Nova vest
Tenis

Sreda, 09.09.2015.

12:00

Dan X: Kevin muči Vavrinku, Vika u plusu

Baš kao i u utorak, na programu su po dva meča četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji, a mi smo izdvojili po jedan.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Ako mislite drugačije ili želite nešto da dodate, učinite to u komentarima.

Stan Vavrinka – Kevin Anderson

Švajcarac ne igra baš najbolje u Njujorku, ali žreb mu je bio naklonjen i bez većih problema došao je do najboljih osam. Sada će verovatno podići nivo igre, ali Južnoafrikanac je pun samopouzdanja – osvojio je trofej u Vinston-Sejlemu, a sada se plasirao u prvo Gren slem četvrtfinale u karijeri pobedom nad Endijem Marijem. Anderson vodi sa 4-3 protiv Vavrinke u međusobnim mečevima, očekujte još jedan dobar meč od njega.

Predlog: Anderson u hendikepu (+1,5), tj. Anderson osvaja barem dva seta.

Viktorija Azarenka – Simona Halep

Obe se muče sa povredama i obe javnost vidi kao potencijalnu pretnju Sereni Vilijams. Gaje slične stilove igre, s tim što je Azarenka za nijansu ofanzivnija i vodi sa 2-0 u međusobnim mečevima. Doduše, igrale su poslednji put još 2012. godine, od tada je Halepova izrasla u vrhunsku teniserku i treba očekivati mnogo uzbudljiviji meč.

Predlog: Plus gemovi (21,5).

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve