Jelena ispala u prvom kolu dubla

Izvor: Saša Ozmo

Četvrtak, 30.08.2007.

23:59

Default images

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo US opena u konkurenciji dublova. Ona je u paru sa Severin Bremon poražena od indijske kombinacije Matek/Mirza rezultatom 6:2, 6:1. Nenad Zimonjić uskoro izlazi na terena broj 13, gde će se sa svojom partnerkom Lisom Rejmond boriti za prolaz u drugo kolo miks dubla protiv Mirnjija i Azarenke.

Jelena je u meč ušla vrlo dobro raspoložena, igračice su se zabavljale na terenu, a Jankovićevoj je duel poslužio kao opuštanje i zagrevanje za iskušenja u pojedinačnoj konkurenciji.

Što se tiče samog meča, najbolja na terenu bila je Sania Mirza, a ubedljivom porazu francusko-srpske kombinacije najviše je kumovao očajan početni udarac Bremonove, koja je napravila mnogo dvostrukih servis grešaka.

Jelena Janković igra u trećem kolu u singlu, a njena rivalka biće Alis Korne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: