Nova vest
Tenis

Petak, 19.04.2019.

17:55

Medvedev: Đoković je igrao gore nego u Australiji

Danil Medvedev, mladi ruski teniser, bio je pun samopouzdanja posle pobede nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

Izvor: PT

Autor: PT

Medvedev: Đoković je igrao gore nego u Australiji
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

"Iskren da budem, Đoković je igrao gore u odnosu na naš prethodni susret (Australijan open 2019), a ja sam još iskusniji", rekao je Medvedev i dodao:

"Počinjem da stavljam do znanja najboljima na svetu da nije lako igrati protiv mene. Na primer, Novak je u Australiji igrao svoj najbolji tenis, a ja sam ga opet namučio da pobedi".

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i nije uspeo da se plasira u polufinale Mastersa u Monte Karlu, pošto u tri seta poražen od Medvedava.

"Srećan sam kako sam odigrao i ukoliko budem nastavio sa partijama kao iz Australije, imaću šanse. Ovoga puta je Novak bio lošiji nego što je bio u Melburnu", rekao je 23-godišnji teniser i dodao:

"Ukoliko pogledamo rezultat koji sam napravio u Monte Karlu, onda je ovo bio moj najbolji meč u karijeri. Igraću u prvom polufinalu Mastersa i na putu do tog rezultata pobedio sam najboljeg na svetu. To je neverovatno".

Danil Medvedev u polufinalu igraće protiv srpskog tenisera Dušana Lajovića, koji je u dva seta savladao Lorenca Sonega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve