Nova vest
Tenis

Subota, 19.08.2017.

21:35

Nadal o porazu: Odigrao sam užasan meč

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je odigrao veoma loš meč protiv Nika Kirjosa u četvrtfinalu Sinsinatija.

Izvor: SM

Autor: SM

Nadal o porazu: Odigrao sam užasan meč
Getty Images

Australijanac je iznenadio Španca i plasirao se u polufinale posle pobede nad Nadalom u dva seta – 6:2, 7:5.

"Nema izgovora, nisam igrao dobro. Očekivano, bio je težak meč. Odigrao sam neke dobre poene, a on je tad grešio i mogao sam da se vratim u meč. Ali, u nastavku sam odigrao užasno. Generalno je bio loš meč za mene. Čestitam Kirjosu na pobedi", rekao je Nadal.

Nadal je rekao da je to što će ponovo preuzeti prvo mesto na ATP listi "nešto neverovatno" posle svega što mu se dogodilo u poslednje tri godine.

"To nije utešna nagrada, to je nešto neverovatno. Povratak na prvo mesto, posle svega kroz šta sam prošao u poslednjih nekoliko godina, zaista je nešto neverovatno. Zaista sam srećan, to je za mene neverovatno dostignuće", rekao je 'Bik sa Majorke'.

Rival u borbi za finale Kirjosu će biti još jedan Španac – David Ferer, koji je eliminisao trećeg nosioca iz Austrije Dominika Tima u dva seta (6:3, 6:3), dok se u drugom polufinalu sastaju domaći predstavnik Džon Izner i Bugarin Grigor Dimitrov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve