Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 13.09.2010.

00:34

Kiša odložila finale za ponedeljak

Finalni meč US Opena između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala pomeren je za ponedeljak u 22 časa po srednjeevropskom vremenu zbog kiše u Njujorku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč Đokovića i Nadala trebalo je da počne u nedelju u 22.30 časa ali je zbog kiše odložen. Loši vremenski uslovi prekinuli su i finalni duel u ženskom dublu.

"Zbog kiše i kako bismo bili pošteni prema igračima i navijačima, finale muškog singla i finale ženskog dubla odloženo je za ponedeljak", objavljeno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

Ovakva situacija trebalo bi da odgovara Novaku Đokoviću koji će tako imati više vremena da se oporavi od napornog polufinala protiv Rodžera Federera.

U finalu ženskih dublova na jednoj strani igraju Amerikanka Lizel Huber i Ruskinja Nađa Petrova, dok su na drugoj strani još jedna Amerikanka Vania King i Kazahstanka Jaroslava Švedova. Meč je prekinut pri vođstvu američko-ruskog para od 6:2, 4:6, 5:4.

Najavu meča Novak Đoković - Rafael Nadal možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve