Nova vest
Tenis

Subota, 24.03.2018.

09:45

Đoković: Trudim se, ali s ovim se srećem prvi put u životu

Svi koji prate tenis teško da mogu da se sete slabijih izdanja Novaka Đokovića.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Đoković: Trudim se, ali s ovim se srećem prvi put u životu
Foto: Al Bello/Getty Images

Potpuno nemoćno i iscrpljeno izgleda Novak na terenu, a jedina pozitivna stvar u ovoj agoniji jeste da bola u laktu više nema.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je, dakle, već u drugom kolu Mastersa u Majamiju od Benoa Pera u dva seta - 6:3, 6:4. Energije je imao samo za prvih 20 minuta, iako je pauzirao skoro tri meseca posle Australijan opena.

"Razočaran jesam, još jedan poraz, nisam ni blizu nivoa na kojem bih hteo da budem, ni fizilčki ni igrački" rekao je Đoković za "Sportklub", ali njegov izraz lica govorio je više od reči, jer ni sam Novak nije mogao dovoljno ubedljivo da objasni šta se dešava.

On ne zna na čemu bi posebno trebalo da radi, niti kakvi su mu planovi, ambicije...

"Trudim se koliko mogu, ali ovo su okolnosti s kojima se prvi put srećem u životu. Nisam bio sprema da se takmičim na visokom nivou, to je očigledno, ali hteo sam da vidim da li mogu da igram i gde se nalazim. Ovaj tuirnir sam igrao bez bola, to je jedina pozitivna stvar gledano na igru. Moraću na svemu da radim. U planu je šljaka, Monte Karlo, videćemo..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

231 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve