Nova vest
Tenis

Utorak, 10.10.2017.

11:55

Serena brani titulu na Australijan openu!

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams nastupiće na Australijan openu u januaru, rekao je direktor turnira Kreg Tili.

Izvor: B92

Autor:B92

Serena brani titulu na Australijan openu!
EPA/MARK R. CRISTINO

Vilijamsova je prošle sezone osvojila trofej u Melburnu, ali je potom završila sezonu jer je već tada bila trudna više od dva meseca.

Ona se porodila prvog septembra i na svet donela ćerkicu Olimpiju Aleksis Ohanijan, posle čega je počela pripreme za povratak na teren.

"Ona ima posebnu vezu sa Australijan openom. Želi da se vrati 2018. i brani titulu. Trenutno je u treningu, ima još nekoliko meseci do turnira i od nje zavisi koliko će biti spremna za turnir", rekao je Tili.

Direktor prvog Grend slema sezone potvrdio je i da će Endi Mari verovatno nastupiti, pošto je ovu sezonu završio zbog povreda.

Pobednici sledećeg izdanja dobiće po četiri miliona australijskih dolara (2,4 miliona funti), a čitav nagradni fond je povećan za 10 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve