Nova vest
Tenis

Utorak, 01.09.2015.

00:16

Jelena: Potopile su me emocije

Jelena Janković izjavila je da je mnogo očekivala od sebe na US openu i da ju je to možda koštala poraza u prvom kolu od Osean Dodan (2:6, 7:5, 6:3).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

“Nije bilo mnogo razmena – ona udari ili u teren ili u aut. Ona nema neku taktiku posebnu, ide na vinere i onda uđe ili ne uđe. Snalazila sam se na početku, ali sam bila stegnuta – nisam bila opuštena zbog očekivanja koja sam imala od sebe na ovom turniru“, rekla je Jelena.

Od naše saradnice Ane Mitrić.

“Zbog nervoze nisam pružila maksimum. Ovde generalno igram dobro, u prošlosti sam imala vrlo dobre rezultate, ali imala sam loš dan i to je to“, dodala je srpska teniserka.

Jankovićeva je bila razočarana svojom igrom i kaže da je trema uticala na nju.

“Nisam se kretala dobro, nisam igrala svoju igru, gurala sam loptu, jednostavno nisam bila ja na terenu. Ona je manje grešila, ja sam slala kratke loptice, duvao je i neki čudan vetar, a ja sam se zbog treme slabije kretala. Emocije su me potopile i nisam mogla da se izbavim iz toga. Popustila sam pod pritiskom“.

Jelena je rekla da još nije napravila plan za dalje jer nije očekivala rani poraz u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve