Nova vest
Tenis

Utorak, 01.09.2015.

03:30

Dan I: Srbi 3-2, predaje, iznenađenja...

Radost i tuga navijača u Srbiji, predaje atraktivnih igrača, eliminacija Nišikorija i iznenađenja u ženskom delu turnira, to je obeležilo prvi dan US opena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo za samo 71 minut pobedom nad Žoaom Sousom, a posle meča dotakao se nekoliko zanimljivih tema.

Ipak, prvi dan US opena nije bio potpuno uspešan za srpske takmičare – već u prvom kolu izgubile su Ana Ivanović i Jelena Janković, ali pobede su ostvarili Bojana Jovanovski i Filip Krajinović.

Ana je rekla da je razočarana jer je mislila da napreduje, Jelena je bila nervozna i pod tremom, Krajinović je govorio i o meču sa Fererom, dok Bojana kaže da joj nedostaju mečevi.

Prošlogodišnji finalista Kei Nišikori ispao je već u prvom kolu, zbog povreda su mečeve predali Monfis i Dolgopolov, a penziju je za još jedan meč odložio Mardi Fiš i tako je produžio svoju inspirišuću priču.

Kod žena su eliminisane tri Top 10 teniserke, a Serena je uspešno počela pohod ka Gren slemu, dok su u konkurenciji muškaraca pobede ostvarili Čilić, Raonić, Conga...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve