Nova vest
Tenis

Utorak, 19.06.2018.

20:18

Mari se vratio, ali bez snage u maratonu s Kirjosom

Endi Mari, nekada najbolji teniser sveta, poražen je od Nika Kirjosa u tri seta, u povratku na teren posle pauze od skoro godinu dana.

Izvor: PT

Autor: PT

Mari se vratio, ali bez snage u maratonu s Kirjosom
Foto: Getty Images

Britanski teniser poslednji turnir na kojem je učestvovao bio je Vimbldon 2017. godine i njegov povratak na teren raduje sve ljubitelje tenisa.

Mari, koji je 156. igrač sveta, nije uspeo trijumfalno da obeleži ovaj momenat, pošto je sa 2:6, 7:6(4), 7:5 poražen od Australijanca.

Endi se odmah u prvom gemu susreo sa brejkom loptom, međutim uspeo je da je spasi i da potom u drugom delu seta napravi dva brejka i set dobije rezultatom 6:2.

Tokom drugog seta gledali smo igru sa dosta oscilacija na obe strane, što je i normalno pošto se radi o igračima koji izlaze iz povreda. Kirjos je uspeo da dobije set posle taj-brejka i da uvede meč u dodatni treći.

Iako je bila ujednačena igra na obe strane, nismo gledali neki kvalitetan tenis, a na kraju su presudile sitnice i pobedu je odneo Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve