Nova vest
Tenis

Sreda, 16.10.2019.

09:30

"Cicipasa posle izjave o napijanju više ne shvatam ozbiljno"

Ruski teniser Danil Medvedev je nedavno u Šangaju osvojio novu titulu, ali je i dalje u lošim odnosima sa Grkom Stefanosom Cicipasom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Photo by Lintao Zhang/Getty Images

Njih dvojica su se sastali u polufinalu, Medvedev je pobedio po peti put u isto tolilko mečeva sa Cicipasom što je očigledno jako povredilo Grka.

Otuda je Cicipas po završetku meča dao izjavu koja se tiče stila igre Medvedeva.

"Ne bih da uopšte zvučim grubo, ali njegov tenis je dosadan. Baš dosadan. Ima dobar servis i ako uspete da ga vratite sledi niz udaraca unutar terena" izjavio je Cicipas.

Medvedev je rešio da uzvrati na drugi način. Njemu se nije svidelo kako se grčki teniser ponašao posle Lejver kupa.

"Neko mi je za to rekao juče, tako da sam se raspitao više o tome. Prilično sam o tome razmišljao. Reći ću samo jednu stvar, posle njegovog intervjua u Šangaju gde je pričao kako su slavili pobedu u Lejver kupu, teško ga je uzeti za ozbiljno."

"Samo da ga citiram: rekao je da su ga tamo naterali da pije, a to je stvarno odvratno. U redu, ali sledi najvažnija stvar. 'Mama, čuj, bilo je odvratno. Mogu da ti pošaljem video'. Pa to je besmislena izjava. Posle ovog više ga ne shvatam ozbiljno", rekao je Medvedev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

20 h

U fokusu

Vidi sve