Nova vest
Tenis

Subota, 14.12.2019.

16:12

Bagdatis u novoj sezoni u timu Svitoline

Nekada osmi teniser sveta, Kipranin Markos Bagdatis, koji je ranije ove godine završio profesionalnu karijeru, u novoj sezoni će pomagati Jelini Svitolinoj.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Bagdatis u novoj sezoni u timu Svitoline
Photo by VCG/VCG via Getty Images

On je rekao da će biti deo tima u kojem je i njen sadašnji trener Endrju Betls.

Šesta teniserka sveta ima velike planove za narednu sezonu i veruje da će saradnja sa Bagdatisom, koji je bio finalista Australijan Opena 2006. godine, dati rezuzltate.

"Veoma sam uzbuđena što vam saopštavam ovu vest. Ubeđena sam da će veliko iskustvo Markosa Bagdatisa dati dodatnu vrednost mojoj igri. Sa tako sjajnim trenerskim timom postavila sam sebi visoke ciljeve za 2020", poručila je Svitolina preko Instagrama.

I Bagdatis je potvrdio da će sarađivati sa njom.

"Drago mi je da mogu da objavim da započinjem novo poglavlje u svom životu. Radujem se što ću trenirati sjajnu sportiskinju i šestu igračicu sveta Jelinu Svitolinu", poručio je Bagdatis preko Tvitera.

Svitolina u protekloj sezoni nije osvojila pehar, izgubila je u WTA finalu od Ešli Barti dok je igrala i dva polufinala, na Vimbldonu i US Openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

8 h

U fokusu

Vidi sve