Nova vest
Tenis

Sreda, 16.09.2015.

20:35

Beker: Možda Novak voli da je sâm protiv celog sveta

Boris Beker, trener prvog tenisera sveta, misli da Novak Đoković možda voli da se oseća "kao da igra sâm protiv celog sveta".

Izvor:

Autor:

Default images
Getty Images

"Kada Serena igra za istoriju, logično je da svi pričaju o njoj. Kada govorimo o muškoj konkurenciji, tu je Rodžer, kao najveći od svih, pa svi koji igraju u njegovo vreme imaju problema da postanu glavna vest. Ipak, kada bi sve to opterećivalo Novaka možda i ne bi bio ovoliko uspešan koliko jeste. Možda baš zbog toga cveta – možda voli da bude sâm protiv celog sveta. To izvlači ono najbolje iz njega", smatra Beker.

Srbin je u finalu US Opena porazio Rodžera Federera, stigavši tako do svoje jubilarne desete Gren slem titule, ali i dvadeset hiljada navijača na Artur Ešu, koji su se sramno poneli prema najboljem sportisti planete.

"S druge strane, ne bi trebalo da zaboravimo da postoje i delovi sveta gde se samo priča o Novaku Đokoviću", zaključio je Beker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve