Nova vest
Tenis

Nedelja, 13.08.2017.

10:00

Poraz Muguruse, Svitolina u polufinalu

Garbinje Mugurusa nije uspela da se plasira u polufinale Rodžers kupa pošto je u četvrtfinalu izgubila od Eline Svitoline posle tri seta, 4:6, 6:4, 6:3.

Izvor: PT

Autor: PT

Poraz Muguruse, Svitolina u polufinalu
Getty Images

Mugurusa je juče osvojila prvi set pre nego što je meč prekinut zbog kiše, ali je onda izgubila naredna dva seta i nije uspela da se plasira u polufinale.

Svitolina, peta teniserka na WTA listi, osvojila je drugi set nakon 46 minuta igre u kome je Mugurusi oduzela tri servisa i prepustila dva gema na svoj servis.

Španska teniserka napravila je brejk na početku trećeg seta, ali je Svitolina odmah uzvratila. Smenjivali su se brejkovi sve dok Svitolina nije povela sa 3:2, a potom i sa 4:2. Ukrajinka je do kraja seta četvrtoj teniserki sveta prepustila samo još jedan gem.

Svitolina će u polufinalu igrati protiv druge teniserke sveta Simone Halep iz Rumunije, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Francuskinje Karoline Garsije sa 6:4, 6:2

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve