Nova vest
Tenis

Petak, 29.09.2017.

13:06

"Uvek za decu": Poznati u humanoj misiji

Teniski turnir poznatih ličnosti Srbije, 16. put po redu, održava se od 30. septembra do 1. oktobra na terenima TC "Novak" sa humanitarnim karakterom.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Promo

Ova jedinstvena humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija okupiće veliki broj poznatih ličnosti, koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis, poput gradonačelnika Beograda Siniše Malog, predsednika Skupštine Grada Nikole Nikodijevića, Harisa Džinovića, Sava Miloševića, Dražena Dalipagića, Milana Kalinića, Milana Vasića, Kikija Lesendrića, Niggora, Adriane Čortan, Andreja Kulundžića, Dušan Borkovića, Milija, Jellene, Srećka Jarića, Marka Đurovskog, Aleksandra Gajšeka, Nikole Kuljače, Nenada Jestrovića, Igora Miklje i mnogih drugih.

Mečevi se, uz besplatan ulaz za gledaoce, igraju od 10 do 17 sati, a humanitarni fond turnira biće uručen udruženju "Uvek za decu" onkološke klinike u Beogradu.

"Ponosan sam, u ime svih učesnika i učesnica, što ćemo se i ove godine udružiti kroz tenis i pokazati da se najvažnije vrednosti sporta mogu delotvorno posvetiti višim humanim ciljevima. Uspesi koje ovaj turnir postiže iz godine u godinu su za svako poštovanje i pozivamo publiku da nam se pridruži kod ‘Novaka’ u sportu, zabavi i humanosti", rekao je proslavljeni srpski fudbaler i redovni učesnik ovog turnira Savo Milošević.

Grad Beograd je i ove godine zvanično podržao program i ciljeve turnira, čije trofeje će pobednicima uručiti Bojana Jovanovski i Bogdan Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve