Nova vest
Tenis

Četvrtak, 04.03.2021.

18:10

Nadala pitali o ponašanju Novaka: Za mene može da bude neprijatno

Rafael Nadal dotakao se teme ponašanja Novaka Đokovića tokom pandemije koronavirusa i dešavanja na Adrija turu.

Izvor: MS

Autor: MS

Nadala pitali o ponašanju Novaka: Za mene može da bude neprijatno
PHOTO: CHRISTOPHE SAIDI / SIPA/Profimedia

Upitan je da prokomentariše, kako su opisali novinari "lakomislenom ponašanju Đokovića", Nadal nije želeo da se previše upušta u priču, ali je dao zanimljiv odgovor.

Niti je stao u odbranu svog velikog rivala, ali nije želeo ni da ga osudi.

"Više bih voleo da pričam o onome kako sam ja živeo poslednjih meseci, nego da osuđujem druge. Bilo je teško videti šta se sve dešavalo u svetu i posebno oko mene. Prošli smo kroz strogi 'lokdaun', bilo je na hiljade mrtvih, samo u Španiji između aprila i juna oko 50.000", počeo je Nadal za magazin "Veja", pre nego što je upitan i za Novaka.

Pre svega za stvari koje su bile tokom teniskih turnira u Beogradu i Zadru.

"Svestan sam političke situacije i puno pričam o tome sa prijateljima i timom. Informisan sam i imam svoje mišljenje, kao svaki građanin. Takođe, znam ako bih pričao o politici da bi neke stvari bile izvučene iz konteksta. To me dovodi u jako neprijatan položaj. Zato, izabrao sam da ne pričam o politici u javnosti, čak iako verujem da imam pravo da se izrazim", zaključio je.

Nadalov odgovor baš u svojstvu političara...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve