Nova vest
Tenis

Utorak, 10.10.2017.

15:35

Kirjos otkrio zašto je izašao sa terena u Šangaju

Nik Kirjos, koji je ponovo napravio glupost na Mastersu u Šangaju, obrazložio je na društvenim mrežama zašto je napustio meč protiv Stiva Džonsona.

Izvor: B92

Autor:B92

Kirjos otkrio zašto je izašao sa terena u Šangaju
Photo by Etienne Oliveau/Getty Images

Kirjos je predao meč prvog kola Džonsonu bez ikakvog obrazloženja posle izgubljenog prvog seta, a činilo se da je to zbog sudijske opomene koju je dobio u taj brejku.

Međutim, Australijanac je napisao da je razlog zdravstvene prirode i da nije mogao da izdrži.

"Narode, želim da se izvinim navijačima u Šangaju i sve one koji su danas gledali meč na TV ekranima. Borim se sa stomačnim virusom u poslednja 24 sata, pokušao sam da budem spreman, ali sam se mučio na terenu, što je bilo očigledno od prvog poena", napisao je Kirjos, a potom dodao da ga je omela i nova povreda.

"Rame je počelo da me boli na današnjem treningu, ni to nije bilo od pomoći i, kada sam izgubio prvi set, nisam imao dovoljno snage da nastavim jer nisam mnogo jeo u poslednja 24 sata".

On je kazao da će pokušati da se oporavi kako bi se publici odužio u dublu.

"Nadam se da ću biti spreman za dublove, odluku ću doneti sutra ujutru i nadam se da će mi san dobro doći jer nisam dobro spavao. Uništen sam jer sam želeo da nastavim posle dobrog turnira u Pekingu i zavržim sezonu snažno. Uradiću sve što mogu da to i ostvarim", zaključio je Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

11 h

U fokusu

Vidi sve