Nova vest
Tenis

Četvrtak, 09.11.2017.

17:15

Mesi: Imam samo još jedan san, a to je moj Njuels

Zvezda Barselone Lionel Mesi izjavio je da bi voleo da se vrati u Njuels Old Bojse na zalasku karijere.

Izvor: B92

Autor:B92

Mesi: Imam samo još jedan san, a to je moj Njuels
Getty Images

"Moja želja je i dalje da zaigram za Njuelse, to je moj veliki san. Iako ne znam da li će se to dogoditi. Možda tek za nekoliko godina, ali sigurno ću se vratiti u rodni grad. Samo želim da ostanem u ovakvoj formi pa da zaigram za klub iz mog Rosarija", rekao je Mesi argentinskim medijima na okupljanju reprezentacije.

Napadač ‘Blaugrane’ još uvek nije produžio ugovor s Kataloncima, a britanski mediji mnogo puta spekulisali su da Mančester Siti, odnosno menadžer Pep Gvardiola, ima veliku želju da dovede Mesija u dresu "građana".

Argentinac je u Barselonu stigao iz Njuelsa 2000. godine s 13 godina. Katalonci su preuzeli brigu o njegovom lečenju, budući da je imao problema s hormonima rasta, a za prvu ekipu debitovao je u 2004. godine.

Njegov saigrač iz reprezentacije Serhio Aguero, takođe je izjavio da bi mogao da napusti Mančester Siti po isteku ugovora, 2019. godine i vrati se u Independijente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve