Nova vest
Tenis

Utorak, 16.05.2017.

09:35

Fonjini: Izgubio sam opkladu zbog Novaka

Fabio Fonjini kaže da je izgubio opkladu pošto je verovao da će Novak Đoković pobediti Rafaela Nadala u polufinalu Mastersa u Madridu.

Izvor:

Autor:

Fonjini: Izgubio sam opkladu zbog Novaka
Getty Images

"Izgubio sam porodičnu opkladu jer sam mislio da će Novak pobediti Rafu, pa ću sada morati da platim večeru pošto su oni pogodili rekavši da Nadal osvaja titulu", rekao je Fonjini.

Srbin i Španac sastali su se u prestonici Španije po jubilarni 50. put, a 'Bik sa Maljorke' bio je ubedljiv u dva seta – 6:2, 6:4.

Novi duel njih dvojice mogao bi da se odigra već naredne subote, pošto ih je žreb Mastersa u Rimu spojio takođe u borbi za finale, dok će Fabio već na startu imati težak zadatak protiv prvog reketa sveta Endija Marija.

"Nisam favorit, ali se osećam i igram dobro. S druge strane, njegov momentum nije sjajan, a verujem da ni on verovatno nije srećan jer igra sa mnom. Publika u Rimu može da mi pomogne, ali svakako znam da mogu da mu se suprotstavim", zaključio je Fabio.

Italijan i Škot sastaće se od 21.00 na 'Floro Italiku'. S druge strane, Novak će u drugom kolu od 15.00 igrati sa Aljažom Bedeneom, Slovencem sa britanskim pasošem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve