Nova vest
Tenis

Četvrtak, 18.05.2017.

19:03

Rim: Izner izbacio Vavrinku, Čilić bolji od Gofana

Džon Izner pobedio je Stana Vavrinku u dva seta, dok je Marin Čilić bio bolji od Davida Gofana sa 2:0 u osminifinala Mastersa u Rimu.

Izvor: PT

Autor: PT

Rim: Izner izbacio Vavrinku, Čilić bolji od Gofana
Getty Images

Amerikanac je posle sat i po vremena igre savladao sa 7:6, 6:4 trećeg tenisera planete, koji je nastavio sa lošim partijama ovog proleća.

Tokom meča gledali smo prilično izjednačenu igru, a prvi set je završen tek u taj-brejku, koji je 24 teniser sveta dobio sa 7:1.

U drugom setu Izner je odlučujući brejk napravio u sedmom gemu, a do kraja meča ga nije ispuštao.

Amerikanac će u četvrtfinalu igrati sa Marinom Čilićem koji je sa 6:3, 6:4 pobedio Gofana.

Belgijanac tokom čitavog duela nije imao odgovor na odličnu igru hrvatskog tenisera koji je za 96 minuta igre pobedio desetog igrača planete.

Do sada su u petak odigrana još tri meča, Novak Đoković je rutinski savladao Roberta Bautistu Aguta, Miloš Raonić je takođe u dva seta bio bolji od Čeha Tomaša Berdiga, dok je Nemac Aleksandar Zverev savladao domaćeg tenisera Fabija Fonjinija (6:3, 6:3) koji je u prošlom kolu pobedio prvog reketa sveta Endija Marija.

Upravo će se Zverev i Raonić sastati u četvrtfinalu, dok će srpski igrač igrati protiv boljeg iz duela Del Potro – Nišikori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

17 h

U fokusu

Vidi sve