Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.01.2021.

16:50

Barti i Siner na egzibiciji sa Novakom u Adelejdu

Najbolja teniserka sveta, Ešli Barti i italijanski teniser Janik Siner, pridružiće se najboljim svetskim igračima i igračicama na egzibiciji u Adelejdu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Barti i Siner na egzibiciji sa Novakom u Adelejdu
Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Oni će se 29. i 30. januara na događaju "A Day at the Drive" takmičiti sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Dominikom Timom, ali i Serenom Vilijams, Simonom Halep i Naomi Osakom.

Svi pomenuti igrači osim Bartijeve i Sinera, koji su u Melburnu, nalaze se u karantinu u Adelejdu. Ovom egzibicijom će praktično početi australijsko tenisko leto, posle koga sledi ATP kup za koji će žreb biti obavljen naredne noći. Ešli Barti nije igrala još od polufinala turnira u Dohi u februaru prošle godine, kada je izgubila od Petre Kvitove. "Jedva čekam taj prvi meč u 2021. godini u Adelejdu. Imam lepa sećanja na turnir koji sam tamo igrala prošle godine, biće sjajno vratiti se na taj teren", poručila je Bartijeva. Ona će biti prvi nosilac na Australijan openu koji se održava od 8. do 21. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve