Nova vest
Tenis

Sreda, 19.12.2018.

16:19

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oduševljen je što se šampion Srbije Crvena zvezda, odazvala apelu za pomoć u humanitarnoj akciji njegove fondacije.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Novak: Hvala mojoj Zvezdi na donaciji

Novak je nedavno pozvao sve da se pridruže akciji koju je započeo i čiji je cilj da se doniraju sredstva deci iz Srbije za programe ranog razvoja.

Klub iz Ljutice Bogdana je u utorak objavio da se priljučio akciji i u to ime je donirao 500.000 dinara. Naravno, to nije promaklo Đokoviću koji je preko Tvitera pozdravio odluku uprave kluba.

"Oduševljen! Hvala mom klubu Crvena zvezda što sa mojom fondacijom podržava male šampione! Idemo. Još 21 dan", napisao je Đoković na Tviter nalogu.

Inače, Đoković se uveliko priprema za novu sezonu. Od 27. do 29. decembra očekuje ga učešće na egzibicionom turniru "Mubadala svetski šampionat" u Abu Dabiju, gde će startovati od polufinala.

Protivnik će mu biti bolji iz duela između Dominika Tima i Karena Kačanova. U drugom polufinalu igraju Kevin Anderson i Hjeon Čung, a bolji iz tog duela će u polufinalu igrati sa Rafaelom Nadalom. Finale je na programu 29. decembra.

Inače, prvi Novako turnir u novoj sezoni,na kojem će igrati za bodove, je onaj u Dohi koji je na programu od 31. decembra do 5. januara. i gde je osvajao dve uzastopne titule, 2016. i 2017.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve