Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 20.05.2019.

20:50

Kirijos: Rolan Garos je sr**e u poređenju sa Vimbldonom!

Australijski teniser Nik Kirijos ne prestaje da privlači pažnju svojim diskutablinim izjavama i ponašanjem.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kirijos: Rolan Garos je sr**e u poređenju sa Vimbldonom!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Protekle nedelje je napravio skandal u Rimu na meču sa Kasperom Rudom kada je besneo na sudiju, svađao se i bacio plastičnu stolicu na teren.

Tada je napustio meč pre kraja što je uslovilo automatsku diskvalifikaciju, novčanu kaznu i oduzimanje osvojene nagrade i poena na Mastersu u Rimu.

Ipak, Kirijosu kao da to nije dosta pa je u svom stilu nastavio sa "prozivkama".

Ovog puta njegova meta nije bio niko od igrača posebno, već konkrento Rolan Garos, drugi Grend slem turnir sezone.

Kirijos se sudeći po objavi na svom Instagram profilu nalazi već na Vimbldonu, gde se nalazi uoči početka takmičenja u Parizu. Tamo je susreo britanskog tenisera Endija Marija sa kojim je trenirao, ali na travi.

"Šta se dešava? Evo me kako teniram sa Endijem Marijem. Mislim da je Vimbldona najbolji turnir na svetu, pogledajte ovu savršenu travnatu podlogu. Rešite se šljake, ljudi. Ko voli šljaku kada je tako loša. Ser Anri Mari je tu", poručio je Kirijos.

Potom je dodao sledeće:

"Činjenica je da sam ovde i da za par dana moram da idem u Pariz. Frenč Open je sr**e u poređenju sa ovim. Apsolutno sr**e", rekao je Kirijos.

Kako će na sve reagovati u Parizu, ostaje da se vidi, ali sve je više onih koji veruju da bi jedna prava vaspitna mera za Kirijosa bila poduža suspenzija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve