Nova vest
Tenis

Nedelja, 23.07.2017.

09:31

Rodik: Čuvao sam Džordana, sparingovao sa Alijem..

Amerikanac Endi Rodik u subotu je primljen u tenisku Kuću slavnih, na kojoj se zahvalio "velikoj četvorci" i rekao kako je u karijeri dosta toga prošao.

Izvor: PT

Autor: PT

Rodik: Čuvao sam Džordana, sparingovao sa Alijem..
Getty images

Bivši svetski broj jedan povukao se 2012. godine posle US Opena, kada je imao samo 30 godine.

Veći deo karijere proveo je u senci "Velike trojke", a potom i "Četvorke" kada je Endi Mari počeo da igra najbolji tenis u karijeri. Rodik je bio iskren pa je priznao da ga je to dosta nerviralo.

"Momci iz "Velik četvorke" su me nekad baš nervirali, ali sada kada pogledam ponosan sam na to što sam igrao protiv takvih igrača. Hvala Novače, Endi, Rodžere i Rafa što ste igrali na nivou koji će teško nekad neko dostići", rekao je Endi.

Amerikanac je u novembru 2003. godine bio prvi igrač sveta, a zanimljivo da je te sezone uspeo da osvoji jedini Grend slem u karijeri – US Open. Na sve što je uspeo da uradi u karijeri Endi je izuzetno zahvalan.

"U karijeri sam čuvao Džordana, sparingovao sa Alijem, znam kako je onima koji su gledali Pikasa. Video sam to uživo", rekao je Endi, aludirajući na igranje sa Đokovićem, Federerom, Nadalom i Marijem.

Pored Rodika, u Kuću slavnih primljena je i Belgijanka Kim Klajsters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

16 h

U fokusu

Vidi sve