Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.02.2020.

18:30

Đoković ispisao rekord u Dubaiju: Radio sam sve što sam zamislio

Novak Đoković pun je samopouzdanja posle pobede nad Malikom Džazirijem na startu u Dubaiju, što mu je 14. trijumf u sezoni.

Izvor: MS

Autor: MS

Đoković ispisao rekord u Dubaiju: Radio sam sve što sam zamislio
Photo by Francois Nel/Getty Images

Svetski broj jedan je za samo jedan sat "počistio" sa terena Tunišanina rezultatom 6:1, 6:2.

Ujedno, popravio je lični rekord u Dubaiju sa 37. pobedom, pored šest poraza.

"Odličan način da startujem turnir. Kao što sam već rekao, nedostajalo mi je takmičenje u Dubaiju. Stvarno sam uživao na terenu, noćnim terminima... Radio sam sve što sam zamislio u prvom meču. Naravno, uvek ima stvari koje bi trebalo da se poboljšaju. Ipak, zadovoljan sam izdanjem", rekao je Novak odmah posle meča, a prenosi ATP.

Đokovićev naredni rival biće mu Nemac Filip Kolšrajber.

"Izgubio sam od njega u Indijan Velsu prošle godine. Svestan sam na šta je sve sposoban. Voli da igra protiv tenisera na velikim turnirima, ima iskustvo i spreman je, čak i u tim godinama".

Đoković u Dubaiju juri petu titulu jer je najbolji bio 2009, 2010, 2011. i 2013. godine.

"Sigurno je da Kolšrajbera neću potceniiti, spremiću se na najbolji način. Osećam se dobro na terenu, testirao sam sebe protiv Džazirija. Imam samopouzdanje. Dobro sam udarao lopticu i nadam se da ću tako nastaviti u sledećem meču", samouveren je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve