Nedelja, 31.08.2008.

19:02

Jelena u četvrtfinalu na Bamer

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Amerike.

Izvor: B92

Jelena u èetvrtfinalu na Bamer IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Slava

pre 15 godina

Odlicno Jelena!

U sledecim mecevima samo dobra koncentracija, poen po poen i ne misli na sledeci mec, polufinale ili finale. Samo igraj svoju igru! Srecno

zoran

pre 15 godina

Serena i Venus pa provalija te onda ove sto prebacuju lopticu preko mreze - neki to zovu tenis.

Neizbezne spage ,nase Jelene,dobro za novine i nista vise. Kao sto rece komentator na SKYSPORTU..Jelena "drama kraljica"...

sramota

pre 15 godina

Jecin sajt sinoć srusen ali i dalje ne radi.
Zovem TSS, a oni kazu kod njih radi (!).
Proverite prijatelji, ne radi, hakeri su ga srusili, na naslovnoj strani stavili psovke i uvrede:

www.jj-jelenajankovic.com

Tanc

pre 15 godina

Kada bi malo manje zevala u video bim da vidi kako izgleda i je li sve na svom mestu (šminka,frizura...) možda bi bolje igrala.

daca7

pre 15 godina

za ovog sto pozdravlja srbiju,rusiju i kubu!!!zaboravio je da doda i kinu,venecuelu,s.koreju,iran,sudan,kolumbiju,juznu osetiju i abhaziju...napred jj najjaca je...ziveo tenis u novim demokratijama

Nebojsa

pre 15 godina

Jeco sve cestitke, samo napred!!!! Uzeces ti broj jedan od Palcice (MMMMMMMM, ova, jako sam razocarana zbog poraza, ali , mmmmmmmmm, ovaj, vazno je da me palac vise ne boli, i ja sam srecnaaa, ovaj, mmmmmmmmmmmm). Jeco svom silom na Bamer i pravac titula.

Zoran

pre 15 godina

Bravo Jelena. Svaka cast. Imas srece sa zrebom tako da ti finale ne bi trebalo izbeci. Ako dodjes do polufinala ti ces prestici Anu.(Ja vise volim Anu ali kad vec neko mora da je pretekne neka to bude neko nas, mada je mala razlika koju volim vise a koju manje. :))) )

Srecno

Zox

pre 15 godina

Jelena iz meca u mec igra sve bolje i to se vidi na terenu.
Wozniacki ove godine igra fenomenalno. Osvojila je skoro i dva turnira, ali Jelena je potpuno slomila na polovini drugog seta i Dankinja vise nije imala resenja za njenu igru.

Iako mnogi kazu da je Jelena odigrala ovaj mec defanzivno, mislim da je Jelena od starta igrala kranje agresivno i napadala. Wozniacki se i fenomenalno branila.

Bravo Jeco! Puno srece u cetvrtfinalu.

realista

pre 15 godina

Napokon malo bolja igra. Jeste da Jelena i dalje igra prilicno defanzivno, ali je smanjila broj greski na minimum, a to je najvaznije za defanzivne igrace.
Nece biti lak mech u sledecem kolu, a za polufinale ipak tipujem da ce biti protiv Na Li.
Kineskinja na ovom turniru igra odlicno i mislim da ce izbaciti Dementijevu bez vecih problema.
Na zalost Jelena nema bash neki skor protiv kineskinje (1 pobeda i 4 poraza) - tako da ce u polufinalu (ako do njega dodje) Li u stvari biti favorit.

letelica

pre 15 godina

kakav vam je bre naslov! Treba da stoji sjajna Jelena u cetvrtfinalu! Nazalost Germanci prenosili samo treci set, dovoljno da me JJ odusevi na kvadrat. Ljudi pa ona je rutinski privela mech kraju!

miki

pre 15 godina

Deco nasa lepa, volimo vas kad pobedjujete istom merom kao i kad gubite. Vi ste zvezde koje blistaju nad sumornim nebom Srbije. Besmisleno je i maliciozno u nekom tamo komentaru, porediti Jelenu ili Anu sa nekim sportskim klubom, leglom kriminala i korupcije, koji je istina nekad bio na granama na kojima se sada nalaze nasi teniseri.

Тешић Горан

pre 15 godina

Све честитке Јелени Јанковић за сјајну победу против одличне Данкиње и, вероватно, будућег члана десет најбољих на свету, Каролине Вознијацки. Јелена игра добро и веома ретко испада у ранијој фази турнира. Прошла година јесте била боља него ова, али и ове године Јелена Јанковић постиже одличне резултате. Ја уопште не видим ниједан разлог за критику на рачун игре Јелене Јанковић. Јелена две године игра у континуитету добро и потпуно је сазрела као врхунска светска играчица. Као што сам већ рекао, њој се врло ретко дешавају киксеви против слабије рангираних играчица. Сетите се, такође, да је Јелена Јанковић прошле године била једина која је одиграла неколико скоро изједначених мечева са великом тениском шампионком Жистин Енан. За мене, лично, и овај улазак Јелене Јанковић у четврт-финале је велики успех, а постоји и реална шанса да се пробије и до полу-финала. Ипак, не би требало оцењивати победе наших тенисера и тенисерки у стилу да нису биле бриљантне или да је не знам, противник узео један или два сета (у мушкој конкуренцији). Зашто? Из врло једноставног разлога јер и други тенисери и тенисерке тренирају и улажу огроман труд да постигну што боље резултате. Зато, опуштено. Радујмо се када наши спортисти побеђују и не тугујмо превише када губе, а увек их подржавајмо. Значи, увек их подржавајмо, било да побеђују, било да губе. Зашто? Зато што су наши.

Браво Јелена! Само напред! Србија је уз тебе!

Живела Србија, Русија и Куба!

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

Naravno da se radujem Jeleninoj pobedi kao sto se radujem pojedinacnom i ekipnom uspehu sportista sa ovih nasih prostora. I ne samo sportista.
Ali ovo je bio jako dosadan mec druge teniserke sa dvadeset i prvom teniserkom sveta. Jelena umesto sto menja trenere, koje ocigledno nece da slusa i koji se hvataju za glavu, treba pod hitno da nesto promeni u pristupu i svojoj igri. Ovo njeno defanzivno trckaranje levo-desno iza osnovne linije nema sanse protiv ozbiljnijih protivnica koje su je uglavnom protcitale.
'Ajde Jelo!

Boka

pre 15 godina

Bravo carice! Svaka tvoja pobeda ulepša mi dan. Pokazala si da si zrela i pametna osoba, koja ume da se nosi i sa pobedama i sa porazima. Za mene je posebno važno što poštuješ navijače i zemlju u kojoj si rodjena. Danas u vrhu ženskog tenisa ima nekoliko teškašica i razbijačica koje raspaljuju po lopti, a ne mogu da potrče više od tri metra. Ne može sve na silu. Ti imaš svoj stil igre - elegantno i sa osmehom, po tome si jednistvena. Želim ti da osvojiš prvi GS. Žute haljinice su ti super. I NAJLEPŠA I NAJBOLJA. SREĆNO!!!!!

WTATP Lista

pre 15 godina

Jelena je na svakom sledecem mecu sve bolja i bolja i posle dugo vremena nema nikakvih problema sa povredama i nije sva u nekakvim zavojima... a zreb nikad povoljniji i to na turniru na kojem se prvi put proslavila i plasmanom u polufinale 2006 pokazala da pripada najuzem svetskom vrhu i najavila veliki bum srpskog tenisa koji je usledio.

Sledeca protivnica ce joj sigurno biti slabija od ove supertalentovane Dankinje, koja je srecom naglo popustila sredinom drugog seta (mada dobijenih 10 od zadnjih 11 gemova u mecu jako govori i o tome koliko je Jelena dodatno podigla nivo svoje igre). Ne ocekujem nikakvo neprijatno iznenadjenje u utorak, a u cetvrtak ocekujem da vidim Jelenu u svom najboljem izdanju u najvaznijem mecu dosadasnje karijere (verovatno protiv Dementijeve) i nadam se njenom prvom gren slem finalu... a kao teniserka koja je zadnje dve godine pravila najvece probleme sestrama Vilijams u njemu svakako nece biti bez sansi. Ako joj protivnica pak bude Safina, jos bolje, bez obzira na ishod oba letosnja meca - u finalu Rolan Garosa i Olimpijade Ruskinja je pokazala da nije tip igracica koje u velikim finalima znaju da prevazidju sebe, cak stavise...

Sasa

pre 15 godina

Sta je sa Jeleninim sajtom...?Neki ljubomorni su nesto uradili sa njenim sajtom...Ali ja sam ipak uspeo da pohvalim Jecu za maestralnu igru..Odete na Google,ukucate Jelena Jankovic i kliknete gde pise JELENIN ZVANICNI WEB SAJT ....Bravo Jecooooo,tako se igra...
A oni koji su to uradili sa sajtom...stvarno NISKO.

widecete

pre 15 godina

brawo jelena! super igras! doci ces do polufinala,ali cete tamo cekati neka od sestara wilijams i onda ces ispasti!wideces! tako je, ali nazalost

Maja

pre 15 godina

Bravo Jeco!!U prvi set si usla malo potcenjivacki i izgledala si lenjo,ali nakon toga si vidno podigla nivo igre i pokazala Dankinji da mora jos mnogo da radi da bi pobedila top igracicu!!!Poslednja dva seta si rutinski odradila!

Milan Negotin

pre 15 godina

Dobra vest ali igra, cini mi se, da jos nije na nivou mogucnosti. Mozda jei stvar inspiracije tj. protivnice ali uz dobar zreb nadam se da ce samo biti bolja.
Svaka cast Jelena!

Sad ili nikad!

pre 15 godina

Hohoho!

Ajde sada Jelena da se revansiras Bartoli za Wimbledon 2007!

I onda jos samo dva koraka do trofeja!

Ovaj US Open je tvoj!

Marko

pre 15 godina

Svaka cast na ovoj pobedi. Ono sto me raduje je sto iz meca u mec igra sve bolje, jos malo da poradi na servisu i smanji broj gresaka, i ako ovako nastavi moze i do prvog gren slema. Wozniacki je veoma nezgodna teniserka, ali izuzev u prvom setu, Jelena je diktirala igru, bila je agresivna i mislim da joj takva igra treba za naredne meceve. A ako mene pitate, Jelena je vec prva teniserka sveta.

JA

pre 15 godina

videcete,
ocigledno nisi dovoljno informisan/a, jer Jelena sa sestrama Williams moze da se sretne tek u finalu. Prvo proverite neke stvari, pre nego sto pocnete sa zluradim i pakosnim komantarima.

rodik

pre 15 godina

Mislim da igra bolje samo zahvaljujuci cinjenici da je iskusnija, a to je i dobro, sto nije skoro izgubila mec u tri seta, a ranije je redovno takve gubila.
a drugi, konkretan napredak u igri se i ne vidi, igra standardno, nedovoljno agresivno, a mislim da to moze.
Servis jeste bolji, mada ima i duplih ali to je valjda normalno ako se servira rizicnije i jace.
Mozda ja ocekujem malo vise od nje, primecujem i dalje dosta losih udaraca, fali joj malo, recimo kad se brani pa malo bolji slajs, vise da sece, a ne velike u aut.
U prvom setu je bilo dosta nesigurnosti prilikom bilo kog udarca, FH, BH, aut. Protiv neiskusne moze proci. Verovatno i protiv smesne Bartoli ili Bamer... i tako nekako do polufinala, eto sta je zenski tenis, smeholimpijada. Voleo bih da je dominantnija, ali eto...

Marija

pre 15 godina

Bravo Jelena, vec smo i navikli da igra u tri seta, tako da kada izgubi prvi nismo nervozni.
Dobro je igrala u drugom i trecem setu...Ipak, da bi pobijedila u daljem toku mora igrati malo agresivnije. Nekako krene u napad i stane i predje u defanzivu i tako trosi silnu energiju.

Brkajlo

pre 15 godina

Svaka cast Jelena ali definitivno sam se uplasio na pocetku drugog seta!
Nevermind, ovako je sladje i pokazala si maloj kako jos uvek stvari stoje. Sad imas otvoren put samo nastavi sa igrom iz drugog dela mecha!
Jos kad bi prvi servis bio bolji... bila bi prva dugo dugo.
Uvek uz tebe!

duka

pre 15 godina

Let's go JJ!!!Danas si prikazala sjajan teniz Dankinja ni malo nije naivna ,a tebe vec vidimo u polu finalu,verovatno sa Dementievom ,ovo je sjajna prilika da se ustalis na mestu br.1,ukoliko osvojis US OPEN,a sto turnir dalje odmice sve mi se cini kao da je to realnost koja dolazi!!!
P.S.Jos nole da ocerupa Cilica i to je to!!!NAPRED SRBI!!!

pekocg

pre 15 godina

Јеца је невјероватна,јединствена,непредвидива и изузетно борбена и симпатична дјевојка.Ја,као њен стари навијач,предлажем да хитно неко од нас отпутује у Њујорк,да савјетима помогне Мами и утиче да Јеца промијени тактику,игра много агресивније и рациналније користи свој раскошни таленат и знање!Наилазе озбиљна искушења.Трошкове пута сносили би посјетиоци сајта.
Кандидујем себе,јер,да парафразирам једног Звездиног навијача 'пуно гледам тенис на ТВ',а и од раније ми је позната варош у којој се турнир игра.... Чика Пеко

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena, vrlo neizvesno do sredine druog seta, a onda sve bolja igra, pad Voznijacki i na kraju rutinska pobeda. Sve ide po planu, ceka se polufinale sa Dementijevom. Ne bih bas voleo da igra sa Bartoli cetvrt finale, da je ne ponesu suvise emocije i secanja na poraz u Londonu prosle godine, ali u svakom slucaju ocekujem polufinale. Napred Jelena!

Majcek Maja

pre 15 godina

Tako je Jeco,idemo daljeeee.....Igra je jako dobra,samo malo fali da bude odlicna,.....US Open je TVOJ!!!!!!!Napred kraljice nasa!Volimo te mnogoooooooooooo!

Krivokapic

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!Stvarno je steta sto je Ana imala slab dan i izgubila od losijeg od sebe. OSecam da bi ovde bilo srpsko finale. Ana da se vratis sto pre.
JEco idi do kraja

aragon

pre 15 godina

Sta reci ti si Jelena jedna u milion.Cestitamo na pobedi i nemoj nikada da se menjas ostani prirodna kakva i jesi i u pobedi i u porazu to te cini posebnom osobom sa dusom kakvih malo danas ima.

milena

pre 15 godina

Bravooo Jecooo!!!
Jako sam srecna zbog tebe,igrala si odlicno,lepo i pametno,i agresivno.Iz meca u mec sve si bolja,podizes formu.Nadam se da ce tako biti i u sl mecu i da ces doci do finala!A onda...pehar!Mislim da ce se sve kockice sloziti i da ces osvojiti turnir i 1.mesto sto si i zasluzila!Pokazi svima ko je JJ,srecno!VOLIM TE PUNO!!!

Jelence

pre 15 godina

Dobra igra Jelene u druga II seta..Ipak, Wozniacki je odlicnu igru prikazala u I setu,i potpuno ga zasluzeno dobila!
Bravo Jeco,idemo dalje!!

Тешић Горан

pre 15 godina

Све честитке Јелени Јанковић за сјајну победу против одличне Данкиње и, вероватно, будућег члана десет најбољих на свету, Каролине Вознијацки. Јелена игра добро и веома ретко испада у ранијој фази турнира. Прошла година јесте била боља него ова, али и ове године Јелена Јанковић постиже одличне резултате. Ја уопште не видим ниједан разлог за критику на рачун игре Јелене Јанковић. Јелена две године игра у континуитету добро и потпуно је сазрела као врхунска светска играчица. Као што сам већ рекао, њој се врло ретко дешавају киксеви против слабије рангираних играчица. Сетите се, такође, да је Јелена Јанковић прошле године била једина која је одиграла неколико скоро изједначених мечева са великом тениском шампионком Жистин Енан. За мене, лично, и овај улазак Јелене Јанковић у четврт-финале је велики успех, а постоји и реална шанса да се пробије и до полу-финала. Ипак, не би требало оцењивати победе наших тенисера и тенисерки у стилу да нису биле бриљантне или да је не знам, противник узео један или два сета (у мушкој конкуренцији). Зашто? Из врло једноставног разлога јер и други тенисери и тенисерке тренирају и улажу огроман труд да постигну што боље резултате. Зато, опуштено. Радујмо се када наши спортисти побеђују и не тугујмо превише када губе, а увек их подржавајмо. Значи, увек их подржавајмо, било да побеђују, било да губе. Зашто? Зато што су наши.

Браво Јелена! Само напред! Србија је уз тебе!

Живела Србија, Русија и Куба!

duka

pre 15 godina

Let's go JJ!!!Danas si prikazala sjajan teniz Dankinja ni malo nije naivna ,a tebe vec vidimo u polu finalu,verovatno sa Dementievom ,ovo je sjajna prilika da se ustalis na mestu br.1,ukoliko osvojis US OPEN,a sto turnir dalje odmice sve mi se cini kao da je to realnost koja dolazi!!!
P.S.Jos nole da ocerupa Cilica i to je to!!!NAPRED SRBI!!!

WTATP Lista

pre 15 godina

Jelena je na svakom sledecem mecu sve bolja i bolja i posle dugo vremena nema nikakvih problema sa povredama i nije sva u nekakvim zavojima... a zreb nikad povoljniji i to na turniru na kojem se prvi put proslavila i plasmanom u polufinale 2006 pokazala da pripada najuzem svetskom vrhu i najavila veliki bum srpskog tenisa koji je usledio.

Sledeca protivnica ce joj sigurno biti slabija od ove supertalentovane Dankinje, koja je srecom naglo popustila sredinom drugog seta (mada dobijenih 10 od zadnjih 11 gemova u mecu jako govori i o tome koliko je Jelena dodatno podigla nivo svoje igre). Ne ocekujem nikakvo neprijatno iznenadjenje u utorak, a u cetvrtak ocekujem da vidim Jelenu u svom najboljem izdanju u najvaznijem mecu dosadasnje karijere (verovatno protiv Dementijeve) i nadam se njenom prvom gren slem finalu... a kao teniserka koja je zadnje dve godine pravila najvece probleme sestrama Vilijams u njemu svakako nece biti bez sansi. Ako joj protivnica pak bude Safina, jos bolje, bez obzira na ishod oba letosnja meca - u finalu Rolan Garosa i Olimpijade Ruskinja je pokazala da nije tip igracica koje u velikim finalima znaju da prevazidju sebe, cak stavise...

JA

pre 15 godina

videcete,
ocigledno nisi dovoljno informisan/a, jer Jelena sa sestrama Williams moze da se sretne tek u finalu. Prvo proverite neke stvari, pre nego sto pocnete sa zluradim i pakosnim komantarima.

Majcek Maja

pre 15 godina

Tako je Jeco,idemo daljeeee.....Igra je jako dobra,samo malo fali da bude odlicna,.....US Open je TVOJ!!!!!!!Napred kraljice nasa!Volimo te mnogoooooooooooo!

Boka

pre 15 godina

Bravo carice! Svaka tvoja pobeda ulepša mi dan. Pokazala si da si zrela i pametna osoba, koja ume da se nosi i sa pobedama i sa porazima. Za mene je posebno važno što poštuješ navijače i zemlju u kojoj si rodjena. Danas u vrhu ženskog tenisa ima nekoliko teškašica i razbijačica koje raspaljuju po lopti, a ne mogu da potrče više od tri metra. Ne može sve na silu. Ti imaš svoj stil igre - elegantno i sa osmehom, po tome si jednistvena. Želim ti da osvojiš prvi GS. Žute haljinice su ti super. I NAJLEPŠA I NAJBOLJA. SREĆNO!!!!!

aragon

pre 15 godina

Sta reci ti si Jelena jedna u milion.Cestitamo na pobedi i nemoj nikada da se menjas ostani prirodna kakva i jesi i u pobedi i u porazu to te cini posebnom osobom sa dusom kakvih malo danas ima.

pekocg

pre 15 godina

Јеца је невјероватна,јединствена,непредвидива и изузетно борбена и симпатична дјевојка.Ја,као њен стари навијач,предлажем да хитно неко од нас отпутује у Њујорк,да савјетима помогне Мами и утиче да Јеца промијени тактику,игра много агресивније и рациналније користи свој раскошни таленат и знање!Наилазе озбиљна искушења.Трошкове пута сносили би посјетиоци сајта.
Кандидујем себе,јер,да парафразирам једног Звездиног навијача 'пуно гледам тенис на ТВ',а и од раније ми је позната варош у којој се турнир игра.... Чика Пеко

Marko

pre 15 godina

Svaka cast na ovoj pobedi. Ono sto me raduje je sto iz meca u mec igra sve bolje, jos malo da poradi na servisu i smanji broj gresaka, i ako ovako nastavi moze i do prvog gren slema. Wozniacki je veoma nezgodna teniserka, ali izuzev u prvom setu, Jelena je diktirala igru, bila je agresivna i mislim da joj takva igra treba za naredne meceve. A ako mene pitate, Jelena je vec prva teniserka sveta.

Sad ili nikad!

pre 15 godina

Hohoho!

Ajde sada Jelena da se revansiras Bartoli za Wimbledon 2007!

I onda jos samo dva koraka do trofeja!

Ovaj US Open je tvoj!

letelica

pre 15 godina

kakav vam je bre naslov! Treba da stoji sjajna Jelena u cetvrtfinalu! Nazalost Germanci prenosili samo treci set, dovoljno da me JJ odusevi na kvadrat. Ljudi pa ona je rutinski privela mech kraju!

milena

pre 15 godina

Bravooo Jecooo!!!
Jako sam srecna zbog tebe,igrala si odlicno,lepo i pametno,i agresivno.Iz meca u mec sve si bolja,podizes formu.Nadam se da ce tako biti i u sl mecu i da ces doci do finala!A onda...pehar!Mislim da ce se sve kockice sloziti i da ces osvojiti turnir i 1.mesto sto si i zasluzila!Pokazi svima ko je JJ,srecno!VOLIM TE PUNO!!!

Sasa

pre 15 godina

Sta je sa Jeleninim sajtom...?Neki ljubomorni su nesto uradili sa njenim sajtom...Ali ja sam ipak uspeo da pohvalim Jecu za maestralnu igru..Odete na Google,ukucate Jelena Jankovic i kliknete gde pise JELENIN ZVANICNI WEB SAJT ....Bravo Jecooooo,tako se igra...
A oni koji su to uradili sa sajtom...stvarno NISKO.

Marija

pre 15 godina

Bravo Jelena, vec smo i navikli da igra u tri seta, tako da kada izgubi prvi nismo nervozni.
Dobro je igrala u drugom i trecem setu...Ipak, da bi pobijedila u daljem toku mora igrati malo agresivnije. Nekako krene u napad i stane i predje u defanzivu i tako trosi silnu energiju.

Krivokapic

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!Stvarno je steta sto je Ana imala slab dan i izgubila od losijeg od sebe. OSecam da bi ovde bilo srpsko finale. Ana da se vratis sto pre.
JEco idi do kraja

miki

pre 15 godina

Deco nasa lepa, volimo vas kad pobedjujete istom merom kao i kad gubite. Vi ste zvezde koje blistaju nad sumornim nebom Srbije. Besmisleno je i maliciozno u nekom tamo komentaru, porediti Jelenu ili Anu sa nekim sportskim klubom, leglom kriminala i korupcije, koji je istina nekad bio na granama na kojima se sada nalaze nasi teniseri.

Brkajlo

pre 15 godina

Svaka cast Jelena ali definitivno sam se uplasio na pocetku drugog seta!
Nevermind, ovako je sladje i pokazala si maloj kako jos uvek stvari stoje. Sad imas otvoren put samo nastavi sa igrom iz drugog dela mecha!
Jos kad bi prvi servis bio bolji... bila bi prva dugo dugo.
Uvek uz tebe!

Maja

pre 15 godina

Bravo Jeco!!U prvi set si usla malo potcenjivacki i izgledala si lenjo,ali nakon toga si vidno podigla nivo igre i pokazala Dankinji da mora jos mnogo da radi da bi pobedila top igracicu!!!Poslednja dva seta si rutinski odradila!

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena, vrlo neizvesno do sredine druog seta, a onda sve bolja igra, pad Voznijacki i na kraju rutinska pobeda. Sve ide po planu, ceka se polufinale sa Dementijevom. Ne bih bas voleo da igra sa Bartoli cetvrt finale, da je ne ponesu suvise emocije i secanja na poraz u Londonu prosle godine, ali u svakom slucaju ocekujem polufinale. Napred Jelena!

Jelence

pre 15 godina

Dobra igra Jelene u druga II seta..Ipak, Wozniacki je odlicnu igru prikazala u I setu,i potpuno ga zasluzeno dobila!
Bravo Jeco,idemo dalje!!

Zox

pre 15 godina

Jelena iz meca u mec igra sve bolje i to se vidi na terenu.
Wozniacki ove godine igra fenomenalno. Osvojila je skoro i dva turnira, ali Jelena je potpuno slomila na polovini drugog seta i Dankinja vise nije imala resenja za njenu igru.

Iako mnogi kazu da je Jelena odigrala ovaj mec defanzivno, mislim da je Jelena od starta igrala kranje agresivno i napadala. Wozniacki se i fenomenalno branila.

Bravo Jeco! Puno srece u cetvrtfinalu.

Milan Negotin

pre 15 godina

Dobra vest ali igra, cini mi se, da jos nije na nivou mogucnosti. Mozda jei stvar inspiracije tj. protivnice ali uz dobar zreb nadam se da ce samo biti bolja.
Svaka cast Jelena!

Nebojsa

pre 15 godina

Jeco sve cestitke, samo napred!!!! Uzeces ti broj jedan od Palcice (MMMMMMMM, ova, jako sam razocarana zbog poraza, ali , mmmmmmmmm, ovaj, vazno je da me palac vise ne boli, i ja sam srecnaaa, ovaj, mmmmmmmmmmmm). Jeco svom silom na Bamer i pravac titula.

daca7

pre 15 godina

za ovog sto pozdravlja srbiju,rusiju i kubu!!!zaboravio je da doda i kinu,venecuelu,s.koreju,iran,sudan,kolumbiju,juznu osetiju i abhaziju...napred jj najjaca je...ziveo tenis u novim demokratijama

rodik

pre 15 godina

Mislim da igra bolje samo zahvaljujuci cinjenici da je iskusnija, a to je i dobro, sto nije skoro izgubila mec u tri seta, a ranije je redovno takve gubila.
a drugi, konkretan napredak u igri se i ne vidi, igra standardno, nedovoljno agresivno, a mislim da to moze.
Servis jeste bolji, mada ima i duplih ali to je valjda normalno ako se servira rizicnije i jace.
Mozda ja ocekujem malo vise od nje, primecujem i dalje dosta losih udaraca, fali joj malo, recimo kad se brani pa malo bolji slajs, vise da sece, a ne velike u aut.
U prvom setu je bilo dosta nesigurnosti prilikom bilo kog udarca, FH, BH, aut. Protiv neiskusne moze proci. Verovatno i protiv smesne Bartoli ili Bamer... i tako nekako do polufinala, eto sta je zenski tenis, smeholimpijada. Voleo bih da je dominantnija, ali eto...

Tanc

pre 15 godina

Kada bi malo manje zevala u video bim da vidi kako izgleda i je li sve na svom mestu (šminka,frizura...) možda bi bolje igrala.

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

Naravno da se radujem Jeleninoj pobedi kao sto se radujem pojedinacnom i ekipnom uspehu sportista sa ovih nasih prostora. I ne samo sportista.
Ali ovo je bio jako dosadan mec druge teniserke sa dvadeset i prvom teniserkom sveta. Jelena umesto sto menja trenere, koje ocigledno nece da slusa i koji se hvataju za glavu, treba pod hitno da nesto promeni u pristupu i svojoj igri. Ovo njeno defanzivno trckaranje levo-desno iza osnovne linije nema sanse protiv ozbiljnijih protivnica koje su je uglavnom protcitale.
'Ajde Jelo!

realista

pre 15 godina

Napokon malo bolja igra. Jeste da Jelena i dalje igra prilicno defanzivno, ali je smanjila broj greski na minimum, a to je najvaznije za defanzivne igrace.
Nece biti lak mech u sledecem kolu, a za polufinale ipak tipujem da ce biti protiv Na Li.
Kineskinja na ovom turniru igra odlicno i mislim da ce izbaciti Dementijevu bez vecih problema.
Na zalost Jelena nema bash neki skor protiv kineskinje (1 pobeda i 4 poraza) - tako da ce u polufinalu (ako do njega dodje) Li u stvari biti favorit.

widecete

pre 15 godina

brawo jelena! super igras! doci ces do polufinala,ali cete tamo cekati neka od sestara wilijams i onda ces ispasti!wideces! tako je, ali nazalost

Zoran

pre 15 godina

Bravo Jelena. Svaka cast. Imas srece sa zrebom tako da ti finale ne bi trebalo izbeci. Ako dodjes do polufinala ti ces prestici Anu.(Ja vise volim Anu ali kad vec neko mora da je pretekne neka to bude neko nas, mada je mala razlika koju volim vise a koju manje. :))) )

Srecno

zoran

pre 15 godina

Serena i Venus pa provalija te onda ove sto prebacuju lopticu preko mreze - neki to zovu tenis.

Neizbezne spage ,nase Jelene,dobro za novine i nista vise. Kao sto rece komentator na SKYSPORTU..Jelena "drama kraljica"...

sramota

pre 15 godina

Jecin sajt sinoć srusen ali i dalje ne radi.
Zovem TSS, a oni kazu kod njih radi (!).
Proverite prijatelji, ne radi, hakeri su ga srusili, na naslovnoj strani stavili psovke i uvrede:

www.jj-jelenajankovic.com

Slava

pre 15 godina

Odlicno Jelena!

U sledecim mecevima samo dobra koncentracija, poen po poen i ne misli na sledeci mec, polufinale ili finale. Samo igraj svoju igru! Srecno

widecete

pre 15 godina

brawo jelena! super igras! doci ces do polufinala,ali cete tamo cekati neka od sestara wilijams i onda ces ispasti!wideces! tako je, ali nazalost

rodik

pre 15 godina

Mislim da igra bolje samo zahvaljujuci cinjenici da je iskusnija, a to je i dobro, sto nije skoro izgubila mec u tri seta, a ranije je redovno takve gubila.
a drugi, konkretan napredak u igri se i ne vidi, igra standardno, nedovoljno agresivno, a mislim da to moze.
Servis jeste bolji, mada ima i duplih ali to je valjda normalno ako se servira rizicnije i jace.
Mozda ja ocekujem malo vise od nje, primecujem i dalje dosta losih udaraca, fali joj malo, recimo kad se brani pa malo bolji slajs, vise da sece, a ne velike u aut.
U prvom setu je bilo dosta nesigurnosti prilikom bilo kog udarca, FH, BH, aut. Protiv neiskusne moze proci. Verovatno i protiv smesne Bartoli ili Bamer... i tako nekako do polufinala, eto sta je zenski tenis, smeholimpijada. Voleo bih da je dominantnija, ali eto...

Branislav Zekic Zeka

pre 15 godina

Naravno da se radujem Jeleninoj pobedi kao sto se radujem pojedinacnom i ekipnom uspehu sportista sa ovih nasih prostora. I ne samo sportista.
Ali ovo je bio jako dosadan mec druge teniserke sa dvadeset i prvom teniserkom sveta. Jelena umesto sto menja trenere, koje ocigledno nece da slusa i koji se hvataju za glavu, treba pod hitno da nesto promeni u pristupu i svojoj igri. Ovo njeno defanzivno trckaranje levo-desno iza osnovne linije nema sanse protiv ozbiljnijih protivnica koje su je uglavnom protcitale.
'Ajde Jelo!

zoran

pre 15 godina

Serena i Venus pa provalija te onda ove sto prebacuju lopticu preko mreze - neki to zovu tenis.

Neizbezne spage ,nase Jelene,dobro za novine i nista vise. Kao sto rece komentator na SKYSPORTU..Jelena "drama kraljica"...

Tanc

pre 15 godina

Kada bi malo manje zevala u video bim da vidi kako izgleda i je li sve na svom mestu (šminka,frizura...) možda bi bolje igrala.

Тешић Горан

pre 15 godina

Све честитке Јелени Јанковић за сјајну победу против одличне Данкиње и, вероватно, будућег члана десет најбољих на свету, Каролине Вознијацки. Јелена игра добро и веома ретко испада у ранијој фази турнира. Прошла година јесте била боља него ова, али и ове године Јелена Јанковић постиже одличне резултате. Ја уопште не видим ниједан разлог за критику на рачун игре Јелене Јанковић. Јелена две године игра у континуитету добро и потпуно је сазрела као врхунска светска играчица. Као што сам већ рекао, њој се врло ретко дешавају киксеви против слабије рангираних играчица. Сетите се, такође, да је Јелена Јанковић прошле године била једина која је одиграла неколико скоро изједначених мечева са великом тениском шампионком Жистин Енан. За мене, лично, и овај улазак Јелене Јанковић у четврт-финале је велики успех, а постоји и реална шанса да се пробије и до полу-финала. Ипак, не би требало оцењивати победе наших тенисера и тенисерки у стилу да нису биле бриљантне или да је не знам, противник узео један или два сета (у мушкој конкуренцији). Зашто? Из врло једноставног разлога јер и други тенисери и тенисерке тренирају и улажу огроман труд да постигну што боље резултате. Зато, опуштено. Радујмо се када наши спортисти побеђују и не тугујмо превише када губе, а увек их подржавајмо. Значи, увек их подржавајмо, било да побеђују, било да губе. Зашто? Зато што су наши.

Браво Јелена! Само напред! Србија је уз тебе!

Живела Србија, Русија и Куба!

realista

pre 15 godina

Napokon malo bolja igra. Jeste da Jelena i dalje igra prilicno defanzivno, ali je smanjila broj greski na minimum, a to je najvaznije za defanzivne igrace.
Nece biti lak mech u sledecem kolu, a za polufinale ipak tipujem da ce biti protiv Na Li.
Kineskinja na ovom turniru igra odlicno i mislim da ce izbaciti Dementijevu bez vecih problema.
Na zalost Jelena nema bash neki skor protiv kineskinje (1 pobeda i 4 poraza) - tako da ce u polufinalu (ako do njega dodje) Li u stvari biti favorit.

Nebojsa

pre 15 godina

Jeco sve cestitke, samo napred!!!! Uzeces ti broj jedan od Palcice (MMMMMMMM, ova, jako sam razocarana zbog poraza, ali , mmmmmmmmm, ovaj, vazno je da me palac vise ne boli, i ja sam srecnaaa, ovaj, mmmmmmmmmmmm). Jeco svom silom na Bamer i pravac titula.

Marija

pre 15 godina

Bravo Jelena, vec smo i navikli da igra u tri seta, tako da kada izgubi prvi nismo nervozni.
Dobro je igrala u drugom i trecem setu...Ipak, da bi pobijedila u daljem toku mora igrati malo agresivnije. Nekako krene u napad i stane i predje u defanzivu i tako trosi silnu energiju.

duka

pre 15 godina

Let's go JJ!!!Danas si prikazala sjajan teniz Dankinja ni malo nije naivna ,a tebe vec vidimo u polu finalu,verovatno sa Dementievom ,ovo je sjajna prilika da se ustalis na mestu br.1,ukoliko osvojis US OPEN,a sto turnir dalje odmice sve mi se cini kao da je to realnost koja dolazi!!!
P.S.Jos nole da ocerupa Cilica i to je to!!!NAPRED SRBI!!!

Krivokapic

pre 15 godina

Bravo Jeco!!!Stvarno je steta sto je Ana imala slab dan i izgubila od losijeg od sebe. OSecam da bi ovde bilo srpsko finale. Ana da se vratis sto pre.
JEco idi do kraja

aragon

pre 15 godina

Sta reci ti si Jelena jedna u milion.Cestitamo na pobedi i nemoj nikada da se menjas ostani prirodna kakva i jesi i u pobedi i u porazu to te cini posebnom osobom sa dusom kakvih malo danas ima.

Marko

pre 15 godina

Svaka cast na ovoj pobedi. Ono sto me raduje je sto iz meca u mec igra sve bolje, jos malo da poradi na servisu i smanji broj gresaka, i ako ovako nastavi moze i do prvog gren slema. Wozniacki je veoma nezgodna teniserka, ali izuzev u prvom setu, Jelena je diktirala igru, bila je agresivna i mislim da joj takva igra treba za naredne meceve. A ako mene pitate, Jelena je vec prva teniserka sveta.

Jelence

pre 15 godina

Dobra igra Jelene u druga II seta..Ipak, Wozniacki je odlicnu igru prikazala u I setu,i potpuno ga zasluzeno dobila!
Bravo Jeco,idemo dalje!!

Majcek Maja

pre 15 godina

Tako je Jeco,idemo daljeeee.....Igra je jako dobra,samo malo fali da bude odlicna,.....US Open je TVOJ!!!!!!!Napred kraljice nasa!Volimo te mnogoooooooooooo!

Sad ili nikad!

pre 15 godina

Hohoho!

Ajde sada Jelena da se revansiras Bartoli za Wimbledon 2007!

I onda jos samo dva koraka do trofeja!

Ovaj US Open je tvoj!

JA

pre 15 godina

videcete,
ocigledno nisi dovoljno informisan/a, jer Jelena sa sestrama Williams moze da se sretne tek u finalu. Prvo proverite neke stvari, pre nego sto pocnete sa zluradim i pakosnim komantarima.

Boka

pre 15 godina

Bravo carice! Svaka tvoja pobeda ulepša mi dan. Pokazala si da si zrela i pametna osoba, koja ume da se nosi i sa pobedama i sa porazima. Za mene je posebno važno što poštuješ navijače i zemlju u kojoj si rodjena. Danas u vrhu ženskog tenisa ima nekoliko teškašica i razbijačica koje raspaljuju po lopti, a ne mogu da potrče više od tri metra. Ne može sve na silu. Ti imaš svoj stil igre - elegantno i sa osmehom, po tome si jednistvena. Želim ti da osvojiš prvi GS. Žute haljinice su ti super. I NAJLEPŠA I NAJBOLJA. SREĆNO!!!!!

letelica

pre 15 godina

kakav vam je bre naslov! Treba da stoji sjajna Jelena u cetvrtfinalu! Nazalost Germanci prenosili samo treci set, dovoljno da me JJ odusevi na kvadrat. Ljudi pa ona je rutinski privela mech kraju!

Zox

pre 15 godina

Jelena iz meca u mec igra sve bolje i to se vidi na terenu.
Wozniacki ove godine igra fenomenalno. Osvojila je skoro i dva turnira, ali Jelena je potpuno slomila na polovini drugog seta i Dankinja vise nije imala resenja za njenu igru.

Iako mnogi kazu da je Jelena odigrala ovaj mec defanzivno, mislim da je Jelena od starta igrala kranje agresivno i napadala. Wozniacki se i fenomenalno branila.

Bravo Jeco! Puno srece u cetvrtfinalu.

daca7

pre 15 godina

za ovog sto pozdravlja srbiju,rusiju i kubu!!!zaboravio je da doda i kinu,venecuelu,s.koreju,iran,sudan,kolumbiju,juznu osetiju i abhaziju...napred jj najjaca je...ziveo tenis u novim demokratijama

Maja

pre 15 godina

Bravo Jeco!!U prvi set si usla malo potcenjivacki i izgledala si lenjo,ali nakon toga si vidno podigla nivo igre i pokazala Dankinji da mora jos mnogo da radi da bi pobedila top igracicu!!!Poslednja dva seta si rutinski odradila!

milena

pre 15 godina

Bravooo Jecooo!!!
Jako sam srecna zbog tebe,igrala si odlicno,lepo i pametno,i agresivno.Iz meca u mec sve si bolja,podizes formu.Nadam se da ce tako biti i u sl mecu i da ces doci do finala!A onda...pehar!Mislim da ce se sve kockice sloziti i da ces osvojiti turnir i 1.mesto sto si i zasluzila!Pokazi svima ko je JJ,srecno!VOLIM TE PUNO!!!

Dusan

pre 15 godina

Bravo Jelena, vrlo neizvesno do sredine druog seta, a onda sve bolja igra, pad Voznijacki i na kraju rutinska pobeda. Sve ide po planu, ceka se polufinale sa Dementijevom. Ne bih bas voleo da igra sa Bartoli cetvrt finale, da je ne ponesu suvise emocije i secanja na poraz u Londonu prosle godine, ali u svakom slucaju ocekujem polufinale. Napred Jelena!

Milan Negotin

pre 15 godina

Dobra vest ali igra, cini mi se, da jos nije na nivou mogucnosti. Mozda jei stvar inspiracije tj. protivnice ali uz dobar zreb nadam se da ce samo biti bolja.
Svaka cast Jelena!

Brkajlo

pre 15 godina

Svaka cast Jelena ali definitivno sam se uplasio na pocetku drugog seta!
Nevermind, ovako je sladje i pokazala si maloj kako jos uvek stvari stoje. Sad imas otvoren put samo nastavi sa igrom iz drugog dela mecha!
Jos kad bi prvi servis bio bolji... bila bi prva dugo dugo.
Uvek uz tebe!

pekocg

pre 15 godina

Јеца је невјероватна,јединствена,непредвидива и изузетно борбена и симпатична дјевојка.Ја,као њен стари навијач,предлажем да хитно неко од нас отпутује у Њујорк,да савјетима помогне Мами и утиче да Јеца промијени тактику,игра много агресивније и рациналније користи свој раскошни таленат и знање!Наилазе озбиљна искушења.Трошкове пута сносили би посјетиоци сајта.
Кандидујем себе,јер,да парафразирам једног Звездиног навијача 'пуно гледам тенис на ТВ',а и од раније ми је позната варош у којој се турнир игра.... Чика Пеко

WTATP Lista

pre 15 godina

Jelena je na svakom sledecem mecu sve bolja i bolja i posle dugo vremena nema nikakvih problema sa povredama i nije sva u nekakvim zavojima... a zreb nikad povoljniji i to na turniru na kojem se prvi put proslavila i plasmanom u polufinale 2006 pokazala da pripada najuzem svetskom vrhu i najavila veliki bum srpskog tenisa koji je usledio.

Sledeca protivnica ce joj sigurno biti slabija od ove supertalentovane Dankinje, koja je srecom naglo popustila sredinom drugog seta (mada dobijenih 10 od zadnjih 11 gemova u mecu jako govori i o tome koliko je Jelena dodatno podigla nivo svoje igre). Ne ocekujem nikakvo neprijatno iznenadjenje u utorak, a u cetvrtak ocekujem da vidim Jelenu u svom najboljem izdanju u najvaznijem mecu dosadasnje karijere (verovatno protiv Dementijeve) i nadam se njenom prvom gren slem finalu... a kao teniserka koja je zadnje dve godine pravila najvece probleme sestrama Vilijams u njemu svakako nece biti bez sansi. Ako joj protivnica pak bude Safina, jos bolje, bez obzira na ishod oba letosnja meca - u finalu Rolan Garosa i Olimpijade Ruskinja je pokazala da nije tip igracica koje u velikim finalima znaju da prevazidju sebe, cak stavise...

Sasa

pre 15 godina

Sta je sa Jeleninim sajtom...?Neki ljubomorni su nesto uradili sa njenim sajtom...Ali ja sam ipak uspeo da pohvalim Jecu za maestralnu igru..Odete na Google,ukucate Jelena Jankovic i kliknete gde pise JELENIN ZVANICNI WEB SAJT ....Bravo Jecooooo,tako se igra...
A oni koji su to uradili sa sajtom...stvarno NISKO.

miki

pre 15 godina

Deco nasa lepa, volimo vas kad pobedjujete istom merom kao i kad gubite. Vi ste zvezde koje blistaju nad sumornim nebom Srbije. Besmisleno je i maliciozno u nekom tamo komentaru, porediti Jelenu ili Anu sa nekim sportskim klubom, leglom kriminala i korupcije, koji je istina nekad bio na granama na kojima se sada nalaze nasi teniseri.

Zoran

pre 15 godina

Bravo Jelena. Svaka cast. Imas srece sa zrebom tako da ti finale ne bi trebalo izbeci. Ako dodjes do polufinala ti ces prestici Anu.(Ja vise volim Anu ali kad vec neko mora da je pretekne neka to bude neko nas, mada je mala razlika koju volim vise a koju manje. :))) )

Srecno

sramota

pre 15 godina

Jecin sajt sinoć srusen ali i dalje ne radi.
Zovem TSS, a oni kazu kod njih radi (!).
Proverite prijatelji, ne radi, hakeri su ga srusili, na naslovnoj strani stavili psovke i uvrede:

www.jj-jelenajankovic.com

Slava

pre 15 godina

Odlicno Jelena!

U sledecim mecevima samo dobra koncentracija, poen po poen i ne misli na sledeci mec, polufinale ili finale. Samo igraj svoju igru! Srecno