Nova vest
Tenis

Subota, 23.08.2008.

19:06

Hajdi Klum dizajnira majice za US Open

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Hajdi Klum dizajnirala je majice za ovogodišnji US Open koje su napravljene od organskog pamuka. Nemica je korišćenjem prirodnog materijala želela da ukaže na potrebu očuvanja životne sredine.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Hajdi, koja je veliki ljubitelj tenisa, koristila je bojice svoje dece da bi nacrtala leptire čiji je najvažniji deo tela teniska loptica. Kreativni tim kompanije USTA uzeo je jedanaest verzija leptira koje je manekenka nacrtala. Njenim rukopisom ispisano je ’US Open 08’. Ona je želela da stvori utisak da su majice ručno proizvedene. Količina proizvedenih majica je ograničena.

’’Mislim da je važno da sačuvamo zdravu životnu sredinu i verujem da svako od nas može da zausme zaštitnički stav da sačuva sredinu u najboljem mogućem obliku. Bila sam počatvovana kada su me pitali da dizajniram majice. Nadam se da će se svideti ljudima i da će kupovinom učiniti nešto pozitivno za sredinu’’, izjavila je Hajdi Klum.

Organizatori očekuju da će poslednji gren slem u sezoni privući više od 700.000 navijača koji će imati priliku da vide više od 250 najboljih tenisera sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

18 h

U fokusu

Vidi sve