, Đoković bi bio počišćen sa terena ili bi morao da preda. Veliki sam navijač Novaka, ali, nažalost, tako je večeras delovalo. Nadam se da će u finalu biti dovoljno spreman za 13. titulu.
(Ja sam samo realan, brate, 09. septembar 2016 23:59)

Ti jesi možda u pravu ali obojica su imala neki problem da je Novak fit tog bilo kog protivnika preko puta bi oduvao a ovako pošto su obojica povredjena niko nije imao prednost i pobedio je bolji igrač koji bi svakako pobedio i da su obojica bili zdravi.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa za sada deluje da ce u finale ipak Wawrinka! Takodje Matcov veeeliki favorit i ljubimac... Pre neki dan se cak bavio i njegovom odevnom kombinacijom...

the srle

pre 7 godina

Voleo bi da Nole povedi i ovaj turnir ali previse toga se vidi protiv njega..Mislim da ce mu se Vavrinka opet izvinjavati sto ga je pobedio...

aman

pre 7 godina

Navijam za Noleta ali mi se zbog pojedinih komentara toliko zgadi da pomišljam i da prestanem da navijam za njega već za njegovog protivnika.

Rastko

pre 7 godina

Novače inatdžijo serbski udari sad kad je najbitnije, kad te svi podcenjuju počevši od Vilandera Matsa. Nek proradi inat serbski, nas najbolji proizvod

McKifla

pre 7 godina

Uslovi za igru su vrlo teski, velika vlaznost zraka a to je za Novaka kao da igra protiv dva protivnika istovremeno.
Nadam se da ce da izdrzi do kraja i prodje u finale.

Mare

pre 7 godina

Nole deseti put zaredom u polufinalu us-opena, sto dosad niko nije uspeo. A neki ka pljuju. Kao da je najnormalnija stvar na svetu da je nas broj 1 na svetu

ja

pre 7 godina

federer igra najlepši tenis, marej najružniji, a Nole najbolji! i kada igra loše Nole pobeđuje i zato je najbolji već 5 godina i biće to bar narednih 3-4! ajde Nole uozbilji se i pošalji ovog foliranta kući!

zex

pre 7 godina

Sta fal mecu?Novak je pobedio neugodnog rivala nije bitno kako i na koji nacin Novak je igrao vrhunske meceve u proslosti a mi sada kao kukamo nesto i sve smo zaboravili,u finalu mozda izgubiba mozda i ne.Svakako cekaju ga dva neugodna rivala Nisikori mu ne lezi kao ni sten.Ako bude zdrav dibija to Nole a i polufinale je ogroman uspeh mnogi sanjaju polufinale ali ga nikad nedosanjaju.Sta publika voli!trcanje do iznemoglosti i udaranje loptice pet sati na ovoj sparini njima je lepo a ovi dole crkavaju.Tenis je takticka igra Novak je znao kako treba i pobedio.

Dejan

pre 7 godina

Auuu Mrkva al lupetaš.
Koje OI u tenisu , svaka čast za Olimpijadu ali mečevi u 2 seta , kao Masters i u odnosu na GS je suludo upoređivati.
Po toj tvojoj znači da ni RF nije ništa pošto nema zlato sa OI , u singlu. Zaista ti komentar nema veze sa realnošću.

poraz roditeljstva

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:09)

Ili menjaj lekove ili doktora. Vidiš da ti i dalje nije dobro. Mada mislim da je u pitanju nedostatak kućnog vaspitanja. Za to nema leka.

Dragan S.

pre 7 godina

Ljudi, kad morate da prosetate negde po onakvom bremenu, kukalu bi i psovali Boga, a sad ce cudite i pitate " je l' bas toliko bilo sparno"?! Stvarno mi neki ljudi nisu jasni. Da li je neko od njih ikada igrao tenis, i to u mogucih 5 setova? No, pre ce ljudi pronaci novu planetu za zivot nego sto ce se Srbi promeniti.

Džoni

pre 7 godina

Ovaj Vilander ide po onom sistemu da će jednom i on da ubode što se tiče ovih "favorita" protiv Novaka pa će da kaže a ha eto izgubio Nole! Šta sam vam rekao?

Aleksandar Stamenkovic

pre 7 godina

Kada bi vi samo znali kakvo Je vreme ovde ne bi napisali nijedan komentar. Pola od vas me bi moglo da izdrzi da gleda sa tribina koliko Je tesko vreme. Pozdrav iz New York-a I shvatite Na vreme da ste presrecni sto zivite u vreme dok Novak igra I pocnite da cenite to.

Ivan

pre 7 godina

Rece Vilander upravo, Djokovic ne moze na parira Vavrinki u finalu ako ovaj bude igrao svoj najbolji tenis. Toliko o tome. Gasite mu emisiju. Pre meca sa Monfilsom rekao da je ovo trenutak gde bi Monfils mogao da trazi svoj prvi Gren slem.

živčan_neki_lik

pre 7 godina

Rekoh ja pre neki dan da je Monfis težak cirkuzant od tenisera bez obzira kakav je van terena. Šteta...mogao je više postići da je ozbiljan.
Finale - Novak i Nišikori (Novak osvaja).

matori

pre 7 godina

Vilander: Nišikori je dobio najboljeg tenisera na svetu...
upada Mekinro: drugog najboljeg...
Mats: da, da drugog najboljeg....
Mats je bolestan.....

trabant

pre 7 godina

ne mogu da verujemmm...gledam uživo Europoort i priča Mats kako je Kai pobedio najboljeg tenisera današnjice da došao do polufinala. McEnroe ga ispravlja i kaže 'drugog najboljeg'!!
Mats se ispravlja i kaze:'najbolji u svlačionici '...kakav lik!!
Eeee moj Mats :))

Marko

pre 7 godina

Ala je Mats pijan u Game, Set & Mats! A takodje i veoma neprofesionalno omalovazavati zvanicno najboljeg tenisera nekim pricama iz svlacionice...satro Murray je najbolji. Sta sve ljudi daju sebi za pravo!!!

Žalosna sova

pre 7 godina

Evo ga šašavi Mekinro opleo po Monfisu, sve u šesnaest. Najzad neko bez smisla za političku korektnost. Bravo, stvari uvek treba nazivati pravim imenom!

Dejan vodoinstalater

pre 7 godina

(Последњи Мохиканац, 9. septembar 2016 23:04)

Batice, tvoje kmecanje je muzika za moje uzi i lek za dusu.
Nakon teskog dana na poslu i mnogo problema, nema nista lepse nego videti da ima i nesrecnijih ljudi od tebe. :) Izvini...
NAPRED NOLEEEEEEE!!!!

Magnus

pre 7 godina

Niko ne komentira Noletovo profesorsko igranje niz dlaku Wilanderu? :)

Majstor ladno izjavi da je Niske dobio najboljeg igraca na svijetu. ;))

Mora da je i sam citao sta Mats lupa pa ga puni, a usput ispada dzentlmen.

Samo Nole! Idemooo! Dublin ceka 13tu titulu!

...

pre 7 godina

Monfis me je sada razocarao malo. Postovao sam ga i na pocetku meca mi nije bilo drago kada sam video njegove greske iako sam veliki Noletov fan. Ali ovo sto Francuz radi je razocaravajuce i bez trunke postovanja prema Noletu a i prema publici koja je platila nekoliko stotina dolara za karte.

марк

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas). 
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 09. septembar 2016 23:48)
Човече,терен jе скоро затворен,са малом рупом на врху !!! Скоро као да су у хали...

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Kakvo razočaranje mi je ovaj Monfils, ali od koga drugog očekivati glupiranje kao taktički potez nego od njega, neće valjda Nadal da igra na kartu mlataranja.Klasičan klovn nije ni čuo što od 25 finala ima samo 6 titula!

еј

pre 7 godina

Значи страшно,вакво полуфинале никогаш не се одиграло.Дали тоа Монфис сакаше да го омаловажи Нолета .Такво однесување на терененот ,знаеме дека е шоумен ,шоумен кој покажува на теренот што неможе никој како тој ,ми се допаѓала неговата таква забавна релаксирачка игра .Ова што вечерва го покажа е за без коментар.
Браво Ноле ,тој успеа да те изнервира но ти го одра .Не им се давај .Број 1 .

Iva Jovanovic

pre 7 godina

&? - svako malo je jednom u toku meca i u momentu kada vodi!!! Znam da ti je užasno tesko veceras a iskreno se nadam da ces u nedelju puci od muke i ti i tvoji istomišljenici (svakodnevni smaraci i pljuvaci)!!! Prijatno ti vece zelim!

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

xyz

pre 7 godina

Vilander se popeo na krov, ukljucio sve reflektore u po bela dana i usmerava ih ka Novaku kad servira. U finalu se ocekuje da baca kore od banana po Djokovicevoj polovini terena. Oprezno Nole !

Ch1vu

pre 7 godina

Jeste Delpo osvojio US open u onom istorijskom finalu protiv Federera ali je mec zivota odigrao bas protiv Noleta na OI. Neverovatan je podatak da je Nole u tom mecu maksimalno osvajao dva poena na Huanov servis iako je najbolji riterner u istoriji tenisa. Sta je bilo van terena ne znam ali to se mislim vise nikada nece ponoviti. Velicina Novaka Djokovica se bas ogleda u prvom kolu OI, ljudska i sportska jer je bez ikakve sanse za brejk loptu izgubio 7:6, 7:6, izgubio junacki. Najbolji je u srcu a i na terenu, vreme radi za njega sada. Zdrav bio, vec si ziva legenda!

Ministar

pre 7 godina

Volio bih da upoznam ove likove koji ostavljaju,da nazovem tako,anti-djokovic komentare. kladim se da su to ljudi koji su totalno nebitni,ne samo u drustvo nego sami sebi.

Miljan

pre 7 godina

Mohikanac, Dr, Bobaaa i ostali .... Izgeda da cete opet imati nocne more...
A sta cete, tako je kako je. kao sto rekose u jednom nasem filmu "SUDBINA MOJ TATA"

gong

pre 7 godina

Monfis je potpuno umrtvio igru. Tvrdim da je Gael uništio ovaj meč, katastrofa, pa čoveče igraš polufinale gren slema igraj i uživaj brate moj slatki. Daj sve od sebe pa šta bude, ali ne, Gael hoće da improvizuje, naravno Novak se nije obazirao i lagano pobedio.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Pa dakle Wilander je cudo!! Priča o Nisikoriju i kako je pobedio najboljeg igrača na svetu - Mareja!!! Na sta Mekenro kaže - mislis na drugog najboljeg igrača na svetu!! Ludilo!!

Xyz

pre 7 godina

Sramotno ponasanje Monfisa! Teniser koji je bio simpatican svojim nekonvencionalnim ponasanjem odjednom se pretvara u karikaturu. Steta. Za njega. Djokovic je vec uspeo da s ovim izadje na kraj pkazujuci ponovo svoju veliku ljudsku i tenisku inteligenciju...

zelja

pre 7 godina

Монфис храмље значи предаја, неће Новак више никада никог да победи јер ће апсолутно сви да предају :-)

Nešo

pre 7 godina

& majestic Monfilsov trener je Švedjanin.Ovo kucam na 4-2 za Francuza u trecem setu.Izgleda da taktika pali,a i Djoković traži masažu levog ramena.Čudne stvari se dešavaju !

ludinovinar

pre 7 godina

На овом сајту треба забранити коментаре! Ово је сензација шта су људи у стању да напишу, какве бљувотине.. Ајде Ноле, још мало.. ;-)

ja sam

pre 7 godina

Wow... Nole imao dupli brejk i iskoristio!!!! Sutra će armagedon! Ne znam kada sam više zivaca izgubio nego večeras, samo da pobedi i da se ova agonija završi.

Borg

pre 7 godina

Cudo kako postaje normalno to da novak trazi medicinski svaki boziji put kada gubi..Sramota..
(rafa, 9. septembar 2016 23:45)

A kad je on to gubio u ovom mecu? 2:1 u setovima i 3:2 u cetvrtom, eto tad je trazio tajmaut.

Black George

pre 7 godina

Dobro je da je imao taj njegov cuveni los mec na slemu koji je uspeo da dobije. Uopste ne sumnjam da ce u finalu zablistati i odigrati sjajno.

Sto se Monfisa tice mislim da nije namerno odigrao lose, jednostavno ga je ideja da igra sa Novakom ubila u pojam. Izasao je sa ubedjenjem da nema sta da trazi i bez volje da se bori. Posle se malo digao ali sramota je da se sa takvim stavom izlazi na polufinalni mec.

Zaista, izgleda da su su svi ovi sto su predali meceve imali taj indisponiran stav. Neverovatno mi je da su takvi likovi profesionalni takmicari. Idi bre radi nesto drugo, nemoj da igras!!

šetač

pre 7 godina

Mekinro je kralj. Rekao je da je poželeo tokom prvog seta da Monfils ne dobije ovaj meč nikako. Monfils se poanao jalo nesportski i loše.

to live's to fly

pre 7 godina

Nebitno sta pise u vremenskim podacima, toboze 56%, smejurija. Vlaga je nepodnosljiva, pocelo je juce, kada je u medijima najavljeno upozorenje o visokoj temperaturi i krajnje nepovoljnim vremenskim prilikama. Sto bi se ovde reklo: "Hot, hazy and humid." Onaj ko nije iskusio treba da veruje onome ko jeste.
Pozdrav svim dobronamernim ljudima.

Vladimir

pre 7 godina

Vilander kaze"francuz ima velike sanse da pobedi"
Hoce k . . . . c
(Podbara pfc, 9. septembar 2016 21:15)

У свему се слажем осим што имаш једну тачкицу вишка.
(бт, 10. septembar 2016 00:16)

To je bilo slobodno umetnicko izrazavanje.

Mikiveliki

pre 7 godina

Меч као и сваки други... Тачно је да је "француз " имао у игри и помашању, неких елемена не спортског, али он је познат и иначе по томе. Рећи да је то био "бизаран " меч, и да се он глупирао, више је него преувеличано наглашено.

Patrik

pre 7 godina

@jd123

Koje trece mesto sine prosla je Olimpijada?
Znas da sam u tom komemtaru na koji si ostavio repliku mislio da cu podrzati drugog finalistu.Nadao sam se da ce Japanac u finale ali eto pobedio Sten.Mozda i bolje.

zanimljivo

pre 7 godina

Ono Novakovo cijepanje majice nije glumatanje ,a nije ni traženje medicinske pomoći.Ajte molim vas!
P.S. Znači Gael više nije "brat Srbin"

Neci

pre 7 godina

Ali sto pokusavaju od gaela da nalrave senzaciju. Toliko smijesno da mi dodje da vristim. Ali ok zeljni su malo senzacije ali tu jedino moze malo stan da se umijesa. Ostali su smijesni.
PS ovaj petak vece sa zadovoljstvom cu da provedem uz ova dva showmen-a.

majestic

pre 7 godina

Obećao sam da ću pre meča ispisati neke zanimljive brojke, računajući poslednja 4 medjusobna duela izmedju ove dvojice tenisera.
Novak je u velikoj prednosti kako god okrenuli. Kad Novak pogodi prvi servis protiv Monfisa uzima 4/5(80%) poena, a Monfis je negde na 70% što nije loše. Što se tiče drugog servisa, tu je Novak u velikoj prednosti i to će biti ključ za pobedu. U Torontu gde su igrali pre 40 dana(i gde je Novak loše servirao zbog povrede, pogotovo drugi servis), uzeo je čak 64% poena na drugi servis, a Monfis samo 29%. I na riternu je Novak bio izvanredan, dok je Monfis bio loš. Monfis je uspevao da vrati samo 30% Novakovih drugih servisa, a Novak čak 70%.
Od 35 odigranih setova, Monfis je Novaku uzeo 7. Monfis je 16 puta igrao protiv tenisera koji je u tom trenutku bio 1. igrač sveta i samo jednom pobedio, i to Nadala pre 7 godina. Ima još dosta toga, nego neće stati sve. Predvidjam 3:1 za Novaka, i to tako što Monfis uzima prvi.

Srbin

pre 7 godina

Shvatio sam, Mac zapravo nesrecno voli Djokovica, jer mrzi sebe i svoju sustinu zbog toga... to je to.... \
sta?! ... nije tema o Macu??? ... ups!

Milan

pre 7 godina

Francuz je več četvrti teniser koji je predao... bez borbe!
Mogao je bar sačuvat obraz kao Veseli, umesto što je izašao na teren i šetka se!

Crokodile

pre 7 godina

"Koliko mrznje u komentarima".

Nije to mrznja, ljudima je dosadno pa troluju malo, a mi se lozimo ko budale. :D

Svi znamo da ti koji "mrze" zapravo nisu postigli nista.

Tex Willer

pre 7 godina

Od najomiljenijeg tenisera posle Novaka i Delpa do konstatacije da na ovakav nacin ni Mats Wilander licno ne bi pokusao da dobije ovaj mec. SRAMOTA , BRUKA .!!!!

Bg

pre 7 godina

Ovde u NYU je 36C sa vlagom. a u foteljama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY
(Bora, 9. septembar 2016 23:45)

Ovi foteljasi sto kukaju kako je mec smaracki, lupetaju po tastaturi na trenutnoj beogradskoj temperaturi od 23 celzijusa.

Ivan

pre 7 godina

Gledam Vilandera, covek ceo uvodnik prica o Monfilsu, a Djokovic prosao u finale. Kao da je Djokovic napravio iznenadjenje, pa analizira zbog cega je Monfils ispao.

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

srle

pre 7 godina

Novak ovako loše kao danas, ne može da odigra u finalu, jednostavno videlo se da obojica tenisera imaju problema sa povredom. Monfis je jedva stojao na terenu, prenemagao se i savijao svaki put, neverovatno koliko je Novak stabilan i nije reagovao. Dobro da se završilo u četiri seta, da je otišlo u peti ne bi bilo dobro. Zaista mislim da povreda neće predstavljati problem, kada je preživeo ovaj meč u finalu biće lakše.

Svete

pre 7 godina

Ajde ajde ajde ajdee Djole, jos samo jedan mec...
13 gs finale na tvrdoj podlozi to je novi rekord i u nedelju ce Novak igrati 21. finale GS u karijeri !
Ako bude igrao protiv Wawrinke bice to prvi put da niti Djokovic niti protivnik nisu igrali protiv nekog iz tzv velike cetvorke, ako bude igrao protiv Nisikorija bice to prvi put da je Novak stariji igrac u finalu, a s obzirom da ce mu to biti 21. finale to je samo po sebi vrlo nestvaran podatak.
Ajde Djokovicu otrezni se do nedelje pa da podignes 13.titulu i da statisticki postanes najbolji igrac na betonu svih vremena !

aj

pre 7 godina

jel to samo moje misljenje ili je onaj Mats Vilander mnogo naduvan. Posle meca gamesatsmats lud kao lud konj. Koje covek gluposti prica...Napred NOLE

biti normalan

pre 7 godina

Francuz je upropastio ovaj meč. Od prvog seta se čudno prenemagao i što je neobično, Novak to nije uspeo da iskulira već je gubio fokus, što je neočekivano. Evo i JohnyMac je rekao da čudnije ponašanje i meč nije video, i da voli Gaela ali da nikako nije želeo da se Francuz vrati u meč na takav način i jedva je čekao da Novak to završi.

jd123

pre 7 godina

За све хејтере, вероватно наше "драге" комшије, који не могу да сваре што је један Србин тако успешан, па сада када су увидели да би Новак могао постати најбољи тенисер свих времена, пишу како за разлику од Федерера нема конкуренцију, ево једна чињеница:

Најбољи тенисери свих времена су Федерер, Сампрас, Надал и Ђоковић, ако не верујете, погледајте ко је освојио колико Грен Слем титула. Док је Федерер већину титула освојио пре појаве Нолета и Надала, њих двојица су то урадила, када је Федерер био у најбољим тениским годинама, значи у конкуренцији ТРИ најбоља тенисера свих времена. Замислите да један од њих двојице не играју сада, колико би Грен Слем титула освојио онај други? Значи најјачу конкуренцију су имали и имају Надал и Новак а не Федерер.

Жао ми је, али ако нисте у стању да поред очигледних чињеница и даље лажете себе, вашим мукама нема краја, Анице, Мохиканац, Патрике и остали...

ja

pre 7 godina

Mec stvarno jeste bio bizaran.
Bizaran zbog toga sto Novak Djokovic u jednom periodu meca nije imao protiv koga da igra.
Zvanicno je imao protivnika, a u stvarnosti debilka sa pilecim mozgom koji izigrava klovna na terenu.

Mnogi se ne razumeju u tenis, pa da pokusam fudbalskim recnikom.
Zamislite dva fudbalska kluba u utakmici u kojoj jedan klub povede sa 5:0. I odjednom svih 11 igraca kluba koji gubi stane uz aut liniju i samo se setaju, a ovi drugi treba da igraju.

Neka mi neko kaze da li je ikada u zivotu video takvu fudbalsku utakmicu? Naravno da nije.

A juce smo gledali upravo takav teniski mec.
Bizarno, da bizarnije ne moze biti.
Secate se onog Danijela Kelera koji je dobio dozivotnu suspenziju iz tenisa zbog raznih gluposti koje je radio na terenu.

E pa ovo sto je Monfis juce radio je sto puta gore od bilo cega sto je taj austrijanac ikada uradio i Monfisa treba dozivotno suspendovati.

Talični Tom

pre 7 godina

Monfis je po savetu Vilandera stvarno prestao da misli na predhodnih 12 poraza.Sada razmišlja samo o tome da li će da uzme bar jedan gem.

dragan

pre 7 godina

U ovom meču Nole igra protiv igrača koji je u top 10 ali je istovremeno i veliki KLOVN . I taj klovn je uspeo da ga poremeti, srećom na kratko. Lazarevac čeka 13

Dr

pre 7 godina

Brat Monfis čeka Noletov servis 70cm u polju koliko se ja razumem u tenis to je zabranjeno.
(fanatik de football, 09. septembar 2016 22:13)

Lose se razumes. :)

ili ili

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.

miodrag

pre 7 godina

aj fala bogu malo lepog tenisa u trecem setu da vidimo...jer izuzev par lepih poena i duzih relija u prva dva seta kao rogers kup da gledam

cmon son

pre 7 godina

Jel gledao neko na eurosportu komentare Vilandera i Mekenroa, kad je Vilander rekao kako se u svlacionici prica kako je Mari najbolji a Mekinro slaze face, krsti se sta covek prica haha. Ne kapiram coveka uopste

Neci

pre 7 godina

Super mi je sto kazu monfis 1.7 brejkova po setu na us openu a onda se sjetim iste situacije federera na proslogodisnjem a onda 2 seta bez brejk sanse

Aca

pre 7 godina

Zlatna era, u prvom servis gemu 2 duple greske. Nema sta, prisustvujemo mozda i najneizvesnijem polufinalu poslednjih godina.
(RN, 09. septembar 2016 21:32)

Oseca se bol u tvom komentaru, prestani da gledas mozda prezivis...

anica

pre 7 godina

Kako me iritira Francuz..koji pajser coveceee. Nisam ga gotivila nikad jer je neozbiljan. Ako ti se ne igra predaj. Cujete kako zvizde sa tribina.

bok decki

pre 7 godina

Polako komsije, zar vas povijest nije nista naucila. Novak se trebao muciti u 4-finalu ali kad niko nije imao muda izaci na crtu, malo se raspored promijenio. U finalu ce biti na 70%, sto je dovoljno za setnju do 13 gs!

dvostruki arsini

pre 7 godina

Cudan mec! Navijam za novaka naravno. I pitam se i pitam vas, kko je moguce da objavite ovoliko komentara pod nikom "poslednji mohikanac". Kad mi se desi da zelim da komentarisem dve vesti u kratkom roku, dobijem isti zastitni kod i nikad, ali nikad ne izadje drugi komentar. Moram da cekam bar pola sata, a on za manje od dva sata srucio vise od 10 komentara!!!

NI

pre 7 godina

Ne znam da li me vise nervira Monfis sa svojim idiotskim ponasanjem ili Novakovo neiskoriscavanje 3 vezane lopte u 2 gema zaredom.
Ajde, bre, Novace, ne tupi vise, zavrsi pre ponoci.

Beobrad

pre 7 godina

Pa sta je hteo da postigne onaj cirkuzant Monfis u prvom setu sa onim glupiranjem?!
Samo je pokazao svoju nemoc!
Kad vec ne moze teniski da nadigra Novaka, daj da pokusa provokacijama!
Jadno, pokazao mu je majstor gde mu je mesto!
Ipak, Nole mora bolje u finalu, verujem protiv Stena, ne sme da ispusta tako lako brejk prednosti!
Srecno Nole!

Nebojša

pre 7 godina

Verovatno najcudniji meč koji sam gledao u zadnje vreme ali srećom povoljno se završio čekam finale sa nadom da će uspeti dovoljno da se oporavi imaće dva dana nadam se da će mu biti dovoljno.

побро

pre 7 godina

Џон Мекинро провалио,да Виландер не подноси Новака!Опрао и Монфиса и Виландера жестоко!

Noćno obezbedjenje

pre 7 godina

Frustracija,nesrećno detinjstvo,kompleks niže vrednosti,nemanje posla,društva,devojki,para. To je slika i prilika koja vlada ovde na forumu!!! Bez obzira na Novaka.

Mark Malk

pre 7 godina

U modernom sportu je sve manje viteštva, a sve više je beskurpuloznosti da bi se došlo do cilja. Tako je i u modernom životu. Monflis je to radio juče na sirov način, Đoković to radi malo suptilnije, a svi mi to radimo kako umemo. Ne krivite Monflisa, on nije birao sredstva, jer mu se takva šansa ukazuje retko.

primus

pre 7 godina

Dok čekamo da počne meč, pogledajte najnoviju vest sa Eurosporta ;)
http://www.njuz.net/mats-vilander-prebacen-da-vodi-vremensku-prognozu/

Goran

pre 7 godina

Vilander vec p---i. Kod 4-0 i neuspelog Novakovog drop sota, Vilander ushiceno vice: malo previse gospodine Djokovic da bi vec posle 1 minut pokunjeno priznao 5-0, nisam to ocekivao.

Dott

pre 7 godina

Rasrafice Nole Momfisa, na kraju i dobro ce mu doci ono nerviranje, jer sad za ovako agresivnu igru ima opravdanje. Inace bi ga prozvali "zver sa Balkana".

xyz

pre 7 godina

Monfilsu kao da su Bogovi rekli, slusaj sta god uradio u tom mecu izgubices, u svakom paralelnom univerzumu gubis ne znamo sta da ti kazemo drugo nego izadji i igraj se za svoju dusu.

Stara kuka

pre 7 godina

@RF
Ahihihi dobre te svajcarske čokolade,a?Pa gde je taj tvoj GOAT sa 28,29 godina?Ah da mator,jel tako?Prepotenko proslo je vreme Filipusisa,Bagdatisa,Rodika,Hjuita i ostalih velicina koje je dobijao.Kad su Nadal i Djokovic stasali nema ga nigde.

majestic

pre 7 godina

(Nešo, 09. septembar 2016 22:58)

A kakva je to taktika, da na 35 stepeni namerno pusti Novaku 2 seta, i onda da proigra i okrene na 3:2 ? Je l' si primetio da Monfis jedva diše ?

Konkurencija

pre 7 godina

Monfils namerno pokusava da ga isprovocira i onim izjavama da je "najveci svih vremena" kao i ovih pauzama i ponasanjem na terenu.

Boki

pre 7 godina

O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).
Nema to veze s tim. Monfis se verovatno uprpao, a Nole je nervozan k'o leptir (sto mu se nekad desava).
(Max, 9. septembar 2016 23:48)

Zivim u NY i vracam se kuci s posla. Na temperaturi od 32-33 stepena, uz vlaznost od 80% (a ne 54%, proveri to malo bolje), jedva se dise. Mogu misliti kako je njima da trce po ovoj omorini. Za nedelju najavljuju jos topliju temperaturu ...

niko

pre 7 godina

monfisu očigledno nije bilo dobro, i zato se tako ponašao. nole je imao sličan slučaj na australian open-u prošle godine protiv marija kada zbog grčeva noje mogao da se kreće, tako nemojte da imamo duple standarde... bravo za Noleta što je sve izdržao. idemo ba 13. GS!

penzioner

pre 7 godina

Samo da Novak uživa u ovom meču sa igračem čiju igru i sam ceni. Da li će Gael da uživa u Novakovoj igri? Nadajmo se da neće.

sun

pre 7 godina

Za sve drugare koji ne mogu da nadju link.:D uzivajte;)
http://sportlemons.org/tennis/novak-djokovic-vs-gael-monfils-fs660hc?n=3000846341

Iva Jovanovic

pre 7 godina

I Wilander nije razocarao - puno mudrosti: Monfis spremniji, bolje servira "setanje Novaka ceo dan po terenu", a i mentalno je jak, mozda ce se Novak "ipak na kraju izvuci "... Sta reci?!?!

pragmaticni

pre 7 godina

Za sve one koji su propustili da cuju engleski eurosport!... Mats je apelovao na sve tenisere (monfisa u ovoj situaciji) da daju sve od sebe da izmore Djokvoica u mecu protiv njega, kako bi sledeci njegov proticnik mogao da ga pobedi! xDDD

Nobelova nagrada za Vilandera! Dizemo mu spomenik na Kalemegdanu pored pobednika!! hahaha

Markobg

pre 7 godina

Monfis je simpatičan i podržavam što radi na terenina širom sveta, međutim način na koji danas igra je tenis koji niko ne voli da gleda.

izdri majstore!

pre 7 godina

neverovatno koliko brejk lopti novak propusta i u 3. i u 4. setu. U pojedinim trenucima ne moze ni bes da iskontrolise pa cepa majicu. Onda ono rame... Ali ajde, Monfils je krajnje nekorektan. Ne ponasa se sportski. Obicno mi je jako gotivan teniser. Ali njegove metode kojima provocira djokovica su stvarno nemoralne. Ne sumnjam da ce u finalu nole zaBlistati!

Novak321

pre 7 godina

Pisem ovo u 4 setu,vidi se da Novak ima igru ali servis ga ne slusa pri tom ne postoji igrac koji moze da pogodi ovakve udarce kao ovaj Monfis pri tom odlican folirant

baba_vanga

pre 7 godina

Monfis na putu ka toaletu u ruku nosi zip kesu do pola punu belim prahom. Sigurno ide da se popravi.
(Klaudio Kaniđa, 09. septembar 2016 23:44)

ako je kokain droga, ti si narkoman.

vlajzi

pre 7 godina

12 Грен слем титула има, а још увек није научио да сервира. 
(Последњи Мохиканац, 09. septembar 2016 21:50) 

Cuti bre nesrecnice, jos i servis fali da ima... gledaj sta im radi i bez servisa.
(Mikii, 09. septembar 2016 21:55)

Hahahahahah, komentar veka!
Bravo Mikii kralju! Uz sve gluposti sto si do sad napisao, ovo je bilo onako iz duse, iskreno...

smut operator

pre 7 godina

Moram da reagujem. Mats, a ne Mac Vilander.Pošto mu se u par komentara ljudi obraćaju sa *Mace. Dakle, Matse šta misliš ko će da osvoji ovo?

hiperrealizam

pre 7 godina

ljudi je l' zna neko kako da se obratim Eurosportu da uzmu drugog komentatora-nekog objektivnog,neiskompleksiranog, a ne ovog.

pragmaticni

pre 7 godina

@Jumako, Mikii, Vasa, Anica, Последњи Мохиканац:
...
17 23 Nadal
Medjusobni skor najbolje sudi ko je bolji ;)

E-mail

pre 7 godina

Ne znam samo na osnovu cega su se davale tolike sanse Monfisu, nije pobedio nijednog top 20 igraca.. Nije psihicki stabilan, ne moze da parira u razmenama, nema nijednu veliku pobedu u karijeri. Sta pricamo dalje? Nisam Novakov navijac, al pricam realno.

Jovan

pre 7 godina

Organizatori drze ukljucene reflektore u sred bela dana sto ima, kako Eva Azderaki rece na pauzi, neke veze s TV prenosom pa zbog toga moraju tako da ostanu. Nole joj odgovori, "da, nije prvi put da je televizijski prenos bitniji od toga kako se igraci osecaju i od toga sta njima odgovara". Sve je receno u toj jednoj recenici. Evu sramota al sta ce nije ona nista kriva naravno, naprotiv uz Lajanija najbolji sudija.
Igraci su, ispada, samo marionete u godisnjem milijarderskom profitu nekolicine glavonja koji vode tenis. Svuda gde su pare tu je i politika i nikad nista to nece promeniti.
5-0 dok ispisah ovo za 3 minuta, sta je ovo?

sok

pre 7 godina

Odoh ja u grad posto sam sigurna da Novak ovo dobija, a nadam se da kad se vratim, Vavrinka i Nisikori ce i dalje da lome jedan drugog. :)

bmx

pre 7 godina

Objašnjava jadni mats kako su ovo najgori uslovi za igru, velika vlažnost, loptice ne primaju spin, zbog toga je marej izgubio juče... i na kraju, sav smoren, kaže " I don't think Đoković really cares about the weather! " :-D

City Girl

pre 7 godina

Monfils potpuno izgubljen. U pocetku je imao tremu. Onda je probao taktiku Simona, sa sporim lopticama. To mu je uspelo u jednom gemu. Sada (na pocetku treceg seta) ne zna sta da radi.

jd123

pre 7 godina

Пустите Виландера и то "да ли мирно спаваш". Он је таличан за Новака. Када год предвиди да би Ноле могао изгубити он добије. Мислим да је прошле године на Ролан Гаросу први пут рекао да би Новак могао освојити и он изгуби.

Зато је боље и слађе да пишемо:
Да ли мирно спавате Мохиканац, Аница, Патрик, Бобааа и остале комшије.

Bole Bokson

pre 7 godina

Ništa, očekujem Matsa oko ponoći kako nakon "počišćenog" Monfisa, najavljuje finale u kojem će pobjednik drugog polufinalnog meča biti njegov favorit protiv Noleta.
Čovjek prosto voli da gubi! Podsjeti me na epizodu Mućki kad Troteri krenu na pecanje, a Del zaigra čuvenu partiju bilijara... I don't like win! ;)

Sta bre

pre 7 godina

Izvodi ovaj blesavi Monfils ,koja nebuloza ,pa ja bi odlepio na tribini da sam platio kartu za ovako nesto .Volim da gledam kako Novak pobedjuje ,al ovo je nepostovanje publike ,protivnika od strane Monfilsa ,pa ko neko derle se ponasa .

Šavija Alonso

pre 7 godina

Ne znam čemu ovakvi naslovi i tekstovi - meč jeste bio ispod svakog nivoa, ali valjda je najvažnije plasirati se u finale? Monfis realno nije ni druga liga ATP liste, i ne verujem da bi dobio Novaka još 20 puta da igraju, tako da je ovo moralo da bude 3:0, ali nema veze, biće valjda u finalu. Mnogi su posle debakla na OI pomislili da je Nole gotov, ali ja sam siguran da će nam doneti još radosti, i da će u karijeri odigrati bar još nekoliko GS finala. Idemo!

hgl

pre 7 godina

Sve ok, samo ne bih se složio s naslovom pošto je u prva dva seta Novak crtao po terenu. Nešto više od sat vrhunskog tenisa mu je ispalo dovoljno da prelomi meč. Jeste bilo papazjanije ali tek posle. Preporučujem gledanje prva 2 seta onima koje zanima teniska igra.

VUK

pre 7 godina

nije to bio bizaran meč! To je samo nastavak sprdnje na mastersima i GS koja traje nekoliko godina! Francuz je stariji godinu dana od Novaka..igraju skoro vremenski isto kao profesionalci.. i Novak je od tenisa zaradio deset puta više!!! I onda Mats posle pobede Novaka i 13:0 u međ.skoru, zaključi da je ipak Novak bolji teniser! Čovek je desetini tenisera godišta 1985,86,87,88...uništio karijere.. u bilo kom drugom periodu da su igrali uzeli bi i mastersa i GS.. ovako.. Nole sam uzeo skoro 70% turnira poslednjih šest godina. Bez milosti uze im sve pare,a porez ne plaća!!. ccccc! Nije bizarno! Samo sprdnja! Zaslužili su!

matori

pre 7 godina

dobi Novak prvi set, ali situacija na terenu mi uopšte nije jasna....
ponašanje Monfisa je potpuno dekoncetrisalo Novaka, ali se izgleda sabrao...

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ljudi, što ste opleli po Vilanderu tako? Pa to mu je posao i to je plaćen da radi. Kako čovek da nabije gledanost teniskih mečeva danas, kada je Nole učinio ovaj sport potpuno nezanimljivim što se ishoda meča i pitanja pobednika tiče. Mora neka reklama, neizvesnost, pa makar bilo i lupetanje, kako bi privukli gledaoce na ekrane i glupane u kladionice.

jugguja

pre 7 godina

Moze li neko da objasni Gospodinu Vilanderu da bi trebalo da se uozbilji, jer ne samo da svojim izjavama devalvira ono sto je uradio kao igrac, vec ozbiljno prijeti da obasni svijetu da mu je koeficijent inteligencije ravan izbornom rezultatu Srpske radikalne stranke koji bi imala u Zagrebu, naravno izrazen u procenima. Hvala.

Brus Vilis

pre 7 godina

Da li ste videli Monfisovu facu kad je trebalo da servira na 5:0 u prvom setu. Takvu kombinaciju straha i izbezumljenosti odavno nisam video. Bilo mi ga je pomalo žao. Naravno, uvek kad vidi da gubi, Monfis iz straha od totalnog poniženja na terenu počinje da glumi nezainteresovanost, nonšalantnost i zahebanciju, usput pokušavajući da izbaci protivnika iz ravnoteže odugovlačenjima, prigovorima sudiji i lošom glumom kako je iscrpljen a onda "leti" tokom poena. Nekad mu i uspe kao sinoć da na kratko poremeti i iznervira protivnika i napravi brejk. Ali samo na kratko, jer i on gubi koncentraciju i mnogo greši. Ali to je Monfis i njegov stil igre. Novak je naravno sinoć bio ljut zbog dosta stvari, pa i zbog svega ovoga na šta nije trebalo da obraća pažnju, ali ga u celini to nije omelo da sigurno privede meč kraju. I još nešto, budite SIGURNI da Novak sinoć nije imao nikakvih ozbiljnih problema sa ramenom...

ema

pre 7 godina

@Pitic Gaga:

Pobedio je onaj Srbin iza cijeg imena zvanicno pise SRB, dakle onaj koji igra za Srbiju. Koliko znam , Novak DJokovic igra za Srbiju, a moze da zivi i na Marsu. Je li tako? Je li iza njegovog imena pise Srbija ili Mars? Niste nikad primetili sta pise na ekranu dok gledate tenis? Pise Srbija. Sta tu nije jasno? Mozda skracenica SRB?

Ugodan dan miserable people.

jd123

pre 7 godina

Pa ko te tera da slusas Vilandera?To je ionako dosadna emisija.Navijaj za Djovaka, ja cu za Monfilsa u nedelju za Nisikorija i svima lepo.
(Patrik, 09. septembar 2016 21:30)

Сада знамо за кога ћеш навијати на мечу за треће место. Уживај.

Jkl

pre 7 godina

Potpuno razumem Monfisa. Ulazi u mec svestan da nema sanse koliko god se trudio. Sto se vise trudi Novak ce sve vise da pritiska, sto se i videlo posle treceg seta.
Sta mu preostaje. Da preda mec sto nije ni malo popularno ili da glumi klovna, kad i ovako gubi.

Ненад

pre 7 godina

Ја увек када идем у кладионицу а типујем тенис, играм ПРОТИВ Ђоковића, али не зато што га не волим, јер је то будаласто, ипак је он наше горе лист. Играм против њега зато што су лепе квоте, а данас изгледа нећу да се опарим као за олимпијаду.

smb

pre 7 godina

"O kakvoj veeeelikoj vlaznosti govori komentator? U trenutku dok on to prica, bacih pogled na vremenske uslove, i u Njujorku je vlaznost 54%, u Beogradu 61%, u Vankuveru 64% (tu zivim, i sasvim su prijatni uslovi danas).........

(Max, 9. septembar 2016 23:48) "



A gde si video te podatke ? Na meteo.hr !?
Na AccuWeather, koji je američki sajt, vlažnost se kretala od 79-82 %
Ne laži !

jd123

pre 7 godina

Sto se Vilandera tice misljenja sam da ili sa njim nesto ozbiljno nije u redu ,da ima neki problem ili je placen da daje takve izjave , treceg nema.
(ili ili, 09. septembar 2016 22:40)

Ја и даље мислим да му је неки Србин опалио жену, има доста наших у Шведској.

Gile

pre 7 godina

Dok je vilander kao apsolutni protivnik Đokovića okolišio dotle je Mekinro rekao pravu stvar i to je to.Prljava igra monfisa nema nikakvog opravdanja niti bilo kakve veze sa sportom.

JPR23

pre 7 godina

Kako god, Novak je u finalu ! Mats patos koma, broji klikere ! Ostalo.. Manje bitno.. Da Nole osvoji i ovo pa idemo dalje.. Mada sa Vavrinkom će biti tesko, ali nadam se pobedi Novaka i dobrom tenisu.. Monfis mi se zgadio posle ovog meča..