Nova vest
Tenis

Sreda, 17.05.2017.

18:11

Rim: Raonić izbacio Hasa, Del Potro Edmunda

Miloš Raonić plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu pošto je posle borbe u dva seta eliminisao Tomija Hasa – 6:4, 6:3.

Izvor:

Autor:

Rim: Raonić izbacio Hasa, Del Potro Edmunda
Getty Images

Nemački veteran, kome je ovo opraštajna sezone, pružio je dobar otpor trinaest godina mlađem Kanađaninu, ali su momku iz Podgorice dva brejka i 75 minuta igre bili dovoljni za prolaz dalje.

Uspešan je bio i povratnik Huan Martin del Potro, Argentinac je takođe u dva seta bio bolji od Kajla Edmunda iz Velike Britanije – 7:5, 6:4.

Najduži meč odigrali su Džek Sok i Jiri Veseli iz Češke, a slavio je Amerikanac – 6:4, 3:6, 7:6(1), dok će naš Novak Đoković svog narednog rivala saznati posle okršaja dva Španca – Roberta Bautiste i Pabla Karenja-Buste.

S druge strane, Del Potro će u borbi za četvrtinu finala igrati protiv Keija Nišikorija iz Japana, koji je u prvom meču dana porazio Španca Davida Ferera, rival Raoniću jeste Čeh Tomaš Berdih, a Sok će igrati protiv Rafaela Nadala, kome je sunarodnih Nikolas Almagro predao meč.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve