Mekinro: Novak u pet najboljih svih vremena

Legendarni američki teniser Džon Mekinro veruje da Novak Đoković tek ulazi u svoj zenit i da će osvojiti još nekoliko Gren slem titula.

Izvor: SO

Sreda, 16.09.2015.

12:53

Default images
Beta/AP

“Ako ostane zdrav, dominiraće u narednih nekoliko godina. Novak tek ulazi u zenit i prilično je teško ne pomisliti da postajr sve jači“, rekao je sedmostruki Gren slem šampion.

Đoković će četvrti put u poslednjih pet godina završiti na prvom mestu na ATP listi, a do sada je osvojio deset Gren slem titula i 24 trofeja iz Masters 1000 serije.

“Po mom mišljenju, on je u pet najboljih tenisera svih vremena. Mojih četvorica najboljih jesu Rod Lejver, Pit Sampras, Rodžer Federer i Rafael Nadal, ali Novak je peti i penje se. On nema toliko Gren slem titula kao oni, ali mislim da će se taj broj brzo povećati. U mojima očima može da se pomeri još naviše, ali već je preskočio neke time što je ponovo osvojio Vimbldon“, dodao je Big Mek.

Đoković je u nedelju pobedio Rodžera Federera sa 6:4, 5:7, 6:4, 6:4 u finalu US opena, a rekao je da želi da stigne Nadala i Samprasa po broju Gren slem titula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: