Nova vest
Tenis

Subota, 15.08.2020.

11:50

Olga Danilović o svom najvećem uspehu: Tenis nije jedan osvojeni turnir

Srpska teniserka Olga Danilović neće nastupiti na američkoj turneji, već će sezonu završiti u Evropi.

Izvor: MT

Autor: MT

Olga Danilović o svom najvećem uspehu: Tenis nije jedan osvojeni turnir
Starsport

Ona je u Jutarnjem programu TV Prva istakla da je jako teško sada praviti planove, te da se trudi da u Beogradu održi formu za buduće izazove.

"Forma nije izgubljena ali jeste dosta čudno. Jeste ta neka žar za igrom. Jedva čekam da sve počne i da se sve vrati u normalu. Jako je teško napraviti plan, manji je broj turnira i oni su mnogo jači. Htela sam idem u Prag, ali nisam uspela. Sledeći turnir je isto Prag, nadam se da ću uspeti da odem tamo", rekla je Danilovićeva i dodala:

"Što se tiče Amerike. Neću ići, pošto na US openu ne postoje kvalifikacije. Ostaću u Evropi, ima turnira ovde: Prag, Istanbul.. Rolan Garos je u čudnom terminu, ali Grend slem je Grend slem, to je nešto posebno."

O Jeleni Janković i Ani Ivanović...

"Jelenu sam videla na Adrija turu i popričale smo. Ona je vrhunska žena, ostvarena. Anu skoro nisam videla, ali znam da će za mene uvek biti tu", kazala je ona.

Prošle su dve godine od najvećeg uspeha Danilovićeve i trofeja u Moskvi.

"Lep momenat, ali tenis nije samo jedan osvojeni turnir. Težim za nečim boljem, boljom formom, forhendom, bekhendom...", zaključila je Danilovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve