Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 11.11.2019.

17:15

Cicipas u dva seta savladao Medvedeva

Grčki teniser Sefanos Cicipas sa 2:0 (7:6, 6:4) u setovima savladao je Danila Medvedeva drugog dana Završnog masters turnira u Londonu.

Izvor: SN

Autor: SN

Cicipas u dva seta savladao Medvedeva
Photo by Justin Setterfield/Getty Images

Stefanos Cicipas je na najbolji način počeo završni turnir u Londonu, pošto je prvi put u karijeri pobedio ruskog igrača Danila Medvedeva.

Cicipas je prvi set osvojio posle mnogo muke u taj-brejku, sve do tada nije bilo brejkova ni u jednom od 12 odigrnaih gemova, da bismo u taj-brejku videli čak pet.

Cicipas je bio staloženiji i brejkom stigao do prednosti od 6:5, da bi potom na svom servisu iskoristio prvu (i jedinu) set loptu kako bi osvojio prvi set. U drugom setu je grčki teniser bio dosta sigurniji.

Iako je iskoristio sve svoje čelendže, bio je pribran kada je to bilo najpotrebnije, pogotovo u 7. gemu, kada je odbranio dve brejk lopte Danila Medvedeva. Pri rezultatu 5:4 u korist Cicipasa, servis je imao Medvedev, on je taj servis ispustio i prvim brejkom na meču Cicipas je bio u sjajnoj situaciji.

Sjajno je odservirao, iskoristio prvu set loptu i upisao prvu pobedu u Londonu rezultatom 7:6, 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve