Nova vest
Tenis

Sreda, 16.08.2017.

08:27

Mama savetuje Endija: Ali, ko još sluša majku?

Džudi Mari, majka drugog igrača sveta Endija, kaže da je savetovala sina da se odmori pred US Open, ali i istakla da retko ko sluša ono što mu majka kaže.

Izvor:

Autor:

Mama savetuje Endija: Ali, ko još sluša majku?
Getty Images

Škot je posle osam meseci izgubio prvo mesto na ATP listi, igrao je veoma loše u 2017. godini, koju su delom obeležile i povrede.

Posle odluke da propusti prva dva Mastersa na američkoj turneji, Endi je prvu poziciju na svetu prepustio Rafaelu Nadalu, ali se očekuje da se nađe na poslednjem Grend Slemu sezone – US Openu.

"Nadam se da će igrati u Njujorku. Dala sam mu savet da se odmori, ali ko još i kada sluša ono što mu majka kaže?", ističe Džudi i obrazlaže specifičan trenutak u kojem se nalazi njen sin:

"Iscrpele su ga poslednje dve sezone. Kalendar je nemilosrdan, sezona traje 11 meseci tokom godine, pa gotovo da nema mesta za odmor. Čini mi se da ga je sada sve sustiglo i da plaća ceh ogromnoj potrošnji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve