Nova vest
Tenis

Petak, 16.11.2018.

08:20

Jokić i Denver prekinuli "crni niz", Nagetsi deklasirali Atlantu

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Atlanta Hokse sa 138:93 u noći između četvrtka i petka na domaćem terenu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Jokić i Denver prekinuli
Getty images

Nikola Jokić je odigrao solidno sa 12 poena, devet skokova i sedam asistencija, a efikasnija od njega su u Denveru bila čak šestorica igrača. Najviše je imao Huančo Ernangomes sa 25 poena i devet skokova.

Po 18 poena su imali Pol Milsap i Geri Heris, 15 je ubacio Bizli, a po 14 Marej i Lajls. Nagetsi su ovom pobedom prekinuli niz od četiri poraza.

Kod Hoksa je bolji od ostalih bio Džeremi Lin sa 16 poena, te Kent Bejzmor sa 14. Srbin je odlično počeo meč, dobro se izvukao na poludistanci dvaput, a onda otvorio "livadu" Huanču i Nagetsi su poveli 13:0.

Već tada je postalo jasno da Hoksi za koje igra odlični Trej Jang ne mogu da pariraju drugom najmlađem timu u NBA.

Nagetsi su do polovine druge četvrtine održavali dvocifrenu prednost na desetak poena, dok nisu počeli da pogađaju trojke Heris i Marej, da bi odbranom iznuđivali izgubljene lopte i pre isteka 24. minuta uspeli da povedu i svih +20, pri rezultatu 71:51.

U drugom poluvremenu su nastavili u još jačem ritmu, napravili seriju 25:6 tokom treće četvrtine i več tada rešili pitanje pobednika jer Atlanta sa 109:73 posle 36 minuta nije mogao da se vrati.

Denver je do kraja uspeo da razliku još poveća na svih +45 i tako potpuno deklasira Hokse. Nagetsi sada imaju skor 10-5, a Hoksi 3-12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

13 h

U fokusu

Vidi sve