Nova vest
Tenis

Sreda, 04.04.2018.

13:03

Đoković završio saradnju i sa Šćepanekom!

Novak Đoković završio je saradnju i sa drugim trenerom Radekom Šćepanekom, nekoliko dana nakon što je otišao Andre Agasi.

Izvor: AK

Autor: AK

Đoković završio saradnju i sa Šćepanekom!

Srpski teniser zahvalio se Šćepaneku na podršci koju je dobijao tokom proteklog perioda istakavši da je uživao u zajedničkom radu te da će ostati u izuzetnim privatnim odnosima.

"Novak ostaje fokusiran na napredak, željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu", navodi se u saopštenju.

Bivši češki teniser se priključio Đokovićevom timu sredinom decembra, ali to nije pomoglo Srbinu da se vrati u vrhunsku formu.

Đokoviću loše ide ove sezone nakon šestomesečne pauze zbog povrede lakta. Eliminisan je u osmini finala Australijan opena, nakon čega je operisao lakat, da bi posle novog povratka gubio prve mečeve na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Novak će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire, a prvi je Masters u Monte Karlu koji počinje 14. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

421 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

18 h

U fokusu

Vidi sve