Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 17.06.2019.

17:10

Otvorena škola tenisa posetila decu na Kosovu i Metohiji

Četvrtu godinu za redom Teniski savez Srbije realizuju sportske dane na Kosovu i Metohiji pod nazivom "Otvorene škole tenisa".

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Otvorena škola tenisa posetila decu na Kosovu i Metohiji
Foto: Teniski savez Srbije

Veliki broj mališana okupio se 15. i 16. juna u OŠ "Janko Jovićević" u Goraždevcu kod Peći i u OŠ "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici (Gračanica) gde su uz druženje, zabavu i pomoć stručnih trenera, imali priliku da nauče prve korake tenisa.

Otvorena škola tenisa bila je prilika da mali sportisti pokažu takmičarski duh, talenat i veliku zainteresovanost za "beli sport", a željom i upornošću uspeli su da savladaju osnovna pravila tenisa i odigraju svoj prvi meč.

Dvodnevno druženje proteklo je u znaku sporta, prijateljstva i timskog duha, a deca iz Goraždevca i Gračanice pokazala su i oduševljenje zbog toga što je ovaj teniski karavan posetio i njihove škole. Kao znak zahvalnosti na fer pleju, svim posetiocima ove akcije dodeljeni su prigodni pokloni.

Teniski savez Srbije poklonio je školama opremu u vidu reketa, teniskih mreža i lopti za dalju edukaciju dece u teniski sport.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve