Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 12.08.2019.

18:25

Kecmanović dominantan na startu Sinsinatija

Srpski teniser Miomir Kecmanović slavio je sa 6:3, 6:3 protiv Kanađinana Feliksa Ožea-Alijasima prvom kolu turnira u Sinsinatiju.

Izvor: SN

Autor: SN

Kecmanović dominantan na startu Sinsinatija
Photo by Logan Riely/Getty Images

Ože-Alijasim i Kecmanović su pre ovog duela dva puta odmerili snage i oba puta je slavio kanadski teniser, ali je sada situacija bila potpuno drugačija.

Prvi set je tekao "kao po loju" za Miomira Kecmanovića otkako je stao da servira iako je prvi gem pripao Alijasimu.

Usledio je ekspresan odgovor srpskog tenisera, potom je Kecmanović napravio brejk i uspešno ga potvrdio u četvrtom gemu.

Probudio se Feliks Ože-Alijasim. Uspeo da poveže nekoliko dobrih poena, da osvoji dva gema, ali ga je pritisak sustigao u devetom gemu kada je servirao pri prednošću 5:3 za Miomira Kecmanovića.

Iako je poveo sa 30:0, Alijasim je dozvolio srpskom teniseru da napravi i drugi brejk i da povede sa 1-0 u setovima posle nešto više od pola časa tenisa.

Drugi set je počeo u znaku još jače dominacije srpskog tenisera. Za tren oka je napravio dva brejka, od čega je drugi bio sa samo jednim izgubljenim poenom i na semaforu je pisalo 3:0.

Feliks Ože-Alijasim je uspeo da poveže nekoliko poena, ali je to bilo nedovoljno da se bilo šta veće napravi, pa je u drugom setu osvojio identičan broj poena kao u prvom i srpski teniser potpuno zasluženo odlazi u drugo kolo Sinsinatija.

U drugom kolu, Kecmanović će igrati protiv nemačkog tenisera Saše Zvereva.

Duel Kecmanovića i Alijasima možete pratiti UŽIVO na našem LIVE BLOGU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve