Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 01.09.2008.

06:09

8. dan: Na terenu Zimonjić i Vemić

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U ponedeljak, osmog dana takmičenja na US Openu, od srpskih tenisera u centru pažnje biće dublovi, a na teren izlaze Nenad Zimonjić i Dušan Vemić.

Prvi nosioci muškog dubla, Nenad Zimonjić i Kanađanin Daniel Nestor, igraće sa švedsko-finskom kombinacijom Robert Lindstet – Jarko Nieminen za ulazak u četvrtfinale. Meč na terenu broj 11 počinje oko 20 časova. U slučaju pobede, Zimonjić i Nestor igraće u četvrtfinalu sa sedmim nosiocima, češko-indijskom kombinacijom Dlouhi – Paes.

U sledećem meču na istom terenu Dušan Vemić i Brazilac Bruno Soareš igraće sa ruskim dublom Igor Kunjicin – Dmitri Tursunov.

U noćnom programu, Nenad Zimonjić bi trebalo da odigra još jedan meč, s obzirom da je u program za ponedeljak i njegov meč u okviru miks dubla. Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik igraće protiv američko-britanske kombinacije Huber – Džejmi Marej.

Sa druge strane, Vemić je u nedelju završio takmičenje u miks dublu.

Od ostalih mečeva zakazanih za ponedeljak izdvajamo nastup Rafaela Nadala protiv Amerikanca Sema Kverija okviru 4. kola, Endi Marej će igrati sa Stanilasom Vavrinkom, dok se u noćnom programu na stadionu 'Armstrong' sastaju mladi asovi, Japanac Kei Nišikori i Argentinac Huan Martin Del Potro.

U ženskoj konkurenciji, u centru pažnje biće mečevi sestara Vilijams u 4. kolu. Serena igra protiv Francuskinje Severin Bremon, dok se Venus sastaje sa Poljakinjom Agnješkom Radvanskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve