Nova vest
Košarka

Utorak, 31.08.2010.

13:36

Perović: "Puno nam znači povratak Krstića"

Centar reprezentacije Srbije Kosta Perović izjavio je da očekuje dobru igru i pobedu protiv Australije u meču 4. kola grupe A na Svetskom prvenstvu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nadam se dobroj igri i pobedi protiv Australije. Povratak Nenada Krstića u tim puno će nam zančiti, jer samo kompletni možemo da ostvarimo uspeh" istakao je Perović.

Centar naše reprezentacije naglasio je da poštuje kvalitet predstojećeg protivnika.

"Australija je tim za respekt. Znamo da se radi o ekipi koja je dobra pod košem, tako da se nadam da će Krstić za predstojeću utakmicu biti spreman", istakao je Perović.



Krilo našeg tima Duško Savanović naglasio je da će utakmica protiv Australije biti od "izuzetne važnosti".

"U taj meč ulazimo kompletni, što je veoma važno, jer bez dobre "petioce" nema dobre košarke", napomenuo je Savanović koliko reprezentativnom timu znači prisustvo Krstića.



Značaj sutrašneg meča istakao je i centar australijske selekcije Aleksandar Marić:

"Ovo je za obe ekipe bitna utakmica", rekao je Marić naglašavajući da izuzetno poštuje srpsku reprezentaciju, a naročito centre našeg nacionalnog tima.

"Perović je vrhunski evropski centar, a Krstić je jedan od boljih u NBA ligi", zaključio je Marić i dodao da Srbija "može da pobedi i Argentinu ukoliko bude igrala sa više srca".



Bivši igrač Partizana je, ko zna koji put, ponovio da Srbiju smatra "svojom kućom" iz koje su i njegovi košarkaški uzori Aleksandar Djordjević, Vlade Divac i Dejan Bodiroga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve